Glupa rasprava generalno, komentari o komentaru
Ja znam da je samo jedno sigurno u vezi ovih utakmica, da će kiša da pada na Koševu taj dan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Znas ti onaj, kad je Mujo boksovao sa Americkim sampionom, i ovaj poskakuje oko Muje, udara ga, direkt, krose, a Mujo samo vitla rukom...u trecoj rundi stigne ga Mujo i zvekne ga samo jednom, ovaj se ko svijeca, srusi na pod, sudija prileti da broji, a Mujo ce ti sudiji, jarane nemoj se muciti da brojis, ja sam svog bika tako spuco jednom i vise nikad nije ustao...PriNc_ba wrote:znaci imaju likovi jedno 200 ovakvih koji bi hladno mogli proci kroz Sarajevo i rastjerati grad citav osim ako se ne pocne pucati po njima a sumnjam da i oni bez oruzja hodaju... dvojica od ovih kako mi je haver jedan poljak rekao su im iz prve postave... prije nekoliko mjeseci sam im gledao sve ove borbe i smijesno je kako su izdominirali sve moguce navijacke skupine na ovom "svjetskom prvenstvu"... skoro pa im je pod obavezno da se moraju baviti nekom borilackom vjestinom i haman svaki je u mma fazonu.
ako bude belaja bilo kakvog da je pravedan okrsaj u pitanju u smislu bez oruzja da bude mi smo najebali pa da nas bude i duplo vise. ajd ovde me i nije toliko prpa jer znam da ce biti nase policije pa se moze to i sprijeciti koliko toliko ali tamo... nece to biti izleti kao prosle godine pa se zauzme trg pa se zajebavamo i pijemo i urlamo i dominiramo. al ajd lako je sad palamuditi i nagadjati...
PriNc_ba wrote:znaci imaju likovi jedno 200 ovakvih koji bi hladno mogli proci kroz Sarajevo i rastjerati grad citav
Ali bukvalno... boze sacuvaj...Opetja033 wrote:PriNc_ba wrote:znaci imaju likovi jedno 200 ovakvih koji bi hladno mogli proci kroz Sarajevo i rastjerati grad citav
![]()
![]()
Sta je, pojedincima se vec govno stislo a? Evo ja ti zivotom garantujem da nece proci gradom ni da ih milja bude. Rastjerati mogu jedino te koji razmisljaju kao i ti, sto se saseru od njih cim im fotku vide.
Mnogo veci mangupi nisu prolazili gradom, nece ni ovi klocevi na steroidima. Po bilo koju cijenu. Hajde ti sine zastekaj se pred kompjuter, navuci roletne i pogledaj jos koji njihov klip. A ne brini se, ima ljudi koji ce ih zaustaviti. I vise nego dovoljno. Nisu se svi sasrali.
Danasnja omladina, nevjerovatno.
A ja čuo da pojedini naši specijalci vec pišu godišnji odmor u terminu tekme i bježe na more, usrali se i oniomega369 wrote:dajte vise fakat je dosta price o ovim maloumnim celavcima!!! Koji vam je vise?? Vi se bas trudite da rastjerate ljude sa tekme. Kakvi crni poljaci?! obicna kokuzna ciganija. Sta ce bolan oni rastjerati?? Evo ja vec razmisljam bi li uopste dolazio na tekmu![]()
Ja ti garantujem da ce u paketu doci, u paketu prisustvovati utakmici i odmah biti u paketu isporuceni. Pedesetak specijalaca KS-a ce ih drrsirati tako dobro da im nece biti ni do cega. Nece smjeti pisnuti :wink
Chisum wrote:Opet o kurcenju... kakvo crno kurcenje, pa i ptice na grani znaju da nema nista od naseg kurcenja, pogotovo u jednom ovakvom takmicenju... Ja jednostavno vise ne mogu da gutam ove sao roma izjave, i tu ne mislim samo na ovu Ibrakovu, nego generalno, nacin na koji ulazimo u sve.
Ali, da ne spamujemo temu... svakako ima do tekme jos bruka vremena.
Ja koliko znam nisu. Ako se dobro sjecam Boysi su ih ganjali i nisu ih mogli stici prije par godina, ne sjecam se samo gdje. Smijurija Allaha mi. Klocevi na steroidima. Mogu se po Skandinaviji kurciti.-LIBERO- wrote:Jesu li ovi celavci u dobrim odnosima sa neki grupama u regionu?