Referendum(i) u RS-u
- zunazu
#10051 Mi smo Dodikovi korisni idioti!
Borislav Radovanović: Nekoliko stotina hiljada Srba demonstrativno izlazi na referendum i zaokružuje imperativno „DA“, a na povratku kući pitaće se: do kad ćemo biti Dodikovi korisni idioti?
http://borislavradovanovic.blogspot.ba/ ... i.html?m=1
http://borislavradovanovic.blogspot.ba/ ... i.html?m=1
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#10052 Re: Referendum(i) u RS-u
Napeto je i neizvjesno....BarbaDue wrote:Jesu li objavili rezultate?
-
smijesni_ste
#10053 Re: Referendum(i) u RS-u
Čini mi se da Lejla Čolak izazvala više reakcija ( barem ovih internetskih / forumskih ) nego referendum. To dovoljno govori o prioritetima 
- KatarinaKosaca
#10054 Re: Referendum(i) u RS-u
ko je Lejla Colak?smijesni_ste wrote:Čini mi se da Lejla Čolak izazvala više reakcija ( barem ovih internetskih / forumskih ) nego referendum. To dovoljno govori o prioritetima
-
smijesni_ste
#10055 Re: Referendum(i) u RS-u
Znaju vjernici i 'vjernici' 
- KatarinaKosaca
#10056 Re: Referendum(i) u RS-u
Anketa na N1 ovima sto izlaze sa glasackih mjesta. Sve mirotvorci.
Camil Durakovic 
-
probook
#10057 Re: Referendum(i) u RS-u
Kada ukinete naziv RS ukinute i naziv Srbi pa se cudite okle opet ratBudjav_lebac wrote:A sta hoces realno ? Do sada je zahvaljujuci SDA osporen grb, himna i dan tzv. republike srpske, zahvaljujuci njihovim apelacijama postiglo se sto se postiglo. Gdje su ostale stranke tu ? Sta rade Nasa Stranka i slicne ublehaske partije koje pricaju o suzivotu nama Bosnjacima po Pederaciji, a genocidase i njihov entitet ne smiju prijeko ni pogledati. Sljedece sto ide na Ustavni sud je naziv ove vukojebine.probook wrote:Da se Bakir nije sjetio poslje 20 godina dana RS referenduma ne bi ni bilo.
I sada odjednom neke price o ratu, kao opstace BiH i poslje ovoga - mislkm sta koji qrac za*ebavaju narod kakve veze ima ovo sa ratom.
Pred izbore ne znaju sta ce pa samo prepadaju narod ratom
- Prpa.ba
#10058 Re: Referendum(i) u RS-u
Nije mi jasno zasto se medijski prostor ustupljuje osobama - saucesnicima u antiustavnom djelovanju, prakticno kriminalcima kojih izgleda ima nekoliko stotina hiljada na teritoriji manje BH administrativne jedinice?KatarinaKosaca wrote:Anketa na N1 ovima sto izlaze sa glasackih mjesta. Sve mirotvorci.![]()
![]()
- Prpa.ba
#10059 Re: Referendum(i) u RS-u
Ukidanje diskriminatornog naziva jednoj administrativnoj jedinici sigurno ne moze biti povod za rat. A prava manjinskm narodima su garantovana svim relevantnim poveljama, sto ukljucuje i pravo da se zovu kako god zele. Naziv pravoslavnom stanovnistvu koje se identificira kao "srbi" nece niko dirati.probook wrote:Kada ukinete naziv RS ukinute i naziv Srbi pa se cudite okle opet rat
- Danguba
#10060 Re: Referendum(i) u RS-u
Zasto? Bas je fino biti Srbin u BiH.probook wrote:
Kada ukinete naziv RS ukinute i naziv Srbi pa se cudite okle opet rat
...a ti mislis vjerovatno na djikane?
- Kikibombona
#10061 Re: Referendum(i) u RS-u
Sta je ovo, jos nikog ispod 60 godina nisam vidio na glasackom mjestu, makar od ovoga sto TV servira!??
Zanimljivo je kako se covjek radikalizuje sa godinama. Valjda mu dosadno, ne moze guziti, ne moze se sportom baviti, muce ga zdrastveni problemi... pa se lijeci radikalizmom...
Jedino pozitivno u svemu moze biti da Dodik zaglavi robije, makar 10 godina!
Zanimljivo je kako se covjek radikalizuje sa godinama. Valjda mu dosadno, ne moze guziti, ne moze se sportom baviti, muce ga zdrastveni problemi... pa se lijeci radikalizmom...
Jedino pozitivno u svemu moze biti da Dodik zaglavi robije, makar 10 godina!
- Kikibombona
#10062 Re: Referendum(i) u RS-u
BiH nije ni srpska ni hrvatska ni muslimanska, vec je i srpska i hrvatska i muslimanska!Prpa.ba wrote:Ukidanje diskriminatornog naziva jednoj administrativnoj jedinici sigurno ne moze biti povod za rat. A prava manjinskm narodima su garantovana svim relevantnim poveljama, sto ukljucuje i pravo da se zovu kako god zele. Naziv pravoslavnom stanovnistvu koje se identificira kao "srbi" nece niko dirati.probook wrote:Kada ukinete naziv RS ukinute i naziv Srbi pa se cudite okle opet rat
-
probook
#10063 Re: Referendum(i) u RS-u
Babite se glupostima!!! Ja cu sutra potpisati da zivim u ulici i gradu i drzavi koje nosi ime ne znam ti kakvog zlocina samo mi daj posao i platu od recimo 3000 KM i boli me qrac i za nacionalizam i proslost i sve ostalo po redu.Ljudi odu u Njemacku i pojma nemaju ko im je na vlasti, ko je gradonacelink grada ovo ono - bas nista. Samo u nas se non stop prebrojavaju krvna zrnca i radi se za 450 KM ko ima srecu da radi. Zato i jesmo stoka koja ce na ovim prostorima uvijek biti duboko na dnu
-
L u c i f e r
#10064 Re: Referendum(i) u RS-u
da ta ulica nosi ime covjeka koji je silovao i zaklao TVOJU majkuprobook wrote:Babite se glupostima!!! Ja cu sutra potpisati da zivim u ulici i gradu i drzavi koje nosi ime ne znam ti kakvog zlocina samo mi daj posao i platu od recimo 3000 KM i boli me qrac i za nacionalizam i proslost i sve ostalo po redu.Ljudi odu u Njemacku i pojma nemaju ko im je na vlasti, ko je gradonacelink grada ovo ono - bas nista. Samo u nas se non stop prebrojavaju krvna zrnca i radi se za 450 KM ko ima srecu da radi. Zato i jesmo stoka koja ce na ovim prostorima uvijek biti duboko na dnu
ne bi tako govorio
- BarbaDue
#10065 Re: Referendum(i) u RS-u
Do 15h očekivao sam bar preliminarne, mogli su!KatarinaKosaca wrote:Napeto je i neizvjesno....BarbaDue wrote:Jesu li objavili rezultate?
- Ludzak
#10066 Re: Referendum(i) u RS-u
Bosna je svačija, ali nije ničija.Kikibombona wrote:BiH nije ni srpska ni hrvatska ni muslimanska, vec je i srpska i hrvatska i muslimanska!Prpa.ba wrote:Ukidanje diskriminatornog naziva jednoj administrativnoj jedinici sigurno ne moze biti povod za rat. A prava manjinskm narodima su garantovana svim relevantnim poveljama, sto ukljucuje i pravo da se zovu kako god zele. Naziv pravoslavnom stanovnistvu koje se identificira kao "srbi" nece niko dirati.probook wrote:Kada ukinete naziv RS ukinute i naziv Srbi pa se cudite okle opet rat![]()
- moa
#10067 Re: Referendum(i) u RS-u
bosanska zemlja je zemlja onih ljudi koji zive tu, koji je osjecaju kao svoju domovinom i oni kojoj zele dobro.Kikibombona wrote:BiH nije ni srpska ni hrvatska ni muslimanska, vec je i srpska i hrvatska i muslimanska!Prpa.ba wrote:Ukidanje diskriminatornog naziva jednoj administrativnoj jedinici sigurno ne moze biti povod za rat. A prava manjinskm narodima su garantovana svim relevantnim poveljama, sto ukljucuje i pravo da se zovu kako god zele. Naziv pravoslavnom stanovnistvu koje se identificira kao "srbi" nece niko dirati.probook wrote:Kada ukinete naziv RS ukinute i naziv Srbi pa se cudite okle opet rat![]()
Nije ona svacija kako neko napisa.
- Ludzak
#10068 Re: Referendum(i) u RS-u
Upravo to. Ljudi da imaju egzistenciju ne bi njima zanimali nacinalnosti. Već se za nacionalnost hvataju upravo oni koji su takli dno u egzistenciji. Što si siromašniji to si zatupljeniji. I na takvu kartu političari ovdje igraju.probook wrote:Babite se glupostima!!! Ja cu sutra potpisati da zivim u ulici i gradu i drzavi koje nosi ime ne znam ti kakvog zlocina samo mi daj posao i platu od recimo 3000 KM i boli me qrac i za nacionalizam i proslost i sve ostalo po redu.Ljudi odu u Njemacku i pojma nemaju ko im je na vlasti, ko je gradonacelink grada ovo ono - bas nista. Samo u nas se non stop prebrojavaju krvna zrnca i radi se za 450 KM ko ima srecu da radi. Zato i jesmo stoka koja ce na ovim prostorima uvijek biti duboko na dnu
- moa
#10069 Re: Referendum(i) u RS-u
U ovome je dodik upravu, OHR ne radi vec godinama nista i neka idu i neka nas puste da mi rascitimo ovjde kako smo naucili ili neka rade svoj poso i neka nam pomognu da napravimo drzavu kako treba.Niemand wrote:Fine. Drzava ti tako i funkcionise. Il eto, objasni mi, sta ce nam inzko onda? Mozemo i sami biti zabrinuti.Chisum wrote:"Prosto. Ako imas dadilju za dijete, i dijete ti pravi belaja pred njenim ocima okrivices nju, sto ne pazi na njega."
Daj, ba, kakve su to paralele...
- Kikibombona
#10070 Re: Referendum(i) u RS-u
Ma zezam se sa Prpom!moa wrote: bosanska zemlja je zemlja onih ljudi koji zive tu, koji je osjecaju kao svoju domovinom i oni kojoj zele dobro.
Nije ona svacija kako neko napisa.
BiH je trenutno majka najgorem olosu i maceha postenom covjeku.
- bingov buraz
#10071 Re: Referendum(i) u RS-u
Bolje nego "zakolji komsiju i siluj mu zenu" sindrom.Guz Pojet wrote:Sindrom narcisoidne zrtve i zivot u proslosti...KatarinaKosaca wrote:jos je prljava od krvi kad su neki usli u.nju....Guz Pojet wrote:Najbolje sto su Bosnjaci ikada mogli da urade je da sredjuju svoju avliju.
- desni
#10072 Re: Referendum(i) u RS-u
Referendum se neće održati u Fazlagića Kuli.

- KatarinaKosaca
#10073 Re: Referendum(i) u RS-u
A sta je tek sindrom Jasenovca i WW2?Guz Pojet wrote:Sindrom narcisoidne zrtve i zivot u proslosti...KatarinaKosaca wrote:jos je prljava od krvi kad su neki usli u.nju....Guz Pojet wrote:Najbolje sto su Bosnjaci ikada mogli da urade je da sredjuju svoju avliju.
- arzuhal
#10074 Re: Referendum(i) u RS-u
Slušam upravo prvi Dnevnik na BN-u, neki čiča veli:
- Glasao sam za naš Dan, da nam penzije budu bolje!

- Kikibombona
#10075 Re: Referendum(i) u RS-u
arzuhal wrote:Slušam upravo prvi Dnevnik na BN-u, neki čiča veli:
A za pola godine 'niko me nije došo obač, pitati treba li mi sta'.
Evo gledam na RTRS, nigdje mladog covjeka. Niko ispod 60. Fakat ne kontam. Gdje je omladina?