Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Black swan wrote:ne znam više sta da kazem
a ovu temu o tomislavu
dno dna
jednostavno ne treba dole ici sljedecih 100 godina
do neke renesanse
bolje cistit wc u austriji i biti siguran od ovih sranja
krmadima zelim sve ono sto cine drugima
pošteno
I Tomislav da je tako bio mudar ne bi mu se to desilo, al' ko ce cistit wc u Austriji za 7-8 stoja eura kad je bolje zaradit 2-3 hiljade eura za francusku firmu.
Inace Francuska i Njemacka najvise investirale u Sisikev rezim
a ovu temu o tomislavu
dno dna
do neke renesanse
pošteno
I Tomislav da je tako bio mudar ne bi mu se to desilo, al' ko ce cistit wc u Austriji za 7-8 stoja eura kad je bolje zaradit 2-3 hiljade eura za francusku firmu.
a ovu temu o tomislavu
dno dna
do neke renesanse
pošteno
jel te stid kanibalofilu
üto bi me bilo stid? ne radim ja za kolonizatore koji podržavaju egipatskog faraonskog zločinca
indiana_nije_dzons wrote:
jel te stid kanibalofilu
üto bi me bilo stid? ne radim ja za kolonizatore koji podržavaju egipatskog faraonskog zločinca
u videu vicea o isisu u raki sam vidio da postoji sudija za nemuslimane (ured naravno prazan za razliku od sporova medju muslimanima jer su sve ili pobili ili protjerali)
je li tomislav imao ikakvo pravo za pod navbodnicima zastupnika
jel se i na sta mogao sam pozvati ako su ga pitali ista???
Black swan wrote:imaju li optuzeni pravo na zastupnika
u videu vicea o isisu u raki sam vidio da postoji sudija za nemuslimane (ured naravno prazan za razliku od sporova medju muslimanima jer su sve ili pobili ili protjerali)
ja vjerujem da je imao ista prava kao i muslmani u Gvantanamu i Ebu Grejbu
Usatoday piše da počinje napad na Ramadi. Isil je okružen sa svih strana, a iračkoj vojsci su pružili sve: od zračne podrške do instant dostave pića na terenu. Ako ovo ne mogu završiti onda su definitivno kita od vojske.
sumirprimus wrote:
jebga frajer bio u kairu..
koliko toliko siguran od isila..eto izgleda vise nije...
Je li istina da su ga scepali u Kairu, ili na naftnim poljima? Cim se maknes iz centra, mada ni tu nije sigurno, postoji mogucnost da dobijes po labrnji.
Black swan wrote:imaju li optuzeni pravo na zastupnika
ja vjerujem da je imao ista prava kao i muslmani u Gvantanamu i Ebu Grejbu
Izrael se mora uključiti u ratu protiv ISIS-a. Oni ovako i onako žele napasti Izrael kada dobiju priliku tako da bolje sada kada Izrel nema fizičku granicu sa ISISom.
odmetnuti wrote:Izrael se mora uključiti u ratu protiv ISIS-a. Oni ovako i onako žele napasti Izrael kada dobiju priliku tako da bolje sada kada Izrel nema fizičku granicu sa ISISom.
Mislim da je njima u interesu postojanje jedne takve organizacije. Nije li onaj njihov vrhovni rabin govorio pohvalno o ISIL-u? Kao sam Bog ih je poslao da slome neprijatelje Izraela?
odmetnuti wrote:Izrael se mora uključiti u ratu protiv ISIS-a. Oni ovako i onako žele napasti Izrael kada dobiju priliku tako da bolje sada kada Izrel nema fizičku granicu sa ISISom.
Izrael je, od unutrasnjeg terorizma, najbolje zasticena zemlja na cijelom svijetu
A u otvorenom sukobu bi Daesh bio jednostavno pometen
Na stranu sto razdor medju arapima odgovara Izraelu