SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#10076 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

Don Zivconi wrote:

Nije problem u huliganu ni policajcu nego u odgoju djece na nacin kakav ti zastupas (zato imamo ovakav video klip), kada djete vidi kako organi reda sprovode red na ovakav nacin to djete nece praviti nered :mrgreen: , naprotiv ako djete vidi da ovaj pravi nered ponasa se barbarski a policija ga njezno sprovede djete ce misliti da je to uredu te da se i on tako moze ponasati i proci bez sankcija. Naravno ako djete vidi svoga oca ili mamu kako kritikuju ponasanje plicije u ovakvim situacijama djete skonta da mama i tata opravdavaju ponasanje huligana. Razlika izmedju nas i ovoga huligana je sto niko od nas nije na ovome video klipu i niko nas ne cipelari jer znamo za razliku od ovih da se ponasamo po pravnim normama inace slijedi sankcija od strane države odnosno fizičke sile koja je u monopolu države ciju su zastavu zapalili.
kako je sve to 'lijepo' rekao Denisov ubica: ŠTA MI MOŽETE?
FreeSol

#10077 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by FreeSol »

SundanceKid wrote:
kokuz_sa wrote:
zamisli da si nekog izgubio u Srebrenici i da ti neko skandira
"noz,zica,Srebrenica"
neka ga je namlatio malo je i ono sto ga je mlatio..trebao je da ga mlati sve dotle da puze do onih kombija a ne da ode na nogama normalno..
Taj tvoj metod rjesavanja drustvenih problema je poznat, nije to nista novo. Samo smo ga ostavili u srednjem vijeku. A danas je ovakva upotreba sile u rjesavanju problema barbarska, sramotna. Policajac je za mene gori od ovog momka! Taj momak, ta budala, ako se vec se dero "noz zica srebrenica" i tome slicno, to o njemu puno toga govori, i treba za to da snosi posljedice i odgovara. Ali ja ne znam samo kako ljudi vi to razmisljate, pa vam je ovo ok, kad se neko ovako izivljava fizicki nad bilo kakvom osobom, koja se pokusava zastitit. Pa u cemu se onda vi razlikujete od tog momka koji je govorio te odvratne stvari? Sta god da je on govorio, nije razlog da ga ovako nezasticenog neko cipelari, urada, i izivljava se, a specijalno ne policajac, koji treba da je garant zakona i nekog reda, a ne huligan! SUSPENDOVAT!!! Kraj price..
E moj Sarajlija, ovdje zakona za prekrsaje nema, ali ga silom mozes opametiti da drugi put dobro razmisli hoce li opet glumiti mangupa. Da se ovdje redovno pendrekom udara sigurno ne bi bilo haosa po gradu. Ovi papci su dosli na Grbavicu mangupe da glume i popili u batine. Zasluzeno. Ne vidim stvarno zbog cega to ti branis ove wanna be huligane? Treba stoku udarati redovno pa ce shvatiti da je ovo Bosna i Hercegovina, a ne Hrvatska!
cabej

#10078 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cabej »

Cholina_Lokica wrote:E jes mi pun klinac ovih branitelja ljudskih prava, koja nisu nista dobro donijela :-)
potpisujem.. očito većina ovih zagovornika ljudskih prava nije vidjela utakmice u Belgiji ili Njemačkoj, kad policija nemilice mlati delikvente..samo se to ne pojavi na televiziji naravno..

daleko smo mi od stepena zrelosti društva, da bi demokratija bila za nas (i naše navijače). nažalost, ovdje se lokalni kabadahije ne boje demokratske prijetnje sudom :) nego batina.. a baš ti su takozvani vođe navijača po našim klubovima...
Chmoljo

#10079 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

FreeSol wrote:
E moj Sarajlija, ovdje zakona za prekrsaje nema, ali ga silom mozes opametiti da drugi put dobro razmisli hoce li opet glumiti mangupa. Da se ovdje redovno pendrekom udara sigurno ne bi bilo haosa po gradu. Ovi papci su dosli na Grbavicu mangupe da glume i popili u batine. Zasluzeno. Ne vidim stvarno zbog cega to ti branis ove wanna be huligane? Treba stoku udarati redovno pa ce shvatiti da je ovo Bosna i Hercegovina, a ne Hrvatska!
a to ga drot u Hr ne bi ogulio od batina da na njega baci baklju? :mrgreen:
Don Zivconi

#10080 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

Chmoljo wrote:
FreeSol wrote:
Ne ogulio bi ga od tribine :lol:
Troll_Happens

#10081 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

meni je neobicno procitati kakvih tipusa ima na ovom forumu koje brane "smece od navijaca" trebao ga je udarat stitom po glavi i onaj drugi ga je malo napunio s ledja. Kako na zapadu bubaju jadna ti majka.. sjedi lik na podu ko povrijedjen ustaje i krenu na medicinare da divlja odmah drot ga stosem u glavu e tako trebaju stoku tuci i kod nas. A ne suspendovati zasto sto suspenduju policija i jest u kurcu da mu obicni balavac pali cvoke a on ne smije ga ni pogledati.
Normalne gledaoce na stadionu nisam nikad vidio da udaraju a fasiste zna se po ledjima dok bubrezi ne odpadnu. :x
mrtva kokoš

#10082 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

opet motociklista proklizao 50-tak metara od semafora u barama, sa njim bila jos neka cura na motoru, bjezali od policije valjda, pokupila ih je hitna :-) :-)
Troll_Happens

#10083 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

:thumbup:
Splinter wrote:opet motociklista proklizao 50-tak metara od semafora u barama, sa njim bila jos neka cura na motoru, bjezali od policije valjda, pokupila ih je hitna :-) :-)
SundanceKid

#10084 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by SundanceKid »

Don Zivconi wrote:
SundanceKid wrote:
kokuz_sa wrote:
"noz,zica,Srebrenica"
neka ga je namlatio malo je i ono sto ga je mlatio..trebao je da ga mlati sve dotle da puze do onih kombija a ne da ode na nogama normalno..
Taj tvoj metod rjesavanja drustvenih problema je poznat, nije to nista novo. Samo smo ga ostavili u srednjem vijeku. A danas je ovakva upotreba sile u rjesavanju problema barbarska, sramotna. Policajac je za mene gori od ovog momka! Taj momak, ta budala, ako se vec se dero "noz zica srebrenica" i tome slicno, to o njemu puno toga govori, i treba za to da snosi posljedice i odgovara. Ali ja ne znam samo kako ljudi vi to razmisljate, pa vam je ovo ok, kad se neko ovako izivljava fizicki nad bilo kakvom osobom, koja se pokusava zastitit. Pa u cemu se onda vi razlikujete od tog momka koji je govorio te odvratne stvari? Sta god da je on govorio, nije razlog da ga ovako nezasticenog neko cipelari, urada, i izivljava se, a specijalno ne policajac, koji treba da je garant zakona i nekog reda, a ne huligan! SUSPENDOVAT!!! Kraj price..

Nije problem u huliganu ni policajcu nego u odgoju djece na nacin kakav ti zastupas (zato imamo ovakav video klip), kada djete vidi kako organi reda sprovode red na ovakav nacin to djete nece praviti nered :mrgreen: , naprotiv ako djete vidi da ovaj pravi nered ponasa se barbarski a policija ga njezno sprovede djete ce misliti da je to uredu te da se i on tako moze ponasati i proci bez sankcija. Naravno ako djete vidi svoga oca ili mamu kako kritikuju ponasanje plicije u ovakvim situacijama djete skonta da mama i tata opravdavaju ponasanje huligana. Razlika izmedju nas i ovoga huligana je sto niko od nas nije na ovome video klipu i niko nas ne cipelari jer znamo za razliku od ovih da se ponasamo po pravnim normama inace slijedi sankcija od strane države odnosno fizičke sile koja je u monopolu države ciju su zastavu zapalili.
Svoje znanje o odgojnim metodama si pokazao ovom recenicom. Nadam se samo da si mladja osoba, pa da ti nedostatak godina daje izgovor za ovakve nebuloze. U protivnom, to sto si napisao bilo bi vrlo alarmantno... Znaci trebamo tuci, i izivljavat se, da djeca vide, pa da nauce da se ne tuku i izivljavaju...ee mooj ti...

Ovakav video i prave takvi koji dijele tvoj stav, i kojima je u jednom slucaju sasvim uredu da se neko izivljava nad nekim, a u drugom slucaju nije, i koji opravdavaju nasilje balkanskim mentalitetom - udri, pa naucice. Bolan, mi se ovdje udaramo 100 godina jel iko ista naucio??? Taj odgoj i mentalitet koji govori da je pod bilo kojim okolnostima uredu ovakvo nesto napraviti i izivljavat se nad covjekom - eh to je korijen problema, i to je zasto smo mi i uvijek cemo bit barbari i balkanoidi. To samo potvrdjuje vecina komentara ovdje..
Chmoljo

#10085 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

SundanceKid wrote: Svoje znanje o odgojnim metodama si pokazao ovom recenicom. Nadam se samo da si mladja osoba, pa da ti nedostatak godina daje izgovor za ovakve nebuloze. U protivnom, to sto si napisao bilo bi vrlo alarmantno... Znaci trebamo tuci, i izivljavat se, da djeca vide, pa da nauce da se ne tuku i izivljavaju...ee mooj ti...

Ovakav video i prave takvi koji dijele tvoj stav, i kojima je u jednom slucaju sasvim uredu da se neko izivljava nad nekim, a u drugom slucaju nije, i koji opravdavaju nasilje balkanskim mentalitetom - udri, pa naucice. Bolan, mi se ovdje udaramo 100 godina jel iko ista naucio??? Taj odgoj i mentalitet koji govori da je pod bilo kojim okolnostima uredu ovakvo nesto napraviti i izivljavat se nad covjekom - eh to je korijen problema, i to je zasto smo mi i uvijek cemo bit barbari i balkanoidi. To samo potvrdjuje vecina komentara ovdje..
ma ja, trebali bi nabaviti crnce ko Ameri, pa se ko ljudi nad njima iživljavati... što bi na svojoj djeci... ha ja :oops:
mrtva kokoš

#10086 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

jbt ovaj SundanceKid kao da zivi u sveCkoj :-)
Comrad

#10087 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Comrad »

SundanceKid wrote:Taj tvoj metod rjesavanja drustvenih problema je poznat, nije to nista novo. Samo smo ga ostavili u srednjem vijeku. A danas je ovakva upotreba sile u rjesavanju problema barbarska, sramotna. Policajac je za mene gori od ovog momka! Taj momak, ta budala, ako se vec se dero "noz zica srebrenica" i tome slicno, to o njemu puno toga govori, i treba za to da snosi posljedice i odgovara. Ali ja ne znam samo kako ljudi vi to razmisljate, pa vam je ovo ok, kad se neko ovako izivljava fizicki nad bilo kakvom osobom, koja se pokusava zastitit. Pa u cemu se onda vi razlikujete od tog momka koji je govorio te odvratne stvari? Sta god da je on govorio, nije razlog da ga ovako nezasticenog neko cipelari, urada, i izivljava se, a specijalno ne policajac, koji treba da je garant zakona i nekog reda, a ne huligan! SUSPENDOVAT!!! Kraj price..
Aha, pokusava se sad zastitit. A ne stiti se kad je u grupi od njih 20. Sto tad ne digne ruke u vis i preda se. Daj molim te ne pricaj gluposti. Nego ostao sam i stiti se sad, e pa qrac ne ide to tako.

Neka ga je nalacio i dabogda svakog onako pendrecili, bez obzira gdje je i ko je. Ti pises ko da su svi princevi i princeze, a ne okorjeli papci jbt. Dodje njih 50-ak cisto samo da naprave nered, i onda kad popuse foru, ajmo se zalit. Ne moze.

100% sam na strani policajca u ovakvim situacijama!

I ovo ti uopste nije tacna konstatacija, nego bas suprotno kako Don Zivconi rekao. Ja sam bio mladji prije rata, ali znam koliko smo se policije bojali i tako je trebalo da bude. A ne sad kretencic od 14 godina se smije, pljuje, udara policiju, ovaj mu ne smije nista. I to je tebi ok. Ako jeste, onda nije ni cudo sto nam je stanje ovakvo.
FreeSol

#10088 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by FreeSol »

Chmoljo wrote:
FreeSol wrote:
Pogresno si protumacio, mislio sam na to skandiranje hrvatskih ratnih zlocinaca, i ustaske provokacije i slicna njihova sr***a. Ja sam 100% za to da policija ima vece ovlasti, nek' mlate stoku kad glume budale. :)
Max Bunker

#10089 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Max Bunker »

Don Zivconi wrote:Hajde da pustimo Ibru ispao je heroj i svaka mu cast, hajmo dalje...

http://www.youtube.com/watch?v=_hztvYkB3V0

Mislim da je ovo opravdano nasilje policije na Grbavici, ako te usmjeravaju sto moras odstupati tj. prelaziti preko pune :lol:
Ja ne vidim nikakvo nasilje na ovom klipu. Drot mu opalio par "disciplinskih" i nakon toga ga pustio. I samo vidite, kako se ljubitelj Ante Pavelica, nakon toga smirio i dozvao, sto je pravi dokaz one " da je batina izasla iz raja ".
FreeSol

#10090 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by FreeSol »

Comrad wrote:
SundanceKid wrote:Taj tvoj metod rjesavanja drustvenih problema je poznat, nije to nista novo. Samo smo ga ostavili u srednjem vijeku. A danas je ovakva upotreba sile u rjesavanju problema barbarska, sramotna. Policajac je za mene gori od ovog momka! Taj momak, ta budala, ako se vec se dero "noz zica srebrenica" i tome slicno, to o njemu puno toga govori, i treba za to da snosi posljedice i odgovara. Ali ja ne znam samo kako ljudi vi to razmisljate, pa vam je ovo ok, kad se neko ovako izivljava fizicki nad bilo kakvom osobom, koja se pokusava zastitit. Pa u cemu se onda vi razlikujete od tog momka koji je govorio te odvratne stvari? Sta god da je on govorio, nije razlog da ga ovako nezasticenog neko cipelari, urada, i izivljava se, a specijalno ne policajac, koji treba da je garant zakona i nekog reda, a ne huligan! SUSPENDOVAT!!! Kraj price..
Aha, pokusava se sad zastitit. A ne stiti se kad je u grupi od njih 20. Sto tad ne digne ruke u vis i preda se. Daj molim te ne pricaj gluposti. Nego ostao sam i stiti se sad, e pa qrac ne ide to tako.

Neka ga je nalacio i dabogda svakog onako pendrecili, bez obzira gdje je i ko je. Ti pises ko da su svi princevi i princeze, a ne okorjeli papci jbt. Dodje njih 50-ak cisto samo da naprave nered, i onda kad popuse foru, ajmo se zalit. Ne moze.

100% sam na strani policajca u ovakvim situacijama!

I ovo ti uopste nije tacna konstatacija, nego bas suprotno kako Don Zivconi rekao. Ja sam bio mladji prije rata, ali znam koliko smo se policije bojali i tako je trebalo da bude. A ne sad kretencic od 14 godina se smije, pljuje, udara policiju, ovaj mu ne smije nista. I to je tebi ok. Ako jeste, onda nije ni cudo sto nam je stanje ovakvo.
Ma glupo je njemu objasnjavati, haustorce neko, ne zna da se mangup samo batinama moze smiriti. :-)
O'zone
Globalni moderator

#10091 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by O'zone »

Čuvajte se vozača FIAT-a nešto su nervozni :mrgreen:

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110826095
Goblin

#10092 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Goblin »

grunt wrote:citam malo komentare prije nego sto sam pogledao video i prvo sto sam pomislio je da su policajci sastavljali sa zemljom navijace zrinskog,kad ono mucak :D
onaj natabani navijac najnormalnije odseta,vidjelo se fino da ga je policajac udario sa mozda trecinom snage :)

sjeca li se mozda neko od navijaca sarajeva gostovanja u visokom krajem devedesetih(ne znam tacno koja je godina) ,kada je manji broj hordi razvalio ogradu iza gola i uletio na teren
policija nas je onda istjerala sve kroz vrata sirine jedno pola metra i ganjala sve do autobuske stanice,tada je uslijedio slag na tortu
autobusa koji su nas dovezli nije bilo,policija nas je blokirala na stanici krace vrijeme a onda su poceli da pustaju jednog po jednog navijaca van stanice
duz citave ulice sa obje strane bili su poredani policajci sa pendrecima i kako bi ko bio istjeran na ulicu morao je da trci izmedju njih,jer se nije moglo nazad
pendreci su sijevali na sve strane,ko je bio brzi prosao je bolje a ko je bio sporiji najebo je kao zuti :D
ja sam fasovao dva pendreka u vrat i u donji dio ledja(vrat me bolio jedno mjesec dana)
na kraju su nas skupili sve u jednu gomilu i tu jos malo pendrecili i zatim kao prava gospoda zvali taksije da nas voze za sarajevo,tako da se nas nekoliko utalilo da nekako stignemo do vogosce
nikada mi nije bilo krivo zbog toga,jebiga ako trazis belaja nemoj onda kukati kada fasujes batine (iako ja direktno nisam trazio balaj ali eto zalomilo se :D )
Hehehe,policija se poredala na mostu kod autobuske sa obje strane a auta voze,zure,pokusavaju i oni pobjeci iz frke a mi trcimo kroz dva reda pendreka i preko auta u puno brzini. Isto Igre bez granica :D :D :D :D :D
No,to je bilo recimo u zaru borbe,regulara. Ovo sa Zrinjskim je u redu,ovaj uz ogradu,to je po zakonu. Bjezi,otima se,na nogama je,sposoban ,pruza otpor,ne izvrsava upute. Nikakvih problema policajac nece imati.
Evo na ovome linku mozete vidjeti sta je policijska brutalnost,za koju niko nije odgovarao ali odgovarace,samo polako :
http://www.youtube.com/watch?v=RVo3-GAr ... re=related
Inace policija kod nas kao i sve ostalo,potpuno se otela kontroli. Izasla je apsolutno iz sistema,ne postuje zakon i pozitivne zakonske odredbe. Ponasa se kao najjaca banda,najorganiziranija. Tuce,koga moze,klanja se jacem,ne dira nikad djecu iz boljih porodica. Nasa policija je politicki podobna,servilna prema halki i bosovima,svirepa prema slabijima. Razlog broj dva za nered i anarhiju u BiH i Sarajevu. Razlog broj jedan je sudstvo. Ne trebaju nama pendrekasi,nego profesionalna policija. Strucna,obrazovana,disciplinovana,sposobna,jednaka prema svima,nepopustljiva u provodjenju zakona. Ova danasnja nema nijednu ovu osobinu. :sad: :sad:
Don Zivconi

#10093 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

SundanceKid wrote:
Svoje znanje o odgojnim metodama si pokazao ovom recenicom. Nadam se samo da si mladja osoba, pa da ti nedostatak godina daje izgovor za ovakve nebuloze. U protivnom, to sto si napisao bilo bi vrlo alarmantno... Znaci trebamo tuci, i izivljavat se, da djeca vide, pa da nauce da se ne tuku i izivljavaju...ee mooj ti...

Ne... ne... ko je rekao da se trebamo tuci ??? treba nas tuci ako ne slusamo i pravimo ovakva sranja!!!
Sta trebam djetetu reci sine ovaj ciko sto je palio zastavu dobit ce novcanu kaznu, a onda djete shvati da ono nema novaca pa skonta tata i mama ce da plate moja sranja.... e ne ide to tako druze moj.
Ja kad sam bio mali a mozda sam jos :mrgreen: mi kad bi vidjeli policajca svi bi mirno stali ili bjezali kao da smo nesto uradili... i vazda sam se pito sta sam skrivio kad bi krenuo prema meni i vrtio film u glavi da sta nisam zajebo... da takav respekt i strah imaju i ovi huligani bilo bi ovo sve u blazoj mjeri. Volio bih vidjeti navijanje u ex.yug sa imenicom Široki, mali bi im kadar od sirokokutne kamere bio gdje bi sve letjeli.... :dance:
simpozijum delirijum

#10094 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by simpozijum delirijum »

ma kako Njemacka policija bije ?, uu brate mili kosti pucaju :D
bio sam ocevidac kada se par svaba napilo u kafani i pobilo ukljucujuci i par zenskih osoba
pojavi se policija i jedna cura opali samar policajcu a ovaj je zavali karate udarcem u vugla krv je oblila
kada vidis Njemackoga policajca da navlaci kozne rukavice ?
spreman da bije
i to je to
nema price
trebam li navoditi primjere u USA ?
a Bosanskim policajcima nametnuli standarde kao da smo Svedska , Balkanci smo , samo tuci izgrednike
amrica

#10095 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by amrica »

O'zone wrote:Čuvajte se vozača FIAT-a nešto su nervozni :mrgreen:

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110826095

uhapsen :)
tandrlike_chandrlike

#10096 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by tandrlike_chandrlike »

Max Bunker wrote:
Don Zivconi wrote:Hajde da pustimo Ibru ispao je heroj i svaka mu cast, hajmo dalje...

http://www.youtube.com/watch?v=_hztvYkB3V0

Mislim da je ovo opravdano nasilje policije na Grbavici, ako te usmjeravaju sto moras odstupati tj. prelaziti preko pune :lol:
Ja ne vidim nikakvo nasilje na ovom klipu. Drot mu opalio par "disciplinskih" i nakon toga ga pustio. I samo vidite, kako se ljubitelj Ante Pavelica, nakon toga smirio i dozvao, sto je pravi dokaz one " da je batina izasla iz raja ".
apsolutno! ovako je policija trebala postupit i na koševu, kad su horde utrčale u teren, u lukavici u subotu, itd.
vedomedo

#10097 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by vedomedo »

Zivio sam u Njemackoj u Frankfurtu i mogu reci da njemacka policija pokazuje silu samo nad Nijemcima.
Inace ako kakva frka ukljucuje Turke ili Ruse (odnosno Russlanddeutsche) onda obicno dobro razmisle da li da reaguju a i tad samo ako su u brojcanoj premoci.
Ako u Evropi neko stvarno mlati onda je to austrijska policija. Odnosno oni su poznati i da lako mlate i lako pucaju.
Ima ih i koji su na pravdi Boga dobili batine ali ako dodje do sudskog precesa tesko ces se probiti na sudu protiv
sluzbena lica.
Edin H.

#10098 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Edin H. »

SundanceKid wrote:
kokuz_sa wrote:
"noz,zica,Srebrenica"
:dance: :thumbup:

Bravo, ali mnogo ce jos Miljacke proteci dok ovo nas narod shvati, nego poput onih navijaca na sjevernoj tribini sto im je drago sto bez ikakvoga pruzanja fizickog otpora biju one "druge".
A sutra ce reci brutalno ponasanje Policije u Mostaru kada prebiju "nase".
Ako su imali zakonsku osnovu neka ih privedu i pred sudiju da odgovaraju za skandiranje i taj transparent (mogu napraviti snimke, premda mislim da nazalost ni za to nema zakonske osnove kada u BiH postoje ulice koje nose imena ratnih zlocinaca), ali upotreba sile bez da su pruzali bilo kakav fizicki otpor je nezakonita i nadam se da ce neko od navijaca Zrinjskog pokrenuti tuzbu, jer ovo se takodje mora iskorijeniti sa nasih stadiona, kao i fasisticki poklici navijaca.
BHF_Manijak

#10099 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by BHF_Manijak »

A tom momku to mnogo znaci "sto ti povici o njemu govore a ne o nama", inace jako ugledan i dijete za primjer, dajte ba manite se finjaka, jebote vi ko da ste u Njemackoj odrastali i zivjeli pa vam je ovo sad sve spansko selo, sta se pravite blesavi kad niste! :wink: Shvatite da njih ne pogadja to sto govore, njima Srebrenica, drzava BH i ostalo nista ne znaci i jedino je za takve degenek, uostalom kao i u svaoj normalnoj drzavi sto ces dobit po pljuci ako psujes i negiras drzavu u kojoj zivis!
simpozijum delirijum

#10100 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by simpozijum delirijum »

pridji policajcu u jednoj civiliziranoj Holandiji ili Svicarskoj ili USA i opsuj mu mater i drzavu , samo opsuj mu mater i drzavu i masi rukama i da vidite sta ce se desiti
kosti ce ti polomiti i pred svjedocima u po' bijela dana
samo ti policajci su istrenirani , dobre fizicke kondicije i znaju savladati nasilnika po propisu bez upotrebe oruzja
BiH policajci ( osim specijalaca ) pojma nemaju o tehnikama savladavanja nasilnika bez upotrebe oruzja i lose su fizicke kondicije zato i nemaju autoriteta uz sve ostale razloge
daj fakat ne moralizirajte previse
policija bije i to je to
Locked