Ma rekoh vam nisu ovi nama slučajno baš sada uveli taj Hema kanal na TM-u. Nešto se kuha, a očito da je to preuzimanje u pitanju.batara wrote:Maloprije prebacim na Hema tv kad reklame od telemacha za duo i trio pakete
Sent from my LG-D802
Moderator: anex
Ma rekoh vam nisu ovi nama slučajno baš sada uveli taj Hema kanal na TM-u. Nešto se kuha, a očito da je to preuzimanje u pitanju.batara wrote:Maloprije prebacim na Hema tv kad reklame od telemacha za duo i trio pakete
Opusti se, nemaš se šta ni pripremati, kada objave (ako objave) ne mogu odmah sve mijenjati, dat će određeni period na adaptaciju, a onda ćemo vidjeti šta i kako dalje. Ali nije da ćemo baš puno izbora imati.Benq wrote:Poslao sam upit HS-u preko FB-a u vezi ove kupoprodaje , ali nece da odgovore, dok su mi iz Telemacha odgovorili da nemaju takve informacije. Glupo je sto se suti o tome , ako je doslo do prodaje kompanije , neka se objavi da je to u toku da se raja pripremi , ali nama ce to biti servirano u zadnjoj minuti , i ove reklame za Telemach pakete na HEMA TV-u nisu slucajne 100% , ko ce jos reklamirati pakete od konkurencije
Kako?pici wrote:jebt TELEmaH...digli cijene nebu podoblake i pakete napravili debilne...koji bi ekvivalent biJo KID 22 paketu u cjenovnom smislu od ovijeH TELEmaHetoviH paketiĆa...koji Će mi moj fiksna telefonija...daj mi digitalu i internet kakav treba a de mi se ne deru gHuzovi...hvaaalaaa.
HShrasno38 wrote:Kako?pici wrote:jebt TELEmaH...digli cijene nebu podoblake i pakete napravili debilne...koji bi ekvivalent biJo KID 22 paketu u cjenovnom smislu od ovijeH TELEmaHetoviH paketiĆa...koji Će mi moj fiksna telefonija...daj mi digitalu i internet kakav treba a de mi se ne deru gHuzovi...hvaaalaaa.
Paketi telemach:
http://www.telemach.ba/PAKETI/2192/TRIO ... av_start=0
Paketi HS:
http://www.hs-hkb.ba/2014/02/21/novi-pa ... 1-03-2014/
ajde malo sracunaj!
E sta li ti citas .......kloniran wrote:HShrasno38 wrote:Kako?pici wrote:jebt TELEmaH...digli cijene nebu podoblake i pakete napravili debilne...koji bi ekvivalent biJo KID 22 paketu u cjenovnom smislu od ovijeH TELEmaHetoviH paketiĆa...koji Će mi moj fiksna telefonija...daj mi digitalu i internet kakav treba a de mi se ne deru gHuzovi...hvaaalaaa.
Paketi telemach:
http://www.telemach.ba/PAKETI/2192/TRIO ... av_start=0
Paketi HS:
http://www.hs-hkb.ba/2014/02/21/novi-pa ... 1-03-2014/
ajde malo sracunaj!
internet + kablovska ( naj jeftiniji paket) 6-12 (90% vremena je 12) Mbps 28,90 KM
Telemach
internet + kablovska (naj jeftiniji paket) 8Mbps 37 KM
pametnom dosta
a sta nakon 6 mjeseci?
Vala ja se nadam da nece biti nista od prodaje, tek cemo onda vidjeti sta znaci monopol.kakaljin wrote:A sta ce biti sa paketima gdje su arene, sa paketom pink kanala,
I to ce se morati ubaciti u telemachovu ponudu jer bez toga tesko da ce zadrzati korisnike.
Tako da ce vjerovatno biti novih paketa.
trebamo sam cekati i vidjeti sta ce biti i hoce li uopste biti sta, nadam se da ce se uskoro vise znati detaljnije i da se zvanicno kaze sta je tacna informacija. Da se korisnici prireme na vrijeme.
Pa ovo i jeste samo interent i kablovska samo sto je internet 30/2Mb i mozes gledati kablovsku na cemu hoces. a ovdje u HS-u na kojem sam vec 10-tak godina morao sam doplatiti za jos jedan sprat posto zivim u kuci. Inace imam quadro paket sa KID 14 i placam 54 KM. Tu imam digitalu na jednom TV, analognu, internet 14/2.5 Mb i telefon. Za slicnu cijenu u Telemachu (56 KM) imam interent od 40/2,5 Mb, digitalnu sa 10 HD kanala, telefon po istom sistemu kao i HS i D3Go da mogu da gledam TV gdje mi kurcu cejf i dobijes WiFi router sto nije slucaj kod HS-a. Dakle ne govorim o promotivnoj nego o onoj staroj prekrrizenoj cijeni i opet se vise isplati.kloniran wrote:a sta nakon 6 mjeseci?
sta s onima koje apsolutno ne interesuju ti paketi, nego zele samo internet i kablovsku kao nuzno zlo?
Koji ce mi moj hrpa tih kanala kad ukupno mjesecno gledam nekoliko sati tv i to 10 kanala u vrh glave?
Znaci po tebi svi moraju uzeti te super mega giga pakete?
i eto taj tvoj duo je opet 11 KM skuplji od moje opcije a i ja imam na LED TV preko 100 kanala i 4 ili 5 HD kanala za 28,90 KM
A ti malo pogledaj cijene na telemachu za one koji se ne zele vezati ugovorima pa onda pametuj
Al ti imas kid paket, a ja ti govorim o analogiji i internetu, nista vise od dodatnog ne ulazi u razmatranje.hrasno38 wrote:Pa ovo i jeste samo interent i kablovska samo sto je internet 30/2Mb i mozes gledati kablovsku na cemu hoces. a ovdje u HS-u na kojem sam vec 10-tak godina morao sam doplatiti za jos jedan sprat posto zivim u kuci. Inace imam quadro paket sa KID 14 i placam 54 KM. Tu imam digitalu na jednom TV, analognu, internet 14/2.5 Mb i telefon. Za slicnu cijenu u Telemachu (56 KM) imam interent od 40/2,5 Mb, digitalnu sa 10 HD kanala, telefon po istom sistemu kao i HS i D3Go da mogu da gledam TV gdje mi kurcu cejf i dobijes WiFi router sto nije slucaj kod HS-a. Dakle ne govorim o promotivnoj nego o onoj staroj prekrrizenoj cijeni i opet se vise isplati.kloniran wrote:a sta nakon 6 mjeseci?
sta s onima koje apsolutno ne interesuju ti paketi, nego zele samo internet i kablovsku kao nuzno zlo?
Koji ce mi moj hrpa tih kanala kad ukupno mjesecno gledam nekoliko sati tv i to 10 kanala u vrh glave?
i eto taj tvoj duo je opet 11 KM skuplji od moje opcije a i ja imam na LED TV preko 100 kanala i 4 ili 5 HD kanala za 28,90 KM
A ti malo pogledaj cijene na telemachu za one koji se ne zele vezati ugovorima pa onda pametuj
Gledaj malo lave sta se daje za te pare a kuci svojima govori da pametuju.
Ne brini, nisu ništa slagali, sročili su to kako treba!kloniran wrote:Al ti imas kid paket, a ja ti govorim o analogiji i internetu, nista vise od dodatnog ne ulazi u razmatranje.hrasno38 wrote:Pa ovo i jeste samo interent i kablovska samo sto je internet 30/2Mb i mozes gledati kablovsku na cemu hoces. a ovdje u HS-u na kojem sam vec 10-tak godina morao sam doplatiti za jos jedan sprat posto zivim u kuci. Inace imam quadro paket sa KID 14 i placam 54 KM. Tu imam digitalu na jednom TV, analognu, internet 14/2.5 Mb i telefon. Za slicnu cijenu u Telemachu (56 KM) imam interent od 40/2,5 Mb, digitalnu sa 10 HD kanala, telefon po istom sistemu kao i HS i D3Go da mogu da gledam TV gdje mi kurcu cejf i dobijes WiFi router sto nije slucaj kod HS-a. Dakle ne govorim o promotivnoj nego o onoj staroj prekrrizenoj cijeni i opet se vise isplati.kloniran wrote:
a sta nakon 6 mjeseci?
Ko visi ispred televizora mozda mu je i bolji telemach, meni nije jer mi tv dođe ko ukras.
U tome je bit svega. Meni kojem treba samo internet i kablovska kao nuzno zlo je telemach u startu 11 KM skuplji, a ne zelim se vezati nikakvim ugovorima. A u ovoj obicnoj kombinaciji bez ikakvih vezivanja HS ima i jeftiniji i brzi internet i bice prava steta ako ih kupe i dođe do korigiranja cijena. Jbg meni se ne sviđa ta opcija prodaje jer imam samo HS kao opciju.
Edit: i ovo sto kazu analogna tv na vise tv a da ima i hd i 1000 kanala je laz, ovo je njihov DTV, jer pod 1 HD ne moze u analogiju, a pod 2 analogija ne moze fizicki propustiti toliko kanala, jer se moraju ostaviti frekfencije za net, digitalnu i telefoniju.
Pa imas i na HS-u HD kanale, nema potrebe da se izdvajaju kada se o Telemachu govori.hrasno38 wrote:Pa ovo i jeste samo interent i kablovska samo sto je internet 30/2Mb i mozes gledati kablovsku na cemu hoces. a ovdje u HS-u na kojem sam vec 10-tak godina morao sam doplatiti za jos jedan sprat posto zivim u kuci. Inace imam quadro paket sa KID 14 i placam 54 KM. Tu imam digitalu na jednom TV, analognu, internet 14/2.5 Mb i telefon. Za slicnu cijenu u Telemachu (56 KM) imam interent od 40/2,5 Mb, digitalnu sa 10 HD kanala, telefon po istom sistemu kao i HS i D3Go da mogu da gledam TV gdje mi kurcu cejf i dobijes WiFi router sto nije slucaj kod HS-a. Dakle ne govorim o promotivnoj nego o onoj staroj prekrrizenoj cijeni i opet se vise isplati.kloniran wrote:a sta nakon 6 mjeseci?
Evo gledam ove tvoje postove , i jedna mi stvar nije jasna , niko ovdje nije ogorcen na HS kao ti , pa u cemu je kvaka druze pa ti nista ne pase ?TheWatcher wrote:neka ih kupe crni cigani samo neka se nose u tri picke materine vise
evo samo jedan primjer a ima ih pun kurac:Benq wrote:Evo gledam ove tvoje postove , i jedna mi stvar nije jasna , niko ovdje nije ogorcen na HS kao ti , pa u cemu je kvaka druze pa ti nista ne pase ?TheWatcher wrote:neka ih kupe crni cigani samo neka se nose u tri picke materine vise
Pa jesi li ih pitao nesto u vezi ovog pitanja oko HS-a , jesmo li mi sad u Telemach vlasnistvu ili i dalje HS , ne razumijemkloniran wrote:Evo vam jedan info jbg za nekog dobar za nekog ne, meni danas dolazila ekipa iz telemacha da otkloni kvar, znaci M&Hcompany je prodat![]()
Sada za HS-HKB ne znam jer su dvije odvojene firme