N.E. #Hama : #SAA liberated Jubb Zrayq & Abyan villages from #ISIS
Sirija vol. 2
- fosna2014
#100276 Re: Sirija vol. 2
- fosna2014
#100277 Re: Sirija vol. 2
S.E. #Aleppo #SAA liberated Mulahimat & Atshanah Sharqiyah villages
- Young Erotica
#100278 Re: Sirija vol. 2
Mirno spavajte TIP je na prvim linijama odbrane domovine od nusarija.Kareem Abdul wrote:Dakle, SAA osvaja područja u Idlibu a pobunjenici se bore protiv Kurda u Afrinu.
Najveći debili koji su ikada postojali.
- fosna2014
#100279 Re: Sirija vol. 2
#SAA #Tiger_Forces restarted #Idlib offensive & liberated Qalaat Mirza, Tall Khatrah, Dhahabiyah, Ţuwayl al Ḩalīb, Al Mushayrifah, Salihiya, Buraghayti, Judaydah, Tawahinah, Massada, Hasayniyah & Tall Sultan villages, Jabal Ţuwayyil (& the nearby Air Defense Base) & Tuwaym farms
- Young Erotica
#100280 Re: Sirija vol. 2
Posle svakog sastanka u Astani SAA udara jako.
Ops Soči je ovaj put u pitanju.
Ops Soči je ovaj put u pitanju.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#100281 Re: Sirija vol. 2
pozivam ozbiljne forumaše da noćas ne spavaju
- rajv0sa
#100282 Re: Sirija vol. 2
Turski konvoj oberićetio današnji napredak saa u idlibu.
- Krokodajl
#100283 Re: Sirija vol. 2
japin_mutapi wrote:pozivam ozbiljne forumaše da noćas ne spavaju
- Kikibombona
#100284 Re: Sirija vol. 2
Kakav nacionalizam, o cemu pricas?MaliDuje wrote:Ja sam prvo mislio da si ti pristrasan,ali tvoji postovi idu do imbecilnosti...
Cuj Rusi izdali...Pa Rusi dosli da sacuvaju Asada i to su uradili...Bole ih za Kurde...Oni koji izdaju su Amerikanci...Kakva crna nadoknada vremena,uvukli su Kutlrde u opasnu igru koja se mora politicki zavrsiti...Ne zavrsvaa se to ni puskom niti kurdskim natitetom...Odavno nisam procitao gluplje objave...
U rangu si sa Insomniom stim sto on nije tako opsiran...
Srbi picke zato sto se posibali sa Amerikancima i kokali se tri meseca...Ajde kokaj se ti sa Amerima jedan dan...
Siris nacionalizam ovde da bi dobio podrsku za gluposti koje pises...
Srbi su se predali bez da je americka cizma stala na tlo Srbije. Ne znam da li je iko ispao tolika picka?
Vidim da imate kompleks od Amerikanaca kao sto imate od Otomana. Nije zdravo za mentalnu higijenu.
- Kikibombona
#100285 Re: Sirija vol. 2
Problem sa vama Srbima je sto su vam Amerikanci nabili kompleske i zbog toga niste sposobni racionalno razmisljati. I ja osudjujem americku politiku, ne slazem se sa njom, smatram da su veliki zlocinci, jednako kao tvoji Rusi. Al' ja za razliku od vas nisam ismompleksiran. Pogledaj svoju bracu na MCM, svi mrze Ameriku. Ludilo. I zbog toga ste nerealni. Iznosite svoje zelje. U Kurdima vidite Siptare, sta li!??Young Erotica wrote:Amerikanci nisu kurdi.
Opet ti kazem, dobar si da napises dugačak post,samo je problem sto ti ovde predstavljas mokre snove kurda koji su samo instrument u datom momentu,sto bi se reklo poslednja opcija kada su sve druge popusile.
Amerikanci imaju svoje interese u Siriji. Dugo ce ostati, vec su najavili. A Amerikanac se ne razbacuje gek tako sa najavama. Ne prave baze iz zajebancije.
Zasto ne posumnjas da ce Rusi otici i ostaviti Asada da ga ocerupaju sa svih strana!?? Zasto tako Rusima vjerujes? Da nisi malo pristrasan, da nemas Putinovu sliku u novcaniku?
- undefined007
#100287 Re: Sirija vol. 2
Može li mi neko čisto informativno otprilike reći sa koliko vojske raspolažu SAA/FSA/Kurdi okvirno bez dijeljenja na Nusre, SDF, PKK i slično.
- Young Erotica
#100288 Re: Sirija vol. 2
Opa izvukosmo I diplomu iz psihologije.Kikibombona wrote:
Problem sa vama Srbima je sto su vam Amerikanci nabili kompleske i zbog toga niste sposobni racionalno razmisljati. I ja osudjujem americku politiku, ne slazem se sa njom, smatram da su veliki zlocinci, jednako kao tvoji Rusi. Al' ja za razliku od vas nisam ismompleksiran. Pogledaj svoju bracu na MCM, svi mrze Ameriku. Ludilo. I zbog toga ste nerealni. Iznosite svoje zelje. U Kurdima vidite Siptare, sta li!??
Amerikanci imaju svoje interese u Siriji. Dugo ce ostati, vec su najavili. A Amerikanac se ne razbacuje gek tako sa najavama. Ne prave baze iz zajebancije.
Zasto ne posumnjas da ce Rusi otici i ostaviti Asada da ga ocerupaju sa svih strana!?? Zasto tako Rusima vjerujes? Da nisi malo pristrasan, da nemas Putinovu sliku u novcaniku?
Kakvi kompleksi druze objasni mi molim te,nije tajna da srbi ne vole amerikance,ali to ne znaci da nemam moc rasuđivanja ni ja a ni mnogi moji zemljaci,to ko je iskomplekiran vidimo po upisima ovde, duris se kao malo dete, siris propagandu i lazi iz samo sebi znanih razloga. Ja sam vec rekao da su rusi i ameri jedan medaljon sa dva lica. Kurde niti volim niti ne volim, ali su najvece prostitutke ovog rata.
USA su vec svasta izjavile u vezi Sirije pa kako je to proslo, uostalom treba podsetiti da je prvi pik Amerike bila pobunjenicka strana, kada se to okrenulo u pogrešnom pravcu pa su kurdi dosli kao poslednja opcija.
Rusima je Asad zlatna koka,reci mi gde su vise puta pokvarili USA planove?
Last edited by Young Erotica on 31/01/2018 23:35, edited 1 time in total.
- Young Erotica
#100289 Re: Sirija vol. 2
I jos ovo, Amerika ima odnose sa mnogo zemalja u regionu, neke su joj cak i saveznici i ta avantura bi mogla previse da ih kosta a malo da dobiju.
-
MaliDuje
#100290 Re: Sirija vol. 2
Citam danas otvaranje dosijea iz Dejtona...Klark pokazuje clanu srpake delegacije jednu babu u Aleksincu...Tada je vec sve bilo jasno...Kikibombona wrote:Kakav nacionalizam, o cemu pricas?MaliDuje wrote:Ja sam prvo mislio da si ti pristrasan,ali tvoji postovi idu do imbecilnosti...
Cuj Rusi izdali...Pa Rusi dosli da sacuvaju Asada i to su uradili...Bole ih za Kurde...Oni koji izdaju su Amerikanci...Kakva crna nadoknada vremena,uvukli su Kutlrde u opasnu igru koja se mora politicki zavrsiti...Ne zavrsvaa se to ni puskom niti kurdskim natitetom...Odavno nisam procitao gluplje objave...
U rangu si sa Insomniom stim sto on nije tako opsiran...
Srbi picke zato sto se posibali sa Amerikancima i kokali se tri meseca...Ajde kokaj se ti sa Amerima jedan dan...
Siris nacionalizam ovde da bi dobio podrsku za gluposti koje pises...
Srbi su se predali bez da je americka cizma stala na tlo Srbije. Ne znam da li je iko ispao tolika picka?
Vidim da imate kompleks od Amerikanaca kao sto imate od Otomana. Nije zdravo za mentalnu higijenu.
Kakvi crni kompleksi...Amerikanci su svetska sila broj jedan a Srbija drzavica na Balkanu...Neuporedivo...
Sa druge strane Amerikanci su napravili Republiku Srpsku i ponudili Milosevicu Kosovo u Srbiji sa statusom Republime Srpske u Bosni...Milosevic odbio i posle smo dobili po picki...
Da li si ti rodjace svestan kako je biti u rovu kada ti lete avioni iznad glave...Pa nismo mi bili jebeni Isilovci koje je za zivot boleo,mi smo se sa Kosova hteli zivi vratiti svojim roditeljima...Ja nisam verovao u 70 devica vec u rock and roll...Bitne su to razlike ali ocigledno imas neki problem...
Koliko god danas u Srbiji mislili da su im Rusi prinatelji,Rusi zapravo jebu Srbe na kontu Kosova...
Ali sta da ti pricam kada je tebi ideal Kurdska manjina na bliskom istoku,koja ce dobiti drzavu al u k...
I vec kada si se dotakao Srba,ja ipak mislim da su dva najgora lidera 1991 imali Srbi i Bosnjaci...Zato su i najvise najebali...Ti ne mozes skapirati da Srbin sa ove strane Drine vise mrzi Srbina iz Bosne nego Bosnjaka...I uvek nas je zapravao boleo k za Bosnjake u smislu kao sto nas boli npr za Italijane...Srbi su mrzeli Hrvate...
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#100293 Re: Sirija vol. 2
Kurdi se hvale...

Liberman opet upućuje prijetnje prema Bejrutu.
_______SDF : 18 Turkish soldiers killed , 2 vehicles destroyed in special operation near #Afrin
Liberman opet upućuje prijetnje prema Bejrutu.
- Young Erotica
#100294 Re: Sirija vol. 2
Meanwhile in Paralel Universe
- Kikibombona
#100295 Re: Sirija vol. 2
Kurdi ) - 60 000undefined007 wrote:Može li mi neko čisto informativno otprilike reći sa koliko vojske raspolažu SAA/FSA/Kurdi okvirno bez dijeljenja na Nusre, SDF, PKK i slično.
SAA - 200 000
tzv. FSA - 60 000
Otprilike...
- Challenger_
#100296 Re: Sirija vol. 2
Pratim sirijske provladine aktiviste i nigdje traga razumjevanju za tursku akciju na sjeveru zemlje. Sasvim suprotno: agresori, fašisti, ovo, ono. Sve suprotno tezama o "patološkoj mržnji baatista prema Kurdima" o kojoj bunca onaj zenički logoreik.
Šta god da napiše, nema blage veze sa životom.
- Kikibombona
#100297 Re: Sirija vol. 2
Kada ti Denis, zvani 'ruska papiga', kaze da si logoreik...
A dovoljno je procitati jedan njegov komentar i znati sve ostale...
Uzas.
A dovoljno je procitati jedan njegov komentar i znati sve ostale...
Uzas.
-
MaliDuje
#100298 Re: Sirija vol. 2
I jos po 50000 stranaca dodaj SAA i FSA...Kikibombona wrote:Kurdi ) - 60 000undefined007 wrote:Može li mi neko čisto informativno otprilike reći sa koliko vojske raspolažu SAA/FSA/Kurdi okvirno bez dijeljenja na Nusre, SDF, PKK i slično.
SAA - 200 000
tzv. FSA - 60 000
Otprilike...
Jedino nam Isil nestao...
-
MaliDuje
#100299 Re: Sirija vol. 2
Jel.jos postoji FK Celik iz Zenice...Ima li Kurda u ekipi?Challenger_ wrote:Pratim sirijske provladine aktiviste i nigdje traga razumjevanju za tursku akciju na sjeveru zemlje. Sasvim suprotno: agresori, fašisti, ovo, ono. Sve suprotno tezama o "patološkoj mržnji baatista prema Kurdima" o kojoj bunca onaj zenički logoreik.
- Challenger_
#100300 Re: Sirija vol. 2
Kakav crni Denis jadna lažovčino. Ni blizu.Kikibombona wrote:Kada ti Denis, zvani 'ruska papiga', kaze da si logoreik...![]()