Meni pogotovo.Alfons Kauders wrote:
Meni se ne zuri ni u EU ni u NATO.
Već sam državljanin EU.
Meni pogotovo.Alfons Kauders wrote:
Valja. Odo u medjuvremenu sredit nesto oko navodnjavanja, da ne ujebem korijen na vockama, pa se cujemo za 5-9 godina. Taman nastavimo kad bude za rakije.Hafis wrote:Meni pogotovo.Alfons Kauders wrote:
Već sam državljanin EU.
Eh, kad je nas na to munto onaj delegat...kako se ono zove...sultan Meša...tako nekako, ma ima hejbet džamija i ulica gore po njemu. Pa ništa.pici wrote:u islamu je spas... do izbora kasnije se vrnut staroj veri pradedovskoj
Bitno je izdržati pritisak kad ti karte nisu dobro posložene, a svakih par godina se promiješaju. Sad je gospar dragan našao partnera za kriminal koji se drži za putinom rukav i provocira, a već sutra mogu obojica ustima hvatati kapi kiše kroz rešetke.Hafis wrote:Bitno je samo notpočeti dijalog. I ćorava koka na kraju ubode zrno.Obi Wan Bosnian wrote:Daj kartu da vidimo kako crtašHafis wrote: Nema dalje. To je to, ne ide pa ne ide.
To je dokaz da svaki narod treba imati svoju teritorijalnu jedinicu, i nitko se tada neće imati osjećaj da je majoriziran ili da je zbog svoje brojčanosti na neki način zakinut. I ona u EU, NATO i ako treba i u Bagdadski pakt (ako se reaktivira)
Mada i sad mislim da je bolje i jednostavnije okanuti se nametanja predstavnika drugom narodu i gledati kako izabrati sebi kvalitetno političko vodstvo.
Kako ništa? Vidi koliko je nas a koliko je vas. Rekli bi se da je uglavnom uspioHafis wrote:Eh, kad je nas na to munto onaj delegat...kako se ono zove...sultan Meša...tako nekako, ma ima hejbet džamija i ulica gore po njemu. Pa ništa.pici wrote:u islamu je spas... do izbora kasnije se vrnut staroj veri pradedovskoj
Hafis wrote:Eh, kad je nas na to munto onaj delegat...kako se ono zove...sultan Meša...tako nekako, ma ima hejbet džamija i ulica gore po njemu. Pa ništa.pici wrote:u islamu je spas... do izbora kasnije se vrnut staroj veri pradedovskoj
A ne sad, kad više nije inn.
Slušaj, i bošnjački lider bi se slizao s nekim da ima s kim. Doduše, tu je onaj turski predsjednik, samo to nije partnerstvo, to je uvlačenje u guzove.Henry Chinaski wrote:
Bitno je izdržati pritisak kad ti karte nisu dobro posložene, a svakih par godina se promiješaju. Sad je gospar dragan našao partnera za kriminal koji se drži za putinom rukav i provocira, a već sutra mogu obojica ustima hvatati kapi kiše kroz rešetke.
Pokušavaš usranim argumentima opravdati nepravedno rješenje samo zato jer vam trenutno malo odgovara politička klima. Realno, sa tako korumpiranom vlašću nemate neke šanse za uspjeh.
I ti svašta čitaš. Jebo to.pici wrote:Hafis wrote:Eh, kad je nas na to munto onaj delegat...kako se ono zove...sultan Meša...tako nekako, ma ima hejbet džamija i ulica gore po njemu. Pa ništa.pici wrote:u islamu je spas... do izbora kasnije se vrnut staroj veri pradedovskoj
A ne sad, kad više nije inn.
sHa je ono neki naturizovani ercegovac skino tursku zastavu u Đakovu... hoce da ga vjesaju za jaja
Pa nije baš tako. Većina se dovukla s Turcima kada su bili u povlačenju s područja sjeverno od Save i još dalje.Obi Wan Bosnian wrote:Kako ništa? Vidi koliko je nas a koliko je vas. Rekli bi se da je uglavnom uspioHafis wrote:Eh, kad je nas na to munto onaj delegat...kako se ono zove...sultan Meša...tako nekako, ma ima hejbet džamija i ulica gore po njemu. Pa ništa.pici wrote:u islamu je spas... do izbora kasnije se vrnut staroj veri pradedovskoj
Hafis wrote: I ti svašta čitaš. Jebo to.
Aha, znači vi ste starosjedioci a mi došlje. Pa što odmah ne kažešHafis wrote: Pa nije baš tako. Većina se dovukla s Turcima kada su bili u povlačenju s područja sjeverno od Save i još dalje.
A uostalom, više ima Bangladešana nego Švicaraca, pa ja to opet ne bih nazvao nekim posebnim uspjehom.
Kako naturalizirani hercegovac?pici wrote:Hafis wrote: I ti svašta čitaš. Jebo to.
nisam ni znao neg mi ovi moji slavonci Vinkovcani maloprije kazu jes vidija budale naturizovanog ercegovca... ja ko sHa kad...ma dje bi oni
Pa današnje i prijašnje vođstvo vam je većinom iz Srbije, generali a bogami i novinari.Obi Wan Bosnian wrote:Aha, znači vi ste starosjedioci a mi došlje. Pa što odmah ne kažešHafis wrote: Pa nije baš tako. Većina se dovukla s Turcima kada su bili u povlačenju s područja sjeverno od Save i još dalje.
A uostalom, više ima Bangladešana nego Švicaraca, pa ja to opet ne bih nazvao nekim posebnim uspjehom.
ne znam ja... tako mi ljudi rekosHe... pitaj slavonceHafis wrote:Kako naturalizirani hercegovac?pici wrote:Hafis wrote: I ti svašta čitaš. Jebo to.
nisam ni znao neg mi ovi moji slavonci Vinkovcani maloprije kazu jes vidija budale naturizovanog ercegovca... ja ko sHa kad...ma dje bi oni
Veliš živi u Hercegovini a odnekud je stigao u nju.
Da nije netko od ovih naših prašinara iz gornje Bosne?
Novak20 wrote:....U diplomatskim krugovima tvrdi se da je turski predsjednik Recep Erdoğan izlobirao kod njemačke kancelarke Angele Merkel da Njemačka pokrene inicijativu za novo preuređenje BiH, a neki izvori kažu da se navodno već piše promemorija po kojoj bi se BiH uredilo kao građansku državu. Hrvatska, koja ima ustavnu obvezu brinuti se o Hrvatima izvan BiH, o “neprikladnosti” njemačke inicijative o građanskom konceptu BiH konstantno razgovara i objašnjava opasnosti međunarodnim partnerima........
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/berlin- ... vi-1181582 - http://www.vecernji.hr
Podržavamo nastojanja prijateljskog njemačkog naroda da pomogne u reformi jedne i jedine nam BiH u građansku republiku.Novak20 wrote:....U diplomatskim krugovima tvrdi se da je turski predsjednik Recep Erdoğan izlobirao kod njemačke kancelarke Angele Merkel da Njemačka pokrene inicijativu za novo preuređenje BiH, a neki izvori kažu da se navodno već piše promemorija po kojoj bi se BiH uredilo kao građansku državu. Hrvatska, koja ima ustavnu obvezu brinuti se o Hrvatima izvan BiH, o “neprikladnosti” njemačke inicijative o građanskom konceptu BiH konstantno razgovara i objašnjava opasnosti međunarodnim partnerima........
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/berlin- ... vi-1181582 - http://www.vecernji.hr
Neko kao gubitak, a neko kao dugorocnu mogucnost dobitka.Hafis wrote:Slušaj, i bošnjački lider bi se slizao s nekim da ima s kim. Doduše, tu je onaj turski predsjednik, samo to nije partnerstvo, to je uvlačenje u guzove.Henry Chinaski wrote:
Bitno je izdržati pritisak kad ti karte nisu dobro posložene, a svakih par godina se promiješaju. Sad je gospar dragan našao partnera za kriminal koji se drži za putinom rukav i provocira, a već sutra mogu obojica ustima hvatati kapi kiše kroz rešetke.
Pokušavaš usranim argumentima opravdati nepravedno rješenje samo zato jer vam trenutno malo odgovara politička klima. Realno, sa tako korumpiranom vlašću nemate neke šanse za uspjeh.
''Nepravendno rješenje'' je Ustav ove zemlje. Kada taj isti Ustav dopušta da se u predsjedništvo bošnjačkim glasovima ugura fikus-alkoholičar na mjesto ''iz reda'' hrvatskog naroda, ili kad se nekakavi likovi koji se pred izbore naglo osjete ''Hrvatima'' opet bošnjačkim glasovima delegiraju da sjede u klubu doma naroda rezerviranog za Hrvate - onda ''treba poštivati Ustav ove zemljwe'' i bla bla bla.
Međutim, kada se ukaže situacija koja baš ne ide u prilog te politike, onda je to ''nepravedno rješenje''.
Stvarno su vam mediji isprali mozak i ovu situaciju doživljavate kao gubitak? Gubitak čega? Gubitak mogućnosti izbornog injžinjeringa koji se smatra nekim kolektivnim pravom i bez tog inžinjeringa su uzdrmani temelji ove zemlje, a svatko tko se drzne dirnuti u to, taj je antidržavni element i din dušman
Polako, priviknut ćete se vi na to. Za sve je bolje tako.
Hafis wrote: Polako, priviknut ćete se vi na to. Za sve je bolje tako.