Ma ukino ga ja, prebacio na fudbal. Voza ga ovaj Srbo ko malo djete.muha_sa wrote: ↑26/04/2025 19:41Žao mi što ne slušah, (ukino sam Fejs na svojoj listielcaliente wrote: ↑26/04/2025 19:38Svaka cas na skolovanju. Vidi se da je akademski gradzanin.muha_sa wrote: ↑26/04/2025 19:36 Ramo Isakzavršio čovjek visoke škole pa i doktorat. Vi ste zavidni
![]()
Obrazovanje Visoko: Nastavnički fakultet, Univerzitet "Džemal Bijedić" Mostar (2010)
Magisterij: Fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju, Univerzitet u Travniku (2015)
Doktorat: Fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju, Univerzitet u Travniku (2019)
Zanimanje Političar, poduzetnik, policajac, profesor predškolskog odgoja, doktor ekonomskih nauka) mogo sam koju pametnu cut
![]()
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
-
elcaliente
#10051 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
- Isner
#10052 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
"Pratite me"....
-
HelaS
#10053 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ne znam šta ste vi gledali i pratili
Ramo je bio "institucija" za tog malog iskompleksiranog čovječuljka, koji je u studio FACE došao s jednim ciljem, i ostvario ga, sve vrijeme rugajući se Rami - da potvrdi Dodikovsku politiku, opravda nezakonite zakone, legalizira krivično djelovanje policije neki dan i jasno pokaže nedodirljivost RS.
Ramo jeste primitivan, Ramo nije elokventan, Ramo jeste politička improvizacija, ali Ćosić je politička nula. Da sam Srbin Istočnog Sarajeva, tačno bi me bilo sramota takvog gradonačelnika i glasova koje je dobio prošle godine
Ramo jeste primitivan, Ramo nije elokventan, Ramo jeste politička improvizacija, ali Ćosić je politička nula. Da sam Srbin Istočnog Sarajeva, tačno bi me bilo sramota takvog gradonačelnika i glasova koje je dobio prošle godine
- problemnatravunu
#10054 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
HelaS wrote: ↑26/04/2025 21:13 Ne znam šta ste vi gledali i pratiliRamo je bio "institucija" za tog malog iskompleksiranog čovječuljka, koji je u studio FACE došao s jednim ciljem, i ostvario ga, sve vrijeme rugajući se Rami - da potvrdi Dodikovsku politiku, opravda nezakonite zakone, legalizira krivično djelovanje policije neki dan i jasno pokaže nedodirljivost RS.
-
kuglanje_ze
#10055 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
3 minuta sam gledao i ubjeđen sam da su jutros 3 autobusa ljudi otišla za Njemačku nakon njihovog ogleda. Sramota, na nivou Pink tv ili neke zadruge. Pokupili najodvratnije uvrede sa foruma i vrijeđaju jedan drugog (jedan liči na Turčina, vidi se 500 godina vladavine, drugi je promjrnio vjeru za večeru, sve je od Srba nastalo prije 1000 godina, svi su Bošnjaci različitih vjera...).HelaS wrote: ↑26/04/2025 21:13 Ne znam šta ste vi gledali i pratiliRamo je bio "institucija" za tog malog iskompleksiranog čovječuljka, koji je u studio FACE došao s jednim ciljem, i ostvario ga, sve vrijeme rugajući se Rami - da potvrdi Dodikovsku politiku, opravda nezakonite zakone, legalizira krivično djelovanje policije neki dan i jasno pokaže nedodirljivost RS.
Fuj, gada dva i treći idiot koji im je dao priliku da prosipaju uvrede na TV.
-
zippoo87
#10056 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Evo i ja sad odgledao intervju,doduse ne od pocetka ali Ramo je bio dobar,realan a ovaj kriminlni cetalj Cosic se samo kreveljio i vidi se da je dosao u emisiju samo reda radi,jer on nije inteligentan covjek,da moze reci nesto smisleno. Nije ni Ramo nista veci kapacitet ali ke bio drasticno bolji od cetalja Cosica u ovoj debati.
- skupljac_zeljeza
#10057 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Zanimljivo kada sve ove čete hoće da izvale neku krupnu nacionalističku pohvale se prije ili poslije kako oni imaju puno prijatelja Bošnjaka. Upravo je to rekao kada je izjavio da on Bošnjake ne može zvati tako nego samo muslimani. Možda ako je ta većina tipa Denis Šulić. Ali čak i za njega piše da je bio potpredsjednik iz reda bošnjačkog naroda. Ne poštuju entitetski Ustav.
-
toska
#10058 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Bolesnik, problem su fanovi koji mu dižu gledanost.
Ne pratim ga od 98. izuzev neizbježnog zbog drugih i to nije problem.
Problem je što sad mislim da je odličnu ratnu ulogu igrao iz ko zna kojih motiva, patriotskih nije sigurno.
Ta sumnja se nikada više ne otjera.
Da pojasnim, ne mislim da je neki Kosovac i sl. već da je motiv njegovog ratnog angažmana ego, slava i popularnost, Za BiH ga je bilo briga ko i za Japan.
Isto tako vatreno bi se angažovao i na Palama, strane nisu bitne već samo JA pa JA.
Rat i kamere su tu idealne
-
jagugu
#10059 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Večerašnji gost u "Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem" je visoki predstavnik za BiH – Christian Schmidt.
- karanana
#10060 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
hvala. da znam da ne prebacujem.
cim je neki serator iz vana... visoki predstavnik, ambasador, sekretar ovog-onog, direktor osce-a.....odgovori su uvijek isti i vec potpuno poznati. sranja nad sranjima gosti.
cim je neki serator iz vana... visoki predstavnik, ambasador, sekretar ovog-onog, direktor osce-a.....odgovori su uvijek isti i vec potpuno poznati. sranja nad sranjima gosti.
-
Zeleni most
#10061 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Je li Senad preselio studio u Istocno Sarajevo ..................
- Isner
#10062 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pored ovakvih SDS-ovaca, Dodiku ne treba bolja reklama, kad je glasacko tijelo u RS u pitanju....
-
Sociolog
#10063 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Opet Vukanovic, opet srpska i srbijanska opozicija...
Dokle vise, svake sedmice, svake sedmice...
Idi u Lukavicu, pa tamo napravi Face Tv, Serbian opposition, dosadio je vise i Bogu, i narodu...fuj kako me vise razocarao, dozlogrdio vise s njima...
ova sujeta ce ga vise pojesti, Ja, pa Ja, Ja..
svaki vikend, svaki vikend bukvalno, srpska i srbijanska opozicija
Dokle vise, svake sedmice, svake sedmice...
Idi u Lukavicu, pa tamo napravi Face Tv, Serbian opposition, dosadio je vise i Bogu, i narodu...fuj kako me vise razocarao, dozlogrdio vise s njima...
ova sujeta ce ga vise pojesti, Ja, pa Ja, Ja..
svaki vikend, svaki vikend bukvalno, srpska i srbijanska opozicija
-
mali_balon
#10064 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Senad treba da plati Vukanu vodjenje emisije.....zacudo senad samo suti
-
Sociolog
#10065 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Znao sam da je Vukan četničkog shvatanja i drzanja..
Evo, govori, hajmo o " pomirenju", i spominje " muslimane", poput Popovca, Mustafe Mulalica, par Bosnjaka, kojo su bili u cetnicima u 2 sv.ratu.
Senade, Senade, koje ti smece i ideologiju promovises...
Evo 1h, ovaj Vukan " vazi".
Odgovorno tvrdim, pod punom odgovornoscu da bi bio( bice), Vukan gori od Dodika.
Evo, govori, hajmo o " pomirenju", i spominje " muslimane", poput Popovca, Mustafe Mulalica, par Bosnjaka, kojo su bili u cetnicima u 2 sv.ratu.
Odgovorno tvrdim, pod punom odgovornoscu da bi bio( bice), Vukan gori od Dodika.
-
mali_balon
#10066 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pa reko je maloprije da je srpski nacionalista.....ne vidim problem sve dok druge ne dira ...Sociolog wrote: ↑03/05/2025 19:44 Znao sam da je Vukan četničkog shvatanja i drzanja..
- skupljac_zeljeza
#10067 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Da mu da i platu koliko popunjava minutažu televizije.mali_balon wrote: ↑03/05/2025 19:24 Senad treba da plati Vukanu vodjenje emisije.....zacudo senad samo suti
-
Sociolog
#10068 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
" da se ne raspakira Dayton, " Izgubiti cemo sve" , neko ko kaze kako je to bila dobra saradnja cf etnička i par Bosnjaka hercegovine " fin primjer saradanje", za mene ne moze biti prihvatljiv
- muha_sa
-
Sociolog
#10070 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
imam pravo gledati, svog neprijatelja,
I komentarisati sta zelim
I komentarisati sta zelim
- muha_sa
- dulekrele
#10072 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
E moj Senad. Kolko je samo posvetio paznje za kofol bolest vucica. Vjerojatno kad umre vucic emisija ce o vucicu trajati barem dva dana uz spustene zastave na pola koplja.
-
orbita12
#10073 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Je li ovo stvarno ova pjevačica platila gostovanje , posto piše da je sponzorirano, izgleda da je i na klixu isto tako hhaha
Smiješno , pa ako si kvalitetan pjevač/ica , ne treba ti nešto ovako
Meni je ova nekako odbojna sva , ja joj ništa ne vjerujem kad pjeva nekakvo hladno , dok npr Ilma je bolja pjevacica od ove duplo pa ne iskače iz pastete
Smiješno , pa ako si kvalitetan pjevač/ica , ne treba ti nešto ovako
Meni je ova nekako odbojna sva , ja joj ništa ne vjerujem kad pjeva nekakvo hladno , dok npr Ilma je bolja pjevacica od ove duplo pa ne iskače iz pastete
- karanana
-
orbita12
#10075 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Karahmet ali nebitno svakako , ja sam više govorio o glasu a ti koju bi klepio