Referendum(i) u RS-u

Locked
zunazu

#10051 Mi smo Dodikovi korisni idioti!

Post by zunazu »

Borislav Radovanović: Nekoliko stotina hiljada Srba demonstrativno izlazi na referendum i zaokružuje imperativno „DA“, a na povratku kući pitaće se: do kad ćemo biti Dodikovi korisni idioti?

http://borislavradovanovic.blogspot.ba/ ... i.html?m=1
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#10052 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

BarbaDue wrote:Jesu li objavili rezultate?
Napeto je i neizvjesno....
smijesni_ste

#10053 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by smijesni_ste »

Čini mi se da Lejla Čolak izazvala više reakcija ( barem ovih internetskih / forumskih ) nego referendum. To dovoljno govori o prioritetima :thumbup:
KatarinaKosaca

#10054 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

smijesni_ste wrote:Čini mi se da Lejla Čolak izazvala više reakcija ( barem ovih internetskih / forumskih ) nego referendum. To dovoljno govori o prioritetima :thumbup:
ko je Lejla Colak?
smijesni_ste

#10055 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by smijesni_ste »

Znaju vjernici i 'vjernici' :D
KatarinaKosaca

#10056 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

Anketa na N1 ovima sto izlaze sa glasackih mjesta. Sve mirotvorci. :-) :-) Camil Durakovic :thumbup:
probook

#10057 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by probook »

Budjav_lebac wrote:
probook wrote:Da se Bakir nije sjetio poslje 20 godina dana RS referenduma ne bi ni bilo.

I sada odjednom neke price o ratu, kao opstace BiH i poslje ovoga - mislkm sta koji qrac za*ebavaju narod kakve veze ima ovo sa ratom.

Pred izbore ne znaju sta ce pa samo prepadaju narod ratom
A sta hoces realno ? Do sada je zahvaljujuci SDA osporen grb, himna i dan tzv. republike srpske, zahvaljujuci njihovim apelacijama postiglo se sto se postiglo. Gdje su ostale stranke tu ? Sta rade Nasa Stranka i slicne ublehaske partije koje pricaju o suzivotu nama Bosnjacima po Pederaciji, a genocidase i njihov entitet ne smiju prijeko ni pogledati. Sljedece sto ide na Ustavni sud je naziv ove vukojebine.
Kada ukinete naziv RS ukinute i naziv Srbi pa se cudite okle opet rat :lol:
Prpa.ba

#10058 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Prpa.ba »

KatarinaKosaca wrote:Anketa na N1 ovima sto izlaze sa glasackih mjesta. Sve mirotvorci. :-) :-)
Nije mi jasno zasto se medijski prostor ustupljuje osobama - saucesnicima u antiustavnom djelovanju, prakticno kriminalcima kojih izgleda ima nekoliko stotina hiljada na teritoriji manje BH administrativne jedinice? :(
Prpa.ba

#10059 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Prpa.ba »

probook wrote:Kada ukinete naziv RS ukinute i naziv Srbi pa se cudite okle opet rat :lol:
Ukidanje diskriminatornog naziva jednoj administrativnoj jedinici sigurno ne moze biti povod za rat. A prava manjinskm narodima su garantovana svim relevantnim poveljama, sto ukljucuje i pravo da se zovu kako god zele. Naziv pravoslavnom stanovnistvu koje se identificira kao "srbi" nece niko dirati. :thumbup:
Danguba

#10060 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

probook wrote:
Kada ukinete naziv RS ukinute i naziv Srbi pa se cudite okle opet rat :lol:
Zasto? Bas je fino biti Srbin u BiH.

...a ti mislis vjerovatno na djikane? :lol:
Kikibombona

#10061 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Kikibombona »

Sta je ovo, jos nikog ispod 60 godina nisam vidio na glasackom mjestu, makar od ovoga sto TV servira!?? :D

Zanimljivo je kako se covjek radikalizuje sa godinama. Valjda mu dosadno, ne moze guziti, ne moze se sportom baviti, muce ga zdrastveni problemi... pa se lijeci radikalizmom...

Jedino pozitivno u svemu moze biti da Dodik zaglavi robije, makar 10 godina!
Kikibombona

#10062 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Kikibombona »

Prpa.ba wrote:
probook wrote:Kada ukinete naziv RS ukinute i naziv Srbi pa se cudite okle opet rat :lol:
Ukidanje diskriminatornog naziva jednoj administrativnoj jedinici sigurno ne moze biti povod za rat. A prava manjinskm narodima su garantovana svim relevantnim poveljama, sto ukljucuje i pravo da se zovu kako god zele. Naziv pravoslavnom stanovnistvu koje se identificira kao "srbi" nece niko dirati. :thumbup:
BiH nije ni srpska ni hrvatska ni muslimanska, vec je i srpska i hrvatska i muslimanska! :D :lol:
probook

#10063 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by probook »

Babite se glupostima!!! Ja cu sutra potpisati da zivim u ulici i gradu i drzavi koje nosi ime ne znam ti kakvog zlocina samo mi daj posao i platu od recimo 3000 KM i boli me qrac i za nacionalizam i proslost i sve ostalo po redu.Ljudi odu u Njemacku i pojma nemaju ko im je na vlasti, ko je gradonacelink grada ovo ono - bas nista. Samo u nas se non stop prebrojavaju krvna zrnca i radi se za 450 KM ko ima srecu da radi. Zato i jesmo stoka koja ce na ovim prostorima uvijek biti duboko na dnu
L u c i f e r

#10064 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by L u c i f e r »

probook wrote:Babite se glupostima!!! Ja cu sutra potpisati da zivim u ulici i gradu i drzavi koje nosi ime ne znam ti kakvog zlocina samo mi daj posao i platu od recimo 3000 KM i boli me qrac i za nacionalizam i proslost i sve ostalo po redu.Ljudi odu u Njemacku i pojma nemaju ko im je na vlasti, ko je gradonacelink grada ovo ono - bas nista. Samo u nas se non stop prebrojavaju krvna zrnca i radi se za 450 KM ko ima srecu da radi. Zato i jesmo stoka koja ce na ovim prostorima uvijek biti duboko na dnu
da ta ulica nosi ime covjeka koji je silovao i zaklao TVOJU majku

ne bi tako govorio
BarbaDue

#10065 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by BarbaDue »

KatarinaKosaca wrote:
BarbaDue wrote:Jesu li objavili rezultate?
Napeto je i neizvjesno....
Do 15h očekivao sam bar preliminarne, mogli su!
Ludzak

#10066 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Ludzak »

Kikibombona wrote:
Prpa.ba wrote:
BiH nije ni srpska ni hrvatska ni muslimanska, vec je i srpska i hrvatska i muslimanska! :D :lol:
Bosna je svačija, ali nije ničija.
moa

#10067 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by moa »

Kikibombona wrote:
Prpa.ba wrote:
bosanska zemlja je zemlja onih ljudi koji zive tu, koji je osjecaju kao svoju domovinom i oni kojoj zele dobro.
Nije ona svacija kako neko napisa.
Ludzak

#10068 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Ludzak »

probook wrote:Babite se glupostima!!! Ja cu sutra potpisati da zivim u ulici i gradu i drzavi koje nosi ime ne znam ti kakvog zlocina samo mi daj posao i platu od recimo 3000 KM i boli me qrac i za nacionalizam i proslost i sve ostalo po redu.Ljudi odu u Njemacku i pojma nemaju ko im je na vlasti, ko je gradonacelink grada ovo ono - bas nista. Samo u nas se non stop prebrojavaju krvna zrnca i radi se za 450 KM ko ima srecu da radi. Zato i jesmo stoka koja ce na ovim prostorima uvijek biti duboko na dnu
Upravo to. Ljudi da imaju egzistenciju ne bi njima zanimali nacinalnosti. Već se za nacionalnost hvataju upravo oni koji su takli dno u egzistenciji. Što si siromašniji to si zatupljeniji. I na takvu kartu političari ovdje igraju.
moa

#10069 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by moa »

Niemand wrote:
Chisum wrote:"Prosto. Ako imas dadilju za dijete, i dijete ti pravi belaja pred njenim ocima okrivices nju, sto ne pazi na njega."

Daj, ba, kakve su to paralele...
Fine. Drzava ti tako i funkcionise. Il eto, objasni mi, sta ce nam inzko onda? Mozemo i sami biti zabrinuti. :cekam:
U ovome je dodik upravu, OHR ne radi vec godinama nista i neka idu i neka nas puste da mi rascitimo ovjde kako smo naucili ili neka rade svoj poso i neka nam pomognu da napravimo drzavu kako treba.
Kikibombona

#10070 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Kikibombona »

moa wrote: bosanska zemlja je zemlja onih ljudi koji zive tu, koji je osjecaju kao svoju domovinom i oni kojoj zele dobro.
Nije ona svacija kako neko napisa.
Ma zezam se sa Prpom! :-D

BiH je trenutno majka najgorem olosu i maceha postenom covjeku.
bingov buraz

#10071 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bingov buraz »

Guz Pojet wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Guz Pojet wrote:Najbolje sto su Bosnjaci ikada mogli da urade je da sredjuju svoju avliju.
jos je prljava od krvi kad su neki usli u.nju....
Sindrom narcisoidne zrtve i zivot u proslosti...
Bolje nego "zakolji komsiju i siluj mu zenu" sindrom.
desni

#10072 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by desni »

Referendum se neće održati u Fazlagića Kuli.
    Portal Source prenosi izjavu Sadet ef.Bilalića"Danas je Fazlagića kula puna ljudi koji rade jesenje poslove.Dan je sunčan i miran i nadamo se da će tako i ostati.Ovdje živi povratnička bošnjačka zajednica i nismo mogli dozvoliti da se oskrnavi mjesto na kojem počivaju šehidi i stavili smo lanac i katanac na prostorije škole koja je nekih stotinjak metara od šehidskog spomen-obilježja.Mi smo tražili da se dislocira Birački odbor na neko drugo mjesto i tek nakon što je bila krenula Jedinica za podršku MUP-a iz Trebinja razumom komandira Policijske stanice Gacko donesena je odluka da se biračko mjesto premjesti"
      Znači umalo da dođe do incidenta u Kuli Fazlagića.Čuj Jedinica za podršku na povratnike :izet:
        Hercegovci na visini zadatka ko i obično.
          Šehidsko spomen-obilježje u Fazlagića Kuli
            Image
            KatarinaKosaca

#10073 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

Guz Pojet wrote:
            KatarinaKosaca wrote:
            Guz Pojet wrote:Najbolje sto su Bosnjaci ikada mogli da urade je da sredjuju svoju avliju.
            jos je prljava od krvi kad su neki usli u.nju....
            Sindrom narcisoidne zrtve i zivot u proslosti...
            A sta je tek sindrom Jasenovca i WW2?
            arzuhal

#10074 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

Slušam upravo prvi Dnevnik na BN-u, neki čiča veli:

- Glasao sam za naš Dan, da nam penzije budu bolje!

:cry:
            Kikibombona

#10075 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Kikibombona »

arzuhal wrote:Slušam upravo prvi Dnevnik na BN-u, neki čiča veli:

- Glasao sam za naš Dan, da nam penzije budu bolje!

:cry:
            :lol: :lol: :lol: :lol:

A za pola godine 'niko me nije došo obač, pitati treba li mi sta'.

Evo gledam na RTRS, nigdje mladog covjeka. Niko ispod 60. Fakat ne kontam. Gdje je omladina? :-)
            Locked