Sirija vol. 2

Locked
husein_kapetan

#10076 Re: Sirija vol. 2

Post by husein_kapetan »

Co0l wrote:
fosna2014 wrote:
Co0l wrote: Naravno jer je ta zastava dokaz da se ne radi o Nusri.
Nusra brani grad SM. Na videu se lijepo vidi grb Nusre.
Ima ih tamo sigurno ali su debela manjina kao sto i vecina snimaka dokazuje.
Mislim da fosna zeli reci da bili tkzv. fsa.. bili nusra .. koordinirano rade.. sto se svodi na nepobitnu cinjenicu da su ista strana ove krvave medalje.. sve ostalo su nijanse kozmeticke .. pa ako je to nekom vazno nijansirajte do sutra..
Co0l

#10077 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

fosna2014 wrote:
Co0l wrote:
Nusra vodi odbranu grada i imas niz jedinica koje snimaju a pripadaju Nusri.
Aha,i stavljaju zastave sirijske revolucije na videa :-D
Herr Flick

#10078 Re: Sirija vol. 2

Post by Herr Flick »

Zastava sirijske revolucije :lol:
Co0l

#10079 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

husein_kapetan wrote:
Co0l wrote: Ima ih tamo sigurno ali su debela manjina kao sto i vecina snimaka dokazuje.
Mislim da fosna zeli reci da bili tkzv. fsa.. bili nusra .. koordinirano rade.. sto se svodi na nepobitnu cinjenicu da su ista strana ove krvave medalje.. sve ostalo su nijanse kozmeticke .. pa ako je to nekom vazno nijansirajte do sutra..
Za sad je jedino nepobitno da grad napadaju tzv.SAA i siitske milicije iz cijelog svijeta.Ko brani grad jos nije nepobitno utvrdjeno 8)
sarajevoxxxx

#10080 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Evo danas je pokrenuta vojna operacija opozicije u Šejh Miskinu učestvuju 24 vojne formacije i među njima nema Nusre.
fosna2014

#10081 Re: Sirija vol. 2

Post by fosna2014 »

Co0l wrote:
fosna2014 wrote:
Co0l wrote:
Nusra vodi odbranu grada i imas niz jedinica koje snimaju a pripadaju Nusri.
Aha,i stavljaju zastave sirijske revolucije na videa :-D
Nisam rekao da samo Nusra brani grad, nego da vode odbranu. Potvrdjuje opet cinjenicu da opozicija suradjuje sa Alkaidom. Nekome to ne smeta, nekome da. Tako je bilo i 2014 kada je ovaj grad skoro pao. Bez Nusre bi SM davno bio oslobodjen.

A ti navalio kao junac da pobijes te cinjenice, ne znam zasto?
sarajevoxxxx

#10082 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Od jutros Rusi bombardovali Šejh Miskin sa 30 zračnih udara. Poginula cijela porodica u mjestu Džileh u jugozapadnom dijelu Šejh Miskina.
Co0l

#10083 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

fosna2014 wrote:
Co0l wrote: Aha,i stavljaju zastave sirijske revolucije na videa :-D
Nisam rekao da samo Nusra brani grad, nego da vode odbranu. Potvrdjuje opet cinjenicu da opozicija suradjuje sa Alkaidom. Nekome to ne smeta, nekome da. Tako je bilo i 2014 kada je ovaj grad skoro pao. Bez Nusre bi SM davno bio oslobodjen.

Pobijam da vode glavnu rijec tamo i da se radi o strancima.
sarajevoxxxx

#10084 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

fosna2014 wrote:

Notorna laž da Nusra vodi odbranu. Imaš video snimke najmanje dvadesetak FSA formacija "Južni front" koje se nalaze u gradu i oko grada.

Evo imaju režimski portali niti jedan vojnik koji im je poginuo a čije ime su objavili nije iz Šejh Miskina niti iz okolnih gradova pokrajine Dera.

Inače vezano za ove zadnje operacije u Šejh Miskinu, mislim da u ove 4 godine rata nije bilo više video snimaka i više popraćena cijela operacija i ove borbe u zadnjih nekoliko dana kao ove u Šejh Miskinu.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#10085 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

Co0l wrote:
fosna2014 wrote:Jesi gluh? :mrgreen:
Jel to tekbiraju? :lol:
hahaha :lol: ... fosna- nula bodova
MMM1977

#10086 Re: Sirija vol. 2

Post by MMM1977 »

Challenger__ wrote:Nisam baš siguran da li su ovo novi snimci, ali Eliah Magnier tvrdi da su ovo jutrošnji snimci iz Saudijske Arabije...

:arrow: VIDEO
This is exactly what #SaudiArabia wants This morning in Saudi Arabia.
Bahrein. Barem tako tvrde komentatori ispod videa, iako bih silno želio da se terorizam konačno vrati kući.
tesanj

#10087 Re: Sirija vol. 2

Post by tesanj »

Co0l wrote:
klavirdžija wrote:
Pojma nemam ko je ovaj, ali mu je "svjedočenje" u najvećem dijelu i najblaže rečeno neuvjerljivo. Izbacuje neke cifre da izgleda kao da zna o čemu govori, žena ga pita iz kog izvora dolazi ta tvrdnja, on "odgovara" ili demagoškim protivpitanjima ili sa "opšte je poznato ovo, opšte je poznato ono". Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Na ovim temama su vise puta postavljani i ponavljani snimci nekih likova za koje je ocito da veze o zivotu nemaju ali zato 'raskrinkavaju' najvece tajne i zavjere ko veliki :-D
zato su tvoji upisi sto bi rekla moja nena rahmetli seri gujca seri...svi tvoji komentari se sveli na napridjivanju o forumasima bez i jednog komentara o stanju na terenu itd. i naravno tu je iran koji ti je stao u grlu kao krastava zaba.
fosna2014

#10088 Re: Sirija vol. 2

Post by fosna2014 »

Opozicijo dogovorite se. Ima li Nusre ili ne?

Ili su jebani ili nisu. Ne moze oboje! :thumbup:

Sah-mat. Hvala.
sarajevoxxxx

#10089 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Nusra front, mislim da je 150 vojnika otišlo u Idlib. Dio ne učestvuje ni blizu kao u ranijim akcijama, i to je to.
Challenger__

#10090 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

MMM1977 wrote:
Challenger__ wrote:Nisam baš siguran da li su ovo novi snimci, ali Eliah Magnier tvrdi da su ovo jutrošnji snimci iz Saudijske Arabije...

Bahrein. Barem tako tvrde komentatori ispod videa, iako bih silno želio da se terorizam konačno vrati kući.

Zapazio sam prije objave komentara, zato sam se ogradio. Ali i ako je Bahrein, a nisu stare snimke, Nimrova likvidacija postaje povod za nove nemire sa mogućim nesagledivim i delekosežnim posljedicama.

Image

Čak je i sterilna EU (Federica Mogherini) izrazila duboku zabrinutost...

Image

BTW, uskoro počinje obraćanje Hassana Nasrallaha i biće vrlo, vrlo zanimljivo.
Fidel_Sa

#10091 Re: Sirija vol. 2

Post by Fidel_Sa »

sarajevoxxxx wrote:Od jutros Rusi bombardovali Šejh Miskin sa 30 zračnih udara. Poginula cijela porodica u mjestu Džileh u jugozapadnom dijelu Šejh Miskina.
Daj link odakle si preuzeo informaciju?! Kakva crna porodica, selo sravljeno do temelja :-) :-) Nema grane na drvetu, a kamo li da je neko ostao da zivi. :shock: :shock:
sarajevoxxxx

#10092 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

U 2015. godini u Siriji ukupno 619 masakara. Od toga 534 masakra ili 84 % počinio je sirijski režim zajedno sa svojim saveznicima.Isil je počinio 32 masakra

http://www.shrc.org/?p=24210
Last edited by sarajevoxxxx on 03/01/2016 14:58, edited 1 time in total.
Ironmen

#10093 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Fidel_Sa wrote:
sarajevoxxxx wrote:Od jutros Rusi bombardovali Šejh Miskin sa 30 zračnih udara. Poginula cijela porodica u mjestu Džileh u jugozapadnom dijelu Šejh Miskina.
Daj link odakle si preuzeo informaciju?! Kakva crna porodica, selo sravljeno do temelja :-) :-) Nema grane na drvetu, a kamo li da je neko ostao da zivi. :shock: :shock:

Propaganda koja neprolazi ovde samo se blamira :lol: :lol: :lol: jad.
nixon69

#10094 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

Fidel_Sa wrote:Nema grane na drvetu, a kamo li da je neko ostao da zivi. :shock: :shock:
Ma to sve familije onih kozojeba a normalan svijet je davno otisao.
Fidel_Sa

#10095 Re: Sirija vol. 2

Post by Fidel_Sa »

Ironmen wrote:
Fidel_Sa wrote:

Propaganda koja neprolazi ovde samo se blamira :lol: :lol: :lol: jad.
I ovo sad sto je postavio je relevantno ko ......... da ne lajem :D
sarajevoxxxx

#10096 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Fidel_Sa wrote:
ملتقى أحرار مدينة الشيخ مسكين
48 min. ·
‫#‏مجزرة‬ بحق عائله كامله ببلدة جعيله اثر استهداف البلده بالطيران ‫#‏الروسي‬
بلدة الجيعلة الواقعة جنوب غرب مدينتنا ‫#‏الشيخ_مسكين‬ وتبعد 2 كم عدد سكانها حوالي 1000 نسمة لم تسلم من اجرم التحالف الارهابي الصفوي الروسي
#الشيخ_مسكين
‫#‏درعا‬
El- Džileh je selo sa oko 1000 stanovnika i nalazi se 2 kilometra jugozapadno od Šejh Miskina.

Do sada ukupno 32 zračna udara na grad Šejh Miskin.
https://www.facebook.com/shakm2011/?fref=nf
Co0l

#10097 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

tesanj wrote:
Co0l wrote:
klavirdžija wrote:
Pojma nemam ko je ovaj, ali mu je "svjedočenje" u najvećem dijelu i najblaže rečeno neuvjerljivo. Izbacuje neke cifre da izgleda kao da zna o čemu govori, žena ga pita iz kog izvora dolazi ta tvrdnja, on "odgovara" ili demagoškim protivpitanjima ili sa "opšte je poznato ovo, opšte je poznato ono". Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Na ovim temama su vise puta postavljani i ponavljani snimci nekih likova za koje je ocito da veze o zivotu nemaju ali zato 'raskrinkavaju' najvece tajne i zavjere ko veliki :-D
zato su tvoji upisi sto bi rekla moja nena rahmetli seri gujca seri...svi tvoji komentari se sveli na napridjivanju o forumasima bez i jednog komentara o stanju na terenu itd. i naravno tu je iran koji ti je stao u grlu kao krastava zaba.
A ovaj tvoj upis je o stanju na terenu a ne o forumasu? :lol:
Ja o forumasima pisem tek kao odgovor na ad hominem napade.
Iran?Ne budi smijesan.
Co0l

#10098 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

MMM1977 wrote:

Eliah Magnier,taj bard objektivnog izvjestavanja :D
sarajevoxxxx

#10099 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

I na ovom linku je objavljena vijest o pogibiji cijele porodice.
Znači portal objavljuje vijesti iz Šejh Miskina. Ova stranica je nedavno bila ugašena da bi je administrator 1. januara 2016. ponovo pokrenuo:
https://www.facebook.com/sheikh.meisken.sy2/
مضافة عشائر الشيخ مسكين 2
41 min. ·
الشيخ_مسكين. ..جعيلة
استشهاد عائله كامله ببلدة جعيله اثر استهداف البلده بطيران النظام والروسي
See Translation
Fidel_Sa

#10100 Re: Sirija vol. 2

Post by Fidel_Sa »

sarajevoxxxx wrote:I na ovom linku je objavljena vijest o pogibiji cijele porodice.
Znači portal objavljuje vijesti iz Šejh Miskina. Ova stranica je nedavno bila ugašena da bi je administrator 1. januara 2016. ponovo pokrenuo:
https://www.facebook.com/sheikh.meisken.sy2/
مضافة عشائر الشيخ مسكين 2
41 min. ·
الشيخ_مسكين. ..جعيلة
استشهاد عائله كامله ببلدة جعيله اثر استهداف البلده بطيران النظام والروسي
See Translation
Sve je moguce, al poznavajuci "objektivnost" takvih izvora :roll:
Locked