For each $1 you earn from doing Mini Jobs you'll get a 12% bonus as a standard member and a 24% bonus as a golden member. For example, if you earn $25, you'll get a $3 bonus as a standard member or a $6 bonus as a golden member. The amount you can earn from this bonus is unlimited and will be credited instantly for every $1 you earnvucha wrote:Da li golden clanstvo na neobuxu povecava onaj bonus na mini jobovima?
Mislim da sam negde procitao da se bonus povecava na 24% kad imas golden.
Jel to tacno ili sam ja to nesto pomesao?
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
- glitch
#10076 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
-
Amaya
#10077 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
704191 Twitter Madlibs
- vucha
#10078 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Hvala na odgovoru.glitch wrote:For each $1 you earn from doing Mini Jobs you'll get a 12% bonus as a standard member and a 24% bonus as a golden member. For example, if you earn $25, you'll get a $3 bonus as a standard member or a $6 bonus as a golden member. The amount you can earn from this bonus is unlimited and will be credited instantly for every $1 you earnvucha wrote:Da li golden clanstvo na neobuxu povecava onaj bonus na mini jobovima?
Mislim da sam negde procitao da se bonus povecava na 24% kad imas golden.
Jel to tacno ili sam ja to nesto pomesao?
- ODB
#10079 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ovih nema na elite ?Amaya wrote:704191 Twitter Madlibs
-
ake89
#10080 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Bio je taj na elite 11centi. Nema ga vise...ODB wrote:ovih nema na elite ?Amaya wrote:704191 Twitter Madlibs
- drugtito2011
#10081 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Bio prije pola sata. Samo sam 1 uradio, i klapna.ODB wrote:ovih nema na elite ?Amaya wrote:704191 Twitter Madlibs
- ODB
#10082 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ne može ovo više ovako.Indija noćas mora pasti!
-
Mike Ross
#10083 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
703594
Find Business Wikipedia Page
Je li neko radio? Suviše i lagan izgleda za 20 centi.
-
dorkcic
#10084 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Imam sličan problem. Od dvije isplate, ove ranije mi nema na paypalu, najnovija je uredno prošla. Tamo piše complete a para niđe. Pisala jednom juče i opet danas, niko ništa. I slike sam im poslala kako mi izgledaju transakcije na PP, a kako withdraw history kod njih.Medolinooo wrote:eh ovako, imam problem sa ispaltom na elite, vec sam jedom pisao, ali jos nista nisam rijesio, nisam bio podesio paypal za primanje novca, kliknuo isplatu na elite i otisla u pending, pisao im mail rekli da ce pogledati u cemu je problem i da su proslijedili to svom nekom adminu, poslije skontam i podesim mail, posaljem opet crowdfloweru mail u cemu je problem bio, niko mi nista odgovorio nije ali nakon par sati, na elite u history mi je pisalo da je transakcija zavrsena, na paypalu nista nema, a kada odem na my account you uvijek pise da je pending, pisao njima opet mail niko nista ne odgovara ima par dana, mislio sam da ce sada mozda u utorak proci ali opet nista, pisao paypalu kazu da nije bilo nikakvih uplata od strane crowdflowera i da je sa mojim racunom sve uredu, opet jutros sve slikao posalo niko nista ne odgovara, jel neko imao ovakav slucaj, sta da radim![]()
![]()
-
Merengues
#10085 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ma lagan neg sta je ali smo 5 pustiMike Ross wrote:703594
-
Medolinooo
#10086 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
sve isto, pisao, slikao, nema odgovora a ni paradorkcic wrote:Imam sličan problem. Od dvije isplate, ove ranije mi nema na paypalu, najnovija je uredno prošla. Tamo piše complete a para niđe. Pisala jednom juče i opet danas, niko ništa. I slike sam im poslala kako mi izgledaju transakcije na PP, a kako withdraw history kod njih.Medolinooo wrote:eh ovako, imam problem sa ispaltom na elite, vec sam jedom pisao, ali jos nista nisam rijesio, nisam bio podesio paypal za primanje novca, kliknuo isplatu na elite i otisla u pending, pisao im mail rekli da ce pogledati u cemu je problem i da su proslijedili to svom nekom adminu, poslije skontam i podesim mail, posaljem opet crowdfloweru mail u cemu je problem bio, niko mi nista odgovorio nije ali nakon par sati, na elite u history mi je pisalo da je transakcija zavrsena, na paypalu nista nema, a kada odem na my account you uvijek pise da je pending, pisao njima opet mail niko nista ne odgovara ima par dana, mislio sam da ce sada mozda u utorak proci ali opet nista, pisao paypalu kazu da nije bilo nikakvih uplata od strane crowdflowera i da je sa mojim racunom sve uredu, opet jutros sve slikao posalo niko nista ne odgovara, jel neko imao ovakav slucaj, sta da radim![]()
![]()
- konahawaii
#10087 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
704210
Gettin' down to business
ja ne znam jer ga nisam prije radio...jesu li prije bili ovako kilometarski tekstovi, zaboli me prst dok prelistam...nije bas naivan task kao sto sam mislio
Gettin' down to business
ja ne znam jer ga nisam prije radio...jesu li prije bili ovako kilometarski tekstovi, zaboli me prst dok prelistam...nije bas naivan task kao sto sam mislio
- glitch
#10088 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
zadnjih dana sto sam uhvatio malo su manji tekstovi nego ovi sadkonahawaii wrote:704210
Gettin' down to business
evo me na 13 tom sad do sad 2 fulio
-
dorkcic
#10089 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Pa ništa, ja ću im svaki dan pisat reopen ticket i otvarat nove, 50 dolara koliko mi duguju nije baš malo. Planiram i PP-u pisat.Medolinooo wrote:sve isto, pisao, slikao, nema odgovora a ni paradorkcic wrote:Imam sličan problem. Od dvije isplate, ove ranije mi nema na paypalu, najnovija je uredno prošla. Tamo piše complete a para niđe. Pisala jednom juče i opet danas, niko ništa. I slike sam im poslala kako mi izgledaju transakcije na PP, a kako withdraw history kod njih.Medolinooo wrote:eh ovako, imam problem sa ispaltom na elite, vec sam jedom pisao, ali jos nista nisam rijesio, nisam bio podesio paypal za primanje novca, kliknuo isplatu na elite i otisla u pending, pisao im mail rekli da ce pogledati u cemu je problem i da su proslijedili to svom nekom adminu, poslije skontam i podesim mail, posaljem opet crowdfloweru mail u cemu je problem bio, niko mi nista odgovorio nije ali nakon par sati, na elite u history mi je pisalo da je transakcija zavrsena, na paypalu nista nema, a kada odem na my account you uvijek pise da je pending, pisao njima opet mail niko nista ne odgovara ima par dana, mislio sam da ce sada mozda u utorak proci ali opet nista, pisao paypalu kazu da nije bilo nikakvih uplata od strane crowdflowera i da je sa mojim racunom sve uredu, opet jutros sve slikao posalo niko nista ne odgovara, jel neko imao ovakav slucaj, sta da radim![]()
![]()
-
Medolinooo
#10090 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
[/quote]
sve isto, pisao, slikao, nema odgovora a ni para[/quote]
Pa ništa, ja ću im svaki dan pisat reopen ticket i otvarat nove, 50 dolara koliko mi duguju nije baš malo. Planiram i PP-u pisat.[/quote]
slazem se i meni je oko 50$, svaki dan pisem ali nista, sta je PP? da i ja pisem
sve isto, pisao, slikao, nema odgovora a ni para[/quote]
Pa ništa, ja ću im svaki dan pisat reopen ticket i otvarat nove, 50 dolara koliko mi duguju nije baš malo. Planiram i PP-u pisat.[/quote]
slazem se i meni je oko 50$, svaki dan pisem ali nista, sta je PP? da i ja pisem
-
Medolinooo
#10091 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
sve isto, pisao, slikao, nema odgovora a ni para[/quote]Medolinooo wrote:
ako mislis na paypal, vec sam to odradio, i dobiti ces mail kako trebaju iz crowdflowera da ih kontaktiraju da rijese problem
-
Medolinooo
#10092 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
upravo prosla isplata se elita, navodno problem je bio u paypaludorkcic wrote:Imam sličan problem. Od dvije isplate, ove ranije mi nema na paypalu, najnovija je uredno prošla. Tamo piše complete a para niđe. Pisala jednom juče i opet danas, niko ništa. I slike sam im poslala kako mi izgledaju transakcije na PP, a kako withdraw history kod njih.Medolinooo wrote:eh ovako, imam problem sa ispaltom na elite, vec sam jedom pisao, ali jos nista nisam rijesio, nisam bio podesio paypal za primanje novca, kliknuo isplatu na elite i otisla u pending, pisao im mail rekli da ce pogledati u cemu je problem i da su proslijedili to svom nekom adminu, poslije skontam i podesim mail, posaljem opet crowdfloweru mail u cemu je problem bio, niko mi nista odgovorio nije ali nakon par sati, na elite u history mi je pisalo da je transakcija zavrsena, na paypalu nista nema, a kada odem na my account you uvijek pise da je pending, pisao njima opet mail niko nista ne odgovara ima par dana, mislio sam da ce sada mozda u utorak proci ali opet nista, pisao paypalu kazu da nije bilo nikakvih uplata od strane crowdflowera i da je sa mojim racunom sve uredu, opet jutros sve slikao posalo niko nista ne odgovara, jel neko imao ovakav slucaj, sta da radim![]()
![]()
-
Medolinooo
#10093 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ali sam na paypalu imam available balance i pending balance ovo sto mi je elite poslao, sta je sad to ?Medolinooo wrote:upravo prosla isplata se elita, navodno problem je bio u paypaludorkcic wrote:Imam sličan problem. Od dvije isplate, ove ranije mi nema na paypalu, najnovija je uredno prošla. Tamo piše complete a para niđe. Pisala jednom juče i opet danas, niko ništa. I slike sam im poslala kako mi izgledaju transakcije na PP, a kako withdraw history kod njih.Medolinooo wrote:eh ovako, imam problem sa ispaltom na elite, vec sam jedom pisao, ali jos nista nisam rijesio, nisam bio podesio paypal za primanje novca, kliknuo isplatu na elite i otisla u pending, pisao im mail rekli da ce pogledati u cemu je problem i da su proslijedili to svom nekom adminu, poslije skontam i podesim mail, posaljem opet crowdfloweru mail u cemu je problem bio, niko mi nista odgovorio nije ali nakon par sati, na elite u history mi je pisalo da je transakcija zavrsena, na paypalu nista nema, a kada odem na my account you uvijek pise da je pending, pisao njima opet mail niko nista ne odgovara ima par dana, mislio sam da ce sada mozda u utorak proci ali opet nista, pisao paypalu kazu da nije bilo nikakvih uplata od strane crowdflowera i da je sa mojim racunom sve uredu, opet jutros sve slikao posalo niko nista ne odgovara, jel neko imao ovakav slucaj, sta da radim![]()
![]()
![]()
helem eto pogledaj racun mozda je i tebi proslo
-
dorkcic
#10094 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Medolinooo wrote:upravo prosla isplata se elita, navodno problem je bio u paypaludorkcic wrote:Imam sličan problem. Od dvije isplate, ove ranije mi nema na paypalu, najnovija je uredno prošla. Tamo piše complete a para niđe. Pisala jednom juče i opet danas, niko ništa. I slike sam im poslala kako mi izgledaju transakcije na PP, a kako withdraw history kod njih.Medolinooo wrote:eh ovako, imam problem sa ispaltom na elite, vec sam jedom pisao, ali jos nista nisam rijesio, nisam bio podesio paypal za primanje novca, kliknuo isplatu na elite i otisla u pending, pisao im mail rekli da ce pogledati u cemu je problem i da su proslijedili to svom nekom adminu, poslije skontam i podesim mail, posaljem opet crowdfloweru mail u cemu je problem bio, niko mi nista odgovorio nije ali nakon par sati, na elite u history mi je pisalo da je transakcija zavrsena, na paypalu nista nema, a kada odem na my account you uvijek pise da je pending, pisao njima opet mail niko nista ne odgovara ima par dana, mislio sam da ce sada mozda u utorak proci ali opet nista, pisao paypalu kazu da nije bilo nikakvih uplata od strane crowdflowera i da je sa mojim racunom sve uredu, opet jutros sve slikao posalo niko nista ne odgovara, jel neko imao ovakav slucaj, sta da radim![]()
![]()
![]()
Evo i meni, dobro je. Sad znam za ubuduće, samo im treba dosađivat.
Ne znam šta je pending balance, to valjda PayPal zadrži neko vrijeme zbog nekih nasumičnih provjera transakcija (kako sam shvatila). Ne znam, kod mene je "Completed" za oba, ali mislim da ima diskusija o ovom problemu na onoj temi o PayPalu.
-
Medolinooo
#10095 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
[/quote]Imam sličan problem. Od dvije isplate, ove ranije mi nema na paypalu, najnovija je uredno prošla. Tamo piše complete a para niđe. Pisala jednom juče i opet danas, niko ništa. I slike sam im poslala kako mi izgledaju transakcije na PP, a kako withdraw history kod njih.[/quote]
upravo prosla isplata se elita, navodno problem je bio u paypalu
[/quote]
Ne znam šta je pending balance, to valjda PayPal zadrži neko vrijeme zbog nekih nasumičnih provjera transakcija (kako sam shvatila). Ne znam, kod mene je "Completed" za oba, ali mislim da ima diskusija o ovom problemu na onoj temi o PayPalu.[/quote]
pise i meni u activity completed, ali ispod balansa ukupnog imam razdvojeno dostupni i pending
upravo prosla isplata se elita, navodno problem je bio u paypalu
Ne znam šta je pending balance, to valjda PayPal zadrži neko vrijeme zbog nekih nasumičnih provjera transakcija (kako sam shvatila). Ne znam, kod mene je "Completed" za oba, ali mislim da ima diskusija o ovom problemu na onoj temi o PayPalu.[/quote]
pise i meni u activity completed, ali ispod balansa ukupnog imam razdvojeno dostupni i pending
- glitch
#10096 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
otvori transakciju i vidi podatke ispod completed sta ti piseMedolinooo wrote:
koji tip je
jel instant?
meni ovo izgleda ko kad placas nekom na netu da si nesto kupio pa onda ima ta zastita od 30 dana
mislim da ces morati opet kontaktirati CF da kliknu potvrdu tamo kod njih da ne bi morao cekati 30 dana
-
Medolinooo
#10097 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ne znam postaviti sliku pa evo napisati cu, ide ovako, prva tabela pise:glitch wrote:otvori transakciju i vidi podatke ispod completed sta ti piseMedolinooo wrote:
koji tip je
jel instant?
meni ovo izgleda ko kad placas nekom na netu da si nesto kupio pa onda ima ta zastita od 30 dana
mislim da ces morati opet kontaktirati CF da kliknu potvrdu tamo kod njih da ne bi morao cekati 30 dana
Original Transaction
Mar 18, 2015 Payment From CrowdFlower Inc Completed
ispod tabela:
Related Transaction
Mar 18, 2015 Payment settlement Pending
pa ispod
Business Name: CrowdFlower Inc (The sender of this payment is Verified)
Buyer email: [email protected]
Payment sent to: moj e-mail
pa ispod iznos i
Date: Mar 18, 2015
Time: 15:39:03 PDT
Status: Completed
Subject: CrowdFlower Inc has just sent you $ USD with PayPal
Payment type: Instant
- glitch
#10098 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ne znam pise instant ali nesto vezano za prije najbolje kontaktiraj paypal
i pitaj sto je to tako
jesu ovo bili opet tweeter madlibs?
nesto radio dodjoh kliknem na njih kad no work i nestadose
i pitaj sto je to tako
- relativno84
-
Merengues
#10100 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
jes bijaše taman toliko da se odradi 14glitch wrote:ne znam pise instant ali nesto vezano za prije najbolje kontaktiraj paypal
i pitaj sto je to tako![]()