FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
leo karan

#10051 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by leo karan »

Pusti budalu :D
nego zna li se kostur zrijeba?
Ko nam dolazi poslije Poljaka... 8-)
limeni

#10052 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by limeni »

Precijenio sam lech jer sam kontao da su koliko toliko odrzali onaj nivo od prije 3-4 godine kada su uzimali manchester city i igrali barebare sa interom, pa oni su zadnje dvije godine ispali od zalgirijusa i onih od islanda :shock:
Ubit cemo ih na terenu a na tribini jebi ga ko ode tamo nek ne nosi skupu odjecu doci ce goli nazad ali eto makar cemo ih proci :izet:
art vandeley

#10053 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by art vandeley »

Sta je to pogresno rekao, mozda malo sa vecom dozom precjenjivanja govori ali tako je uglavnom.
Favoriti su, bolji od nas, iz jace i sredjene lige sa sredjenom infrastrukturom, jacom publikom itd. Bogatiji su, i sta treba rec.

Svasta ces procitat :oops:
Raigor Stonehoof

#10054 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Raigor Stonehoof »

Stroj-2 wrote:Kakva je ba ono izjava od onog konja ibrakovića ''šanse su nam male, igramo protiv prvaka 'ozbiljne' države''. Jel ovaj radi u našem klubu ili protiv nas, jel normalan on ba... kakvo je ovo razmišljanje... :shock:
realno. :roll:
Drvosjeca iz Dejcica

#10055 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

art vandeley wrote:Sta je to pogresno rekao, mozda malo sa vecom dozom precjenjivanja govori ali tako je uglavnom.
Favoriti su, bolji od nas, iz jace i sredjene lige sa sredjenom infrastrukturom, jacom publikom itd. Bogatiji su, i sta treba rec.

Ja da sam na njegovom mjestu ja bih odmah pred'o utakmicu, bezveze ići tamo, put, troškovi...daleko brate. :oops:
Stroj-2

#10056 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Stroj-2 »

art vandeley wrote:Sta je to pogresno rekao, mozda malo sa vecom dozom precjenjivanja govori ali tako je uglavnom.

ne valja to, motivacijski je to loša stvar za igrače i navijače, ko da se unaprijed predaš, opet 'taj' strah i kompleks manje vrijednosti i 'svi su jači od nas', igramo na kartu iznenađenja.... Ne igramo sa čelzijem...
Anestezija

#10057 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Anestezija »

Zar da poginem na 27-u noc Ramazana :lol:
Dobijamo mi ovo ,ne treba se bojat nikog.
GandalfSivi

#10058 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by GandalfSivi »

Realno nisam nezadovoljan. Jebiga nismo nosioci, bas su nas vile trebale pronosati da dobijemo nekoga slabog. Jaci jesu, ali imamo sansu, sve je do toga hocemo li uopste imati odbranu do utakmice. Vrijeme prolazi, pojacanja ni na vidiku...
art vandeley

#10059 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by art vandeley »

Stroj-2 wrote:ne valja to, motivacijski je to loša stvar za igrače i navijače, ko da se unaprijed predaš, opet 'taj' strah i kompleks manje vrijednosti i 'svi su jači od nas', igramo na kartu iznenađenja.... Ne igramo sa čelzijem...
Nema govora o predaji, i sam Ibrak kao i vjerujem cijela ekipa razmislja u tom pravcu, niko se nikoga ne boji, sto bi bio kompleks kad si pokazao primjerom da mozes i ti nesto napraviti i fino odigrat par eu utakmica, te da ko god misli da bi Lech mogao lahko proci, dobrano se prevario i morat ce se dobro polomit za prolaz. :-D
Stroj-2

#10060 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Stroj-2 »

art vandeley wrote:
Stroj-2 wrote:ne valja to, motivacijski je to loša stvar za igrače i navijače, ko da se unaprijed predaš, opet 'taj' strah i kompleks manje vrijednosti i 'svi su jači od nas', igramo na kartu iznenađenja.... Ne igramo sa čelzijem...
Nema govora o predaji, i sam Ibrak kao i vjerujem cijela ekipa razmislja u tom pravcu, niko se nikoga ne boji, sto bi bio kompleks kad si pokazao primjerom da mozes i ti nesto napraviti i fino odigrat par eu utakmica, te da ko god misli da bi Lech mogao lahko proci, dobrano se prevario i morat ce se dobro polomit za prolaz. :-D
Padali su i jači od nas koji su bili bogatiji, imali bolju ekipu i infrastrukturu, a izjave tipa 'male su nam šanse' pokazuje da nema povjerenja u trenutnu ekipu, pa nek dovede 2,3 pojačanja i imat ćemo 'veće' šanse ;-)
emigrazione

#10061 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by emigrazione »

Vrijeme prolazi, pojacanja ni na vidiku...
Mislim da se cekao ovaj danasnji zrijeb, tek sad idu ozbiljna naprđivanja i seme dileme vezane za pojacanja. Koji kurac se imas nesto specijalno pojacavati ako izvuces nekoga s kim ne mozes ni igrati...ovi nisu nista posebno i mislim da bi se isplatilo izvaliti gutu za nekog maconju koji ce nas gurnuti dalje
supercali

#10062 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by supercali »

pa jbg nije ni on glup da kaze jaci smo razmontirat cemo poljake jebat cemo im mater itd
Chisum

#10063 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Chisum »

Pa niko i ne trazi od njega da to kaze, ali barem neka suti, ako nece reci nista sto ce nam dati nadu, nek ide u picku materinu svoju.

Jebote, nismo jos ni dresove od prosle sezone oprali, a vec kmecanje neko i saginjanje... U kakve se placipicke ovaj narod izrodio, to je uzas, grama ponosa i samopouzdanja vise nema.

Ako si slabiji, suti, pa udari gdje mozes, ako mozes, ako ne mozes, nisi prvi ni prvi ni zadnji koji je pao, a ne odmah sve iz zablje perspektive gledati. Pun mi je kurac kmecanja i slinjeja po podu.

Cemu onda nasi onoliki pokidani zivci, neprospavane noci, svadje... mogli su odmah na dresove da odstampaju "nema nas na mapi", da znamo.
Stroj-2

#10064 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Stroj-2 »

:thumbup: [quote="Chisum"]Pa niko i ne trazi od njega da to kaze, ali barem neka suti, ako nece reci nista sto ce nam dati nadu, nek ide u picku materinu svoju.

Jebote, nismo jos ni dresove od prosle sezone oprali, a vec kmecanje neko i saginjanje... U kakve se placipicke ovaj narod izrodio, to je uzas, grama ponosa i samopouzdanja vise nema.

Ako si slabiji, suti, pa udari gdje mozes, ako mozes, ako ne mozes, nisi prvi ni prvi ni zadnji koji je pao, a ne odmah sve iz zablje perspektive gledati. Pun mi je kurac kmecanja i slinjeja po podu.

Cemu onda nasi onoliki pokidani zivci, neprospavane noci, svadje... mogli su odmah na dresove da odstampaju "nema nas na mapi", da znamo.

:thumbup:
Muhamed Đakmić

#10065 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Muhamed Đakmić »

:-)

Svugdje u svijetu se ovaj nastup koristi za sticanje psihološke prednosti nad protivnikom, samo je kod nas problem jer je to rekao Ibrak. Halo ba, do neki dan smo strahovali možemo li dobiti Radnik i Vitez u gostima, sad nam daj da otresemo Lech. De polako, šta vam je.
NuraharuN

#10066 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by NuraharuN »

:-) Nama najvise odgovara da nas potcijene, da sav pritisak bude na njima, a ovakve izjave upravo tome i sluze. Kako to da smo Ibraku prije par mjeseci bili bolji od Partizana a sada imamo "male sanse" protiv Lecha? Tako sto obadvoje izjave samo sluze odredjenu psiholosku ili takticku svrhu, a gdje smo u stvari u odnosu na Partizan ili Lech nije ni bitno.
art vandeley

#10067 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by art vandeley »

Ljudi kao da nisu svjesni da je nama pojacanje A.Bekic iz Slobode, lakse malo, najslabija smo i najnepozeljnija destinacija od svih mogucih eu liga
Chisum

#10068 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Chisum »

Da je t upakovano na taj nacin, i da je Ibrak neki psiholog, ja ne bih nista rekao, ali, kao i bezbroj puta do sada, ja u ovome vidim samo nesto sto je ostala nasa svakodnevna matrica - izmisljanje sto i jednog opravdanja zasto nesto ne mozemo, a ni jednog razloga zasto bi mogli.

Drugo je reci, ok, dobili smo protivnika koji je favorit, a ne haman ovaj poceo da im i drzavu hvali, k'o da azil za Poljsku trazi.

Znajuci nase fudbalere i na kakve smo jedvite jade dosli do ove titule, njima se sve mora crtati, pa tako i ovo.
Last edited by Chisum on 22/06/2015 15:08, edited 1 time in total.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#10069 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Pitar sa Kariba »

Ma više su se oni prepali nas. `vako kontaju. Vlasnik milijarder, preuzeo prije dvije godine klub, odmah osvojii KUP a ove godine i titulu. U naletu su :oops:
Pismonosa

#10070 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 08:40, edited 1 time in total.
Muhamed Đakmić

#10071 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Muhamed Đakmić »

Chisum wrote:Da je t upakovano na taj nacin, i da je Ibrak neki psiholog, ja ne bih nista rekao, ali, kao i bezbroj puta do sada, ja u ovome vidim samo nesto sto je ostala nasa svakodnevna matrica - izmisljanje sto i jednog opravdanja zasto nesto ne mozemo, a ni jednog razloga zasto bi mogli.

Drugo je reci, ok, dobili smo protivnika koji je favorit, a ne haman ovaj poceo da im i drzavu hvali, k'o da azil za Poljsku trazi.

Znajuci nase fudbalere i na kakve smo jedvite jade dosli do ove titule, njima se sve mora crtati, pa tako i ovo.
Ja mislim da ti potcjenjuješ činjenicu da fudbaleri imaju svakodnevnu komunikaciju i sa sportskim direktorom i sa članovima uprave. Nema im se šta crtati, razgovaraju o ovome i razgovarat će još hiljadu puta do same utakmice, a tu će im se moći reći: Ej slušaj, znate i sami da je bolje da na njih prebacimo pritisak itd itd.

Uostalom, koga mangupluk protiv mrtvih Zete i Kukesija nije ničemu naučio, neće ni ovo. A imali smo u tom istom periodu i fin primjer gdje smo kao autsajderi mlatnuli Levski.
Chisum

#10072 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Chisum »

Ne radi se ovdje o mangupluku, nemamo mi kome glumiti mangupe, pogotovo ne u ovom takmicenju... Za Kup Uefa se js i moglo, ali je ovdje jasno da smo autsajderi, i nema potrebe jos od sebe praviti jos vecu bijedu nego sto jesmo.

Ja razumijem sta ti govoris, ali drugo je vasljivu Zetu hvatati na taj fazon, ili one Shokove Kukesi, gdje sve to ima smisla, ali je svakome jasno da smo u ovoj grupi mi ti koji nastupamo s pozicije autsajdera, te s tim racunaju i s tim nastupaju i oni na koje cemo udariti...ali ja kad procitam ove napacene poruke iz kluba, samo fali da svi zaduzimo po curana i glumimo Perhana.
limeni

#10073 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by limeni »

Mi sa igrom kao protiv Gladbacha na Kosevu uzimamo poljake 2-0 ;-)
I onu utakmicu je ujebao oni patuljak na golu kada minutu prije poluvremena prima pacerski gol.
Ako izvedemo ovaj sastav (steta ne igra Tatomirovic prvu) mi uzimamo glat

---------------------------------Delac--------------------------------
---Hebibovic---------Kovacevic-----Stoper---------Puzigaca----
-------------------Cimirot-------------Alispahic--------------------
---Duljevic---------------Stojcev-----------------Velkoski---------
--------------------------Benko--------------------------------------
Kaligrafija

#10074 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Kaligrafija »

Nahpadni, zapali i vozdra... :lol: :lol: :lol:

Tomahawk11
Globalni moderator

#10075 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

limeni wrote:Mi sa igrom kao protiv Gladbacha na Kosevu uzimamo poljake 2-0 ;-)
I onu utakmicu je ujebao oni patuljak na golu kada minutu prije poluvremena prima pacerski gol.
Ako izvedemo ovaj sastav (steta ne igra Tatomirovic prvu) mi uzimamo glat

---------------------------------Delac--------------------------------
---Hebibovic---------Kovacevic-----Stoper---------Puzigaca----
-------------------Cimirot-------------Alispahic--------------------
---Duljevic---------------Stojcev-----------------Velkoski---------
--------------------------Benko--------------------------------------
Valjda Radovac umjesto Alispahica.
To stoper ce vjerovatno popuniti Dzemo ako koga ne dovedemo....
Post Reply