supercali wrote:odokativan wrote:supercali wrote:
Pa ne placas registraciju preko platne liste
Ne kupujes gorivo preko platne liste
Ti si pomijesao stvari
Zbog vas koji kukate a koji ste glasali za nacionalisticku hobotnicu koja vam je omogucila da vozate auta iako nemate za njega a sve u cilju kupovanja socijalnog mira
A vi se i pored toga zalite da je skupo vozati skupo gorivo ne valjaju akcize ako se gradi o jos masu stvari koje vi pljujete a sv3 su tu zbog takvih kao ti nezahvalnika koji pljuju a koriste sve sto odrzava ove pomenute na vlasti
I meni je dosta stvari skupo al ako mi je skupo ne koristim
Parking u scc ne koristin nego parkiram ispred muzeja pa prosetam a ne dizem hampu kako je skupo jer bi ja pred vratima auto i sl
Bas bi volio gdje bi bio na ljestvici da zivis u austriji i da placas sve po zakonu
vi prekobtojni budžetski paraziti i uposlenici javnih kuća tkzv. javnih scoijalsitičkih preduzeća
ste nam najveći teret
da vas nemamo na grbači, relani sektor bi prodiso a i čitava država
vi ste rak rana države i društva
Rekoh vec nisam na budzetu niti javna ustanova ako se tebi svidja to omda jesam
Zasto ne preselis u sarajevo? onda neces svaki dan na autoputu vozariti
Jah al tada valja placati kiriju valja placati grijanje stan i jos bruku stvari
Ili zasto ne nadjes posao u svom gradu? Da vidimo kolika ce plata manja biti
jašta si, jašta, jer niko normalan osim tih parazita ne može branit nešto nenormalno
pobrko si stvari, ne znam radi čega si prebacio stvari na lično a uopšte nije ni tačno, nit sam u Kaknju, nit putujem AC, čak sam iz grada koji je od najbližeg AC udaljen 60tak km
ali mi ne pada na pamet izdvajat još 15 f budžetskim parazitima
eto nek ti vozaš, mogu te kupit zajedno sa autom koje voziš
poenta je da budžetlije smanje izdvajanja za svoje plate i druga sranja pa nek onda iz tih sredstava prave AC, a ne obratno, da nametanjem lafo akciza ustvari sebi nameću pare za pokrivanje budžetskih rupa, jer idiotima je malo da im nanosiš lopatom i od MMFa