Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Postoji razlika između federalnog i državnog nivoa, valdja ti ne moram to objašnjavati.
De facto daješ Dodiku zeleno svjetlo, a u svojoj avliji nisi ništa sredio.
Šta će meni dozvola Dodiku za istočnu interkonekciju (gdje bi se za neke druge stvari mogao napraviti deal) , a vamo će mi opet HDZ tražiti Herceg-Bosnu Gas zauzvrat?
Pa, kao svi građani jedne zemlje znamo se razlikovati u svojim političkim mišljenjima.
Ne znam zašto bi mi sada trebali brinuti posebno o vama, niti bih znao čemu ta briga tačno vodi.
Interes za sugrađane se manifestuje kroz volju za napretkom društva, ni manje ni više.
Kako sada dijapora?
Zar mi nisi prije neki dan napisao da si stanovnik Ilidže?
Izgleda da vjerno pratiš moje postove, žao mi je što ti je promakla ta informacija.
Postoji razlika između federalnog i državnog nivoa, valdja ti ne moram to objašnjavati.
Šta će meni dozvola Dodiku za istočnu interkonekciju (gdje bi se za neke druge stvari mogao napraviti deal) , a vamo će mi opet HDZ tražiti Herceg-Bosnu Gas zauzvrat?
dobit će zeleno svjetlo kada potpiše južnu. ne kontam šta nije jasno? da nacrtam!?
dobit će zeleno svjetlo kada potpiše južnu. ne kontam šta nije jasno? da nacrtam!?
ne brini, nije ovo izdajnička SDA.
Pa dobit ćeš od Dodika, ali nećeš od Čovića.
Daješ jednu kuću pod hipoteku za drugu gdje ne znaš kakvi su joj temelji.
kluz franjo wrote: ↑06/05/2023 01:18
Kako sada dijapora?
Zar mi nisi prije neki dan napisao da si stanovnik Ilidže?
Izgleda da vjerno pratiš moje postove, žao mi je što ti je promakla ta informacija.
U pravu si...
Nisam ispravno onomad formulisao moje pitanje.
Znači, samo si prijavljen na Ilidži.
Stoca, Viteza, Mostara, Sarajeva si viđao (možda) na turističkim proputovanjima.
kluz franjo wrote: ↑30/04/2023 01:36
Izvini kolega samo jedno pitanje...
Zar ti nisi iz Viteza, ne Stoca, u stvari Mostara... "sarajevski vilajet", Albanija, Turska...
Pogubio sam se malo u tvojoj društveno-političkoj ekspertizi.
Za koju kantonalnu skupštinu si ti ono biješe glasao?
Pa, kao svi građani jedne zemlje znamo se razlikovati u svojim političkim mišljenjima.
Ne znam zašto bi mi sada trebali brinuti posebno o vama, niti bih znao čemu ta briga tačno vodi.
Interes za sugrađane se manifestuje kroz volju za napretkom društva, ni manje ni više.
naravno da se ne trebate brinuti o nama koji smo ovdje. u tome i jeste fol. lijepo to što ti imaš volju, ali nije lijepo što ne dijeliš isti sahan koji začinjavaš.
naravno da se ne trebate brinuti o nama koji smo ovdje. u tome i jeste fol. lijepo to što ti imaš volju, ali nije lijepo što ne dijeliš isti sahan koji začinjavaš.
Moje mišljenje (ili eto - dijasporsko) učestvuje možda 5% u kreiranju politike u BiH.
Dovoljno je vidjeti bijedni izlazak dijaspore na izbore pa da skontaš to.
Kada sam glasao, nikada nisam drugačije glasao od drugih u mojoj okolini. Ne brini se, znam ja cijeniti i nove tramvaje, trolejbuse i što mi Memić više ne pokušava da dijeli građevinske dozvole ljudima koji mi se primaknu kući na pola metra.
Last edited by PreWiBa on 06/05/2023 01:34, edited 1 time in total.
Balavac druge generacije...
Nema pojma ni gdje je stara džamija u Vitezu, a ni ko danas drži kamp Green-Park kod Žitomislića.
Ne znaju mu sigurno roditelji kako sere ovdje.