Mnogo dobar thriller. Memento meets Shutter Island.
Moderator: _BataZiv_0809

od carlosa je na sff-u bio:del boyoo7 wrote:johnnykola wrote:<3<3<3del boyoo7 wrote:michael haneke AMOR(2012) zlatna palma na kanu et gdje bolje preporuke...![]()
ove godine cannes f.f. je vise nego dobar po imenima rezisera:haneke zlatna palma,ken loach:jury prize,christian Munigu:scenario,matteo garrone:grand prix,carlos reygadas-najbolji reziser

Iskreno se nadam da si trol, jer ako stvarna osoba ovako razmislja...tag33 wrote:http://www.imdb.com/title/tt0211915/
Ocjena: 1
Ovaj film nisam gledao niti ga planiram ikada da pogledam..slucajno sam vidio ovaj cover i faca od ove curice je toliko bolesna da sam morao da se logujem na imdb i da joj puknem keca...
bravo drug jak film pravo kad uzmemo u obzir da je hollywood i sve dobar film i meni dragAjant wrote:
![]()
![]()
darius_maximus wrote:Iskreno se nadam da si trol, jer ako stvarna osoba ovako razmislja...tag33 wrote:http://www.imdb.com/title/tt0211915/
Ocjena: 1
Ovaj film nisam gledao niti ga planiram ikada da pogledam..slucajno sam vidio ovaj cover i faca od ove curice je toliko bolesna da sam morao da se logujem na imdb i da joj puknem keca...
Ako jesi stvarna osoba, treba ti zakonom zabraniti da gledas, a kamoli da ocjenjujes filmove...
sjecas li se o cemu se radilo? moguce da sam i taj njegov gledao. da nije konj, nesto...ultima_palabra wrote:Gledao sam od Reygadasa Bitka na nebu prije par godina na SFF-u... neću više nikad ponoviti takvu grešku
Ma neki stari brko i njegova žena kidnapuju bebu, tako nešto... odron na putujohnnykola wrote:sjecas li se o cemu se radilo? moguce da sam i taj njegov gledao. da nije konj, nesto...ultima_palabra wrote:Gledao sam od Reygadasa Bitka na nebu prije par godina na SFF-u... neću više nikad ponoviti takvu grešku

Gledao sam ga u kinu i meni je ostao u sjecanju da je bio tanak. Takodjer mi je danas pao na pamet film koji sam gledao tek kada je izasao America's Sweetheartskakavdanakneiskustvu wrote:Ajant wrote:
![]()
![]()
![]()
pogledaj opet mozda ti se podeblja, filmcina je pravaJack Be Nimble wrote:Gledao sam ga u kinu i meni je ostao u sjecanju da je bio tanak. Takodjer mi je danas pao na pamet film koji sam gledao tek kada je izasao America's Sweetheartskakavdanakneiskustvu wrote:Ajant wrote:
![]()
![]()
![]()
Onako solidna komedija ako me pamcenje sluzi
Au, koji betonhorion_bosona wrote:Detachment (2011)
više nego odličan, debela preporuka... ugaoni kamen cijelog filma je ova scena - DETACHMENT "DoubleThink" Clip... uvijek me oduševe ovakvi američki nezavisni filmovi...