Upravo sam na rucku imao Skype poziv sa g Namom i vidim da ceka da prvo zavrsi zvakati, pa onda prica. I spominjem mu to i slaze se sa mnom da su maniri vrlo vazni danas.budzetlija wrote: ↑28/01/2020 13:05OKbudzetlija wrote: ↑28/01/2020 11:33 Haj ba strucnjak ako hoces odgovori, ako neces odskakuci EDIT: izbrisan emoji zbog prijave nisam ti ja Analiticar![]()
placku zasmetalo
![]()
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#100426 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- budzetlija
- budzetlija
#100428 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nije, pocelo je prije kad mu se saFunjala klupa na proljećetcz wrote: ↑28/01/2020 13:41pa nije raja racunar pa da restartujesTomahawk11 wrote: ↑28/01/2020 11:45 Ne znam kako vam se da iznova tu priču![]()
Husref je bivši trener, svaka mu čast na svemu što je dao FKS, ali idemo dalje.
Sad je Vinko šef i nekakva konfrotacija neće sigurno ništa dobro donijeti.
Uostalom, ja navijam za FKS, ne za Husrefa, Vinka, Sabrinu ili nekog desetog.
Oni su svi tu došli i svi će otići, samo je FKS konstanta i to ostaje.![]()
nadam se da ce Vinko i igraci imati punu podrsku, da raja nece okrenuti negativnost u tom pravcu.
ovo nije tacno.budzetlija wrote: ↑28/01/2020 13:03 Podjele su pocele od produzetka ugovora, ne mozes meni pricati jer ja idem na utakmice, to pricaj toddu i slicnim. Imao podrsku al u kurcu, meni zao bilo psovki i svega cime je cascen![]()
- HowForWhom
#100429 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sami ste vi sebe podijelili jer ne idete na utakmice zato sto je Husref dobio otkaz.
- budzetlija
#100430 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svaka mu cast na svemu, ali on je svoje suze po svim jebenim televizijama dobro unovcio.Pitar_na_motoru wrote: ↑28/01/2020 14:07 Sami ste vi sebe podijelili jer ne idete na utakmice zato sto je Husref dobio otkaz.
Jel iko igdje upratio za zivota da je ijedan trener vise gostovao zbog otkaza?
Ja nisam
- HowForWhom
#100431 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Husref je legenda kluba i tacka.
Nas najtrofejniji trener i tacka.
Da ne idem na utakmice jer on vise nije trener?
jasta
Nas najtrofejniji trener i tacka.
Da ne idem na utakmice jer on vise nije trener?
jasta
-
Nadzorna_ploca
#100432 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Boravak u Sarajevu su unovcili i puno manje vazni likovi, zasto ne bi i on. Svako normalan bi uzeo ono sto mu pripada.
- Raigor Stonehoof
#100433 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da je otkaz zaslužen rezultatima, niko ne bi prigovarao. Ali otjerati legendu kluba, aktuelnog osvajača duple krune i jesenjeg prvaka zbog ličnih razmirica, ma mrš u neku stvar rumeni uhljupe i kurveštino. Od mene neće vidjeti ni marke, a nisam jedini koji ovako razmišlja. Pa vidjećemo dokle će.
PS da ne bude zabune, ne podržavam paljenje baklji i izbijanje para klubu na taj način.
PS da ne bude zabune, ne podržavam paljenje baklji i izbijanje para klubu na taj način.
- HowForWhom
#100434 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da se otjera najuspjesniju upravu ikad zbog toga sto su zamijenili trenera?
Da ne dolazim na utakmice jer je najuspjesnija uprava ikad smijenila trenera?
Najbolje da prestanem navijat
Da ne dolazim na utakmice jer je najuspjesnija uprava ikad smijenila trenera?
Najbolje da prestanem navijat
- budzetlija
#100435 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa plako je po televizijama i portalima ko da bez hljeba ostaje. Otkaz je dobio zbog toga sto niko ziv ne zna odakle mi na prvom mjestu na osnovu prikazanog ove sezone, ovdje se pisalo da je jedina utakmica gdje smo odigrali na nivou sampionske sezone Celik, a nismo dobili.Nadzorna_ploca wrote: ↑28/01/2020 14:14 Boravak u Sarajevu su unovcili i puno manje vazni likovi, zasto ne bi i on. Svako normalan bi uzeo ono sto mu pripada.
Nije islo, legenda si, najtrofejniji, osigurao si se ugovorom i idemo dalje. Cemu plač, pa postalo bilo dosadno jbt
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100436 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa djelimično je i zbog rezultata. Naravno, rezultat sa derbija je iskorišten i u svrhu riješavanja ličnih razmirica, ali činjenica je da smo fasovali dva derbija ove sezone i to je definitivno sa Husrefovim potpisom.Raigor Stonehoof wrote: ↑28/01/2020 14:15 Da je otkaz zaslužen rezultatima, niko ne bi prigovarao. Ali otjerati legendu kluba, aktuelnog osvajača duple krune i jesenjeg prvaka zbog ličnih razmirica, ma mrš u neku stvar rumeni uhljupe i kurveštino. Od mene neće vidjeti ni marke, a nisam jedini koji ovako razmišlja. Pa vidjećemo dokle će.
Ja ni dosad nisam išao zbog Sabrine ili nekog drugog ko je u strukturama kluba, pa neću ni sad prestati ići zbog njih.
-
Nadzorna_ploca
#100437 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja pricam o parama. Imao je ugovor, nije ga sam potpisao. Normalno da ce dobro unovciti otkaz.budzetlija wrote: ↑28/01/2020 14:24Pa plako je po televizijama i portalima ko da bez hljeba ostaje. Otkaz je dobio zbog toga sto niko ziv ne zna odakle mi na prvom mjestu na osnovu prikazanog ove sezone, ovdje se pisalo da je jedina utakmica gdje smo odigrali na nivou sampionske sezone Celik, a nismo dobili.Nadzorna_ploca wrote: ↑28/01/2020 14:14 Boravak u Sarajevu su unovcili i puno manje vazni likovi, zasto ne bi i on. Svako normalan bi uzeo ono sto mu pripada.
Nije islo, legenda si, najtrofejniji, osigurao si se ugovorom i idemo dalje. Cemu plač, pa postalo bilo dosadno jbtgdje god Husref, pa Mamic ga satro zali dokle doslo a on ih otjerao sleper, pa Amar
bjezi ba
Za plakanje na tvu nemam komentar. Niti ga opravdavam niti kritikujem.
Ali cinjenica je da mi mijenjamo trenere kao na traci. Nilo nam ne valja. Nece ni Vinko valjati. To glavom garantujem. Ali dobro. Takvi smo kakvi smo.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#100438 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
235K samo za raskid ugovora. Plus plate do tog dijela sezone po 13K KM, plus prethodni mandat. Niko nikad nije uzeo vise para od njega od F.K. Sarajevo od kako postoji.Nadzorna_ploca wrote: ↑28/01/2020 14:14 Boravak u Sarajevu su unovcili i puno manje vazni likovi, zasto ne bi i on. Svako normalan bi uzeo ono sto mu pripada.
I neka je zasluzio je.
Ali nemojte vise molim vas o moralu, zrtvama, suzama, ljubavi i tako to. OK? Hajmo se drzati na onoj juznoamerickoj "It's just a bussines".
-
Nadzorna_ploca
#100439 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dao najvise trofeja, uzeo najvise para. Poslovno gledano sasvim ok. A i svakako gazda placa. Nece se osjetiti.F&N wrote: ↑28/01/2020 14:30235K samo za raskid ugovora. Plus plate do tog dijela sezone po 13K KM, plus prethodni mandat. Niko nikad nije uzeo vise para od njega od F.K. Sarajevo od kako postoji.Nadzorna_ploca wrote: ↑28/01/2020 14:14 Boravak u Sarajevu su unovcili i puno manje vazni likovi, zasto ne bi i on. Svako normalan bi uzeo ono sto mu pripada.
I neka je zasluzio je.
Ali nemojte vise molim vas o moralu, zrtvama, suzama, ljubavi i tako to. OK? Hajmo se drzati na onoj juznoamerickoj "It's just a bussines".
- budzetlija
#100440 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A to da nam niko ne valja znamNadzorna_ploca wrote: ↑28/01/2020 14:27Ja pricam o parama. Imao je ugovor, nije ga sam potpisao. Normalno da ce dobro unovciti otkaz.budzetlija wrote: ↑28/01/2020 14:24Pa plako je po televizijama i portalima ko da bez hljeba ostaje. Otkaz je dobio zbog toga sto niko ziv ne zna odakle mi na prvom mjestu na osnovu prikazanog ove sezone, ovdje se pisalo da je jedina utakmica gdje smo odigrali na nivou sampionske sezone Celik, a nismo dobili.Nadzorna_ploca wrote: ↑28/01/2020 14:14 Boravak u Sarajevu su unovcili i puno manje vazni likovi, zasto ne bi i on. Svako normalan bi uzeo ono sto mu pripada.
Nije islo, legenda si, najtrofejniji, osigurao si se ugovorom i idemo dalje. Cemu plač, pa postalo bilo dosadno jbtgdje god Husref, pa Mamic ga satro zali dokle doslo a on ih otjerao sleper, pa Amar
bjezi ba
Za plakanje na tvu nemam komentar. Niti ga opravdavam niti kritikujem.
Ali cinjenica je da mi mijenjamo trenere kao na traci. Nilo nam ne valja. Nece ni Vinko valjati. To glavom garantujem. Ali dobro. Takvi smo kakvi smo.
- Logovan
#100441 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kada je otišao mi smo bili na drugom mjestu sa lošijom gol razlikom i stanje na tabeli je ok, ali hajmo pogledati rezultate, koliko je imao prosutih bodova i kakva je atmosfera bila u ekipi.Raigor Stonehoof wrote: ↑28/01/2020 14:15 Da je otkaz zaslužen rezultatima, niko ne bi prigovarao. Ali otjerati legendu kluba, aktuelnog osvajača duple krune i jesenjeg prvaka zbog ličnih razmirica, ma mrš u neku stvar rumeni uhljupe i kurveštino. Od mene neće vidjeti ni marke, a nisam jedini koji ovako razmišlja. Pa vidjećemo dokle će.
Dva poraza u derbijima, 8 primljenih golova, katastrofalno vođenje ekipe na Grbavici (formacija, taktika, itd.). Remiji protiv Radnika, Slobode, itd. Previše prosutih bodova, ali eto završili smo na dobrom drugom mjestu sa njim. Nismo završili na ovoj poziciji zato što smo dobro igrali. Koliko smo odigrali dobrih utakmica?
Atmosfera u ekipi je bila preloša. Imao sam osjećaj da se Husref posvađao sa pola ekipe, a igrači se između sebe svađali. Da li je bilo naznaka da li će se atmosfera promijeniti? Nije. A onda još i ovo što se desilo sa Jeleškovićem. Ode frajer na kraju sezone, vratio se čim je Husref otišao.
Osvojio je duplu krunu prošle sezone, lijepo je to, hvala mu, neću mu to zaboraviti i uvijek ću spominjati fantastičnu sezonu sa kojom smo završili sa dva trofeja, ali daj pogledaj samo ovu jesenju polusezonu, odnosno od Celtica šta se sve izdešavalo pa sve do kraja polusezone.
Last edited by Logovan on 28/01/2020 14:46, edited 1 time in total.
-
il dottore
#100442 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Od ovog trenutka pocinje razjebavanje ekipe i atmosfere, u ekipi i na tribinamabudzetlija wrote: ↑28/01/2020 13:46Nije, pocelo je prije kad mu se saFunjala klupa na proljećetcz wrote: ↑28/01/2020 13:41pa nije raja racunar pa da restartujesTomahawk11 wrote: ↑28/01/2020 11:45 Ne znam kako vam se da iznova tu priču![]()
Husref je bivši trener, svaka mu čast na svemu što je dao FKS, ali idemo dalje.
Sad je Vinko šef i nekakva konfrotacija neće sigurno ništa dobro donijeti.
Uostalom, ja navijam za FKS, ne za Husrefa, Vinka, Sabrinu ili nekog desetog.
Oni su svi tu došli i svi će otići, samo je FKS konstanta i to ostaje.![]()
nadam se da ce Vinko i igraci imati punu podrsku, da raja nece okrenuti negativnost u tom pravcu.
ovo nije tacno.budzetlija wrote: ↑28/01/2020 13:03 Podjele su pocele od produzetka ugovora, ne mozes meni pricati jer ja idem na utakmice, to pricaj toddu i slicnim. Imao podrsku al u kurcu, meni zao bilo psovki i svega cime je cascen![]()
ko da sad slusam price kako trazi toliko para, pa kako hoce ovo, pa ono da bi kulminiralo na pocetku prvenstva i tako ostalo do otkaza
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100443 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dobro i šta sad....hoće li se raditi na homogenizaciji ekipe ili ide totalni raspad?
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#100444 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa jbt Jeleskovic, kakav je to argument? Je li jedini na svijetu? Sto se uprava nije potrudila i dovela boljeg kad je otisao?
Ne branim H.M. bilo mu je vrijeme da ode. Ali ista krivica je i uprave pa niko nije otisao. Nemojte price gazda qrc palac, da sutra preseli u Zenicu jer su manje kirije sta, kao isto bi to Sarajevo bilo. Bi sipak...
Ne branim H.M. bilo mu je vrijeme da ode. Ali ista krivica je i uprave pa niko nije otisao. Nemojte price gazda qrc palac, da sutra preseli u Zenicu jer su manje kirije sta, kao isto bi to Sarajevo bilo. Bi sipak...
-
il dottore
#100445 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moje misljenje, u skladu s nasom pitarskom "ko te nije volio nije ni obolio", u nastavku sezone ide raspad sistema. Daj Boze da fulim
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100446 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Doveli bi, nemaPitar sa Kariba wrote: ↑28/01/2020 14:50 Pa jbt Jeleskovic, kakav je to argument? Je li jedini na svijetu? Sto se uprava nije potrudila i dovela boljeg kad je otisao?
Jelešković je izgleda jedini kondicioni da valja u BiH
- Logovan
#100447 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa govorim da je vrlo moguće da je otišao zbog njega, a čovjek zna raditi svoj posao, stručnjak je samo takav (napravio se problem tamo gdje ga nije bilo). Naravno da nije jedini, ako nema u BiH, onda traži vani. Ako ti je kondicioni otišao zbog ovog ili onog, valjda ćeš potražiti novog koji će biti iste kvalitete ili čak bolji. Zašto nije doveden novi "Jelešković" ne znam, nije mi jasno. Isto kao da su se zadovoljili sa čovjekom koji je "glumio" kondicionog. Imali zamjenu, ali kao da nismo.Pitar sa Kariba wrote: ↑28/01/2020 14:50 Pa jbt Jeleskovic, kakav je to argument? Je li jedini na svijetu? Sto se uprava nije potrudila i dovela boljeg kad je otisao?
-
tcz
#100448 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ne zelim da vjerujem, da jedan navijac takvu posjetu prizeljkuje svom klubu.
- Raigor Stonehoof
#100449 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja u zivotu nisam cuo nizajednog kondicionog trenera do tog famoznog Jeleskovica. Da je kakav radio bi negdje vani a ne u nasim kaljuzama.
Kontradiktoran si Tomo, govoris da je rezultat jedino vazan, a onda tvrdis da je trebao otici covjek koji nam dokazano donosi te rezultate?
I ja mislim da slijedi raspad, i da Vinko nece ni 10 kola docekati. Dabogda bio u krivu, nemam nista protiv njega, cak mi je iza Husrefa bio prvi izbor.
Kontradiktoran si Tomo, govoris da je rezultat jedino vazan, a onda tvrdis da je trebao otici covjek koji nam dokazano donosi te rezultate?
I ja mislim da slijedi raspad, i da Vinko nece ni 10 kola docekati. Dabogda bio u krivu, nemam nista protiv njega, cak mi je iza Husrefa bio prvi izbor.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100450 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa važan, fasuješ dva derbija, 5-2 i 3-1, hajd na jednom da se i zažmiri, bilo je kredita, ovaj drugi već nema nikakvog opravdanja.Raigor Stonehoof wrote: ↑28/01/2020 15:13
Momentum davanja otkaza je nikakav, trebalo je pustiti još utakmicu sa Zvijezdom i da se zaokruži polusezona, onda se igrati razlaza.
U principu je atmosfera zatrovana već neko vrijeme, a u takvim situacijama uglavnom leti trener.