Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Obuca9

#10051 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

kokuz_sa wrote:
hz__semir wrote:http://tvsa.ba/ba/vijesti/sa_grbavice_n ... prostorima

Evo sad je i Baljić igrač Želje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stručnjaci falsifikatorske propagande, koji inače vole otvarati oči selektorima...
zar Baljic nije iz Zelje u Sarajevo presao za golfa 2 i koji paket refuznih cigara..tamo poslije rata odmah negdje
Baljić nikad nije bio prvotimac Željezničara. Za Sarajevo je 1994. godine odigrao 11 zvaničnih utakmica i dao 8 golova, a odigrao je još i na desetine utakmica u dresu Sarajeva na turneji po Aziji i Evropi 1994. i 1995. godine.

Image

Evo i Elvirove slike u svetom dresu. :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10052 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

I to bas protiv skretnicara na Kosevu.
ODVRATAN_i_GADAN

#10053 Re: FK Sarajevo

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Baljic je u FK "Sarajevo" presao kada je trebalo ici u Saudiju/Emirate tj. koliko se ja sjecam jer su on i Uscuplic juniori Zelje. p.s. Neka me neko ispravi ako grijesim ali...
Obuca9

#10054 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:Baljic je u FK "Sarajevo" presao kada je trebalo ici u Saudiju/Emirate tj. koliko se ja sjecam jer su on i Uscuplic juniori Zelje. p.s. Neka me neko ispravi ako grijesim ali...
Netačno. Baljić je svoj prvi nastup za prvi tim Sarajeva (i ujedno svoj prvi profesionalni nastup u karijeri) ubilježio još u julu 1994. godine, na turneju u Emirate se išlo u januaru 1995. godine, a Baljić na tu turneju nije ni išao ;)
Last edited by Obuca9 on 08/01/2011 21:14, edited 1 time in total.
Reglan

#10055 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Sema :thumbup:
Joey Tribbiani

#10056 Re: FK Sarajevo

Post by Joey Tribbiani »

Ne znam baš njegov put (je li išao na istok s vama ili ne) ali znam da je bio igrač Želje. Valjda u mladjim kategorijama. Ne znam, koliko je mogao imat godina u ratu? Za nas nije ni imao gdje debitovat, dok ste vi trenirali u skenderiji. Prešao je tu jer je imao više šansi da radi i da ode vani. Gledao sam intervju gdje to govori. Ne serem ništa, nego ovo pišem jer se ti fokusiraš na dio pitanja o odlasku na tu vašu turneju po emiratima.

Inače, jedan od dražih igrača bh repke. Svaka mu čast za sve. Jbg, povreda je učinila svoje, da je nije bilo, napravio bi puno više.
samo_ovaj_put

#10057 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

bikic se sa rajom raspravlja na fb oko baljica

sema ukljuci se :D

edit,sema se ukljucio :lol:

vidi sto se pakas bikic povukao iz rasprave,ipak je on predugo u ovome

sema kinze :thumbup:

ps,poslao sam i ja jednu slatku porukicu hadziji bikicu

i jos jedan ps ,hz_sema GOSPODA!
Last edited by samo_ovaj_put on 08/01/2011 21:24, edited 1 time in total.
Obuca9

#10058 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Joey Tribbiani wrote:Ne znam baš njegov put (je li išao na istok s vama ili ne) ali znam da je bio igrač Želje. Valjda u mladjim kategorijama. Ne znam, koliko je mogao imat godina u ratu? Za nas nije ni imao gdje debitovat, dok ste vi trenirali u skenderiji. Prešao je tu jer je imao više šansi da radi i da ode vani. Gledao sam intervju gdje to govori. Ne serem ništa, nego ovo pišem jer se ti fokusiraš na dio pitanja o odlasku na tu vašu turneju po emiratima.

Inače, jedan od dražih igrača bh repke. Svaka mu čast za sve. Jbg, povreda je učinila svoje, da je nije bilo, napravio bi puno više.
Sarajevo je išlo na dvije turneje, prva je bila po Italiji, Sloveniji i Turskoj, ta je bila u novembru i decembru 1994. godina, a drugo po arapskim zemljama, ta je bila od januara do aprila 1995. godine. Baljić je išao na prvu turneju, na drugu nije, jer je nakon prve prešao u Bursaspor (valjda ostavio dobar utisak u utakmici Sarajevo - Bursaspor 5:3 odigranoj 12.12.1994. godine, kad je za Sarajevo igrao Elvir Bolić :thumbup: koji je dao 3 gola, a po jedan još dodali Granov i Behluilović).

Baljić je svoju prvu zvaničnu utakmicu za Sarajevo odigrao četiri mjeseci prije prve turneje, u Jablanici 15. jula 1994. godine, protiv Rudara iz Kaknja (5:0 za Sarajevo), u isto vrijeme dok se na Koševu igrala utakmica između Željezničara i Usore.
johnny_blazze

#10059 Re: FK Sarajevo

Post by johnny_blazze »

hz__semir wrote:
Joey Tribbiani wrote:Ne znam baš njegov put (je li išao na istok s vama ili ne) ali znam da je bio igrač Želje. Valjda u mladjim kategorijama. Ne znam, koliko je mogao imat godina u ratu? Za nas nije ni imao gdje debitovat, dok ste vi trenirali u skenderiji. Prešao je tu jer je imao više šansi da radi i da ode vani. Gledao sam intervju gdje to govori. Ne serem ništa, nego ovo pišem jer se ti fokusiraš na dio pitanja o odlasku na tu vašu turneju po emiratima.

Sarajevo je išlo na dvije turneje, prva je bila po Italiji, Sloveniji i Turskoj, ta je bila u novembru i decembru 1994. godina, a drugo po arapskim zemljama, ta je bila od januara do aprila 1995. godine. Baljić je išao na prvu turneju, na drugu nije, jer je nakon prve prešao u Bursaspor (valjda ostavio dobar utisak u utakmici Sarajevo - Bursaspor 5:3 odigranoj 12.12.1994. godine, kad je za Sarajevo igrao Elvir Bolić :thumbup: koji je dao 3 gola, a po jedan još dodali Granov i Behluilović).

Baljić je svoju prvu zvaničnu utakmicu za Sarajevo odigrao četiri mjeseci prije prve turneje, u Jablanici 15. jula 1994. godine, protiv Rudara iz Kaknja (5:0 za Sarajevo), u isto vrijeme dok se na Koševu igrala utakmica između Željezničara i Usore.
poznajem neke veoma bliske clanove porodice od elvira i bas sam ih pitao onako za koga elvir navija sarajevo ilii želju, odg je bio kao oba kluba su mu puno znacila u zivotu tako da on ne pravi razliku...valjda trebaju sad izjave biti pazljive posto ce uskoro dobiti profi licencu za trenera...
ODVRATAN_i_GADAN

#10060 Re: FK Sarajevo

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Ipak je izgleda bio. :) Ima negdje njegov intervju za "SAN" u kojemu to potvrdjuje.

p.s. Znam da mi nije neki izvor ali... :) :)

p.s.1 Zar turneja nije bila u septembru 1995. godine tj. nasao sam clanak iz "Oslobodjenje"-a od 20.09.1995. godine o pobjedi Sarajeva 2:1 gdje su golove dali Herco i Janjos??
Last edited by ODVRATAN_i_GADAN on 08/01/2011 22:42, edited 2 times in total.
Logovan

#10061 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

arshavin wrote:Sema :thumbup:
Enciklopedija :-D
Reglan

#10062 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

samo_ovaj_put wrote:bikic se sa rajom raspravlja na fb oko baljica

Sto mu ga haver Priganica spusti :dance:
Hadjia misli ako je dugo u novinarstvu da mora uvijek biti u pravu :-) :-)
Jos malo i zajebat ce Ljigatu i Borovinu

Semu podrzava i stari(Zajedno su jaci :dance: )
Vjerujte mi!

#10063 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Ima i mene na Facebooku. Shto niste i mene pozvali a ne uzimali me tek u usta.
north

#10064 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Vjerujte mi! wrote:Ima i mene na Facebooku. Shto niste i mene pozvali a ne uzimali me tek u usta.
Ma jebo to, nego reci ti nama Baljče podnese li ti onaj izvještaj upravi, kako smo poslovali, jesmo li u plusu od kad si ti u klubu 20 bajrama, barem 5 mil :D ?
Vjerujte mi!

#10065 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

north wrote:
Vjerujte mi! wrote:Ima i mene na Facebooku. Shto niste i mene pozvali a ne uzimali me tek u usta.
Ma jebo to, nego reci ti nama Baljče podnese li ti onaj izvještaj upravi, kako smo poslovali, jesmo li u plusu od kad si ti u klubu 20 bajrama, barem 5 mil :D ?
405 000 KM, rekoh već.
north

#10066 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Vjerujte mi! wrote:
north wrote:
405 000 KM, rekoh već.
Aha, nisam to primijetio, ne ljuti se i samo nemoj prstom mahati molim te.....
Vjerujte mi!

#10067 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Volim ja tebe, ne beri brigu. <3
pOZz

#10068 Re: FK Sarajevo

Post by pOZz »

Vjerujte mi! wrote:
north wrote:Ma jebo to, nego reci ti nama Baljče podnese li ti onaj izvještaj upravi, kako smo poslovali, jesmo li u plusu od kad si ti u klubu 20 bajrama, barem 5 mil :D ?
405 000 KM, rekoh već.
Kakav si sa kreativnim računovodstvom? :)
Vjerujte mi!

#10069 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Ne znadem ja shta je to.
Bordolini

#10070 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

arshavin wrote:

Ma i ne treba mu stari, ima covjek sve podatke, enciklopedija prava. :thumbup:
A Bikic bas kao i njegovi haveri ligata i borovina mogu ovaj posao samo u ovoj napacenoj drzavi obavljati, nigdje drugo. Toliko su sposobni, objektivni i raspolazu informacijama da ih covjek s ulice moze prekucati.
Cuj "predugo sam u ovom poslu da me ispravljate"...BUAHAHAHA
Obuca9

#10071 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Bordolini wrote:
arshavin wrote:

Ma i ne treba mu stari, ima covjek sve podatke, enciklopedija prava. :thumbup:
A Bikic bas kao i njegovi haveri ligata i borovina mogu ovaj posao samo u ovoj napacenoj drzavi obavljati, nigdje drugo. Toliko su sposobni, objektivni i raspolazu informacijama da ih covjek s ulice moze prekucati.
Cuj "predugo sam u ovom poslu da me ispravljate"...BUAHAHAHA
Nikad ne podcjenjuj čovjeka koji je zaslužan za dobar dio tih podataka koje imam :D
Bordolini

#10072 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

ma nisam ni mislio da su pali s neba :D... lijepo je imati podrsku ali nekad nije ni potrebna, kao npr. u ovom slucaju :wink:, "protivnik" jednostavno nije dorastao :wink:
samo_ovaj_put

#10073 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

jao sto mi je priganica porastao u ocima ocm :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10074 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ja sam kontao da je Priganica njihov,tako mi djelovao :D . Prijatno me iznenadio :D

Al' da postoji ucestala kampanja ovih plavih po raznim medijima,jos i od prije dolaska Blekica...pa je sve kulminiralo orkestarskim napadima dok je Blekic bio tu....i evo sad se sve samo nastavlja.

Isompleksirana stoka.
Obuca9

#10075 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

-LIBERO- wrote:Ja sam kontao da je Priganica njihov,tako mi djelovao :D . Prijatno me iznenadio :D
Gdje će ba biti njihov, poslušaj samo od 03:05 do kraja:

Ovo se ne može odglumiti :D
Locked