Odlican igrac, buduca zvijezda njemackog fudbala definitivno.BHF_Manijak wrote:Julian Weigl, zadnjeg veznog igra, igr'o je i u finalu Kupa, 33 broj.Capajebo wrote:Jel' to onaj mali sto je predobro odigr'o u finalu KUP-a? Ako jeste, beton
Bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tito_i_Partija
#10051 Re: Bundesliga
- nKrkan
#10052 Re: Bundesliga
Ma negdje sam pročitao Hummels verletz pa Ukraina samo pomenuta .Neće Low rizikovati nije džaba 4 zadnje utakmice svih 90 minuta odigrao ko drugi nego RUDIGER
Hej da je Tuchel trener ovog Elfa kakav bi to stroj bio
Danas gledam po instagramu slike s treninga i kao Švajni spreman 100 %
još nije jasna situacija oko njega pa se ne može definisat sastav . Kad nas Low sve iznenadi pa opali 3-5-2 ili 3-4-3
ali neće jer mu se onda Ozil gubi.
Šta misliš ako se vrati Švajni ko će ispast iz ekipe od Khedira Ozil ?
Po meni u idealnim uslovima ( čitaj Tuhcel ili neki drugi trener s moodima )
Šestice Kroos i Weigl zamjene Kimmich i Khedira , desetka neko od Gotze ili Draxler .i odmah si Europenmeister
Kad smo kod Weigla i snova
Zamisli da je Njemačka ovo ljeto izašla sa vezom Weigl Kroos Gundogan pa gore Reus Muller

Šta misliš ako se vrati Švajni ko će ispast iz ekipe od Khedira Ozil ?
Po meni u idealnim uslovima ( čitaj Tuhcel ili neki drugi trener s moodima )
Šestice Kroos i Weigl zamjene Kimmich i Khedira , desetka neko od Gotze ili Draxler .i odmah si Europenmeister
Kad smo kod Weigla i snova
Zamisli da je Njemačka ovo ljeto izašla sa vezom Weigl Kroos Gundogan pa gore Reus Muller
- nKrkan
#10053 Re: Bundesliga
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012_squads
Gledam ovaj prošli spisak i prisjetim se traume zvana Italija koja bi se mogla ponoviti i ove godine ako se neko ne dohaviza.
Prvih 11 protiv žabara
Neuer Lahm Badstuber Hummels Boateng Khedira Švajni Ozil Kroos Podolski Gomez
7 igrača Bayerna koju su mjesec dana prije toga izgubili sve što se moglo izgubiti ,a igrač sa najjačim karakterom od njih svih i pravi lav Muller sjedi na klupi .
Hajmo redom . Zadnja linija OK Šmelcera bi bilo teško ugurati ovdje iako su igrači nakaradno poslagani .
Na klupi te sjede te sezone dokazna igračina Reus , svemirski brod Muller , Gundogan i Gotze. I šta se desi ispadaš sa yebenim Podolskim i Ozilom qrcom i Kroosom na krilu . Čim su se riješili Ozila podižu SP.
Eh sad analogija sa ovim SP.Odbrana OK sve se može istrpiti osim dokazane panjine Cana , nekog treba streljati ako uzme desnog beka Howedesa. U napadu neće biti problema jer balvan neće dobijati priliku pored Gotzea , Draxlera , Gomeza , Mullera to sam ubijeđen , Low jeste lud ali nije toliko . I onda vezni red ako bi gledali ovu sezonu najbolji su bili redom Gundogan , Weigl , Kroos , Kimmich , Khedira , Švajni . I u svakom normalnom sistemu bi išlo ovim redoslijedom naravno nema Gunde . I kad dođe jača repka pa zabunkeriše i tako hoće prolaz , pasaža tima užasna Khedira prenosi loptu ko kamenje Ozil se krije negdje jedino Kroos nešto radi , tad Low uvodi Weigla ili Kimmicha da povežu redove baš kao i Reusa protiv Italije u II pol na prošlom Euru ali kasno Lowe.
Edit: brko je na prošlom EURU ubaci Albu u vatru i bio je hit prvenstva i de facto otvorio im put do titule , tako to rade treneri s moodima i vizijom .
Gledam ovaj prošli spisak i prisjetim se traume zvana Italija koja bi se mogla ponoviti i ove godine ako se neko ne dohaviza.
Prvih 11 protiv žabara
Neuer Lahm Badstuber Hummels Boateng Khedira Švajni Ozil Kroos Podolski Gomez
7 igrača Bayerna koju su mjesec dana prije toga izgubili sve što se moglo izgubiti ,a igrač sa najjačim karakterom od njih svih i pravi lav Muller sjedi na klupi .
Hajmo redom . Zadnja linija OK Šmelcera bi bilo teško ugurati ovdje iako su igrači nakaradno poslagani .
Na klupi te sjede te sezone dokazna igračina Reus , svemirski brod Muller , Gundogan i Gotze. I šta se desi ispadaš sa yebenim Podolskim i Ozilom qrcom i Kroosom na krilu . Čim su se riješili Ozila podižu SP.
Eh sad analogija sa ovim SP.Odbrana OK sve se može istrpiti osim dokazane panjine Cana , nekog treba streljati ako uzme desnog beka Howedesa. U napadu neće biti problema jer balvan neće dobijati priliku pored Gotzea , Draxlera , Gomeza , Mullera to sam ubijeđen , Low jeste lud ali nije toliko . I onda vezni red ako bi gledali ovu sezonu najbolji su bili redom Gundogan , Weigl , Kroos , Kimmich , Khedira , Švajni . I u svakom normalnom sistemu bi išlo ovim redoslijedom naravno nema Gunde . I kad dođe jača repka pa zabunkeriše i tako hoće prolaz , pasaža tima užasna Khedira prenosi loptu ko kamenje Ozil se krije negdje jedino Kroos nešto radi , tad Low uvodi Weigla ili Kimmicha da povežu redove baš kao i Reusa protiv Italije u II pol na prošlom Euru ali kasno Lowe.
Edit: brko je na prošlom EURU ubaci Albu u vatru i bio je hit prvenstva i de facto otvorio im put do titule , tako to rade treneri s moodima i vizijom .
- veella
#10054 Re: Bundesliga
Reus je spreman 100%simonese wrote:ako Reus nije 100% spreman nema sta traziti na prvenstvu
Trener picajzla kaze da Reus moze trcati samo pravo a lijevo i desno ne i zato ga izbacio iz ekipe.
Schweini
Özil
Poldi
Schurlle
Fötze
Sve ublehasi teski, svabe ce ispasti u grupnoj fazi...
-
missko
#10055 Re: Bundesliga
Pa Schweini i Humels isto nisu 100 % pa idu.veella wrote:Reus je spreman 100%simonese wrote:ako Reus nije 100% spreman nema sta traziti na prvenstvu
Trener picajzla kaze da Reus moze trcati samo pravo a lijevo i desno ne i zato ga izbacio iz ekipe.
Schweini
Özil
Poldi
Schurlle
Fötze
Sve ublehasi teski, svabe ce ispasti u grupnoj fazi...
Ljudi Özil je glavni igrac u Njemaca i od njega im sve zavisi i od Mülera i Neuera a ovo ostalo je sve prosjek. Oni ce tesko Lahma nadoknadit ikad a fali im Gundo ko nikad
- sema911s
#10056 Re: Bundesliga
_BataZiv_0809 wrote:Vi haman ko da je Bosna u pitanju
Bosna=Njemacka
sada bi smo bili 17 pokraina da nas vi ne zahebaste,. ali doci ce cica na kolica,.,
- nKrkan
#10057 Re: Bundesliga
Ozil nije glavni igrac Svaba ni u snu , to je otrcana floskula ne znam odakle je dosla. Glavni igraci u zadnjih dvije godine su Lahm , Basti , Kroos , Neuer i Muller prvi se oprostio. Sjetite se kad Ozil zadnji put gurao Elf do pobjede.. mozda nekad na SP 2010. Proslo svijetsko se krijo maximalno sve su izgurali Kroos Svajni i Khedira, ovaj i kad je igrao i na krilu i u vezi nije nikako bio koristan . Tako da ne moze biti Ozil glavni igrac svaba , zamjenljiv je milion % i vec je to oprobano i dobro je funkcionisalo ali nije se islo s tim na duze staze.
- nKrkan
#10058 Re: Bundesliga
Gomez u vukovima 
- BHF_Manijak
#10059 Re: Bundesliga
Schweinsteiger verpasst wohl EM-Auftakt
Ma ja, al' zato treba prekrizit Reusa, pleme ti jebem Joachime!
- MOSALJOZE
-
groove
#10061 Re: Bundesliga
rekao je da odlucuje poslije evropskog.nKrkan wrote:Gomez u vukovima
zna i on, ako odigra solidno onda dolaze ponude iz engleske gdje ce sigurno vise naplatiti nego u wolfsburgu.
- nKrkan
#10062 Re: Bundesliga
http://www.bild.de/sport/fussball/marco ... um=twitterBHF_Manijak wrote:Schweinsteiger verpasst wohl EM-Auftakt

- Tito_i_Partija
#10063 Re: Bundesliga
kemoo_bvb je veella, garant. 
- nKrkan
#10064 Re: Bundesliga

E lopato koliko ublehaša na jednoj slici . Can , Podolski
@tito vella je na svim profilima vella . Čak i na fb provjereno
- BHF_Manijak
#10065 Re: Bundesliga
Reus jebo te k'o da ima hronicnih problema s preponama? Zar ne moze operacijom nesto rijesti jednom za sva vremena?
Nego Roma otkupila Rudigerov ugovor, sad ga hoce tusnuti Chelseau za 30 miliona.
Fakat ja ne vidim sta toliko vide u njemu, ja koju god utakmice Njemacke ili Rome da sam pogled'o, on je nesto zajeb'o ili je k'o iz tramvaja ispad'o. 
Nego Roma otkupila Rudigerov ugovor, sad ga hoce tusnuti Chelseau za 30 miliona.
- nKrkan
#10066 Re: Bundesliga
Ja ga nisam nešto plaho gledo , a volio bih da pređe čisto da vidimo kakav je na high levelu i može li šta napredovat ne bi li bio treća opcija na štoperu .
Mustafi će put Dortmunda
Mustafi će put Dortmunda
- simonese
#10067 Re: Bundesliga
samo negativa,sram vas bilo
Mario Gomez ce poderati ovo prvenstvo
Mario Gomez ce poderati ovo prvenstvo
- nKrkan
#10068 Re: Bundesliga
Ne znam , tražim razloge za pozitivu.
Vidim Gomez nikad prežaljeni sin Bavarske.
Kakav on dva momka će vući Die Mannschaft do pokala THOMAS MULLER i Julian Drakula .

Vidim Gomez nikad prežaljeni sin Bavarske.
Kakav on dva momka će vući Die Mannschaft do pokala THOMAS MULLER i Julian Drakula .
- BHF_Manijak
#10069 Re: Bundesliga
Ma jok Draxler bolan, vise ce Sane pokazati vjeruj mi, otkrovljenje prvenstva - Leroy Sane. 
- nKrkan
#10070 Re: Bundesliga
Julian Draxler - am besten junge
šta ti je bola' , Drakula će biti standardno lijevo krilo . Mada ni Sane ne zaostaje puno za njim al dobit će 20 minuta protiv one treće otočke zabiti što je u grupi s njima . 
- Mišo_Kovač
#10071 Re: Bundesliga
Weinzierl u Šapketu. Dobar biznis za kraljevskoplave 
- BHF_Manijak
#10072 Re: Bundesliga
Ma samo nek' im je Heldt otis'o, ublehas. Mada nije ni do njega 100%, dzaba kad imaju taj nakav luzerski mentalitet usadjen, koji ih godinama prati, ma ko trenirao, ma ko igrao... 
-
missko
#10073 Re: Bundesliga
Özil nece uletit na krilo umjesto Reusa kao na SP 2014 kaze Löw. Igrat ce svoju omiljenu poziciju 10
- BHF_Manijak
#10074 Re: Bundesliga
Logisch, s'o bi rekli!
Doslo i njemu iz guzice u glavu. 
- simonese
#10075 Re: Bundesliga
Mesutove lopte imaju oci