neki momak sa bicom,se pravo iznervirao,ali dobro je prošlo kako je krenulo,sva sreća pa je i policija upalila sirenu
stoka primitivna treba mu vozačku oduzet
to je bila kriticna masa 5vješalica wrote:Ide kolona biciklista na Čengić vili ide i pratnja policijska kad nekakav buzdovan primitivni uleti sa kolima iz pravca malezijskog mosta i počeo neke probleme da pravi,citroen registarskih tablica T54-A-612 pravo džukelište![]()
neki momak sa bicom,se pravo iznervirao,ali dobro je prošlo kako je krenulo,sva sreća pa je i policija upalila sirenu

.
ne kupuje se bajk tako jer ti to niko ne moze reci na osnovu 3 slike iz daljine
Mislim sto se brenda i opreme tice da li vrijedi sta?quarterback wrote:ne kupuje se bajk tako jer ti to niko ne moze reci na osnovu 3 slike iz daljine
treba sjesti na bajk i probati
challenge, impulse?Adoxxx wrote:Mislim sto se brenda i opreme tice da li vrijedi sta?quarterback wrote:ne kupuje se bajk tako jer ti to niko ne moze reci na osnovu 3 slike iz daljine
treba sjesti na bajk i probati
A to da treba sjesti na bajk i probati to stoji
vješalica wrote:Ide kolona biciklista na Čengić vili ide i pratnja policijska kad nekakav buzdovan primitivni uleti sa kolima iz pravca malezijskog mosta i počeo neke probleme da pravi,citroen registarskih tablica T54-A-612 pravo džukelište![]()
hvala ti na korekciji glede marke automobila,bila sam sa druge strane i vidjela sam,pa sam uspjela table da šarnem,ako ništahuwel wrote:vješalica wrote:Ide kolona biciklista na Čengić vili ide i pratnja policijska kad nekakav buzdovan primitivni uleti sa kolima iz pravca malezijskog mosta i počeo neke probleme da pravi,citroen registarskih tablica T54-A-612 pravo džukelište![]()
Ja sam bio skaut tj. obezbjeđivao sam tu raskrsnicu kad je seljak sa Reno lagunom(nije citroen) krenuo da me udari i poceo da me vrijeđa, izasao je iz automobila i pljunuo me je. U tom svemu je stalo jos par momaka i seljak je uletio u auto i kad je vidio policiju promjenio je boju![]()
Samo da mu porucim kad si mene vec nazvao klosarom ti si ocito neki gospodin il sta ?
da, lokalne seljačine.dadoka84 wrote:Znaju tu i iz klaonice bioloski otpad pobacati... a najcesce s kiperom pa istresu sut.
dosta raje nema papire i ne mora znaciti da je nesto nelegalno tu, pogledaj sa donje strane ram, kod pedala, vidi ima li serijskog broja, ako vidis tragove brusenja tj broj je izbrusen - jasno ti je sta je, ako nije izbrusen onda i to nesto govori...Adoxxx wrote:Eh ovako, naletio sam na dobro biciklo a odgovara mi i cijena, polovno, medjutim gospodja koja prodaje biciklo nema papire, jer je dobila kao poklon, sta vi predlazete da radim?
Isti tekst na dva portala. Valjda jedan uspiješ otvoriti.KvaziExpert wrote:mozes li prekopirati ovdje, ne moze se otvoritibombašica wrote:Zagužvalo se na relaciji biciklisti - vozaći auta.
http://nap.ba/new/vijest.php?id=13517
Fatal error: User napba_admin already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/napba/public_html/Connections/cms_v2.php on line 9