Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NB su ekstra udobne tene aliiiii materijal katastrofa usmrde se ko kuga...nosao ih npr 3 4 mjeseca i operem ih i nakon prvog nosanja smrde mogu se komotno ko anestezija koristiti.....operem opet...opet isto...i odose u smece.....ovo mi se nije desilo sa nijednim tenama
canvra888 wrote: ↑14/11/2024 07:01
Nikad ni sa jednim NB modelom mi se to nije desilo, a materijali su im generalno bolji od konkurencije.
@use your illusion dobre
Ne znam, da su stare bile i ne prane pa haj...ovako nakon pranja prvo nosanje fuj....i da sam ih nosio dna dva pa haj nego nakon nekih 2 3 sata setnje.....kontam da je do spuzve ili nesta drugo......
Evo sad asics stid me rec jednom u godini ih
oprao a bukvalno ne izlazim iz njih...nista ne smrde ni nakon cjelodnevnog gazenja...
mali_balon wrote: ↑14/11/2024 06:14
NB su ekstra udobne tene aliiiii materijal katastrofa usmrde se ko kuga...nosao ih npr 3 4 mjeseca i operem ih i nakon prvog nosanja smrde mogu se komotno ko anestezija koristiti.....operem opet...opet isto...i odose u smece.....ovo mi se nije desilo sa nijednim tenama
Ja sam prije 6 mjeseci kupio airmax u buzz. 220 KM platio. Nakon dva, tri nošenja smrdi noga sto nije slučaj sa NB. A materijal je puno izdržljiviji kod NB. Bar su takva moja iskustva
Nikad ni sa jednim NB modelom mi se to nije desilo, a materijali su im generalno bolji od konkurencije.
@use your illusion dobre
Ne znam, da su stare bile i ne prane pa haj...ovako nakon pranja prvo nosanje fuj....i da sam ih nosio dna dva pa haj nego nakon nekih 2 3 sata setnje.....kontam da je do spuzve ili nesta drugo......
oprao a bukvalno ne izlazim iz njih...nista ne smrde ni nakon cjelodnevnog gazenja...
NB su poznate po tome da imaju spuzvu unutar njih posebno klasicni modeli koja se haos usmrdi nakon dva tri znojenja nogu, a noge u NB ce ti se znojiti vise jer sama ta spuzva ne dise dobro
@use your illusion dobre
NB su poznate po tome da imaju spuzvu unutar njih posebno klasicni modeli koja se haos usmrdi nakon dva tri znojenja nogu, a noge u NB ce ti se znojiti vise jer sama ta spuzva ne dise dobro
I ja kontam spuzva...ali kako tek nakon pranja to mi je cudno....prije pranja ni s od smrada....nakon sto sam ih oprao pronosao malo..... jarane morali kucu zracit...od tad bjezim od NB samo asics mmmmraleee
konektovan wrote: ↑14/11/2024 11:59
Mnoge su udobnije.....nisu ni air force vise 50 $ nego 150 $...otisle cijenom u vecu klasu, a kvalitetom su u kyrchevoj.
Kada nesto poredis, poredi sa konkurencijom, nisu vise ni superstar 50 nego 150 kao i vecina patika iz tog ranga. Nevjerovatno mi je da je neko nosio ove adidas i slicne patike i air force i da kaze da su air force neudobne