kao i većina do sada
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10076 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
znaci spora sranje epizoda?
kao i većina do sada
kao i većina do sada
- IcedMFEarth
#10077 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Joj počeli ste ko oni na Walking Dead temi, ne može svaka epizoda biti klanje i akcija, nije ovo ovo Fast and Furious. U svakoj sezoni do sad šesta i sedma epizoda su mirnije da bi osma i deveta bile eksplozija. Meni dobra epizoda sa dobrim dijalogom.
- Truba
- Truba
#10079 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
vidiIcedMFEarth wrote:Joj počeli ste ko oni na Walking Dead temi, ne može svaka epizoda biti klanje i akcija, nije ovo ovo Fast and Furious. U svakoj sezoni do sad šesta i sedma epizoda su mirnije da bi osma i deveta bile eksplozija. Meni dobra epizoda sa dobrim dijalogom.
to bi bilo ok da sezona ima 24 epizode
ajde recimo ili barem 13
ali 10 je zaista malo za ovakav tip serije
-
1Dante1
#10080 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bilo je vrijeme da neki Stark najebe. 
-
brain bubbles
#10081 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pitanje je, ko ce pomoci Aryi, da li ona glumica koju je spasila, Gendry ili Lady S? 
-
SOMA
#10082 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
+1IcedMFEarth wrote:Joj počeli ste ko oni na Walking Dead temi, ne može svaka epizoda biti klanje i akcija, nije ovo ovo Fast and Furious. U svakoj sezoni do sad šesta i sedma epizoda su mirnije da bi osma i deveta bile eksplozija. Meni dobra epizoda sa dobrim dijalogom.
jedino me vise nervira bashing starkovih, de im barem neki uspjeh, a ne da i arya sad ladno dobije noz u stomak. al gledajuci trailer izgleda da ce ipak imat jos jedan susret s the waif, nadam se da ce tu bolje proci
-
Cregan
#10083 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja volim epizode u kojima se scena priprema za vece stvari, ali me nervira kako su sjevernjaci prikazani. U knjigama Mormonti, Gloveri, Planinska plemena marsiraju 100 milja kroz snijeznu mecavu da se bore s Boltonima, vecina drugih kuca spletkari protiv Boltona, spremni su da poginu zbog Nedove kcerke, dok ih ovdje prikazuju kao izdajnicke kukavice.SOMA wrote:+1IcedMFEarth wrote:Joj počeli ste ko oni na Walking Dead temi, ne može svaka epizoda biti klanje i akcija, nije ovo ovo Fast and Furious. U svakoj sezoni do sad šesta i sedma epizoda su mirnije da bi osma i deveta bile eksplozija. Meni dobra epizoda sa dobrim dijalogom.
jedino me vise nervira bashing starkovih, de im barem neki uspjeh, a ne da i arya sad ladno dobije noz u stomak. al gledajuci trailer izgleda da ce ipak imat jos jedan susret s the waif, nadam se da ce tu bolje proci
- Truba
- SanskiBiser
#10085 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Uglavnom sve se odvija po Maloprsticevom planu.... 
- AleksoMKD
#10086 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bas su usrali to.Cregan wrote: Ja volim epizode u kojima se scena priprema za vece stvari, ali me nervira kako su sjevernjaci prikazani. U knjigama Mormonti, Gloveri, Planinska plemena marsiraju 100 milja kroz snijeznu mecavu da se bore s Boltonima, vecina drugih kuca spletkari protiv Boltona, spremni su da poginu zbog Nedove kcerke, dok ih ovdje prikazuju kao izdajnicke kukavice.
North Remembers moj hurac.
Epizoda mi se dopala, ali cak i da uzmemo u obzir da nije kao u knjigama djaba su snimali scene kada je Roose srao Remziju o lojalnosti Starkovima.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10087 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
valla bašH North lojalnost i qujac, u knjizi inekako al ovdjekana ko tetkice Perse

ma dje njega nadjošHe jošH one boltone diže u nebesa kao pomogli mu da vrate zamak od željezničara
a volim šHo je onoj sansi treHno u brk jebo te stark a i ona mala joj ga spusti, šHa si .BA ti boltonova il lanisterova dronfulja... dragomi zbog kera što se tivra al nikako mi nije jasno zašto su glumca poput Ian McShane stavili samo jednu epizodu, po meni odličan glumac mogao je jednu bitniju ulogu imat il mu malo produžit makar do kraja sezone...nebitno al et makar se cuko vratija, a dje je bia
lord percy
ma dajjjj ozbiljna uloga
pao sam od šHege

lord percy

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10088 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
evo gledam postavke glumaca Dany nema ni u sljedecoj epizodi tek u devetoj se pokazuje, kao i Remzi... a u desetoj Thoros of Myr
napokom izgleda da će Lady Stoneheart ubaČit
...još su Euron, Brienne, Edd u desetoj
-
omar little
#10089 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
sansi smeta sto je davos pametan i strateg i sto ga jon slusa. natovarice ona njima baelisha na grbacu, uzece onu vojsku da bi se etablirala kao vodja. koza ona prava, suplja, iz frizerskog salona.
a, ova dvojica definitivno nikad vise u zivotu ne trebaju nista svoje pisati. smijesno je koliko je kvalitet scenarija i dijaloga opao otkako nema martina. taj pad u kvaliteti onda kompenziraju najbanalnijim i ofucanim produkcijskim alatkama da bi komplet seriju srozali. njh.
a, ova dvojica definitivno nikad vise u zivotu ne trebaju nista svoje pisati. smijesno je koliko je kvalitet scenarija i dijaloga opao otkako nema martina. taj pad u kvaliteti onda kompenziraju najbanalnijim i ofucanim produkcijskim alatkama da bi komplet seriju srozali. njh.
-
Cregan
#10090 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Potpuno se slazem. Ovo sto su uradili sa Sjeverom je za zatvora.omar little wrote:sansi smeta sto je davos pametan i strateg i sto ga jon slusa. natovarice ona njima baelisha na grbacu, uzece onu vojsku da bi se etablirala kao vodja. koza ona prava, suplja, iz frizerskog salona.
- banjaluka078
#10091 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Razvukoše, kao da nemaju pojma šta da pišu/snimaju. Toliko toga se treba desiti, a gledamo Hounda kako cijepa drva pola epizode.
Sansa mi i dalje ide na živce.
- aCme
#10092 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Idem ubit sat vremena niušta, pregledati 7 epizodu. Garant se, opet, ništa zanimljivo nije desilo 
- Xray
#10093 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
https://www.vbz.hr/Search.aspx?query=ga ... %20thrones__Phoenix__ wrote:Koje su cijene knjiga otprilike?
- SanskiBiser
#10094 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Cija je ovo zastava iz naredne epizode? Ne mogu naci nigdje.
- zlaataan
#10095 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
FreySanskiBiser wrote:
Cija je ovo zastava iz naredne epizode? Ne mogu naci nigdje.
-
asker
#10096 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bas tako, scena njega i drva, kao i sake ljudi na brezuljku je uzela kamaru tako dragocjenog vremena. Nemozemo zanemarit cinjenicu da nas hebu u zdrav mozak.banjaluka078 wrote:Razvukoše, kao da nemaju pojma šta da pišu/snimaju. Toliko toga se treba desiti, a gledamo Hounda kako cijepa drva pola epizode.
Kao sto neko rece da ima 15 epizoda, ili da traju po sat i po pa nabacaj sta hoces. Ovako sranje zesce.
Arya u prosloj spremila Iglu i gasi svijecu. Ocekujes dolazi ona rospijica po nju, a posto je Arya dugo bila slijepa, obracunat ce se nekako u mraku. Shipak, Arya pici pijacom puna srebra i trazi prevoz kuci. Razgleda okolinu opusteno znajuci da je najjebeniji zivuci stvor u gradu uzeo na zub.
Jon i Sansa bukvalno prose od kuce do kuce. Sjever koji se sjeca i zima koja dolazi odjednom ne znaci ama bas nista. Planetarno popularna serija skupi saku statista na nekoj njivi i posveti tome 30 sekundi, al zato scena u sobi gdje mozes s mobitelom snimat dvoje ljudi prica pola epizode. Razvuci do bola pa cemo u desetoj ubit/ranit/zaklat nekoga bitnog i hvalit se kako fanovi jedva cekaju sljedecu sezonu. Ma mrsh u MP3!!!
-
Juliuscezar
#10097 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Realno gledajuci Jon ima manje šanse od Stannisa, Stannis je imao vise ljudi, bolje opremljene dok Jon ima oko 2.500 od toga 2000 divljaka pa sta ocekivat kako ce se provest protiv 5000 boltona + saveznici + konjica. Znaci mora se desiti neki plot twist da Jon dobije Bitku Bastarda.
Vala bezveze je ako Riverrun opet padne.
-
Juliuscezar
#10098 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pici wrote:od KERA ono na kraju kad smo komentarisali trajler od ove sezone prije par dana... Ker kako ide medju poklanim seljacima... uzima sjekirce i ode ziikkk
evo je sljedeca... Cersei napokom kolje... Brienne razgovara sa Jaime i Crnoribom, ovi napustaju kamp i idu izgleda u dvorac, nesto se sprema il Briennina izdaja il dogovor sa Lanisterima... mislim ovo drugo, Freyevima je ovo zadnja sezona... Ayra leti a Spica je garant ganja... imam fHiling da ce se napokom pocet nesta desavat
Sta kaze Brienne ne mogu da razumijem
-
asker
#10099 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bio je onaj pisani spoiler ovdje prosle sedmice, mozda ne zelis da znas pa da ne pisemo. U svakom slucaju mozes ga naci. Ima logike sto se tice ove bitke. A da lik pravi identicne greske kao i Stanis to stoji.bhnapoleon1 wrote:Realno gledajuci Jon ima manje šanse od Stannisa, Stannis je imao vise ljudi, bolje opremljene dok Jon ima oko 2.500 od toga 2000 divljaka pa sta ocekivat kako ce se provest protiv 5000 boltona + saveznici + konjica. Znaci mora se desiti neki plot twist da Jon dobije Bitku Bastarda.
-
omar little
#10100 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
sansa je poslala poruku baelishu, barem je tako izgledalo. osim ako citav setup iz sinocnje epizode nije bio safunjicarski tvist ova dva ocjanika.bhnapoleon1 wrote:Realno gledajuci Jon ima manje šanse od Stannisa, Stannis je imao vise ljudi, bolje opremljene dok Jon ima oko 2.500 od toga 2000 divljaka pa sta ocekivat kako ce se provest protiv 5000 boltona + saveznici + konjica. Znaci mora se desiti neki plot twist da Jon dobije Bitku Bastarda.
edit:
koliko je vale of arryn jak vojno?