FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
R2D2_SA

#10076 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by R2D2_SA »

Najveci motivator na ovim prostorima po pitanju trenera je Ćiro Blažević. I kad je Hrvatsku vodio uvijek je znao recimo reci za Maltu uuuuu jesu jaki, uuuu imaju ono krilo, j....majku bolje od, lupam, Jarnija.... :D :D :D :D tako da Ibrakovićev komentar možete gledati i ovako i onako...

Glupa rasprava generalno, komentari o komentaru :-)

Ja znam da je samo jedno sigurno u vezi ovih utakmica, da će kiša da pada na Koševu taj dan :D
cyprus

#10077 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by cyprus »

Nisam Ibrakov fan, ali ova izjava mu je upotpunosti na mjestu :thumbup: U ovakvim utakmicama je vrlo logično dodatno povećat pritisak na protivnika tako što mu jasno staviš do znanja da je favorit... Uz to te možda i potcijeni...

Tako bar mi funkcionišemo... Svako, ili skoro svako naše kurčenje (pogotovo ono neosnovano) smo debelo platili...
lider

#10078 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by lider »

I meni se na prvu svidjela izjava kada sam procitao. Nema od kurčenja ništa, kako do sada nismo shvatili.
Alkos

#10079 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Alkos »

Ne valja kad se qrcimo, ne valja kad ne qrcimo... :lol: :lol:

Paaaa stvarno, pitarluk je posebna sorta :mrgreen:
PriNc_ba

#10080 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by PriNc_ba »

znaci imaju likovi jedno 200 ovakvih koji bi hladno mogli proci kroz Sarajevo i rastjerati grad citav osim ako se ne pocne pucati po njima a sumnjam da i oni bez oruzja hodaju... dvojica od ovih kako mi je haver jedan poljak rekao su im iz prve postave... prije nekoliko mjeseci sam im gledao sve ove borbe i smijesno je kako su izdominirali sve moguce navijacke skupine na ovom "svjetskom prvenstvu"... skoro pa im je pod obavezno da se moraju baviti nekom borilackom vjestinom i haman svaki je u mma fazonu.

ako bude belaja bilo kakvog da je pravedan okrsaj u pitanju u smislu bez oruzja da bude mi smo najebali pa da nas bude i duplo vise. ajd ovde me i nije toliko prpa jer znam da ce biti nase policije pa se moze to i sprijeciti koliko toliko ali tamo... nece to biti izleti kao prosle godine pa se zauzme trg pa se zajebavamo i pijemo i urlamo i dominiramo. al ajd lako je sad palamuditi i nagadjati...

Chisum

#10081 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Chisum »

Opet o kurcenju... kakvo crno kurcenje, pa i ptice na grani znaju da nema nista od naseg kurcenja, pogotovo u jednom ovakvom takmicenju... Ja jednostavno vise ne mogu da gutam ove sao roma izjave, i tu ne mislim samo na ovu Ibrakovu, nego generalno, nacin na koji ulazimo u sve.

Ali, da ne spamujemo temu... svakako ima do tekme jos bruka vremena.
mirza_15

#10082 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by mirza_15 »

Ovi poljaci ce gledati nase posljednje utakmice kada nas budu procjenjivali. Nemaju pojma da cemo, ako Boga da, protiv njih biti najjaci na desnoj strani :mrgreen:
mirza_15

#10083 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by mirza_15 »

Neka bolan policija radi svoj posao. Cuj mma i te gluposti. Idemo ba igrati fudbal, ne idemo se tuci.
art vandeley

#10084 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by art vandeley »

Image
Kaligrafija

#10085 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Kaligrafija »

PriNc_ba wrote:znaci imaju likovi jedno 200 ovakvih koji bi hladno mogli proci kroz Sarajevo i rastjerati grad citav osim ako se ne pocne pucati po njima a sumnjam da i oni bez oruzja hodaju... dvojica od ovih kako mi je haver jedan poljak rekao su im iz prve postave... prije nekoliko mjeseci sam im gledao sve ove borbe i smijesno je kako su izdominirali sve moguce navijacke skupine na ovom "svjetskom prvenstvu"... skoro pa im je pod obavezno da se moraju baviti nekom borilackom vjestinom i haman svaki je u mma fazonu.

ako bude belaja bilo kakvog da je pravedan okrsaj u pitanju u smislu bez oruzja da bude mi smo najebali pa da nas bude i duplo vise. ajd ovde me i nije toliko prpa jer znam da ce biti nase policije pa se moze to i sprijeciti koliko toliko ali tamo... nece to biti izleti kao prosle godine pa se zauzme trg pa se zajebavamo i pijemo i urlamo i dominiramo. al ajd lako je sad palamuditi i nagadjati...

Znas ti onaj, kad je Mujo boksovao sa Americkim sampionom, i ovaj poskakuje oko Muje, udara ga, direkt, krose, a Mujo samo vitla rukom...u trecoj rundi stigne ga Mujo i zvekne ga samo jednom, ovaj se ko svijeca, srusi na pod, sudija prileti da broji, a Mujo ce ti sudiji, jarane nemoj se muciti da brojis, ja sam svog bika tako spuco jednom i vise nikad nije ustao... :lol: :lol: :lol:
SmokingMan

#10086 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

Potrudite se na sjevernoj tribini,tu treba ostaviti maksimum maksimuma,sve ostalo je besmislica.
ZonFon

#10087 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by ZonFon »

1.425 dana su nas gadjali granatama, drzali bez vode i struje i sad da se bojim stotijak danguba koji se tamo negdje tuku u ringu, i nazivaju sebe navijacima :pisnuo:
Last edited by ZonFon on 22/06/2015 17:33, edited 1 time in total.
Opetja033

#10088 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Opetja033 »

PriNc_ba wrote:znaci imaju likovi jedno 200 ovakvih koji bi hladno mogli proci kroz Sarajevo i rastjerati grad citav

:lol: :lol:

Sta je, pojedincima se vec govno stislo a? Evo ja ti zivotom garantujem da nece proci gradom ni da ih milja bude. Rastjerati mogu jedino te koji razmisljaju kao i ti, sto se saseru od njih cim im fotku vide.
Mnogo veci mangupi nisu prolazili gradom, nece ni ovi klocevi na steroidima. Po bilo koju cijenu. Hajde ti sine zastekaj se pred kompjuter, navuci roletne i pogledaj jos koji njihov klip. A ne brini se, ima ljudi koji ce ih zaustaviti. I vise nego dovoljno. Nisu se svi sasrali. :wink:

Danasnja omladina, nevjerovatno.
Stroj-2

#10089 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Stroj-2 »

Ma njih će jedno 600 doć vrh, i to je to, budu li šta pokušali, specijalci će to odma smirit, jedva čekaju ovakve ko što su oni da bubaju... :izet:
Chisum

#10090 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Chisum »

Opetja033 wrote:
PriNc_ba wrote:znaci imaju likovi jedno 200 ovakvih koji bi hladno mogli proci kroz Sarajevo i rastjerati grad citav

:lol: :lol:

Sta je, pojedincima se vec govno stislo a? Evo ja ti zivotom garantujem da nece proci gradom ni da ih milja bude. Rastjerati mogu jedino te koji razmisljaju kao i ti, sto se saseru od njih cim im fotku vide.
Mnogo veci mangupi nisu prolazili gradom, nece ni ovi klocevi na steroidima. Po bilo koju cijenu. Hajde ti sine zastekaj se pred kompjuter, navuci roletne i pogledaj jos koji njihov klip. A ne brini se, ima ljudi koji ce ih zaustaviti. I vise nego dovoljno. Nisu se svi sasrali. :wink:

Danasnja omladina, nevjerovatno.
Ali bukvalno... boze sacuvaj... :-)
Tony Soprano

#10091 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tony Soprano »

Sjekire i bajoneti za goste iz Poljske su spremni. :izet:
mosa rajvosa

#10092 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by mosa rajvosa »

Nece oni centrom grada setati u to budite sigurni a cisto sumnjam i da ce doci sa namjerom da se kurce.Mi smo Balkanci a Balkanaca se svi u navijackim krugovima pribojavaju,ne sto smo neka sila na sake i te stvari nego sto smo nepredvidivi i sto smo stoka.
BBB su im bili u Poznanu kad su Hrvati igrali na SP i pravili su im dar mar,kakve teretane picke materine kad te neko opandari stolicom u vugla.
Sve u svemu,mnogo izvikana i grupa i nacija u sta cete se uvjeriti...
Maharadza

#10093 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Maharadza »

Ispade da će biti fer borba 1vs1 u ringu uz sudije kao na klipu! :lol: :lol:

Inače, bolje bi bilo Ibraku da konačno dovede kakvog provjerenog štopera umjesto što fura neke "mindgames"! :P
JOINT_1921
Vozim: odlično

#10094 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by JOINT_1921 »

Ovdje su najavili vise clanaka o vama u narednim danima, a i ovaj sto je do sada napisan je super. Smatraju da su dobili i adekvatnog protivnika u huliganstvu. :D Ispod clanaka imaju komentari.

http://kkslech.com/
Fudo387

#10095 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Fudo387 »

Moze ovo Sarajevo proci.
Sretno!
omega369

#10096 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by omega369 »

dajte vise fakat je dosta price o ovim maloumnim celavcima!!! Koji vam je vise?? Vi se bas trudite da rastjerate ljude sa tekme. Kakvi crni poljaci?! obicna kokuzna ciganija. Sta ce bolan oni rastjerati?? Evo ja vec razmisljam bi li uopste dolazio na tekmu :zzzz:

Ja ti garantujem da ce u paketu doci, u paketu prisustvovati utakmici i odmah biti u paketu isporuceni. Pedesetak specijalaca KS-a ce ih drrsirati tako dobro da im nece biti ni do cega. Nece smjeti pisnuti :wink
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10097 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by -LIBERO- »

Jesu li ovi celavci u dobrim odnosima sa neki grupama u regionu?
leo karan

#10098 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leo karan »

omega369 wrote:dajte vise fakat je dosta price o ovim maloumnim celavcima!!! Koji vam je vise?? Vi se bas trudite da rastjerate ljude sa tekme. Kakvi crni poljaci?! obicna kokuzna ciganija. Sta ce bolan oni rastjerati?? Evo ja vec razmisljam bi li uopste dolazio na tekmu :zzzz:

Ja ti garantujem da ce u paketu doci, u paketu prisustvovati utakmici i odmah biti u paketu isporuceni. Pedesetak specijalaca KS-a ce ih drrsirati tako dobro da im nece biti ni do cega. Nece smjeti pisnuti :wink
A ja čuo da pojedini naši specijalci vec pišu godišnji odmor u terminu tekme i bježe na more, usrali se i oni :P
1946--1987

#10099 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by 1946--1987 »

Chisum wrote:Opet o kurcenju... kakvo crno kurcenje, pa i ptice na grani znaju da nema nista od naseg kurcenja, pogotovo u jednom ovakvom takmicenju... Ja jednostavno vise ne mogu da gutam ove sao roma izjave, i tu ne mislim samo na ovu Ibrakovu, nego generalno, nacin na koji ulazimo u sve.

Ali, da ne spamujemo temu... svakako ima do tekme jos bruka vremena.

Image
Opetja033

#10100 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Opetja033 »

-LIBERO- wrote:Jesu li ovi celavci u dobrim odnosima sa neki grupama u regionu?
Ja koliko znam nisu. Ako se dobro sjecam Boysi su ih ganjali i nisu ih mogli stici prije par godina, ne sjecam se samo gdje. Smijurija Allaha mi. Klocevi na steroidima. Mogu se po Skandinaviji kurciti.
Post Reply