Po čemu su Lagumdžija i Gavrankapetanović (ne znam koji, ali ako misliš na Ismeta ili Farisa, znamo da su obojica doktori) kolege?vatrogasac wrote:Prva suza je krenula kada ga je Senad optužio da nije ništa uradio kao kolega za Gavrankapetanovića. Pričom o dva sata ga je dovršio._BataZiv_0809 wrote:Koji fijasko pakasa. On je ozbiljno bio uvjeren da ce ga svi docekati kao mesiju ljevice. Sto je zaplako radi satova ne kontam?
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
julisiz es grant
#10101 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- Haris.ba
#10102 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne bi Senad bio onakav da ne krivi lično Zlaju što mu je pokvario neki posao. Pa to je i rekao u intervjuu.pedeset wrote:Senad mu se ispišao (da prostite) po faci odvratnoj i licemjernoj! Ovakvog Senada trebamo, odavno nije bio na ovom nivou i u ovoj formi! Sad bi bio red da pozove i drugog grobara socijaldemokratije Damira Hadžića i da ga ovako nokautira! A poslije toga krenuti sa Nikšićem (ali mu ne podilaziti kao do sada). Tek kad sa njima završi, red bi bio zovnuti Fadila Novalića i Radončića. Ali za Radončića se dobro pripremiti, da ne skrene na temu o neimarstvu, nego isključivo o lajanju pa lizanju sa SDA! Ali obavezno pozvati sve ove nabrojane mafijaše, dok nam je Senči u formi!
Znači, može postaviti prava pitanja kada ima lični interes (neka vrsta medijske osvete). Može i ne prekidati bespotrebno.
Donekle je i razumljivo. Privatna televizija košta. Neće Senči se sa svima posvađati i sve isprozivati, pa onda završiti sa kolumnom u Avazu.
Mada, možda je i dobio neki posao da napravi onakav intervju sa Zlajom.
Ali, na kraju dana Zlaja je kriv. On je gospodar svoga odgovora. To što nije bio spreman na takva pitanja - profa je. Ni on ne daje pitanja svojim studentima.
- vatrogasac
#10103 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo je Face dao u skraćenoj verziji. U 49. minuti imaš sa detaljima gdje mu Senad kaže nekoliko puta .....plačeš. Tek poslije dolazi priča o satovima.julisiz es grant wrote:Po čemu su Lagumdžija i Gavrankapetanović (ne znam koji, ali ako misliš na Ismeta ili Farisa, znamo da su obojica doktori) kolege?vatrogasac wrote:Prva suza je krenula kada ga je Senad optužio da nije ništa uradio kao kolega za Gavrankapetanovića. Pričom o dva sata ga je dovršio._BataZiv_0809 wrote:Koji fijasko pakasa. On je ozbiljno bio uvjeren da ce ga svi docekati kao mesiju ljevice. Sto je zaplako radi satova ne kontam?
Medicinski fakultet, drama, otpuštanja, „jesi li stao u zaštitu kolega“, pitao je Senad..
„Sa ljudima koje znam u kontaktu sam i razgovarali smo. Nije uredu ono što se radi sa Gavrankapetanovićem, to je nepotrebno. Žao mi je što je Ismet otišao i došao u tu situaciju. Ja sam na strani toga da radi na fakultetu, odgovorio na pitanje je li na stani Sebije ili Ismeta“, dodaje Zlatko.
Senad je nagovijestio kako svaki intervju završi emotivno
„Ja znam šta je Ismet u ratu radio i poslije rata. Znam ga kao predjsednika kantonalnog odbora SDA i kada mi je bio ljuti protivnik.
-
Seyfo
#10104 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Lagumdžija je odavno politički mrtvac, a sa ovim posljednjim dešavanjima s njim to je i definitivno potvrđeno i finalizovano intervjuom. Suze su njegova spoznaja da je tako.
Imao sam blagi dojam da je u posljednjih nekoliko godina njegovog odsustva, on mislio (potpuno pogrešno) da narod njega jedva čeka, da bi mnogi glasali za njega, da on ima kao nekakvih kredita u glavama ljudi. Ne znam odakle mu to? Možda su se razbijeni ostaci njegovog ogromnog ega javljali i slali nekakve pogrešne poruke? Možda je, kao i mnogi drugi političari, okružen odvratnim liziguzama koji radi ličnog interesa njemu predstavljaju realnost mnogo boljom nego kakva je?
Šta god da je, i ako je postojala takva obmana u njegovoj glavi,gotova je.
Nek troši svoje pare i uživa u penziji.Neće ih sve potrošiti svakako.
Imao sam blagi dojam da je u posljednjih nekoliko godina njegovog odsustva, on mislio (potpuno pogrešno) da narod njega jedva čeka, da bi mnogi glasali za njega, da on ima kao nekakvih kredita u glavama ljudi. Ne znam odakle mu to? Možda su se razbijeni ostaci njegovog ogromnog ega javljali i slali nekakve pogrešne poruke? Možda je, kao i mnogi drugi političari, okružen odvratnim liziguzama koji radi ličnog interesa njemu predstavljaju realnost mnogo boljom nego kakva je?
Šta god da je, i ako je postojala takva obmana u njegovoj glavi,gotova je.
Nek troši svoje pare i uživa u penziji.Neće ih sve potrošiti svakako.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10105 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad matođakovićevski servilan prema Zeljku Komsicu
daje mu sansu da puca svoju demagogiju u punoj sirini 
- ¤ jelena ¤
#10106 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ček, polako, vidjećeš ti kad se Komšo, jednog dana, skljoka na pod političkog ringa i ode u pemziju...zasluženu....
onda će njega Senči nokautirat - et, isto nako ko Lagumdžiju...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#10107 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da, upravu si, ipak ovaj je ovaj Bakirov kucni ker "predsjednik drzave" kako mu Senci tepa. Lagumdzija je samo penzioner.
Koja demagogija sinoc, on nesto ne da, on ce nesto zaustavit, on hoce da djeci nesto ostavi, briga ga za nove narastaje, on ce zaustavit Dodika i Covica to bjanko potpisuje. A ja velim aferim majstore, obogatio si se OD PLATE, prodajuci ublehu. Veci si od Flavia Briatorea
Koja demagogija sinoc, on nesto ne da, on ce nesto zaustavit, on hoce da djeci nesto ostavi, briga ga za nove narastaje, on ce zaustavit Dodika i Covica to bjanko potpisuje. A ja velim aferim majstore, obogatio si se OD PLATE, prodajuci ublehu. Veci si od Flavia Briatorea
- ExNihilo
#10108 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
On tenk rukama zaustavio.
Žena mu nema para da plati u granapu.
Nova mjerna jedinica patetike i ubleharenja: jedan Komšić.
- karanana
#10109 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
On i politicki mu tata naucili od onih americkih ubleha pr konsultanata da je fino ponekad suzu u live tv studiju pustiti.
- pustopoljina
#10110 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ovo sam pomislila kad je rekao kako su lagumdziju u stranci iscipelarili dok je na podu...¤ jelena ¤ wrote:Ček, polako, vidjećeš ti kad se Komšo, jednog dana, skljoka na pod političkog ringa i ode u pemziju...zasluženu....
s jedne strane, mi nije ni zao...previse propustenih prilika...
i onda kad kazu: "pa haj'mo SAD"!
e
hebite se sad.
- ExNihilo
#10111 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Servilan i prema Faraonu. Vratili smo se plaćenim intervjuima i podilaženju gostima.
- ¤ jelena ¤
#10112 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Upravo tako.pustopoljina wrote:ovo sam pomislila kad je rekao kako su lagumdziju u stranci iscipelarili dok je na podu...¤ jelena ¤ wrote:Ček, polako, vidjećeš ti kad se Komšo, jednog dana, skljoka na pod političkog ringa i ode u pemziju...zasluženu....
s jedne strane, mi nije ni zao...previse propustenih prilika...
i onda kad kazu: "pa haj'mo SAD"!
e
hebite se sad.
- Banksy
#10113 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kupio tati one cipele, pa se nema.ExNihilo wrote:On tenk rukama zaustavio.
A gdje su ambasadorske godine, gdje općinske.
Službeni podaci Vijeća ministara BiH pokazuju kako su aktualnom zastupniku u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Željku Komšiću građani BiH uplatili minimalno 660,417,55 KM.
To je iznos koji je Komšić zaradio obnašajući dužnosti člana Predsjedništva BiH i državnog parlamentarca.
Usporedbe radi, s prosječnom mirovinom od 401 KM potrebno je 137 godina da bi zaradio ono što je aktualni kandidat Demokratske fronte (DF) za člana Predsjedništva BiH zaradio za samo deset godina.
- spreca
#10114 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Narode....jel to Zeljko nacrnji ....Zeljko je Andjeo kakvi su oni drugi,ali najvise kenjate na njega.....kao drugi nesto rade ,jedino ako se kradja i izdaja racunaju kao rad
- Banksy
#10115 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Željko Komšić i četiri člana njegovog kabineta 2014. godine opravdali su “službeno” putovanje računom skijališta.
Komšić i njegovi suradnici “službeno” su u isto vrijeme otputovali u tri različite zemlje, Italiju, Njemačku i Austriju, a troškove noćenja su opravdali računom austrijskog skijališta Solden.
-
cassius
#10116 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
joj komentara ispod videa sa Komsicem.
Ko je odvratnija njuska izmedu Lagumdzije i Komsica?
Ko je odvratnija njuska izmedu Lagumdzije i Komsica?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#10117 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovdje je i sam skontao da je pretjerao pa je rekao pusti Senade to je demagogija. Ali balon je pusten. Manje obavjestenom gledaocu to zvuci kao da je on toliko posten i ne kradeExNihilo wrote:On tenk rukama zaustavio.
ova mjerna jedinica patetike i ubleharenja: jedan Komšić.
- Haris.ba
#10118 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa Željko je na vlasti, Zlaja više ne može do mjesne zajednice._BataZiv_0809 wrote:Senad matođakovićevski servilan prema Zeljku Komsicudaje mu sansu da puca svoju demagogiju u punoj sirini
Ali, meni najzaniljivije je kada Senad kuka kako neće Bakir da mu dođe.
Ali, žalosno to izgovara. Jer zna da mu bake još posla može pokvariti. Ko i Zlaja što je, pa ga je poslije godina sačekao na volej.
- ExNihilo
#10119 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Važno je prepoznati da je demagogija i to kada se zaustavio pa rekao da neće dalje jer je demagogija._BataZiv_0809 wrote:Ovdje je i sam skontao da je pretjerao pa je rekao pusti Senade to je demagogija. Ali balon je pusten. Manje obavjestenom gledaocu to zvuci kao da je on toliko posten i ne kradeExNihilo wrote:On tenk rukama zaustavio.
ova mjerna jedinica patetike i ubleharenja: jedan Komšić.
- muha_sa
#10120 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pošto odavno ne pratim politiku vec podjahkad nešto procitam a za minut zaboravim šta sam procito
pitanje za cjenjene forumaše
imal neki politicar da valja ovom pucanstvu (ne da valja bombe vec ono--da je dobar
)
da ga pratim i na sljedecim izborima zaokružim
pitanje za cjenjene forumaše
imal neki politicar da valja ovom pucanstvu (ne da valja bombe vec ono--da je dobar
- muha_sa
#10121 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad Latinki uleti klizeci prekidajuci je u sred recenice

- muha_sa
- dustaban
#10123 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
muha_sa wrote:
Nevjerovatna koncentracija, logika i rjecitost u 88-oj godini. Cestitke.
Jedino me cudi kako su svi masili da pomenu "zlo svih balkanskih zala" - religije!
- Toffee karamela
#10124 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Čekam nestrpljivo novo gostovanje onog malog Trebinjca Vukanovića što se sa svima svađa i sudi po RS, hoće li ga zamoliti komentar za Dražin spomenik 
- karanana
#10125 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sta je ovo sa reisom i sa zekatom ili sadakom? nisam u toku ali su ga prozvali i pozvali da dodje u petak da rasprave.
kao reis reko da face dobija zekat ili sadaku.
kao reis reko da face dobija zekat ili sadaku.