SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
muha_sa

#10076 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muha_sa »

JanuaryJones wrote:
muha_sa wrote:jebali im inicijali materešinu--nek objave puno ime i prezime ovih monstruma

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161228032
smrdim/vijest/osumnjiceni ... nom-229003
:(

procitah na naslovnici klixa--ne kontam ovo sa inicijalima i sakrivanja identiteta ovih monstruma----idiot zlostavljo šestogodišnju djevojcicu :( nigdje imena, štite ga--šta li
JanuaryJones

#10077 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JanuaryJones »

Dabogda ih isto snašlo i 100x gore. Od malenog Smaje ne mogu da se oporavim :(
shalla

#10078 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by shalla »

JanuaryJones wrote:Dabogda ih isto snašlo i 100x gore. Od malenog Smaje ne mogu da se oporavim :(
Taj slučaj se desio taman nekad kad sam postao otac po prvi put, jel mi vjeruješ da sam čitao o tome u novinama na jutarnjoj kafi i grcao sam u suzama, konobarica i vlasnik dolazili i donosili mi vode, znači pola sata nisam mogao doći sebi. Još je bila slika tad pa kao zamagljena a meni samo u očima moj sin... Pa šta vam je malo nevinašce nevino skrivilo, o jebem li vam rod i porod koji vas okoti na ovaj svijet!!!

Pisao sam već ovdje jednom, za ovakve slučajeve ili za one monstrume što su ubili onu Arnelu, ma tu nema adekvatne kazne, to treba komadić po komadić tijela svaki dan otkidati i pustiti ih da što duže požive da što više boli osjete!

Sent from Tapatalk, moj dobar drug Tapatalk
drug_profi

#10079 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Kineska tehnika 1000 rezova. Proguglajte. Simpaticno.
quarterback

#10080 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by quarterback »

JanuaryJones wrote:Dabogda ih isto snašlo i 100x gore. Od malenog Smaje ne mogu da se oporavim :(
mene je isto taj slucaj jako potresao
JanuaryJones

#10081 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JanuaryJones »

shalla wrote:
Taj slučaj se desio taman nekad kad sam postao otac po prvi put, jel mi vjeruješ da sam čitao o tome u novinama na jutarnjoj kafi i grcao sam u suzama, konobarica i vlasnik dolazili i donosili mi vode, znači pola sata nisam mogao doći sebi. Još je bila slika tad pa kao zamagljena a meni samo u očima moj sin... Pa šta vam je malo nevinašce nevino skrivilo, o jebem li vam rod i porod koji vas okoti na ovaj svijet!!!

Pisao sam već ovdje jednom, za ovakve slučajeve ili za one monstrume što su ubili onu Arnelu, ma tu nema adekvatne kazne, to treba komadić po komadić tijela svaki dan otkidati i pustiti ih da što duže požive da što više boli osjete!

Znam, apsolutno isto sam prošla. Evo ovo nesretno maksumče otprilike ko ovo moje drugo. Sinoć temperaturu ima a ja izhavještena od brige, plačem za ovom curicom, plačem za ovom mojom prdulišankom. Pa onda onaj Leđen što baci bebu od 4 mj na fotelju sa drvenim rukohvatima, pa maleni Smajo :( :( :(
strong69

#10083 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by strong69 »

JanuaryJones wrote:
shalla wrote:

Znam, apsolutno isto sam prošla. Evo ovo nesretno maksumče otprilike ko ovo moje drugo. Sinoć temperaturu ima a ja izhavještena od brige, plačem za ovom curicom, plačem za ovom mojom prdulišankom. Pa onda onaj Leđen što baci bebu od 4 mj na fotelju sa drvenim rukohvatima, pa maleni Smajo :( :( :(
Slucaj Smaje Cesira je nesto sto mi je promijenilo zivot. Danas ne mogu da procitam nista vezano za taj slucaj i ne mogu da gledam bilo kakve slike vezano za njega.
Naslovnica

#10084 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

I ja isto.
Kada god uđem u Bingo u Hadžićima uvijek mi pogled ide ka onom dijelu gdje je Smjo uslikan, tamo gdje su one igračke na žetone. I odmah mi bude loše.
Nisam mrava u životu zgazio, ali ono četvero monstruma bih mogao noktaricom zaklati, bez problema.
Ali džaba kada Smaju ništa ne vrati.
I što me najviše boli, čitav je komšiluk izgleda znao šta se dešava a niko ništa nije učinio. Kako li đubrad žive s tim?
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#10085 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

Naslovnica wrote: Kako li đubrad žive s tim?
kao i svi djoneri ....boli ih neka stvar..
Qler

#10086 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Qler »

bitanga_sa_otesa wrote:
Naslovnica wrote: Kako li đubrad žive s tim?
kao i svi djoneri ....boli ih neka stvar..

"Nije njihovo da se mijesaju".... a znaju kad se ujutro ispisas...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#10087 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by _BataZiv_0809 »

Ljudi ba, ko se danas zeli ikome petljati u te i takve stvari?

Svi su se o sebi zabavili i prave se da nista ne vide i ne cuju.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#10088 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

Kad slavis rodjendan djetetu eto ti policije na vrata. Kazu zvale komsije. Ovamo ljudi ubise dijete od batina,svi sute,mutavi se prave. I vecina ih je takva.
JanuaryJones

#10089 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JanuaryJones »

_BataZiv_0809 wrote:Ljudi ba, ko se danas zeli ikome petljati u te i takve stvari?

Svi su se o sebi zabavili i prave se da nista ne vide i ne cuju.
Vala Bato da se odrasli ljudi mlave, ganjaju sjekirama, svađaju, pljuju, popucaju bolila bi me neka stvar. Imaju usta, nek prijave. Ali da neko mlavi dijete, do smrti, u komšiluku -- zvala bi policiju 100x pa da su mi iz oka ispali (pod uslovom da vidim i čujem).
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#10090 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by _BataZiv_0809 »

JanuaryJones wrote: Vala Bato da se odrasli ljudi mlave, ganjaju sjekirama, svađaju, pljuju, popucaju bolila bi me neka stvar. Imaju usta, nek prijave. Ali da neko mlavi dijete, do smrti, u komšiluku -- zvala bi policiju 100x pa da su mi iz oka ispali (pod uslovom da vidim i čujem).
Ali kako ces to znati?

Imao sam komsiju, isto ko sto kaze milojica, za svaku glupost mi zvonio, zvao policiju, dok mu nisam objasnio neke stvari :evil:

U isto vrijeme preko puta njega se doseli frajer, valja gudru i tusi ukradenu robu :shock: Nije se plaho ni sakrivao.

Opet kad je policija dosla da ispita, ovaj Smor ni rijeci da kaze. Jos napada drotove kao kako cu ja protiv njega, sutra ce me on u bolnicu vozit da mi sta bude :-)

Ja se u takve stvari ne mijesam jos od 2007. Tad sam uletio da odbranim djevojku od nasilnika. Kad dodje murija ona hladno posvjedoci da sam ga napao iz cista mira, a da su njih dvoje mirno sjedili na klupi u parku :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#10091 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Velkoski »

Ne znam ni ko mi živi u zgradi niti me interesuje. :mrgreen:
JanuaryJones

#10092 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JanuaryJones »

_BataZiv_0809 wrote:
JanuaryJones wrote: Vala Bato da se odrasli ljudi mlave, ganjaju sjekirama, svađaju, pljuju, popucaju bolila bi me neka stvar. Imaju usta, nek prijave. Ali da neko mlavi dijete, do smrti, u komšiluku -- zvala bi policiju 100x pa da su mi iz oka ispali (pod uslovom da vidim i čujem).
Ali kako ces to znati?

Imao sam komsiju, isto ko sto kaze milojica, za svaku glupost mi zvonio, zvao policiju, dok mu nisam objasnio neke stvari :evil:

U isto vrijeme preko puta njega se doseli frajer, valja gudru i tusi ukradenu robu :shock: Nije se plaho ni sakrivao.

Opet kad je policija dosla da ispita, ovaj Smor ni rijeci da kaze. Jos napada drotove kao kako cu ja protiv njega, sutra ce me on u bolnicu vozit da mi sta bude :-)

Ja se u takve stvari ne mijesam jos od 2007. Tad sam uletio da odbranim djevojku od nasilnika. Kad dodje murija ona hladno posvjedoci da sam ga napao iz cista mira, a da su njih dvoje mirno sjedili na klupi u parku :lol:
U odrasle razmirice se ne miješam ni ja.
mali_milojica

#10093 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

Tako nekad davno,stojimo u naselju,nas 10ak,prolaze dvoje zagrljeni,vole se,nosi ona ruzu,ma nema.
Kad za pola sata ona trci,bjezi i govori pomozite i bum sjeda u moj auto koji je tu bio parkiran. Kad frajer za vrata,rekoh ostavi auto na miru,nemoj da te sa zemljom sastavim,a ti mlada mrs napolje zovi policiju nemoj i tebi da jbm mater.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#10094 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

:lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#10095 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

mali_milojica wrote:Tako nekad davno,stojimo u naselju,nas 10ak,prolaze dvoje zagrljeni,vole se,nosi ona ruzu,ma nema.
Kad za pola sata ona trci,bjezi i govori pomozite i bum sjeda u moj auto koji je tu bio parkiran. Kad frajer za vrata,rekoh ostavi auto na miru,nemoj da te sa zemljom sastavim,a ti mlada mrs napolje zovi policiju nemoj i tebi da jbm mater.
trebo si joj broj trazit :mrgreen:
O'zone
Globalni moderator

#10096 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Black swan wrote:
mali_milojica wrote:Tako nekad davno,stojimo u naselju,nas 10ak,prolaze dvoje zagrljeni,vole se,nosi ona ruzu,ma nema.
trebo si joj broj trazit :mrgreen:
Pa nije @supercali
supercali

#10097 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by supercali »

Na gas i na stojcevac
ins

#10098 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ins »

MAN-lion's coach wrote:
Black swan wrote:jedno je baceno u drinu odmah nakon poroda
majka uhicena
jucer ili prekjucer
To jeste čedomorstvo, slučaj iz Zvornika , ali ovo u Brezi nije.

Tako to glupavi novinari škrabuckaju.

Treba znati razliku, a razlika je velika.
U pravu si, ogromna je razlika kada majka neposredno nakon poroda počini čedomorstvo, jer to je posebna situacija opisana i u medicini i u pravu, a sasvim druga stvar kada zlotvor ubije dijete od 10 mjeseci :(

Nadam se da će i ovaj put tužioci odraditi odlično posao i da će i ovaj završiti kao ubice malog Smaje u doživotnom zatvoru. Maksimalna kazna potvrđena na Vrhovnom sudu pokazuje da se društvo može boriti protiv ovog zla :thumbup:
mali_milojica

#10099 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

Jbg,sta cu kad sam naivan :lol:
jao_situacije

#10100 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by jao_situacije »

nenormalno društvo
gleda u vrećice iz kupovine ispituje ko ti je ovo đe je, odakle je, čija je, a da je neki belaj hladno bi se pravili mutavi :thumbup:
Post Reply