Da ste uspjeli da se odvojite od ostatka lige, kao što niste, onda bi prodaja bila dobra. Ovako imate prilično slab igrački kadar u odnosu na ostale, jače, ekipe. Imali ste i bolje igrače, a niste imali vlasnika koji sada može da radi šta hoće i kako hoće. Šta vi tu možete ? Ništanorth wrote:Mi smo se odlično prodali, kad se uzme prošlost u obzir i da se napneš ko žaba ne možeš nikoga ubijediti u suprotno, jer je jasno da dušmanluk izvire iz tvojih postova što si uvijek i priznavao...Pišeš da ima problema, ko da mi nismo toga svjesni, ali problemi su tu da se rješavaju..Bitno je da ih samo mi imamo u ligi, dok su ostali ko u dženetu, pitanje je dana kad će grupe zakucati na vrata.....A lakše ih je rješavati kad nemaš milionske dugove i blokirane račune...Naravno da mene kao i ostale to ne zadovoljava, i ne smijemo se uvijek na to vraćati ako nema sportskog rezultata, ali rješavaće se problemi, jer će morati na ovaj ili onaj način...Kako, s kim i kad, nije moje, a pogotovo tvoje da dumaš...Puno ozbiljniji su se problemi riješili, a da se ovi koji je odnose na trenutnu rezultatsku krizu ne riješe...Mi moramo igrati grupe i prodavati igrače za milionske iznose ako mislimo preživiti, dok ćete se vi zadovoljavati sa izlaskom u Evropu treći put zaredom i ti je sve bajno i krasnocvrčak_na_hedonizmu wrote:Pisao sam, smijali mi se, tamo negdje u Maju da ste vi sve karte bacili na kvalifikacije LŠ i da će Sarajevo imati velikih problema sa cash flow-om ako ništa ne urade u LŠ ili na kraju sezone opet ne osvoje titulu.north wrote:Lijep je čitati kako su megamixove i gibraltarove investivije jače i čestitije od čovjeka koji može kupiti cijelu državu...Tan se ne razumije, ali zato gibraltar sa lisicama na rukama je doktorirao ovu igru, proslavljeni sportista i biznismen kojeg poznaje cijela Evropa, kao i badel i zvečevo otkopčane košulje ....I to od onih koji su iste jebavali prije ne više od mjesec dana, sad je sve med i mlijeko, šta rade pobjede protiv Mladosti i raspalih Veleža i Borca....Objektivno, nema šta...neka, fino, pobjede su dale vjetar u leđa, nije zabranjeno, jest da su košpe još 6 na tabeli, da je kako ne gledati tu tabaeli, ali dream team će to sve pošamarati...samo da još da se podvuče crta na kraju
Ništa bolji ljetni prelazni rok nećete imati, vidjećeš. Ako sam u pravu, šta onda ? Lik vas posjeduje, kako dalje ?
Jeftino ste se prodali.....Sjajan si, ništa se ne sekiraj
Koliko mogu da primjetim, vašeg vlasnika više ne zanima nikakvo ulaganje, sada uzima cash. Koliko ga zanima ulagane primjer je Kardif, ljudi ispali iz lige, Kotrijk je zakucan u sredini tabele, a ni vama ne cvjetaju ruže.
Ne znam šta to sada imate, a da niste imali prije Tana. Kažeš vratili dugove, vratili bi ih nakon prodaje par igrača i plasmana u play of EL. Akademija, jah, nigdje igrača na mapi, ono što napravite ide na pazar ubrzo i pare u džep Tananom.
Sve će ti se samo kazati preko ljeta, ja ti pomažem, kao dobri samarićanim, da shvatiš to na vrijeme, da se ne sjebavaš poslije
Dušman, al realan