Sirija vol. 2

Locked
sumirprimus

#100851 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

insomnia78 wrote::lol:
E to je drugo
Da ne bi Hamera i Rusa Daesh bi njih tamo sve podavio ko mačiće. Jbt led šta su oni zračnih udara pretrpjeli to je čudo
Tek sad mi je jasan i aleksandar makedonski veliki :D
handžar88

#100852 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

zrakomlat wrote:
solar7 wrote:[
Takvi tipovi i njihove cio mio geopoliticke gluposti se samo preskacu i ne citaju i rahat je insan onda
jel s ovog akaunta trebalo kvotati maloprije ? :D
Jeste.. nego imas li ti kakvo svoje misljenje u vezivezi ovog svega, osim pokusaja humora, ovog smajlija :lol: i ovog :thumbup: .. neodredjen si mi.
Last edited by handžar88 on 04/02/2018 00:06, edited 1 time in total.
zrakomlat

#100853 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

insomnia78 wrote::lol:
E to je drugo
Da ne bi Hamera i Rusa Daesh bi njih tamo sve podavio ko mačiće. Jbt led šta su oni zračnih udara pretrpjeli to je čudo
da se ne zaboravi svačiji doprinos
Image
zrakomlat

#100854 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

handžar88 wrote:
zrakomlat wrote:
solar7 wrote:[
Takvi tipovi i njihove cio mio geopoliticke gluposti se samo preskacu i ne citaju i rahat je insan onda
jel s ovog akaunta trebalo kvotati maloprije ? :D
Jeste.. nego imas li ti kakvo svoje misljenje u vezivezi ovog svega, osim pokusaja humora, ovog smajlija :lol: i ovog :thumbup: .. neodredjen si mi.
Imam. Mišljenja nam se razlikuju a humor nam je već sličan, hoću reć, ni tvoj nije čemu.

Usput, to je bila zajebancija svakako, pošto je kolega solar7, a to znaš jer si odavno ovdje, često upadao sa postovima gdje kvota sarajevoxa i ostale pro rebel fanove, ono tipa, tako je, sve si u pravu, slažem se sa napisanim, i slično.
Last edited by zrakomlat on 04/02/2018 00:14, edited 2 times in total.
sumirprimus

#100855 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Zahladni na temi momacki.
A guru teme jos je napoljiu :lol:
tetejac

#100856 Re: Sirija vol. 2

Post by tetejac »

insomnia78 wrote:Samo sto je to bilo davno prije tvoje registracije. Ciji si klon?
Ah da, cito su nas odavno ali si tek neki dan odlucio da se registrujes
Da, baš tako. Imaš problem s tim? Najbolji su mi ovi paranoidi sa šijama, klonovima, sektama :lol:
handžar88

#100857 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

zrakomlat wrote:
handžar88 wrote:
zrakomlat wrote: jel s ovog akaunta trebalo kvotati maloprije ? :D
Imam. Mišljenja nam se razlikuju a humor nam je već sličan, hoću reć, ni tvoj nije čemu.
Pa odrazi se :D .. ti si sigurno dobar cojk cim gledas da se nikom ne zamjeris, al predugo pises tu pa me zanima sta mislis, vidim da si naklonjen onim anamo.
sumirprimus

#100858 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

tetejac wrote:
insomnia78 wrote:Samo sto je to bilo davno prije tvoje registracije. Ciji si klon?
Ah da, cito su nas odavno ali si tek neki dan odlucio da se registrujes
Da, baš tako. Imaš problem s tim? Najbolji su mi ovi paranoidi sa šijama, klonovima, sektama :lol:
Najbolji ko tigru najbolji :lol: :izet:
Zasto nam to nisi odmah rekao? :skoljka:
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#100859 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

sumirprimus wrote:Detalji su bog.
Kad tad izlete :mrgreen:
Jašta. U trenu ispliva patnja pojedinaca zbog neuspjeha formule "alevije u kabur a kršćane u Liban".
Challenger_

#100860 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Pa se sve uz*bali šatro "pateći" za "civilima" u Siriji.
The 51st State

#100861 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

jaka formula i to iz jedne prostituisane recenixe, klasicna drzte lopova prica.
zrakomlat

#100862 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

handžar88 wrote:
zrakomlat wrote:
handžar88 wrote: Jeste.. nego imas li ti kakvo svoje misljenje u vezivezi ovog svega, osim pokusaja humora, ovog smajlija :lol: i ovog :thumbup: .. neodredjen si mi.
Pa odrazi se :D .. ti si sigurno dobar cojk cim gledas da se nikom ne zamjeris, al predugo pises tu pa me zanima sta mislis, vidim da si naklonjen onim anamo.
Da, volio bih da nikad nije došlo do ovoga rata, ali kad je već došlo, smatram da je SAA na pravoj strani a da su svi koji se bore protiv iste su neprijatelji Sirije. Tema u više pokušaja ima hiljade i hiljade upisa, pa nema smisla da ja sad dalje razglabam i objašnjavam zašto nešto mislim.

A ja forum, čak i na ovakvim temama doživljavam ko razbibrigu. Uticati ni na šta ne mogu. Ne mislim da imam tamo svojih neprijatelja osim onih BH debila što su otišli rušiti režim i slično. Ti su opasnost i za moju zemlju. A suniti, šiiti, kurdi, ovi oni, nemam ništa ni protiv koga. Tako da i nemam potrebe da se kačim s nekim, zamjerim nekom, čak to i ne kontam što ljudima treba. Niti mislim da se na forumu može neko nekome zamjeriti, to je nemoguće, osim ako se likovi privatno ne znaju.

Raja hoće veselo, ko će slušat tuđu muku.

Sad ću da nastavim sa kratkim postovima, smajlijima :D , i pokušajem humora, nisam ovoliko napisao od olimpijade '84 :thumbup:
Last edited by zrakomlat on 04/02/2018 00:33, edited 1 time in total.
Challenger_

#100863 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

sarajevoxxxx wrote:Pro-režimski portali: Tigrove vojne formacije zaustavile su ofanzivu i ostaju na položajima u okolini Idliba.
Još jedna potvrda (Sidorenkov izvor):
Post by a Tiger_Forces Soldier 46 Minutes ago - Idlib isn't ours... - To hell with it.. Idlib is Syria's garbage dump, we don't want it
Challenger_

#100864 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Prema BBC-u, ovo je bio najsmrtonosniji dan za Tursku i njihove snage u regionu Afrina :arrow: Turkey suffers deadliest day in Afrin offensive
zrakomlat

#100865 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

Ja nikakve izvore ne pratim, ali nešto kontam da pod turskim gubicima uglavnom smatraju i tzv pobunjenike kojih više strada od pravih turskih vojnika.
Challenger_

#100866 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

zrakomlat wrote:Ja nikakve izvore ne pratim, ali nešto kontam da pod turskim gubicima uglavnom smatraju i tzv pobunjenike kojih više strada od pravih turskih vojnika.
Da,da. Turske i proturske snage, njihovi sirijski sateliti, prije svega oni.
Challenger_

#100867 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

U osnovi to jesu "turske snage" iako sama Turska učestvuje prije svega u vatrenoj podršci. Što su ove njihove sirijske pješadijske ublehe totalno nesposobne, to je priča za sebe.
Kikibombona

#100868 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

swanfilter wrote:
Kikibombona wrote:Ne mogu reci da mi je zao ruskih pilota!

Izivljavaju se mjesecima, rokaju po vehabijama i civilima. Totalno neravnopravna borba. Nije nikakvo herojstvo udarati po nekome ko ne moze uzvratiti. Nije nimalo viteski.

Zbog toga, uopste mi nije zao.

Kad sam ja ovdje napisao da si ti isti Sava. Samo da si suptilniji, prefinjeniji.
Eto, treba mi biti zao pilota koji sa sigurne udaljenosti mlavi po protivnickim borcima i civilima. Ti ruski piloti su pobili hiljade protivnickih boraca, bez da im isti mogu uzvratiti. To je kao da protivniku vezes ruke, uzmes bejzbol palicu i onda se obracunas sa njim. Ja kada sam se tukao kao klinac, nikada nisam volio udarati slabije od sebe. To mi je da povratis. Najbolja je tuca kada je protivnik ravnopravan.

A vas ako lozi izivljavanje, mene ne...

Vehabije su stoka, tu nema dileme. Medjutim, ruski piloti su isto monstrumi, pobili su ko zna koliko civila. Ne znam kako mogu zaspati nakon toga i poljubiti dijete za laku noc.

Piloti sirijske armije su vece mudonje, samim tim jer sjedaju u kante. Ruskim i americkim pilotima ne odajem nikakvo priznanje i ne suosjecam se sa njima.
The 51st State

#100869 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

sve prsti od sposobnosti kod rexima, da se useta posle ravnanja.
Challenger_

#100870 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Ruski vojni i politički komentatori drže sasvim otvorenim pitanje stvarnog napadača (držeći krajnje upitnim tezu o napadu "pobunjenika") na njihov vojni avion, koriisteći frazu "ko god".

Pa idu dalje: "Ko god izveo napad, pogrešno je procjenio ruski pristup u Siriji..." i - da skratim, za*ebao se.
Challenger_

#100871 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Jak igrač blizak ruskom MVP-u, Maksim Šuškov, kaže da Kremlj sumnjiči na prvom mjestu Vašington a na drugom Ankaru. Aktuelizovane priče o "hemijskom napadu" drže kao pokušaj spašavanja "opozicije" i očekuju provokacije.

Ovo obaranje aviona sagledavaju u tom kontekstu.
The 51st State

#100872 Re: Sirija vol. 2

Post by The 51st State »

gorbacove crni sine sta uradi, uzgoji zabludjenike da ne kazem kretene sirom planete.
handžar88

#100873 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

Challenger_ wrote:
sumirprimus wrote:Detalji su bog.
Kad tad izlete :mrgreen:
Jašta. U trenu ispliva patnja pojedinaca zbog neuspjeha formule "alevije u kabur a kršćane u Liban".
Ovo se na mene odnosi pretpostavljam?
Challenger_ wrote:Pa se sve uz*bali šatro "pateći" za "civilima" u Siriji.
Ti si upravo taj, rijetko kad rebelsi gadjaju civile al kad ispale jednu raketu eto te prvi da places za civilima.. a ovamo tone raznih raketa i bombi istresli ljudima na glave i nisi se udostojio ni jednim postom da to osudis.

@Zrakomlat :thumbup:
Challenger_

#100874 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

handžar88 wrote:Ovo se na mene odnosi pretpostavljam?
Pridaješ sebi prevelik značaj. Nisi mi na kraj pameti.
handžar88

#100875 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

Ok... odgovori i na drugi dio posta, sto si licemjer?
Locked