Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja cu dobaciti rakiju, manje je stetna i bolje udara u glavu. Sto se tice janjeta, da ne osvanemo na nekoj temi kao nekulturna stoka koja se usudila sebi napraviti vatru?
Bice alternativa ovim NSovcima i ne mislim na Pedjinu stranku
madner wrote:Ja cu dobaciti rakiju, manje je stetna i bolje udara u glavu. Sto se tice janjeta, da ne osvanemo na nekoj temi kao nekulturna stoka koja se usudila sebi napraviti vatru?
Bice alternativa ovim NSovcima i ne mislim na Pedjinu stranku
Kakva vatra jebem ti zivot, na Kotlovima ne mozes ni zippom cigaru zapalit...
Nego fino helikopter, Rajlovac - Zdrava Voda - Gojko - Bjelasnica... A rakija svakako. Vino od mene...
Ridjobrki ti si iz Krajine? Zaduzen si za mezu, par kila pastrme (usput kupi i travnickog)
Preferiram se zagotiviti zavaljen na suncu i uzivati u kuhanom vinu posmatrajuci zanimljive ljude koji uzivaju u spustanju niz brdo da bi se popeli na njega da bi se potom opet spustili pa popeli i tako vazdan...
brzica wrote:Ma interesira me samo provjera vjerodostojnosti nekih
medija. Recimo Sarajevo-x napisa da nema ništa od toga,
a SB napisa da je podignuta prijava.
Pa samo da provjerim
Stani u red.
Ja jos cekam da Zlaja kupi avion, da Dodik Jr aka Vocar ozeni lijepu Arijanu iz Bihaca i da mi nestane struje, jer je SDP ukrao 500,000 tona uglja ispred TE Tuzla (Zlaja je dobar s Copperfieldom)...
Ma ja to onako, samo informativno
@plain vanilla Ako je tako onda netko treba
javiti Tužiteljstvu
Ridjobrki wrote:Preferiram se zagotiviti zavaljen na suncu i uzivati u kuhanom vinu posmatrajuci zanimljive ljude koji uzivaju u spustanju niz brdo da bi se popeli na njega da bi se potom opet spustili pa popeli i tako vazdan...
Naizgled ovo nema veze sa temom, ali ja smatram da ima vise veze nego 93% kritike koja je upucena na ovih stranicama. Valjda se mi kao alternativa SDPu mozemo oglasiti tamo gdje je najvise razocaranih?