Najveća mana tvog forumanja jeste što uletiš, pročitaš jedan post, i onda opucaš neku generalnu, široku priču, koja na koncu ima vrlo malo ili nimalo poveznice sa trenutnom temomtriconja wrote:Ne idem na to nego lupam generalizaciju da je zenske ko drustvo odgojilo da su stidne i smotane dok muski moraju biti obrat.Boemica wrote:Nije nas trico ni sramota otić ginekologu, ni neugodno, nit paničarimo, ne znam šta je čudno u tome što ne želimo bit prijateljice ili na bilo koji način bliske sa svojim ginekologom.triconja wrote: Štaš, bidne ti nesta odes dokturu i hajmo operacija, pelcovanje, tablete i kud koji mili moji. Mene nije bilo strah kad su me htjeli operisat, jes na kraju bilo ruzno kontam more bit da se ne probudim, ali sta se mora nije tesko.
Kad covjek panicari to je najgore. Haman da zenskinje vise panicari od muskinja pa eto ti sramote, neugode i slicnih nebuloza
Doktore niko ne voli, djes bit prijatelj sa nekim ko te zna intimno, bizi bona
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Boemica
#10076 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
-
HobotnicaPLus
#10077 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jest jest, zatrpa svaku temu na kojoj se pojavi
-
moonca
#10078 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ali to je on.
Zasto nismo spremni da ga prihvatimo kao takvog i respektujemo njegovo misljenje.Zar smo mi ti i ko smo mi, da o nekome donosimo takve zakljucke.
Jesu li to ginekolozi bez prijatelja?
Zasto nismo spremni da ga prihvatimo kao takvog i respektujemo njegovo misljenje.Zar smo mi ti i ko smo mi, da o nekome donosimo takve zakljucke.
- triconja
#10079 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Boemica wrote: Najveća mana tvog forumanja jeste što uletiš, pročitaš jedan post, i onda opucaš neku generalnu, široku priču, koja na koncu ima vrlo malo ili nimalo poveznice sa trenutnom temom
Jastaradi. Ali potrefio sam dosta vise nego inace
- triconja
#10080 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ni tvoje maslo nije bas za ramazanaHobotnicaPLus wrote:Jest jest, zatrpa svaku temu na kojoj se pojavi
- MarlboroGold
#10081 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Dobar lik... samo ovaj avatar...moonca wrote:Ali to je on.
- Boemica
#10082 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Trico mi je jedan od dražih forumaša, a i avatari su mu vazda dobri.MarlboroGold wrote:Dobar lik... samo ovaj avatar...moonca wrote:Ali to je on.
Jesu li to ginekolozi bez prijatelja?![]()
Ako izneseš dojam o nekome ne znači da ga ne prihvataš ili ne poštuješ
A da su ginekolozi bez prijatelja, to samo ti možeš izvući takav zaključak.
Možda imaju prijatelje čije žene idu drugim ginekolozima, because guess what? Ima mnogo i naroda i genekoloških ordinacija na svijetu
- annoy
#10083 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nemoguce, uvjet za bit prijatelj ginekologu je da prijavis sebe/zenu u njegovu ordinaciju
Logika
Logika
- dale cooper
#10084 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Prva stvar koja mi je pala napamet kada sam ovo pročitao je kako je ovaj lik prekršio osnovne postulate odnosa liječnik-pacijent koji se odnose na povjerljivost takvog odnosa i da bi mu trebalo zabraniti da se bavi liječničkom praksom. Naravno, da je ovo istina, u što sumnjam, jer ne znam koliko bi neko morao biti glup da rizikuje posao i ono za što se dobar dio života školovao da bi jaranu rekao da mu se cura guzi sa drugima.moonca wrote:![]()
-
Strpljiva
#10085 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Izmisljeno.moonca wrote:![]()
- HAVANA
#10086 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Eki ove budalastine
Jel to na picicu ima neki senzor pokreta il sta? Cuj on zna da je svaki dan i to vise puta.Jedino da je prostitutka? Ko se ba normalan guzi svaki dan vise puta?
A ako je prostitutka,dobro je,nek mu je i reko.Mogo je kakve picajzle fasovat 
- annoy
#10087 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja sam mislila da je to postavljeno na temu kao zajebancija
Naravno da ginekolog ne moze pregledom odredit koliko puta tjedno/dnevno zena ima spolne odnose
Moze eventualno vidjet neke znakove da je bilo spolnog odnosa u neko kratko vrijeme prije pregleda
Al nije da ce u rodnici nac tablicu s mjesecnom evidencijom...
Naravno da ginekolog ne moze pregledom odredit koliko puta tjedno/dnevno zena ima spolne odnose
Moze eventualno vidjet neke znakove da je bilo spolnog odnosa u neko kratko vrijeme prije pregleda
- Ramzess Veliki
#10088 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A ja sam mislio da ostaju tragovi habanja …annoy wrote:Ja sam mislila da je to postavljeno na temu kao zajebancija
A mozda taj ginekolog iz prve ruke zna koliko mlada ima odnosa …
I onda sjedne sa muzem i rajom i govori mu kako on to slabo odrzava.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10089 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A možda je taj jaran ginekolog onaj ta trane...samokaemRamzess Veliki wrote:A ja sam mislio da ostaju tragovi habanja …annoy wrote:Ja sam mislila da je to postavljeno na temu kao zajebancija
Al nije da ce u rodnici nac tablicu s mjesecnom evidencijom...![]()
A mozda taj ginekolog iz prve ruke zna koliko mlada ima odnosa …![]()
I onda sjedne sa muzem i rajom i govori mu kako on to slabo odrzava.
- Ramzess Veliki
#10090 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Znao sam jednog ginekologa sa kosevske klinike, prica mi drug sjednu u bastu ispred Egipta, I kako koja prolazi a on znatizeljnicima prica detalje zbog cega je bila na pregledu, jel` joj dotjerana I tako to. Jasno da cu zazirati od muskih ginekologa.
I jasno mi je zasto zene imaju svog ~omiljenog ginekologa~ …
I jasno mi je zasto zene imaju svog ~omiljenog ginekologa~ …
- Xavier1
#10091 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nije izmisljeno. Ne postoji zenska osoba kojoj je dovoljno jednom sedmicno.Strpljiva wrote:Izmisljeno.moonca wrote:![]()
- Ramzess Veliki
#10092 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Postoji. Ona kojoj si se nesta zamjerio a jadan ne znas sta je u pitanju.Xavier1 wrote:Nije izmisljeno. Ne postoji zenska osoba kojoj je dovoljno jednom sedmicno.
- beni-bu-man
#10093 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jel to iz iskustva govoris ?Xavier1 wrote:Nije izmisljeno. Ne postoji zenska osoba kojoj je dovoljno jednom sedmicno.Strpljiva wrote:Izmisljeno.moonca wrote:![]()
- biggrin
#10094 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
navodno postoje neke žene koje imaju permanentne probleme sa migrenama navecer, a taj problem koindicira sa stupanjem u brakXavier1 wrote:Nije izmisljeno. Ne postoji zenska osoba kojoj je dovoljno jednom sedmicno.
- DzordzHodzic
#10095 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Mislis ne daju?biggrin wrote:navodno postoje neke žene koje imaju permanentne probleme sa migrenama navecer, a taj problem koindicira sa stupanjem u brakXavier1 wrote:Nije izmisljeno. Ne postoji zenska osoba kojoj je dovoljno jednom sedmicno.
- Ramzess Veliki
#10096 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kako kome …DzordzHodzic wrote:Mislis ne daju?biggrin wrote:navodno postoje neke žene koje imaju permanentne probleme sa migrenama navecer, a taj problem koindicira sa stupanjem u brakXavier1 wrote:Nije izmisljeno. Ne postoji zenska osoba kojoj je dovoljno jednom sedmicno.
- biggrin
#10097 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
sudeci po prethodnim komentarima, ginekologuRamzess Veliki wrote:Daju ali kome …DzordzHodzic wrote:Mislis ne daju?biggrin wrote:
navodno postoje neke žene koje imaju permanentne probleme sa migrenama navecer, a taj problem koindicira sa stupanjem u brak
- Ramzess Veliki
#10098 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Gazda najmanje hajruje …biggrin wrote: sudeci po prethodnim komentarima, ginekologu
- biggrin
#10099 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ramzess Veliki wrote:Gazda najmanje hajruje …biggrin wrote: sudeci po prethodnim komentarima, ginekologu
jos i potencijalno finansira to ... servisiranje ...možda ovo prebaciti sad na temu "Cockold"
- biggrin
#10100 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
nesjecam se i nekiki-miki wrote:Kad ste zadnji put bili kod doktora?
Jeste li ikad bili na pregledu prostate?