nego zna li se kostur zrijeba?
Ko nam dolazi poslije Poljaka...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
realno.Stroj-2 wrote:Kakva je ba ono izjava od onog konja ibrakovića ''šanse su nam male, igramo protiv prvaka 'ozbiljne' države''. Jel ovaj radi u našem klubu ili protiv nas, jel normalan on ba... kakvo je ovo razmišljanje...
art vandeley wrote:Sta je to pogresno rekao, mozda malo sa vecom dozom precjenjivanja govori ali tako je uglavnom.
Favoriti su, bolji od nas, iz jace i sredjene lige sa sredjenom infrastrukturom, jacom publikom itd. Bogatiji su, i sta treba rec.
Svasta ces procitat
ne valja to, motivacijski je to loša stvar za igrače i navijače, ko da se unaprijed predaš, opet 'taj' strah i kompleks manje vrijednosti i 'svi su jači od nas', igramo na kartu iznenađenja.... Ne igramo sa čelzijem...art vandeley wrote:Sta je to pogresno rekao, mozda malo sa vecom dozom precjenjivanja govori ali tako je uglavnom.
Favoriti su, bolji od nas, iz jace i sredjene lige sa sredjenom infrastrukturom, jacom publikom itd. Bogatiji su, i sta treba rec.
Svasta ces procitat
Nema govora o predaji, i sam Ibrak kao i vjerujem cijela ekipa razmislja u tom pravcu, niko se nikoga ne boji, sto bi bio kompleks kad si pokazao primjerom da mozes i ti nesto napraviti i fino odigrat par eu utakmica, te da ko god misli da bi Lech mogao lahko proci, dobrano se prevario i morat ce se dobro polomit za prolaz.Stroj-2 wrote:ne valja to, motivacijski je to loša stvar za igrače i navijače, ko da se unaprijed predaš, opet 'taj' strah i kompleks manje vrijednosti i 'svi su jači od nas', igramo na kartu iznenađenja.... Ne igramo sa čelzijem...
Padali su i jači od nas koji su bili bogatiji, imali bolju ekipu i infrastrukturu, a izjave tipa 'male su nam šanse' pokazuje da nema povjerenja u trenutnu ekipu, pa nek dovede 2,3 pojačanja i imat ćemo 'veće' šanseart vandeley wrote:Nema govora o predaji, i sam Ibrak kao i vjerujem cijela ekipa razmislja u tom pravcu, niko se nikoga ne boji, sto bi bio kompleks kad si pokazao primjerom da mozes i ti nesto napraviti i fino odigrat par eu utakmica, te da ko god misli da bi Lech mogao lahko proci, dobrano se prevario i morat ce se dobro polomit za prolaz.Stroj-2 wrote:ne valja to, motivacijski je to loša stvar za igrače i navijače, ko da se unaprijed predaš, opet 'taj' strah i kompleks manje vrijednosti i 'svi su jači od nas', igramo na kartu iznenađenja.... Ne igramo sa čelzijem...
Mislim da se cekao ovaj danasnji zrijeb, tek sad idu ozbiljna naprđivanja i seme dileme vezane za pojacanja. Koji kurac se imas nesto specijalno pojacavati ako izvuces nekoga s kim ne mozes ni igrati...ovi nisu nista posebno i mislim da bi se isplatilo izvaliti gutu za nekog maconju koji ce nas gurnuti daljeVrijeme prolazi, pojacanja ni na vidiku...
Ja mislim da ti potcjenjuješ činjenicu da fudbaleri imaju svakodnevnu komunikaciju i sa sportskim direktorom i sa članovima uprave. Nema im se šta crtati, razgovaraju o ovome i razgovarat će još hiljadu puta do same utakmice, a tu će im se moći reći: Ej slušaj, znate i sami da je bolje da na njih prebacimo pritisak itd itd.Chisum wrote:Da je t upakovano na taj nacin, i da je Ibrak neki psiholog, ja ne bih nista rekao, ali, kao i bezbroj puta do sada, ja u ovome vidim samo nesto sto je ostala nasa svakodnevna matrica - izmisljanje sto i jednog opravdanja zasto nesto ne mozemo, a ni jednog razloga zasto bi mogli.
Drugo je reci, ok, dobili smo protivnika koji je favorit, a ne haman ovaj poceo da im i drzavu hvali, k'o da azil za Poljsku trazi.
Znajuci nase fudbalere i na kakve smo jedvite jade dosli do ove titule, njima se sve mora crtati, pa tako i ovo.
Valjda Radovac umjesto Alispahica.limeni wrote:Mi sa igrom kao protiv Gladbacha na Kosevu uzimamo poljake 2-0![]()
I onu utakmicu je ujebao oni patuljak na golu kada minutu prije poluvremena prima pacerski gol.
Ako izvedemo ovaj sastav (steta ne igra Tatomirovic prvu) mi uzimamo glat
---------------------------------Delac--------------------------------
---Hebibovic---------Kovacevic-----Stoper---------Puzigaca----
-------------------Cimirot-------------Alispahic--------------------
---Duljevic---------------Stojcev-----------------Velkoski---------
--------------------------Benko--------------------------------------