Mislim da fosna zeli reci da bili tkzv. fsa.. bili nusra .. koordinirano rade.. sto se svodi na nepobitnu cinjenicu da su ista strana ove krvave medalje.. sve ostalo su nijanse kozmeticke .. pa ako je to nekom vazno nijansirajte do sutra..Co0l wrote:Ima ih tamo sigurno ali su debela manjina kao sto i vecina snimaka dokazuje.fosna2014 wrote:Nusra brani grad SM. Na videu se lijepo vidi grb Nusre.Co0l wrote: Naravno jer je ta zastava dokaz da se ne radi o Nusri.
Sirija vol. 2
- husein_kapetan
#10076 Re: Sirija vol. 2
- Co0l
#10077 Re: Sirija vol. 2
Aha,i stavljaju zastave sirijske revolucije na videafosna2014 wrote:Nusra vodi odbranu grada i imas niz jedinica koje snimaju a pripadaju Nusri.Co0l wrote:
Ima ih tamo sigurno ali su debela manjina kao sto i vecina snimaka dokazuje.
- Herr Flick
#10078 Re: Sirija vol. 2
Zastava sirijske revolucije 
- Co0l
#10079 Re: Sirija vol. 2
Za sad je jedino nepobitno da grad napadaju tzv.SAA i siitske milicije iz cijelog svijeta.Ko brani grad jos nije nepobitno utvrdjenohusein_kapetan wrote:Mislim da fosna zeli reci da bili tkzv. fsa.. bili nusra .. koordinirano rade.. sto se svodi na nepobitnu cinjenicu da su ista strana ove krvave medalje.. sve ostalo su nijanse kozmeticke .. pa ako je to nekom vazno nijansirajte do sutra..Co0l wrote: Ima ih tamo sigurno ali su debela manjina kao sto i vecina snimaka dokazuje.
-
sarajevoxxxx
#10080 Re: Sirija vol. 2
Evo danas je pokrenuta vojna operacija opozicije u Šejh Miskinu učestvuju 24 vojne formacije i među njima nema Nusre.
- fosna2014
#10081 Re: Sirija vol. 2
Nisam rekao da samo Nusra brani grad, nego da vode odbranu. Potvrdjuje opet cinjenicu da opozicija suradjuje sa Alkaidom. Nekome to ne smeta, nekome da. Tako je bilo i 2014 kada je ovaj grad skoro pao. Bez Nusre bi SM davno bio oslobodjen.Co0l wrote:Aha,i stavljaju zastave sirijske revolucije na videafosna2014 wrote:Nusra vodi odbranu grada i imas niz jedinica koje snimaju a pripadaju Nusri.Co0l wrote:
Ima ih tamo sigurno ali su debela manjina kao sto i vecina snimaka dokazuje.
A ti navalio kao junac da pobijes te cinjenice, ne znam zasto?
-
sarajevoxxxx
#10082 Re: Sirija vol. 2
Od jutros Rusi bombardovali Šejh Miskin sa 30 zračnih udara. Poginula cijela porodica u mjestu Džileh u jugozapadnom dijelu Šejh Miskina.
- Co0l
#10083 Re: Sirija vol. 2
Pobijam da vode glavnu rijec tamo i da se radi o strancima.fosna2014 wrote:Nisam rekao da samo Nusra brani grad, nego da vode odbranu. Potvrdjuje opet cinjenicu da opozicija suradjuje sa Alkaidom. Nekome to ne smeta, nekome da. Tako je bilo i 2014 kada je ovaj grad skoro pao. Bez Nusre bi SM davno bio oslobodjen.Co0l wrote: Aha,i stavljaju zastave sirijske revolucije na videa
-
sarajevoxxxx
#10084 Re: Sirija vol. 2
Notorna laž da Nusra vodi odbranu. Imaš video snimke najmanje dvadesetak FSA formacija "Južni front" koje se nalaze u gradu i oko grada.fosna2014 wrote:
Nisam rekao da samo Nusra brani grad, nego da vode odbranu. Potvrdjuje opet cinjenicu da opozicija suradjuje sa Alkaidom. Nekome to ne smeta, nekome da. Tako je bilo i 2014 kada je ovaj grad skoro pao. Bez Nusre bi SM davno bio oslobodjen.
Evo imaju režimski portali niti jedan vojnik koji im je poginuo a čije ime su objavili nije iz Šejh Miskina niti iz okolnih gradova pokrajine Dera.
Inače vezano za ove zadnje operacije u Šejh Miskinu, mislim da u ove 4 godine rata nije bilo više video snimaka i više popraćena cijela operacija i ove borbe u zadnjih nekoliko dana kao ove u Šejh Miskinu.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#10085 Re: Sirija vol. 2
hahahaCo0l wrote:Jel to tekbiraju?fosna2014 wrote:Jesi gluh?
- MMM1977
#10086 Re: Sirija vol. 2
Bahrein. Barem tako tvrde komentatori ispod videa, iako bih silno želio da se terorizam konačno vrati kući.Challenger__ wrote:Nisam baš siguran da li su ovo novi snimci, ali Eliah Magnier tvrdi da su ovo jutrošnji snimci iz Saudijske Arabije...
VIDEO
This is exactly what #SaudiArabia wants This morning in Saudi Arabia.
-
tesanj
#10087 Re: Sirija vol. 2
zato su tvoji upisi sto bi rekla moja nena rahmetli seri gujca seri...svi tvoji komentari se sveli na napridjivanju o forumasima bez i jednog komentara o stanju na terenu itd. i naravno tu je iran koji ti je stao u grlu kao krastava zaba.Co0l wrote:Na ovim temama su vise puta postavljani i ponavljani snimci nekih likova za koje je ocito da veze o zivotu nemaju ali zato 'raskrinkavaju' najvece tajne i zavjere ko velikiklavirdžija wrote:
Pojma nemam ko je ovaj, ali mu je "svjedočenje" u najvećem dijelu i najblaže rečeno neuvjerljivo. Izbacuje neke cifre da izgleda kao da zna o čemu govori, žena ga pita iz kog izvora dolazi ta tvrdnja, on "odgovara" ili demagoškim protivpitanjima ili sa "opšte je poznato ovo, opšte je poznato ono". Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
- fosna2014
#10088 Re: Sirija vol. 2
Opozicijo dogovorite se. Ima li Nusre ili ne?
Ili su jebani ili nisu. Ne moze oboje!
Sah-mat. Hvala.
Ili su jebani ili nisu. Ne moze oboje!
Sah-mat. Hvala.
-
sarajevoxxxx
#10089 Re: Sirija vol. 2
Nusra front, mislim da je 150 vojnika otišlo u Idlib. Dio ne učestvuje ni blizu kao u ranijim akcijama, i to je to.
- Challenger__
#10090 Re: Sirija vol. 2
MMM1977 wrote:Bahrein. Barem tako tvrde komentatori ispod videa, iako bih silno želio da se terorizam konačno vrati kući.Challenger__ wrote:Nisam baš siguran da li su ovo novi snimci, ali Eliah Magnier tvrdi da su ovo jutrošnji snimci iz Saudijske Arabije...
VIDEO
Zapazio sam prije objave komentara, zato sam se ogradio. Ali i ako je Bahrein, a nisu stare snimke, Nimrova likvidacija postaje povod za nove nemire sa mogućim nesagledivim i delekosežnim posljedicama.

Čak je i sterilna EU (Federica Mogherini) izrazila duboku zabrinutost...

BTW, uskoro počinje obraćanje Hassana Nasrallaha i biće vrlo, vrlo zanimljivo.
- Fidel_Sa
#10091 Re: Sirija vol. 2
Daj link odakle si preuzeo informaciju?! Kakva crna porodica, selo sravljeno do temeljasarajevoxxxx wrote:Od jutros Rusi bombardovali Šejh Miskin sa 30 zračnih udara. Poginula cijela porodica u mjestu Džileh u jugozapadnom dijelu Šejh Miskina.
-
sarajevoxxxx
#10092 Re: Sirija vol. 2
U 2015. godini u Siriji ukupno 619 masakara. Od toga 534 masakra ili 84 % počinio je sirijski režim zajedno sa svojim saveznicima.Isil je počinio 32 masakra
http://www.shrc.org/?p=24210
http://www.shrc.org/?p=24210
Last edited by sarajevoxxxx on 03/01/2016 14:58, edited 1 time in total.
- Ironmen
#10093 Re: Sirija vol. 2
Fidel_Sa wrote:Daj link odakle si preuzeo informaciju?! Kakva crna porodica, selo sravljeno do temeljasarajevoxxxx wrote:Od jutros Rusi bombardovali Šejh Miskin sa 30 zračnih udara. Poginula cijela porodica u mjestu Džileh u jugozapadnom dijelu Šejh Miskina.![]()
Nema grane na drvetu, a kamo li da je neko ostao da zivi.
![]()
Propaganda koja neprolazi ovde samo se blamira
- nixon69
#10094 Re: Sirija vol. 2
Ma to sve familije onih kozojeba a normalan svijet je davno otisao.Fidel_Sa wrote:Nema grane na drvetu, a kamo li da je neko ostao da zivi.![]()
- Fidel_Sa
#10095 Re: Sirija vol. 2
I ovo sad sto je postavio je relevantno ko ......... da ne lajemIronmen wrote:Fidel_Sa wrote:Daj link odakle si preuzeo informaciju?! Kakva crna porodica, selo sravljeno do temeljasarajevoxxxx wrote:Od jutros Rusi bombardovali Šejh Miskin sa 30 zračnih udara. Poginula cijela porodica u mjestu Džileh u jugozapadnom dijelu Šejh Miskina.![]()
![]()
Propaganda koja neprolazi ovde samo se blamira![]()
![]()
jad.
-
sarajevoxxxx
#10096 Re: Sirija vol. 2
Fidel_Sa wrote:Daj link odakle si preuzeo informaciju?! Kakva crna porodica, selo sravljeno do temeljasarajevoxxxx wrote:Od jutros Rusi bombardovali Šejh Miskin sa 30 zračnih udara. Poginula cijela porodica u mjestu Džileh u jugozapadnom dijelu Šejh Miskina.![]()
![]()
El- Džileh je selo sa oko 1000 stanovnika i nalazi se 2 kilometra jugozapadno od Šejh Miskina.ملتقى أحرار مدينة الشيخ مسكين
48 min. ·
#مجزرة بحق عائله كامله ببلدة جعيله اثر استهداف البلده بالطيران #الروسي
بلدة الجيعلة الواقعة جنوب غرب مدينتنا #الشيخ_مسكين وتبعد 2 كم عدد سكانها حوالي 1000 نسمة لم تسلم من اجرم التحالف الارهابي الصفوي الروسي
#الشيخ_مسكين
#درعا
Do sada ukupno 32 zračna udara na grad Šejh Miskin.
https://www.facebook.com/shakm2011/?fref=nf
- Co0l
#10097 Re: Sirija vol. 2
A ovaj tvoj upis je o stanju na terenu a ne o forumasu?tesanj wrote:zato su tvoji upisi sto bi rekla moja nena rahmetli seri gujca seri...svi tvoji komentari se sveli na napridjivanju o forumasima bez i jednog komentara o stanju na terenu itd. i naravno tu je iran koji ti je stao u grlu kao krastava zaba.Co0l wrote:Na ovim temama su vise puta postavljani i ponavljani snimci nekih likova za koje je ocito da veze o zivotu nemaju ali zato 'raskrinkavaju' najvece tajne i zavjere ko velikiklavirdžija wrote:
Pojma nemam ko je ovaj, ali mu je "svjedočenje" u najvećem dijelu i najblaže rečeno neuvjerljivo. Izbacuje neke cifre da izgleda kao da zna o čemu govori, žena ga pita iz kog izvora dolazi ta tvrdnja, on "odgovara" ili demagoškim protivpitanjima ili sa "opšte je poznato ovo, opšte je poznato ono". Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Ja o forumasima pisem tek kao odgovor na ad hominem napade.
Iran?Ne budi smijesan.
- Co0l
#10098 Re: Sirija vol. 2
Eliah Magnier,taj bard objektivnog izvjestavanjaMMM1977 wrote:Bahrein. Barem tako tvrde komentatori ispod videa, iako bih silno želio da se terorizam konačno vrati kući.Challenger__ wrote:Nisam baš siguran da li su ovo novi snimci, ali Eliah Magnier tvrdi da su ovo jutrošnji snimci iz Saudijske Arabije...
VIDEO
-
sarajevoxxxx
#10099 Re: Sirija vol. 2
I na ovom linku je objavljena vijest o pogibiji cijele porodice.
Znači portal objavljuje vijesti iz Šejh Miskina. Ova stranica je nedavno bila ugašena da bi je administrator 1. januara 2016. ponovo pokrenuo:
https://www.facebook.com/sheikh.meisken.sy2/
Znači portal objavljuje vijesti iz Šejh Miskina. Ova stranica je nedavno bila ugašena da bi je administrator 1. januara 2016. ponovo pokrenuo:
https://www.facebook.com/sheikh.meisken.sy2/
مضافة عشائر الشيخ مسكين 2
41 min. ·
الشيخ_مسكين. ..جعيلة
استشهاد عائله كامله ببلدة جعيله اثر استهداف البلده بطيران النظام والروسي
See Translation
- Fidel_Sa
#10100 Re: Sirija vol. 2
Sve je moguce, al poznavajuci "objektivnost" takvih izvorasarajevoxxxx wrote:I na ovom linku je objavljena vijest o pogibiji cijele porodice.
https://www.facebook.com/sheikh.meisken.sy2/مضافة عشائر الشيخ مسكين 2
41 min. ·
الشيخ_مسكين. ..جعيلة
استشهاد عائله كامله ببلدة جعيله اثر استهداف البلده بطيران النظام والروسي
See Translation