pa naravno , mimo stranke ne smije bit , kako bi se lova izvlacila
Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
- amar1994
#10076 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
pa naravno , mimo stranke ne smije bit , kako bi se lova izvlacila
- Mea_parvitas
#10077 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Zalosno je sve ovo... Nermin Muzur... "jaka" porodica, sminkercici i obicni degenerici, lizaci supaka
-
megaman4
#10078 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Poznajem ga licno. Nula od covjeka. Toliko.Mea_parvitas wrote:Zalosno je sve ovo... Nermin Muzur... "jaka" porodica, sminkercici i obicni degenerici, lizaci supaka
- Sodom1
#10079 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Neka izadju na proteste nezaposleni , penzioneri i pokoji student , bice dovoljno raje
-
walk_M-A-N
#10080 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Čija ženica? Šta je Nerminu, Konakovićevom direktoru Turističke zajednice? Jesu li svi oni neki rod?bersK wrote:Masala. Dođe ženica na direktorsku fotelju. Dif diploma najjača u državi.
Kod Konakovića nema konkursa. Samo puč i stavi sve svoje. I još plati pokoji medij za povoljan intervju bez neugodnih pitanja. .
Najgore kakvim jeftinijim trikovima to radi. „Garantuje“ za njih, „preuzima punu odgovornost“, bio „nenadležan„ i „bez ovlasti“ dok nije smijenio, tek svojim „ima povjerenje“ odobriti sredstva i slično.
- O'zone
- Globalni moderator
#10081 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
očekujem sutra svih nas 100 da budemo kod zgrade Kantona nemojte molim Vas da iznevjerimo onih 200 što će doći da nas snimaju i prijave u centralu i da ja nemam redukcije vode 
- Edin H.
#10082 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Eki.muha_sa wrote:izdrzi Azra--uz tebe smo
-
BadBoy
#10083 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Vidim sad se pljuje termin protesta. Šta bi vi da se zakaže u 19:00? Onda bi bilo pljuvanje "hjoj idiotskog termina ko će doći navečer na proteste nakon cijelog radnog dana, a plus tada nema nikoga u institucijama".
Da zakažu ujutro u 9.00, isti problem, ko će doći kad svi demonstranti u realnom sektoru tad rade.
Da zakažu vikendom, hjoj idiotskog termina em nikoga nema u institucijama em na to glupo vikend trošiti.
Znaš ti nas...
Da zakažu ujutro u 9.00, isti problem, ko će doći kad svi demonstranti u realnom sektoru tad rade.
Da zakažu vikendom, hjoj idiotskog termina em nikoga nema u institucijama em na to glupo vikend trošiti.
Znaš ti nas...
- drug_profi
#10084 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Ma protest bi trebao biti cijeli dan. Realno. I tad bi se i skupilo dovoljno raje da malo tremu napravi...
-
bumerangss
#10085 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
PametnoBadBoy wrote:Vidim sad se pljuje termin protesta. Šta bi vi da se zakaže u 19:00? Onda bi bilo pljuvanje "hjoj idiotskog termina ko će doći navečer na proteste nakon cijelog radnog dana, a plus tada nema nikoga u institucijama".
Znaš ti nas...
Cijelu noc i jutro sam imao vodu sto je iznenadjujuce da li zbog nove direktorice a prije ce biti zbog najavljenih protesta
Ja dolazim na protest jer mi je dopizdilo zbog redukcije a i lijepo je vrijeme i da sta poslije pojedem na carsiji.
Zivim i radim u Novom Gradu pa rijetko kad izlazim van te opstine
- shalla
#10086 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Samo da javim da su brzo riješili kvar, već sinoć opet nije bilo vode.hhaarree wrote:shalla wrote:Može li mi neko dati tačnu adresu za reklamacije, da prijavim kvar. Naime, sinoć, dakle nedjelja na ponedjeljak, voda NIJE nestajala?!?!?!
Ustao oko 3h da pišam, krenem mahinalno da pustim vodu i kako ruka ide prema kotliću kontam u sebi jašta ćeš međutim prvo sam se iznenadio kad voda krenu a još sam se više iznenadio kad čuh da se kotlić puni. Dakle, želim samo da prijavim kvar, molim da se sve uredno popravi i da vode opet nema od 23h do 6h, kako sam i navikao zadnjih godinu dana...![]()
![]()
![]()
![]()
- Logovan
#10087 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Vidiš kako su radni i pametni ljudi, odmah srede problem.shalla wrote:Samo da javim da su brzo riješili kvar, već sinoć opet nije bilo vode.hhaarree wrote:shalla wrote:Može li mi neko dati tačnu adresu za reklamacije, da prijavim kvar. Naime, sinoć, dakle nedjelja na ponedjeljak, voda NIJE nestajala?!?!?!
Ustao oko 3h da pišam, krenem mahinalno da pustim vodu i kako ruka ide prema kotliću kontam u sebi jašta ćeš međutim prvo sam se iznenadio kad voda krenu a još sam se više iznenadio kad čuh da se kotlić puni. Dakle, želim samo da prijavim kvar, molim da se sve uredno popravi i da vode opet nema od 23h do 6h, kako sam i navikao zadnjih godinu dana...![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Logovan on 17/10/2017 08:48, edited 1 time in total.
-
hizo ramidovic
#10088 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
kobi ovijem gradzanima ugodijo nevalja him kadima vode anevalja kad neima nesta kofol hoce dase bune ida galame bilo bivam pametnie dase lati te krampe lopate pada nedze popravi te neki kvar aneda galamaite ispred vlade vidi teli kakae susa ida vode neima malo sabura ibice kise pacese redukcie skratit
- muha_sa
#10089 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
hizo ramidovic wrote:kobi ovijem gradzanima ugodijo nevalja him kadima vode anevalja kad neima nesta kofol hoce dase bune ida galame bilo bivam pametnie dase lati te krampe lopate pada nedze popravi te neki kvar aneda galamaite ispred vlade vidi teli kakae susa ida vode neima malo sabura ibice kise pacese redukcie skratit
bolje mi im bilo umjesto sto protestvuju da angazuju strucnjaka da im odredi gdje bunar kopat

latit se krampe i lopate i eto vode
- drug_profi
#10090 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Ma covjek u ovom gradu nikad vise nece rahat moci otici pod tus iza 23h.
Ako ikad i ukinu redukcije, neces moci biti siguran da ces se oprat. Psihoza.
Ako ikad i ukinu redukcije, neces moci biti siguran da ces se oprat. Psihoza.
- Nisrin
#10091 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
p206 wrote:Čuj protest od 15-16:30.
Pa niko u privatnom sektoru ne izlazi prije 16:00 sa posla.![]()
jebo te država i narod
Odlicno bi bilo da protesti budu od recimo 14h pa do 18-19h, znaci kontinuirano vecinu dana, tako da se raja moze pridruziti kada stignu, a svakako da dio protesta zahvati i period dok su glavonje u kancelarijama, iako ih nece to puno doticati, kao sto ih ne doticu ni borci pod satorima...
Ocekujem da ce nam danas ublehas Dino sloziti suplju pred masom!
- Logovan
#10092 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Upravo. Ostat će nam trajne posljedice.drugi profil wrote: Ako ikad i ukinu redukcije, neces moci biti siguran da ces se oprat. Psihoza.
-
BadBoy
#10093 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Ma šta imaju cijeli dan trajati da blokiraju pošten svijet dok ide na posao.Nisrin wrote:p206 wrote:Čuj protest od 15-16:30.
jebo te država i narod
Odlicno bi bilo da protesti budu od recimo 14h pa do 18-19h, znaci kontinuirano vecinu dana, tako da se raja moze pridruziti kada stignu, a svakako da dio protesta zahvati i period dok su glavonje u kancelarijama, iako ih nece to puno doticati, kao sto ih ne doticu ni borci pod satorima...
Ocekujem da ce nam danas ublehas Dino sloziti suplju pred masom!
- Nisrin
#10094 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
BadBoy wrote:Ma šta imaju cijeli dan trajati da blokiraju pošten svijet dok ide na posao.Nisrin wrote:p206 wrote:Čuj protest od 15-16:30.
jebo te država i narod
Ocekujem da ce nam danas ublehas Dino sloziti suplju pred masom!![]()
Pa da mi s posla se pridruzimo poslijepodne, jer ovako nam ne da poslodavac da izadjemo..inace, redukcija i u novcaniku
- Dozer
#10095 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Na ove proteste treba doci sto vise ljudi, i to je jasno. Medjutim, treba biti svjestan da njih ti protesti savrseno ne zanimaju. Oni se trznu tek kad pocne frcati oko njihovih glava.
Ovo potvrdjuju i neki njihovi potezi u proteklih mjesec dana, tj. da ih savrseno ne zanima sta narod prica, misli i hoce, jer oni rade onako kako oni hoce, a narodu bacaju supljake kao i proteklih 20+ godina...
Evo redom, pa neka svako izvuce vlastite zakljucke....
1. Novopostavljeni direktor turisticke zajednice KS, Nermin Muzur, je neki rod Dini Konakovicu (obojica SDA, logicno).
2. Novopostavljena direktorica ViK-a, Azra, je amidzinica gorespomenutog Muzura, pa je samim tim i ona Dinina familija. Ranije je bila neki sef u tom istom ViK-u, a Nezir je smijenio (jer su se nesto podjapali s Cesirom iz Novog grada, s kojim je Nezir haver), nakon cega je visila u Kantonu kod Dine. Da ce ona biti nova direktorica u ViK-u se suska vec i 2 mjeseca. Logicno, i ona je SDA.
3. U zadnjih mjesec dana u ViK-u je zaposleno vise od 10 novih uposlenika, sve redom familija Hadzica i Cesira.
4. Izvrsna direktorica Sarajevogasa, mislim da se zove Alisa Konakovic, takodjer je, ocigledno, familija Dine Konakovica.
5. Svog kuma, Cengica, Dino je zaposlio takodjer u ViK, i to na vodovodni objekat, za sta ovaj nema nikakve strucne apreme, ali je zato ekspresno dobio rjesenje i maksimalnu platu za to radno mjesto.
6. Trenutno se za jedno od najodgovornijih rukovodecih mjesta, tj. mjesto rukovodioca Vodovoda, stima Kenan Cengic, koji nema blage veze o tom poslu.
Treba li napominjati da su svi ovi ljudi - SDA, i neka familija nekome u SDA?
Ovo potvrdjuju i neki njihovi potezi u proteklih mjesec dana, tj. da ih savrseno ne zanima sta narod prica, misli i hoce, jer oni rade onako kako oni hoce, a narodu bacaju supljake kao i proteklih 20+ godina...
1. Novopostavljeni direktor turisticke zajednice KS, Nermin Muzur, je neki rod Dini Konakovicu (obojica SDA, logicno).
2. Novopostavljena direktorica ViK-a, Azra, je amidzinica gorespomenutog Muzura, pa je samim tim i ona Dinina familija. Ranije je bila neki sef u tom istom ViK-u, a Nezir je smijenio (jer su se nesto podjapali s Cesirom iz Novog grada, s kojim je Nezir haver), nakon cega je visila u Kantonu kod Dine. Da ce ona biti nova direktorica u ViK-u se suska vec i 2 mjeseca. Logicno, i ona je SDA.
3. U zadnjih mjesec dana u ViK-u je zaposleno vise od 10 novih uposlenika, sve redom familija Hadzica i Cesira.
4. Izvrsna direktorica Sarajevogasa, mislim da se zove Alisa Konakovic, takodjer je, ocigledno, familija Dine Konakovica.
5. Svog kuma, Cengica, Dino je zaposlio takodjer u ViK, i to na vodovodni objekat, za sta ovaj nema nikakve strucne apreme, ali je zato ekspresno dobio rjesenje i maksimalnu platu za to radno mjesto.
6. Trenutno se za jedno od najodgovornijih rukovodecih mjesta, tj. mjesto rukovodioca Vodovoda, stima Kenan Cengic, koji nema blage veze o tom poslu.
-
megaman4
#10096 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Da se ponovo zapuca ovaj narod ne bi ni habera.Dozer wrote:Na ove proteste treba doci sto vise ljudi, i to je jasno. Medjutim, treba biti svjestan da njih ti protesti savrseno ne zanimaju. Oni se trznu tek kad pocne frcati oko njihovih glava.
Gdje ti ovdje vidis narod?
Narod kao kategorija ne postoji jos od 1992. Ovo je danas glasacka masinerija koju zanimaju samo interesi od kojih se i zivi i ima kratkorocna korist.
Da budem jos precizniji: Zivot u ovom protektoratu se vodi od predizborne godine do predizborne godine. Mimo toga nema nista.
-
hizo ramidovic
#10097 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
aprotiv koga ce te protesovat panemere premier navuc oblake pada pane kisa koito premir idze usvjetu radi avas ako budne dviesto razmisli te kolkobi mogli iskopat kanala ane davam neko drugi obezbedzuje vodu
umene neima redukcia ni kako pami ni je jasno stato hoce te garant ni ste neka raja
umene neima redukcia ni kako pami ni je jasno stato hoce te garant ni ste neka raja
- p206
#10098 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Sin od rahmetli Safeta Hadžića je neki klinac u tom VIKu iako mu škola nikakve veze s tim nema, da ne pričam da nema nikakvog iskustva. Uglavnom sve se zna i niko se ne buni.Dozer wrote:Na ove proteste treba doci sto vise ljudi, i to je jasno. Medjutim, treba biti svjestan da njih ti protesti savrseno ne zanimaju. Oni se trznu tek kad pocne frcati oko njihovih glava.
Huso Ćesir mislim da je zamjenik načelnika Efenića, mnogi pričaju da se više pita i od samog načelnika... Inače ima kupljenu diplomu magistra ekonomije, do 1995 jedva i srednju školu imao.
-
The BEN10
#10099 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
hizo ramidovic wrote:kobi ovijem gradzanima ugodijo nevalja him kadima vode anevalja kad neima nesta kofol hoce dase bune ida galame bilo bivam pametnie dase lati te krampe lopate pada nedze popravi te neki kvar aneda galamaite ispred vlade vidi teli kakae susa ida vode neima malo sabura ibice kise pacese redukcie skratit
blagodarim za komentar!
-
orgazmotronic