Lijepo ti meni nakaci sektastvo a ja u sva moja 3-4 posta na ovoj temi ne spomenuh ni sije ni sunnite. Lijepo si izucio zanat.ultrajvosa 1987 wrote:
Sandzo,
Kad si dozivio sta onda druge prozivas ? Aha, kad ti uputim "lijepe" zelje sjebes se , zasto , ako sam mlad i ne sjecam se kako je bilo kako ti mudro zakljuci ? Zivotom garantujem da nisi dozivio ni 1% sto sam ja, a mozes pametovati do sutra i prosipati lazni moral. Plafom vam je zalijepiti na FB " save Alepo".
Kad idete u TR na odmor, mozete u istoj i izbjeglicke kampove obici ? Pokazite svoju brigu i moral.
Sandzo dobri, ovo je forum, ima stvarni zivot, i ja sa ovakvim stavom na ovom forumu sam moralniji 100 puta od vas laznih, pa skontajte na kojem ste vi nivou.
Boldirati i povecati slova i lijepiti slike mrtvih ovdje nije moral, nego navijanje za svoju stranu...tj odvratna propaganda preko mrtvih a to je gore od mog stava. Zato mi se i gadi to moralisanje, jer nisu svi isto mrtvi.
Npr. Asad pobi civile drama, gori na sve strane, ISIL drzi 5-6 godina u okruzenju Zor koga boli k ... , to su svakako sije tamo. Sije nisu ljudi jel tako ? Nisu ni muslimani ?
Onda ti isti dodju i moralisu....
Drago mi je da sam "moralna olupina" pored vas ovakvih, "visoko moralnih".
PS. Svezo si me se pa da ne mislis da se ovo odnosi samo na tebe, da je ovo neka licna osnova, nego na sve "moraliste".
Znaci ja sam reagovao na nesto sto si defacto napisao, crno na bijelo, a ti se okani poturanja necega sto ja ni pomislio nisam.
Istina je, nazalost, da ovdje postoje takvi dvolicnjaci koji, kako kazes laznim moralisanjem i patetikom, izrazavaju toboze brigu za civile. Takvih ima na sve tri strane. Ali ti bolje znas ko su oni.
Meni su svi civili isti, ne bitno da li su Sirijci, Palestinci ili Ukrajinci.
Ovo o 1% ne bih komentarisao, svakome je njegova muka najteza i njegov gubitak najveci.