Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Instalirao iTunes v11.0.3.42. i poslije instalacije, kada prikopčam iPhone 4 (iOS 5.0.1 Jailbreak), izbacuje mi "An iPhone has been detected but it could not be identified properly. Please disconnect and reconnect the iPhone, then try again."
Šta da radim???
Ne mogu deinstalirati iTunes i ponovo instalirati stariju verziju istog, jer bi u tom slučaju izbrisao sve svoje muzčke playliste, a kojih ima mnogo, mnogo...
Ponovo sam zaganjao da mi se fabricki otkljuca iphone, ovaj put placeno pa bi valjda trebalo da radi:)
Ono sto me interesuje je koja je zadnja verzija iOs koja se moze jailbreak i ima li sad neka varijanta za crack aplikacije.
Hvala
Haris033 wrote:Instalirao iTunes v11.0.3.42. i poslije instalacije, kada prikopčam iPhone 4 (iOS 5.0.1 Jailbreak), izbacuje mi "An iPhone has been detected but it could not be identified properly. Please disconnect and reconnect the iPhone, then try again."
fakat nemam snage da citam tolike postove, pa bih volio ukratko da mi kazete, iphone 3gs savrseno ocuvan, 250 km, vrijedi li, nikad nisam imao iphone, kakav je mobitel, i da mi date vase misljenje?
tozla.ba wrote:fakat nemam snage da citam tolike postove, pa bih volio ukratko da mi kazete, iphone 3gs savrseno ocuvan, 250 km, vrijedi li, nikad nisam imao iphone, kakav je mobitel, i da mi date vase misljenje?
Aaaaaa jebote pa za te pare mozes uzet pravi telefon, a ne nesto sto ce ljudi jos malo poceti iskopavati kao fosilni ostatak
Treba mi mala pomoć, htjela bi uključiti osobni hotspot i znam sve kako ali kad pritisnem na podesi osobni hotspot pojavimi se za omogućavanje osobnog hotspota na ovom računu konraktirajte CARRIER :/ ? Može li mi neko pomoći ?
U safariju mi se poremetio pretraživač iz googla u yahho pretraživač. ..šta god ukucam izbaci mi u yahho glupom pretraživaču
Nešto sam kliknuo danas ali se ne sjećam nikako.
Kako da vratim google pretraživač u okviru safariji kad ga otvorim, umjesto ovog yahho pretraživača nerviraa me
Pomoć
pinokio04 wrote:U safariju mi se poremetio pretraživač iz googla u yahho pretraživač. ..šta god ukucam izbaci mi u yahho glupom pretraživaču
Nešto sam kliknuo danas ali se ne sjećam nikako.
Kako da vratim google pretraživač u okviru safariji kad ga otvorim, umjesto ovog yahho pretraživača nerviraa me
Pomoć
Ides u Postavke pa nadjes dole Safari. U Safariju imas Search Engine i tu promjenis Yahoo na Google !