Jasta, samo pamet razvlaciti, dok se boje ne rastope!insomnia78 wrote:Ono pamet im razvući?
A u medjuvremenu Turci odradjuju "dupli pas".
Jasta, samo pamet razvlaciti, dok se boje ne rastope!insomnia78 wrote:Ono pamet im razvući?
Treba poprilicno visok stepen ispranosti mozga pa povlaciti Srebrenicu po ovoj kaljuzi od teme a sve u propagandne svrhe vojske koju ocima nisi vidio.Kikibombona wrote:
Cude se sto Srbi ismijavaju genocid u Srebrenici i sto nece isti da priznaju.
A boli ih lijevo jaje za genocidom nad jezidi narodom i segace se zato sto Jezidima slijedi novo etnicko ciscenje.
A bale nad Palestincima.
Cetnici, ustase i islamisti - jedno te isto
a gdje je ona "zna se ko je prvi počeo sa samoubilackim napadima"insomnia78 wrote:Ono pamet im razvući?
insomnia78 wrote:Stari antifasistiKikibombona wrote:SDF oslobodio Tel Nasre od ISILa i evo sta je ostalo od jedne crkve...
SDF oslobodio 50 zene iz ISIL zatocenistva. Pogledajte samo ta lica. Smrdljivi babuni!
Grafit u Novom Sadu, u prilog temi da Srbi podrzavaju Kurde!![]()
'vako je isto, ako ne i gore, poslije njih ostajala pustos i oni se dodju furati na Kurde
Za mene su svi ljudi jednaki. Sve zlocine i zlocince isto tretiram. Mozda zato sto sam 'nista' po naciji i 'nista' po vjeri, pa sve ljude mogu jednako tretirati.sandzokan wrote:Treba poprilicno visok stepen ispranosti mozga pa povlaciti Srebrenicu po ovoj kaljuzi od teme a sve u propagandne svrhe vojske koju ocima nisi vidio.
حيا الثورة @VivaRevolt
Euphrates Shield proxies have committed a heinous crime that is an affront to the honor of all Afrinis,they have,they have mutilated and stripped the body of YPG female fighters,these bastard psychopaths must pay for this crime,I hope that YPG shoot those bastards on the spot
8:33 AM - 1 Feb 2018
Julian Röpcke
Verified account @JulianRoepcke
4h4 hours ago
Julian Röpcke Retweeted SURA
TURKEY is responsible for the actions of its proxies in #Afrin.
If it doesn’t stop war crimes like this, it is not much better than Assad.
#HateOn
SURA
@AlSuraEnglish
4h4 hours ago
Laughter is heard before #Syrian rebel pushes her chest with his boot, another says "No don't do things like this guys". The next fighter says "Bring the other one" referring to the female #Kurdish #YPG (YPJ) fighters corpse. #Turkey has not commented on rebel behavior yet.
Već sam ti jednom napisao da kod mene ne pali patetika a ni lažno moralisanje....Kikibombona wrote:
Tebi je smijesno sto su zrtve posljednjeg genocida koji se desio uplasene i sto ce nakon genicoda i etnickog ciscenja u Iraku istu sudbinu docekati u Siriji.
I onda se neko cudi cetnicima...
Ma dajte, kao da ima neke razlike izmedju cetnika i islamista...
Ako nisi primjetio ja podržavam iran i Tursku i oni samo kičmu savijaju na namazu...Kikibombona wrote:Idi pred americku i izraelsku ambasadu!pirpa wrote:Kikija pod ruku i pred Tursku ambasadu
Jedni i drugi ponizavaju, pisaju se u usta tvojim islamistickim rezimima!
Iz huje tvoji islamisti ubijaju druge muslimane, Amerikancima i Izrelcima mogu samo kurac popusiti. Jadni ste.
Turci samo u namazu... i pred Putinompirpa wrote:Ako nisi primjetio ja podržavam iran i Tursku i oni samo kičmu savijaju na namazu...Kikibombona wrote:Idi pred americku i izraelsku ambasadu!pirpa wrote:Kikija pod ruku i pred Tursku ambasadu
Iz huje tvoji islamisti ubijaju druge muslimane, Amerikancima i Izrelcima mogu samo kurac popusiti. Jadni ste.![]()
Nisu to ljudi kao oni tvoji Kurdi koji su samo alat za ostvarenje tuđih ciljeva
Jesi mozda ovo zaboravio?pirpa wrote:Ako nisi primjetio ja podržavam iran i Tursku i oni samo kičmu savijaju na namazu...Kikibombona wrote:Idi pred americku i izraelsku ambasadu!pirpa wrote:Kikija pod ruku i pred Tursku ambasadu
Iz huje tvoji islamisti ubijaju druge muslimane, Amerikancima i Izrelcima mogu samo kurac popusiti. Jadni ste.![]()
Nisu to ljudi kao oni tvoji Kurdi koji su samo alat za ostvarenje tuđih ciljeva

Valja znati balansirati izmedju zapada i istokahandžar88 wrote: Turci samo u namazu... i pred Putinom
Pa i jesu u okolici Sarakiba. Tacnije: 13km od grada.muhafuca wrote:Prve glasine da je SAA u okolici Saraqib-a
Ja ne vjerujem - bilo bi prebrzo (cak i za tempo kojim idu u zadnje vrijeme)
Ali bumo vidjeli
Rabea Kalawandy: Reports that large numbers of people from Saraqib flew to Idlib city and the Syrian army's entry into SaraqibCode: Select all
https://www.facebook.com/rabea.kalawandy/posts/1343842069049275

According to AP there is a proposal by the Kurds to persuade Assad to deploy his troops as a buffer between the Kurds and Turks in Afrin. US open to that proposal, Assad still want full control of the area

U prevodu:Challenger_ wrote:- Kurdi Damasku nude da se SAA postavi kao "buffer" između njih i Turaka. USA begenišu ovaj prijedlog, ali dr. Bašar el-Asad želi punu kontrolu nad čitavim područjem. Rusi šute...
According to AP there is a proposal by the Kurds to persuade Assad to deploy his troops as a buffer between the Kurds and Turks in Afrin. US open to that proposal, Assad still want full control of the area
akaunt wrote:Desavanja u Bosni, desavanja u Srbiji, desavanja u Hrvatskoj , sve zajedno tri i po hiljade strana.
Desavanja u Siriji četiri hiljade....
Fenomen vrijedan posmatranja !
Da... Ponovo listam (h)istorijske/povijesne knjige sa pretenzijom da nađem konflikt sličan sirijskom i ne polazi mi za rukom. Isto tako, ne može se a ne odati priznanje političkoj inteligenciji Damaska i samog dr. Assada.Krokodajl wrote:U prevodu:
Kurdi bi da pazare, a SAA da gleda 'oćel Milicija.
E neće da može
Najveći problem Kurda je što oni misle ako je u Londonu ISIL veći belaj od SDF-a, da je i u Damasku ista situacija.