pu pu pu..
Moguce jebiga, al opet nikako sve ionako je long term project. Kesirat par pozicija, ostavit ove dugoročne pa pri novim skokovima možda još koju kesirat.
Moderator: anex
čovjek se smije mojoj šali, a ne mom finansijskom statusu... samo što ti nemaš smisla za humor pa ne skontaš uvijek
sad se BTC pretaka u alt coine.. pokusavaju da animiraju nove kock.. mislim ulagače da investiraju u altove.... ima još prostora za gore... možda do 650 Mlrd market capa ....
Jarane...par hiljada ulozenih u pravo vrijeme i u pravi coin - pravi milionere danas.
Moj post iz 2017.imperator01 wrote: ↑04/12/2017 10:34 Napisah podug tekst da objasnim neke stvari, al izbrisah ga na kraju, jer ipak je bosnjo najpametnij.
Ja cekam btc na 50k, prodajem 90% i idem u penziju.
preptostavljam da imas minimum 2 bitcoina.imperator01 wrote: ↑24/11/2020 13:45Moj post iz 2017.imperator01 wrote: ↑04/12/2017 10:34 Napisah podug tekst da objasnim neke stvari, al izbrisah ga na kraju, jer ipak je bosnjo najpametnij.
Ja cekam btc na 50k, prodajem 90% i idem u penziju.
ceka se penzija na 50k stim sto sada ne trebam prodavati 90%.
20089
Jutros oko 6-7 ujutro je xrp skocio za više od 10 centi u ne znam satak, i razj*bao coinbase nacistoHB_BHF wrote: ↑24/11/2020 20:00 Jutros sam krenuo uraditi all out sa XRP-om jer sam imao neki predosjećaj da bi mogao pasti. I skoro baš kad je bio najviši oko 0.70€ stavim sell na Coinbase.
Međutim, dobio sam mail da mi je transakcija poništena i sad nit imam XRP nit para. Nit' ima log šta se izdešavalo. Znači 0€ i 0 XRP. WTF.
Jel se možda ovo kome desilo?
Jbt kad sam u minusu sve radi super... Jesam li zaradio 100€ odmah belaji.![]()