ne moze vam insan zamjerit...najteze se brijat u tom podrucju ispod nosaquasar wrote:Svi imamo one male brkove kao Adi, i cesljamo se na stranu, samo se to bas dobro ne vidi na forumu.
SDP
- kamen spoticanja
#10076 Re: SDP
- Alfons Kauders
- Ridjobrki
#10078 Re: SDP
Kolika je ono po zakonu maksimalna visina donacije za kampanju koju može uplatiti fizičko lice po zakonu, jel još 100 KM?

-
popajic
#10079 Re: SDP
Ti prijepodne SDPovac - popodne NVZovac...ne bih da te poredim sa insanom koji je to ponasanje uveo u moduAlfons Kauders wrote:nije ba... vidis da smo nacionalsocijaliste...kamen spoticanja wrote:komunisticke pijandure...pih![]()
![]()
@havana
na svim terenima
Pomalo me sramota primitivnog jezika koji se ovdje upotrebljava - te pastrmke , te pastrme, te lokanje...bas ono prizemno nacionalsocijalisticki...nigdje visokoumnih , intelektualnih tekstova sa mnostvom stranih rijeci koje ni stranci ne kontaju , a kamoli Zlajini pioniri
- quasar
#10080 Re: SDP
Mi u NVZ smo jako liberalni po tom pitanju.Ridjobrki wrote:Kolika je ono po zakonu maksimalna visina donacije za kampanju koju može uplatiti fizičko lice po zakonu, jel još 100 KM?
- Ridjobrki
#10081 Re: SDP
Jel' dosta više toga?
Joj da mi je biti moderator na jedan dan da ja uletim i pokosim ono nadseravanje bez ikakvog smisla i veze s mozgom...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#10082 Re: SDP
jeste zachatali..da nekom prahne pljunut na SDP, ne moze od vas

- Alfons Kauders
#10083 Re: SDP
ja sam peta kolona, samo je pitanje u cijim redovima.popajic wrote:Ti prijepodne SDPovac - popodne NVZovac...ne bih da te poredim sa insanom koji je to ponasanje uveo u moduAlfons Kauders wrote:nije ba... vidis da smo nacionalsocijaliste...kamen spoticanja wrote:komunisticke pijandure...pih![]()
![]()
@havana
na svim terenima![]()
Pomalo me sramota primitivnog jezika koji se ovdje upotrebljava - te pastrmke , te pastrme, te lokanje...bas ono prizemno nacionalsocijalisticki...nigdje visokoumnih , intelektualnih tekstova sa mnostvom stranih rijeci koje ni stranci ne kontaju , a kamoli Zlajini pioniri![]()
a fakat, gdje nam odose ti intelektualni postovi...
- Alfons Kauders
#10084 Re: SDP
NVZ je plod potrebe za lijecenjem zivaca... jer ni rasprave o pravim strankama i ozbiljnim temama nisu nista bolje...Ridjobrki wrote:Jel' dosta više toga?Joj da mi je biti moderator na jedan dan da ja uletim i pokosim ono nadseravanje bez ikakvog smisla i veze s mozgom...
jednostavno je kvalitet vecine politickih diskusija na forumu za kurac, tako da uopste ne vidim potrebu da bilo sta ozbiljno pisem... bio bi presretan da nije tako, pa da se isplati trositi vrijeme na neku ozbiljnu pricu, u nadi da se sta pametno cuje i nauci... jer toga odavno na forumu nema
- Ridjobrki
#10085 Re: SDP
Ma ne mislim na NVZ, ono je vrijedna inicijativa.
Mislim na ono kad forumaši sami od sebe prave teme, ak' me kužiš.
Mislim na ono kad forumaši sami od sebe prave teme, ak' me kužiš.
- Ridjobrki
#10087 Re: SDP
Smatraj ovo uspješnim danom. Budeš li dobar naučićemo te i šta je prepečenica. 
- madner
#10088 Re: SDP
Nemoj da ti dam stare skije i kazem da su one najbolje za uciti se 
-
klixober
#10089 Re: SDP
Orada, pastrmka-suhovina...
Sa ove teme odem pametniji jedino u vezi ribarskih specijaliteta.
Sa ove teme odem pametniji jedino u vezi ribarskih specijaliteta.
-
popajic
#10090 Re: SDP
Na jednoj jedinoj stranici ( ovoj) 53 smajlija
( evo ga i 54-i ) !
Intelektualno smo totalno ofalili , al' smo makar rahat...od pameti
( 55-i )
Sad ozbiljno & above all intelektualno : sta bi sa Hamdom ? Je li mirno prihvatio urucenu ostavku ( otjernicu )
Intelektualno smo totalno ofalili , al' smo makar rahat...od pameti
Sad ozbiljno & above all intelektualno : sta bi sa Hamdom ? Je li mirno prihvatio urucenu ostavku ( otjernicu )
- Za i Protiv
#10091 Re: SDP
popajic wrote: Ti prijepodne SDPovac - popodne NVZovac...ne bih da te poredim sa insanom koji je to ponasanje uveo u modu![]()
Pomalo me sramota primitivnog jezika koji se ovdje upotrebljava - te pastrmke , te pastrme, te lokanje...bas ono prizemno nacionalsocijalisticki...nigdje visokoumnih , intelektualnih tekstova sa mnostvom stranih rijeci koje ni stranci ne kontaju , a kamoli Zlajini pioniri![]()
dobar Memo, pravo
- Ridjobrki
#10092 Re: SDP
Ne znam kojom ti metodom računaš ali ono je bio četvrti smajli na stranici.popajic wrote:Na jednoj jedinoj stranici ( ovoj) 53 smajlija( evo ga i 54-i ) !
Intelektualno smo totalno ofalili , al' smo makar rahat...od pameti( 55-i )
A Hamdo... Bu'mo vidjeli.
-
popajic
#10093 Re: SDP
Ne mogu ih tako brzo brojat' koliko ih brzo ( totalno neintelektualno) stancateRidjobrki wrote:Ne znam kojom ti metodom računaš ali ono je bio četvrti smajli na stranici.popajic wrote:Na jednoj jedinoj stranici ( ovoj) 53 smajlija( evo ga i 54-i ) !
Intelektualno smo totalno ofalili , al' smo makar rahat...od pameti( 55-i )
Sad ozbiljno & above all intelektualno : sta bi sa Hamdom ? Je li mirno prihvatio urucenu ostavku ( otjernicu )![]()
![]()
Evo hin još tri.
A Hamdo... Bu'mo vidjeli.
Sad se povlacim u par- satovnu ilegalu ...sad ce dezurni pljuvaci s posla , ne bih da na meni lijece frustracije zbog sarajevske bljuzge , prljavstine , H2O do koljena...za sta je jedini krivac SDP i oni koji ga ne 24/7 ne pljuju
- CaCO3
#10094 Re: SDP
Da li je vrijeme za temu :
Raspada se SDP?
ili da sacekamo iducu sedmicu
Raspada se SDP?
ili da sacekamo iducu sedmicu
-
osrbih_do_groba
#10095 Re: SDP
Novi uspjeh SDP-ovog kadra, ovaj put mladjahnog ministar MUP KS gosp Budimlica. Kineska roba siba li siba, svaka cast.
Ili je mozda i za ovu provalu oko pompezno najavljene nabavke uniformi za MUP KS krivac komesar policije Cosic? Vjerojatno jeste, jer SDP kadrovi su nepogrjesivi. Zato ce sad za kaznu ministar Budimlic SMANJITI place policajcima. AFERIM
Ili je mozda i za ovu provalu oko pompezno najavljene nabavke uniformi za MUP KS krivac komesar policije Cosic? Vjerojatno jeste, jer SDP kadrovi su nepogrjesivi. Zato ce sad za kaznu ministar Budimlic SMANJITI place policajcima. AFERIM
- nosara
#10096 Re: SDP
Ahmetović: Nikšićevo prisustvo je negiranje institucija države BiH
Okvirni zakon o zaštiti i spašavanju je na nivou Bosne i Hercegovine, BiH ima sve potpisane ugovore sa zemljama u regionu. Dakle, isključiva nadležnost kad je u pitanju saradnja u ovoj oblasti je na nivou države BiH, kazao je danas na pres-konferenciji u Sarajevu ministar sigurnosti BiH Sadik Ahmetović upitan da prokomentira današnji sastanak o ovoj temi u Banjoj Luci.
Naime, sastanak predsjednika vlada regiona posvećen zajedničkim aktivnostima na predupređivanju eventualnih opasnosti od poplava i drugim pitanjima od regionalnog značaja održava se danas u Banjoj Luci, a domaćin sastanka je premijer RS-a Aleksandar Džombić.
Sastanku prisustvuju predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, predsjednik Vlade Federacije BiH Nermin Nikšić, predsjednik Vlade Srbije Mirko Cvetković, predsjednik Vlade Crne Gore Igor Lukšić, dok iz Hrvatske prisustvuje izaslanik premijera, ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić.
Ministar Ahmetović je kazao da je, kad je u pitanju sastanak u Banjoj Luci, na određeni način iznenađen da će na poziv entitetskog premijera prisustvovati i predsjednik Vlade Federacije.
-
osrbih_do_groba
#10097 Re: SDP
Nije se maloumniku svaki put razumit´nosara wrote:
Ahmetović: Nikšićevo prisustvo je negiranje institucija države BiH
Okvirni zakon o zaštiti i spašavanju je na nivou Bosne i Hercegovine, BiH ima sve potpisane ugovore sa zemljama u regionu. Dakle, isključiva nadležnost kad je u pitanju saradnja u ovoj oblasti je na nivou države BiH, kazao je danas na pres-konferenciji u Sarajevu ministar sigurnosti BiH Sadik Ahmetović upitan da prokomentira današnji sastanak o ovoj temi u Banjoj Luci.
Naime, sastanak predsjednika vlada regiona posvećen zajedničkim aktivnostima na predupređivanju eventualnih opasnosti od poplava i drugim pitanjima od regionalnog značaja održava se danas u Banjoj Luci, a domaćin sastanka je premijer RS-a Aleksandar Džombić.
Sastanku prisustvuju predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda, predsjednik Vlade Federacije BiH Nermin Nikšić, predsjednik Vlade Srbije Mirko Cvetković, predsjednik Vlade Crne Gore Igor Lukšić, dok iz Hrvatske prisustvuje izaslanik premijera, ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić.
Ministar Ahmetović je kazao da je, kad je u pitanju sastanak u Banjoj Luci, na određeni način iznenađen da će na poziv entitetskog premijera prisustvovati i predsjednik Vlade Federacije.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#10098 Re: SDP
zar nijedan komentar na ovo?Prihvaćena Suljagićeva ostavka, novi ministar Fahrudin Oručević
ko je ovaj ciko?
- Dupli_skalp
#10099 Re: SDP
kao što reče jedan dobri čikica na youtube-u - "šta reći, koju posluku porati?"plain vanilla wrote:zar nijedan komentar na ovo?Prihvaćena Suljagićeva ostavka, novi ministar Fahrudin Oručević
ko je ovaj ciko?
- nosara
#10100 Re: SDP
Zar je bitno...? Nije reformista, to je sigurno...plain vanilla wrote:zar nijedan komentar na ovo?Prihvaćena Suljagićeva ostavka, novi ministar Fahrudin Oručević
ko je ovaj ciko?