Young Erotica wrote:Valjda neko odlikovanje za učestvovanje u specijalnim misijama.handžar88 wrote:Pa sta pise

Young Erotica wrote:Valjda neko odlikovanje za učestvovanje u specijalnim misijama.handžar88 wrote:Pa sta pise

zrakomlat wrote:Young Erotica wrote:Valjda neko odlikovanje za učestvovanje u specijalnim misijama.handžar88 wrote:Pa sta pise
Tako nekako.Young Erotica wrote:Sta ce im rusi raditi sada, pakao u najavi.
Kikibombona wrote:Ne mogu reci da mi je zao ruskih pilota!
Izivljavaju se mjesecima, rokaju po vehabijama i civilima. Totalno neravnopravna borba. Nije nikakvo herojstvo udarati po nekome ko ne moze uzvratiti. Nije nimalo viteski.
Zbog toga, uopste mi nije zao.
Dusa slavenska!muhafuca wrote:@00:40Nadzornik wrote:Auuuu,ode jos jedno Tursko oklopno vozilo,golema eksplozija...![]()
Hajde hajde hajde Biži Biži![]()
Ovo neka nasa Bekeke hanuma - Kiki znas li je
Tri turska vozila su danas unistena, ovaj i jos dva...BREAKING The death toll in Afrin ATGM attack to a Turkish tank rose to 5. Turkish military says 5 soldiers martyred.
Da nije on?sarajevoxxxx wrote:Bilo je raznih informacija o porijeklu pilota, prvo da je Rus, pa Egipćaninpa evo opet su objavili da se radi o ruskom pilotu a i arapski RT je objavio saopćenje ruskog ministarstva odbrane u kojem se navodi da su naoružani vojnici u pokrajini Idlib oborili njihov avion su-25 i to prenosivom raketom sa ramena, a da je pilot ubijen nakon što je završio u rukama naoružanih lica te da će ruske snage pokušati da dođu do tijela pilota uz pomoć Turske.

A sto bi ga zalio bogati. Zamisli da si ti pobunjenik i da te roka odozgo evo sad vec godinama. BIce cudo ako ga na mjestu ne ubiju.Kikibombona wrote:Ne mogu reci da mi je zao ruskih pilota!
Izivljavaju se mjesecima, rokaju po vehabijama i civilima. Totalno neravnopravna borba. Nije nikakvo herojstvo udarati po nekome ko ne moze uzvratiti. Nije nimalo viteski.
Zbog toga, uopste mi nije zao.
Jbg matori, sila boga ne moli.Kikibombona wrote:To isto kada su vas Amerikanci raketirali.Young Erotica wrote:Sta ce im rusi raditi sada, pakao u najavi.
Lako se nad sirotinjom izivljavati.
Zasto Rusi nisu Turcima napravili pakao kada su im oborili avion?
Laziraju Turci brojke, brat bratu bilo je 20 clanova posade u tenku.Kikibombona wrote: Pet vojnika je poginulo kod ovog slucaja!
Tri turska vozila su danas unistena, ovaj i jos dva...BREAKING The death toll in Afrin ATGM attack to a Turkish tank rose to 5. Turkish military says 5 soldiers martyred.
Skontaj ti da je ovaj projektil letio 16 sekundi (00:37 do 00:53). Ne znam iz cega je ispaljen al haj nek je obicni rpg, gledam na netu da on ima brzinu cca 200m/s sto znaci da je udaljenost bila izmedju 3-3,5 km. Koja preciznost covjece!!!Kikibombona wrote:Dusa slavenska!muhafuca wrote:@00:40Nadzornik wrote:Auuuu,ode jos jedno Tursko oklopno vozilo,golema eksplozija...![]()
Hajde hajde hajde Biži Biži![]()
Ovo neka nasa Bekeke hanuma - Kiki znas li je
Pet vojnika je poginulo kod ovog slucaja!

3,5% teritorija u kojem su se ukopavali 5 godina. Vidio si tunele i utvrde sta su napravili. Kad padnu vazne kote i utvrde ice brze.fosna2014 wrote:Turska vojska zajedno sa pobunjenicima zauzela do sada 3,5% od kantona Afrin. U medjuvremenu Erdogan najavio uskoro zavrsetak operacije u Afrinu.
Ovo sam predvidio, bice veseloDaysleepeR wrote:padaće avioni Asada Bešara
FSA Samarkand Brigade captured a MANPADS near Cinderes, Afrin from YPG
dok bradonja ne nacilja ruski avion, onda će biti veselo
Blanko unapredjenjezrakomlat wrote:Young Erotica wrote:Valjda neko odlikovanje za učestvovanje u specijalnim misijama.handžar88 wrote:Pa sta pise
fosna2014 wrote:Turska vojska zajedno sa pobunjenicima zauzela do sada 3,5% od kantona Afrin. U medjuvremenu Erdogan najavio uskoro zavrsetak operacije u Afrinu.
A trenutno zestoke borbe u i oko Bulbula!Postby Opetja033 » 19/01/2018 21:37
Potvrdjeno zvanično i od strane tzv. "SDF-a":
Turska vojska i FSA oslobodili i prvo selo u Efrinu, teroristi i separatisti YPG-a pobjegli.
Selo Bulbul, nalazi se na krajnjem sjeverozapadu Efrina.
Ne mogu lagati kada je sve snimljeno i u javnost proslijedjeno. Ovaj leopard ima vecu posadu. Ovakvu eksploziju niko ne moze prezivjeti.Lopez1981 wrote:Laziraju Turci brojke, brat bratu bilo je 20 clanova posade u tenku.Kikibombona wrote: Pet vojnika je poginulo kod ovog slucaja!