SDP

Post Reply
kamen spoticanja

#10076 Re: SDP

Post by kamen spoticanja »

quasar wrote:Svi imamo one male brkove kao Adi, i cesljamo se na stranu, samo se to bas dobro ne vidi na forumu.
ne moze vam insan zamjerit...najteze se brijat u tom podrucju ispod nosa :D
Alfons Kauders

#10077 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

Image
Ridjobrki

#10078 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Kolika je ono po zakonu maksimalna visina donacije za kampanju koju može uplatiti fizičko lice po zakonu, jel još 100 KM?

:-?
popajic

#10079 Re: SDP

Post by popajic »

Alfons Kauders wrote:
kamen spoticanja wrote:komunisticke pijandure...pih :D :run:
nije ba... vidis da smo nacionalsocijaliste... :D

@havana

na svim terenima :D
Ti prijepodne SDPovac - popodne NVZovac...ne bih da te poredim sa insanom koji je to ponasanje uveo u modu :D
Pomalo me sramota primitivnog jezika koji se ovdje upotrebljava - te pastrmke , te pastrme, te lokanje...bas ono prizemno nacionalsocijalisticki...nigdje visokoumnih , intelektualnih tekstova sa mnostvom stranih rijeci koje ni stranci ne kontaju , a kamoli Zlajini pioniri :D :-)
quasar

#10080 Re: SDP

Post by quasar »

Ridjobrki wrote:Kolika je ono po zakonu maksimalna visina donacije za kampanju koju može uplatiti fizičko lice po zakonu, jel još 100 KM?

:-?
Mi u NVZ smo jako liberalni po tom pitanju.
Ridjobrki

#10081 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Jel' dosta više toga? :) Joj da mi je biti moderator na jedan dan da ja uletim i pokosim ono nadseravanje bez ikakvog smisla i veze s mozgom...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#10082 Re: SDP

Post by plain vanilla »

jeste zachatali..da nekom prahne pljunut na SDP, ne moze od vas :roll: :D
Alfons Kauders

#10083 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

popajic wrote:
Alfons Kauders wrote:
kamen spoticanja wrote:komunisticke pijandure...pih :D :run:
nije ba... vidis da smo nacionalsocijaliste... :D

@havana

na svim terenima :D
Ti prijepodne SDPovac - popodne NVZovac...ne bih da te poredim sa insanom koji je to ponasanje uveo u modu :D
Pomalo me sramota primitivnog jezika koji se ovdje upotrebljava - te pastrmke , te pastrme, te lokanje...bas ono prizemno nacionalsocijalisticki...nigdje visokoumnih , intelektualnih tekstova sa mnostvom stranih rijeci koje ni stranci ne kontaju , a kamoli Zlajini pioniri :D :-)
ja sam peta kolona, samo je pitanje u cijim redovima. :D do podne jedno, od podne drugo, ujutru mahmuran a navece p'jan sto bi rekle necasne sestre... :D

a fakat, gdje nam odose ti intelektualni postovi... :D taman forum poceo liciti na akedemiju... :D i sad opet o mezi i alkoholu... :D
Alfons Kauders

#10084 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

Ridjobrki wrote:Jel' dosta više toga? :) Joj da mi je biti moderator na jedan dan da ja uletim i pokosim ono nadseravanje bez ikakvog smisla i veze s mozgom...
NVZ je plod potrebe za lijecenjem zivaca... jer ni rasprave o pravim strankama i ozbiljnim temama nisu nista bolje... :D i pored "intelektualnih postova"... :D

jednostavno je kvalitet vecine politickih diskusija na forumu za kurac, tako da uopste ne vidim potrebu da bilo sta ozbiljno pisem... bio bi presretan da nije tako, pa da se isplati trositi vrijeme na neku ozbiljnu pricu, u nadi da se sta pametno cuje i nauci... jer toga odavno na forumu nema
Ridjobrki

#10085 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Ma ne mislim na NVZ, ono je vrijedna inicijativa. :D

Mislim na ono kad forumaši sami od sebe prave teme, ak' me kužiš.
madner

#10086 Re: SDP

Post by madner »

Ja sam naucio sta je pastrma. :skoljka:
Ridjobrki

#10087 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Smatraj ovo uspješnim danom. Budeš li dobar naučićemo te i šta je prepečenica. :-D
madner

#10088 Re: SDP

Post by madner »

Nemoj da ti dam stare skije i kazem da su one najbolje za uciti se :D
klixober

#10089 Re: SDP

Post by klixober »

Orada, pastrmka-suhovina...

Sa ove teme odem pametniji jedino u vezi ribarskih specijaliteta. :D
popajic

#10090 Re: SDP

Post by popajic »

Na jednoj jedinoj stranici ( ovoj) 53 smajlija :D ( evo ga i 54-i ) !
Intelektualno smo totalno ofalili , al' smo makar rahat...od pameti :D ( 55-i )

Sad ozbiljno & above all intelektualno : sta bi sa Hamdom ? Je li mirno prihvatio urucenu ostavku ( otjernicu )
Za i Protiv

#10091 Re: SDP

Post by Za i Protiv »

popajic wrote: Ti prijepodne SDPovac - popodne NVZovac...ne bih da te poredim sa insanom koji je to ponasanje uveo u modu :D
:thumbup:
dobar Memo, pravo :lol:
Ridjobrki

#10092 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

popajic wrote:Na jednoj jedinoj stranici ( ovoj) 53 smajlija :D ( evo ga i 54-i ) !

Sad ozbiljno & above all intelektualno : sta bi sa Hamdom ? Je li mirno prihvatio urucenu ostavku ( otjernicu )
Ne znam kojom ti metodom računaš ali ono je bio četvrti smajli na stranici. :D :D :D Evo hin još tri.

A Hamdo... Bu'mo vidjeli.
popajic

#10093 Re: SDP

Post by popajic »

Ridjobrki wrote:
popajic wrote:Na jednoj jedinoj stranici ( ovoj) 53 smajlija :D ( evo ga i 54-i ) !

Ne znam kojom ti metodom računaš ali ono je bio četvrti smajli na stranici. :D :D :D Evo hin još tri.

A Hamdo... Bu'mo vidjeli.
Ne mogu ih tako brzo brojat' koliko ih brzo ( totalno neintelektualno) stancate 8)
Sad se povlacim u par- satovnu ilegalu ...sad ce dezurni pljuvaci s posla , ne bih da na meni lijece frustracije zbog sarajevske bljuzge , prljavstine , H2O do koljena...za sta je jedini krivac SDP i oni koji ga ne 24/7 ne pljuju 8)
CaCO3

#10094 Re: SDP

Post by CaCO3 »

Da li je vrijeme za temu :

Raspada se SDP? :D

ili da sacekamo iducu sedmicu :lol:
osrbih_do_groba

#10095 Re: SDP

Post by osrbih_do_groba »

Novi uspjeh SDP-ovog kadra, ovaj put mladjahnog ministar MUP KS gosp Budimlica. Kineska roba siba li siba, svaka cast.
Ili je mozda i za ovu provalu oko pompezno najavljene nabavke uniformi za MUP KS krivac komesar policije Cosic? Vjerojatno jeste, jer SDP kadrovi su nepogrjesivi. Zato ce sad za kaznu ministar Budimlic SMANJITI place policajcima. AFERIM
nosara

#10096 Re: SDP

Post by nosara »

Ahmetović: Nikšićevo prisustvo je negiranje institucija države BiH

Okvirni zakon o zaštiti i spašavanju je na nivou Bosne i Hercegovine, BiH ima sve potpisane ugovore sa zemljama u regionu. Dakle, isključiva nadležnost kad je u pitanju saradnja u ovoj oblasti je na nivou države BiH, kazao je danas na pres-konferenciji u Sarajevu ministar sigurnosti BiH Sadik Ahmetović upitan da prokomentira današnji sastanak o ovoj temi u Banjoj Luci.

Naime, sastanak predsjednika vlada regiona posvećen zajedničkim aktivnostima na predupređivanju eventualnih opasnosti od poplava i drugim pitanjima od regionalnog značaja održava se danas u Banjoj Luci, a domaćin sastanka je premijer RS-a Aleksandar Džombić.

Sastanku prisustvuju predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, predsjednik Vlade Federacije BiH Nermin Nikšić, predsjednik Vlade Srbije Mirko Cvetković, predsjednik Vlade Crne Gore Igor Lukšić, dok iz Hrvatske prisustvuje izaslanik premijera, ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić.

Ministar Ahmetović je kazao da je, kad je u pitanju sastanak u Banjoj Luci, na određeni način iznenađen da će na poziv entitetskog premijera prisustvovati i predsjednik Vlade Federacije.
:lol:
osrbih_do_groba

#10097 Re: SDP

Post by osrbih_do_groba »

nosara wrote:

Ahmetović: Nikšićevo prisustvo je negiranje institucija države BiH

Okvirni zakon o zaštiti i spašavanju je na nivou Bosne i Hercegovine, BiH ima sve potpisane ugovore sa zemljama u regionu. Dakle, isključiva nadležnost kad je u pitanju saradnja u ovoj oblasti je na nivou države BiH, kazao je danas na pres-konferenciji u Sarajevu ministar sigurnosti BiH Sadik Ahmetović upitan da prokomentira današnji sastanak o ovoj temi u Banjoj Luci.

Naime, sastanak predsjednika vlada regiona posvećen zajedničkim aktivnostima na predupređivanju eventualnih opasnosti od poplava i drugim pitanjima od regionalnog značaja održava se danas u Banjoj Luci, a domaćin sastanka je premijer RS-a Aleksandar Džombić.

Sastanku prisustvuju predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, predsjednik Vlade Federacije BiH Nermin Nikšić, predsjednik Vlade Srbije Mirko Cvetković, predsjednik Vlade Crne Gore Igor Lukšić, dok iz Hrvatske prisustvuje izaslanik premijera, ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić.

Ministar Ahmetović je kazao da je, kad je u pitanju sastanak u Banjoj Luci, na određeni način iznenađen da će na poziv entitetskog premijera prisustvovati i predsjednik Vlade Federacije.
:lol:
Nije se maloumniku svaki put razumit´
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#10098 Re: SDP

Post by plain vanilla »

Prihvaćena Suljagićeva ostavka, novi ministar Fahrudin Oručević
zar nijedan komentar na ovo?
ko je ovaj ciko?
Dupli_skalp

#10099 Re: SDP

Post by Dupli_skalp »

plain vanilla wrote:
ko je ovaj ciko?
kao što reče jedan dobri čikica na youtube-u - "šta reći, koju posluku porati?"
nosara

#10100 Re: SDP

Post by nosara »

plain vanilla wrote:
ko je ovaj ciko?
Zar je bitno...? Nije reformista, to je sigurno...
Post Reply