A ja oplačem svaki put kad čujem ovog delegata kako viče "Ofsaajd!! Apsolutni ofsajd!!" ono poslije penalahary wrote:Uh, uvijek placem kad ovo gledam, pogledam prema Kosevu i pomislim: "Daj nam Boze jos Genkova".hz__semir wrote:Gdje će ba biti njihov, poslušaj samo od 03:05 do kraja:-LIBERO- wrote:Ja sam kontao da je Priganica njihov,tako mi djelovao. Prijatno me iznenadio
![]()
Ovo se ne može odglumiti
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vicious
#10101 Re: FK Sarajevo
- Vjerujte mi!
#10102 Re: FK Sarajevo
Joj, Priganica, bog si...
- haubica_i_to_teshka
#10103 Re: FK Sarajevo
1946 wrote:Skotrlj'o se ti, da Bog da, u kakav jarak baljče i više ne ust'oVjerujte mi! wrote:U ovom klubu se nishta ne kotrlja.
- cappy_tempo
#10104 Re: FK Sarajevo
baljce pusti ti ovog 1946 on je samo ljubomoran na tebe,ti si pravi coek za nas.baljak do smrti
.pa baljak je izreko sudbenosno DA i dok nas smrt ne rastavi,a posto je prezivio srcani i to izasao iz bolnice sav sretan onda njega ni jarak nece uhakat.baljak pravi navijaci su uz tebe pusti ti ove placenike 
- Obuca9
#10105 Re: FK Sarajevo
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110110075
Na prozivci se nisu pojavili Muhamed Džakmić, Anel Škoro, Branislav Arsenijević, Damir Kojašević, Hilmo Gutić i Dženaldin Hamzagić. Izostanak Arsenijevića, Kojaševića i Gutića je opravdan. Hamzagić je, prema pisanju portala Fksinfo.com, u pregovorima sa Debrecenom, dok je Džakmić ranije prešao u južnokorejski Gangwon. Admir Pliska je također uzeo ispisnicu i sada je član FK Olimpic. Prema informacijama koje je objavio spomenuti portal, Anel Škoro je završio nogometnu karijeru zbog izuzetno teške povrede.
Ima se, može se

Na prozivci se nisu pojavili Muhamed Džakmić, Anel Škoro, Branislav Arsenijević, Damir Kojašević, Hilmo Gutić i Dženaldin Hamzagić. Izostanak Arsenijevića, Kojaševića i Gutića je opravdan. Hamzagić je, prema pisanju portala Fksinfo.com, u pregovorima sa Debrecenom, dok je Džakmić ranije prešao u južnokorejski Gangwon. Admir Pliska je također uzeo ispisnicu i sada je član FK Olimpic. Prema informacijama koje je objavio spomenuti portal, Anel Škoro je završio nogometnu karijeru zbog izuzetno teške povrede.
Ima se, može se
-
north
#10106 Re: FK Sarajevo
E jebo lud zbunjenog, do jučer igrači bili na viršlama, klubu prijetilo isključenje struje, vode, vazduha.....a sad se ide na pripreme u Tursku...dobro to je vjerovatno od para od Džakmića, ali mislim da je bolje da se te pare ulože u nešto drugo...npr.dodati još malo para i dovođenje nekog igrača....
Nek sad kad se vrate iz Turske počnu da se žale......
Čitajući između redova, sumnjam da ćemo mi na proljeće dovesti bar jedno obećavajuće ime....
Nadam se da griješim....
Nek sad kad se vrate iz Turske počnu da se žale......
Čitajući između redova, sumnjam da ćemo mi na proljeće dovesti bar jedno obećavajuće ime....
Nadam se da griješim....
- Reglan
#10107 Re: FK Sarajevo
Zipa Avdicu jakne kao da je on presao u City a ne Dzeko 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#10108 Re: FK Sarajevo
treba prizeljkivati dolazak na pripreme Gutica i Arsenijevica..Todorovic i Kojasevic nam i ne trebaju.
A pojacanja---cuo sam da se Mirza bas razleto,zove,prica,obecava nekim igracima...pokusava ojacati ekipu rekao bih radi prozivki navijaca i pljuvanja pa da nam dokaze kako i on moze i zna. Daj Boze,al' tesko da on sta zna i moze sa klupe.
A pojacanja---cuo sam da se Mirza bas razleto,zove,prica,obecava nekim igracima...pokusava ojacati ekipu rekao bih radi prozivki navijaca i pljuvanja pa da nam dokaze kako i on moze i zna. Daj Boze,al' tesko da on sta zna i moze sa klupe.
- Reglan
#10109 Re: FK Sarajevo
Cuj Kojasevic nam ne treba,e u pm svasta ces cuti-LIBERO- wrote:treba prizeljkivati dolazak na pripreme Gutica i Arsenijevica..Todorovic i Kojasevic nam i ne trebaju.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#10110 Re: FK Sarajevo
A sta je to Kojasevic tako spektakularno,pa i dobro uradio,sem dva gola u Banovicima.
To nam je Kojasevic unaprijedio igru ?
- Reglan
#10111 Re: FK Sarajevo
-LIBERO- wrote:A sta je to Kojasevic tako spektakularno,pa i dobro uradio,sem dva gola u Banovicima.
A ti bi igrao za djaba,pa nije lud.
Kojasevic je najbolji igrac Sarajeva
-
north
#10112 Re: FK Sarajevo
Slažem se sa Liberom, Kojašević ima znanje, ali ako će u drugom dijelu polusezone pružati igre kao u prvom, neka ga kod đetića....
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#10113 Re: FK Sarajevo
Kojasevic nije bio ni 5 igrac Sarajeva po ucinku i po tome koliko je unaprijedio igru i donjeo klubu.arshavin wrote:-LIBERO- wrote:A sta je to Kojasevic tako spektakularno,pa i dobro uradio,sem dva gola u Banovicima.
A ti bi igrao za djaba,pa nije lud.
Kojasevic je najbolji igrac Sarajeva
Njegova soliranja,ubijanja igre...cak i 90% kontri i polukontri je unistio..uzme loptu pa dribla,dribla,dribla i onda sagne glavu pa se zapuca u nekom nepoznatom pravcu.
Potrosac lopti i covjek koji gusi brzinu prenosa lopte..takav nam ne treba.
O njegovom ucescu u defanzivi da i ne pricam,kao da ga nema. Svaki junior nas bi barem vise se borio i poginuo ako treba i za loptu i za klub.
Dosta mi je nekih prenapuhanih kvazi zvjezdica i "velikih majstora"
- Reglan
#10114 Re: FK Sarajevo
Pa naravno da ce se nasa djeca boriti jer je to njihov klub.Ja na Kojasevica gledam kao na profesionalca.
Plati pa cu ona igrati.Evo jedan "glup" primjer.Sta mislis da Seik ne podjeli plate Richardsu i Dzeki.Ko bi se vise od njih dvojice borio?
Znam da je glup primjer ali mislim da mozes shvatiti sta hocu da kazem.
Plati pa cu ona igrati.Evo jedan "glup" primjer.Sta mislis da Seik ne podjeli plate Richardsu i Dzeki.Ko bi se vise od njih dvojice borio?
Znam da je glup primjer ali mislim da mozes shvatiti sta hocu da kazem.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#10115 Re: FK Sarajevo
A Arsenijevic i Gutic su imali plate i redovna primanja pa su poginuli za nas dres,a i nisu nasa djeca.?
Jednostavno ne volim takve igrace kakav je on . Momak ima talenat i nista vise od toga. Gusi igru,previse solira bez ucinka,moras ga moliti da nekome doda loptu i to obicno prekasno...i jos bira kada ce dati svoj maksimum ili ne.
Neka hvala,uvjeren sam da bi bolje funkcionisali bez njega.
Jednostavno ne volim takve igrace kakav je on . Momak ima talenat i nista vise od toga. Gusi igru,previse solira bez ucinka,moras ga moliti da nekome doda loptu i to obicno prekasno...i jos bira kada ce dati svoj maksimum ili ne.
Neka hvala,uvjeren sam da bi bolje funkcionisali bez njega.
-
Ali_G
#10116 Re: FK Sarajevo
Ma neeee. Kojasevic je Messi, al ga Mirza jebe svojom koncepcijom:)))
Nista on posebno nije pokaz'o, al eto pustit ga do kraja mozda se i trzne. Minutaza nek mu bude shodno ucinku na terenu.
Nista on posebno nije pokaz'o, al eto pustit ga do kraja mozda se i trzne. Minutaza nek mu bude shodno ucinku na terenu.
- kokuz_sa
#10117 Re: FK Sarajevo
mozda je i bilo neko obavjestenje il sta al ne upratih
gdje onaj brazilac? bilo je price cuva ga Mirza sa proljece
gdje onaj brazilac? bilo je price cuva ga Mirza sa proljece
- Vjerujte mi!
#10118 Re: FK Sarajevo
Nash najbolji igrach je Mirzet Krupinac, bez dvojbe.
- kokuz_sa
#10119 Re: FK Sarajevo
Vjerujte mi! wrote:Nash najbolji igrach je Mirzet Krupinac, bez dvojbe.
legenda kluba..veca nego zalizani
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#10120 Re: FK Sarajevo
Što i nije teško biti, ocjenjujući prema broju nastupa za Sarajevokokuz_sa wrote:Vjerujte mi! wrote:Nash najbolji igrach je Mirzet Krupinac, bez dvojbe.![]()
- Logovan
#10121 Re: FK Sarajevo
Ali zalizani ima 100.000 navijača koji ga podržavaju i koji misle da je on legenda kluba1946 wrote:Što i nije teško biti, ocjenjujući prema broju nastupa za Sarajevokokuz_sa wrote:Vjerujte mi! wrote:Nash najbolji igrach je Mirzet Krupinac, bez dvojbe.![]()
-
Onurbeg
#10122 Re: FK Sarajevo
"Vjerujte mi!"]Nash najbolji igrach je Mirzet Krupinac, bez dvojbe.[/quote]
Mirzet zvani Sike
Mirzet zvani Sike
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#10123 Re: FK Sarajevo
Zna li neko nesto vise ?
Kojasevic prihvatio sam uslove koje mi je ponudio Rizespor ,jos samo da se klubovi dogovore uvezi obestecenja.
*Zukic menadzer od Hamzagica kaze- ako ne potpise za Debrecen ,Hamzagic ce potpisati za Olimpic u glavnom nece se vracati na Kosevo,pa makar pauzirao 6 mjeseci.
*Scepanovicev menadzer zamolio klub da mu se da jos koji slobodan dan, jer je Scepanovic na probi i ako ne potpise vratice se u Sarajevo.
-
Alkos
#10124 Re: FK Sarajevo
Rasulo!
Nek idu svi, ko im jebe mater... Na celu sa zalizanim!
Nek idu svi, ko im jebe mater... Na celu sa zalizanim!
-
north
#10125 Re: FK Sarajevo
Optimistično, nema šta.......Jedino sad za Kojaševića treba insistirati na obeštećenju pošto je pod ugovorom, mada kakva je do sada praksa bila u klubu vjerovatno će ga pustiti za neku beznačajnu cifru......rashtiman wrote:Zna li neko nesto vise ?Kojasevic prihvatio sam uslove koje mi je ponudio Rizespor ,jos samo da se klubovi dogovore uvezi obestecenja.
*Zukic menadzer od Hamzagica kaze- ako ne potpise za Debrecen ,Hamzagic ce potpisati za Olimpic u glavnom nece se vracati na Kosevo,pa makar pauzirao 6 mjeseci.
*Scepanovicev menadzer zamolio klub da mu se da jos koji slobodan dan, jer je Scepanovic na probi i ako ne potpise vratice se u Sarajevo.
Znači moguće je da ostanemo bez tri igrača, zato će zalizani naći alternativu u kakvom rođaku od Pike (Velež), jednom igraču iz strašne Budućnosti, i da bude 3 za 3, uzećemo jednog iz Sašk Napredka, i to bi bilo to.....ha ja....