Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- kamen spoticanja
#10027 Re: Zeničani
http://www.zenit.ba/foto-ulica-londza-u ... li-radovi/
Jos koji metar biciklisticke staze...hebo zaposljavanje
Jos koji metar biciklisticke staze...hebo zaposljavanje
-
Mustang1
#10028 Re: Zeničani
Jel ovo znaci i kraj Celika ili novi poceta? 
-
kakavdanakneiskustvu
- Norm
#10030 Re: Zeničani
...Da se samo nadovezem, daBogda nam on bio gradonacelnik a Seki mu savjetnik...dozivotni...Zaitsev wrote:
"Znate šta momci, ja ću dati najbolje od sebe da ovo pokušamo dovesti u red. Zajedno sa vama, za koje znam da volite Čelik i znam da živite za njega isto kao i ja dok sam nekad bio mlađi, pamtim kad me je babo na guvernalama bicikla vodio u Blatušu na utakmice, mi možemo ovdje nešto napraviti. Početi ćemo od tog i tog, prvo to mora da se uradi pa onda sve ostalo. Znam da mnogi krive Opštinu za sve, ali vjerujte mi to nije tako. Previše je dugova, previše je nestručnih ljudi dolazilo i prolazilo Čelikom i sad nije ni bitno ko sve. Bitno je da mi možemo zajedno da vratimo Čelik tamo gdje pripada. Tada će biti bolje i gradu i vama i nama i svima. Evo već sutra ću zakazati sjednicu... Feridaaaaaaa (inače sekretarica, trčećim korakom ulazi u kancelariju). Molim te Ferida, nećemo sutra, u ponedjeljak ćemo... Za utorak zakaži sjednicu i reci svima ko ne dođe da će imati problem. Ono što bih htio jeste da i vi dođete momci. Staćemo mi u kraj ovome..." ...
Odlazimo pajdo i ja. Ferida ulazi u kancelariju, šefe u koliko ste ono rekli sati? Marš Ferida u 3 pm, nikog ne zivkaj. Ovim levatima javi u ponedjeljak da se sjednica prolongira, nemamo kvorum, delegatu Omeru četeresnica kako mu je umrla jetrva pa mora na tehvid, a bez Omera se ništa ne može je l'... he he he pukne Feridu po debelim guzovima i nastavi igrati pasijans na Comodore 64.
E to bi bila retorika i previše sam je puta imao priliku čuti, ali nikad, nikad i nikad da političar kaže da ga boli kurac ili da ne zna o nečemu nešto. Također, nikada ni jedan "predsjednik" nije došao u Čelik a da nije noktima čupao i grizao da ostane tu.
Da budemo iskreni, svako ima negdje tal i ničije maslo nije za ramazana. Na kraju krajeva, nećemo ni znati ako ne doživimo. Bilo ko da bude gradonačelnik a da nije stranački je uspjeh, jer time slabi moć vladajuće stranke tj. zelenih...
- phillie
#10031 Re: Zeničani
Ono kad ides na Skupstinu sa pistoljem
Da Bog da bio primjer svim nasim politicarima...
-
kakavdanakneiskustvu
#10032 Re: Zeničani
još uvijek je u pritvoru
- Oi
- Freamon Lester
#10034 Re: Zeničani
Po pocetnim slikama kao da puca na ovo dijete na biciklu.
Kako je Zenicablogu potvrđeno iz više izvora, Adilović će, osim za djelo “izazivanja opće opasnosti” najvjerovatnije odgovarati i za djelo “nedozvoljenog držanja oružja”, jer navodno ne posjeduje dozvolu (za nošenje) oružja.
Klasican pokusaj ubistva...
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
#10036 Re: Zeničani
Freamon Lester wrote:![]()
Po pocetnim slikama kao da puca na ovo dijete na biciklu.
Kako je Zenicablogu potvrđeno iz više izvora, Adilović će, osim za djelo “izazivanja opće opasnosti” najvjerovatnije odgovarati i za djelo “nedozvoljenog držanja oružja”, jer navodno ne posjeduje dozvolu (za nošenje) oružja.
![]()
Klasican pokusaj ubistva...
sin non stop danas u policiji ,raspituje se kad ce ovaj kreten izaci
- Norm
#10037 Re: Zeničani
...nemojte tako, kakav kreten pa do jucer su ga mnogi hvalili kako je postao vjernik i dosao tobe...nego kada izadje, ovi na koje je pucao treba da budu svjesni da ce mu se morati izviniti...
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#10038 Re: Zeničani
Zar se cita John Leech i kod forumskih sveznalica ?

-
kakavdanakneiskustvu
#10039 Re: Zeničani
ja ga hvalio nisam,cak naprotivNorm wrote:...nemojte tako, kakav kreten pa do jucer su ga mnogi hvalili kako je postao vjernik i dosao tobe...nego kada izadje, ovi na koje je pucao treba da budu svjesni da ce mu se morati izviniti...
- kamen spoticanja
#10040 Re: Zeničani
Mi cekamo i da se Dzevad oglasigentoo wrote:Zar se cita John Leech i kod forumskih sveznalica ?![]()
- Casual's
#10041 Re: Zeničani
Pušteno đubre, još ga njegov BMW čeka na službenom parkingu..
- commendatore
#10042 Re: Zeničani
kurčina od zakona, policije, sudstva, drzave i na kraju "sporta" a najveca od narodaCasual's wrote:Pušteno đubre, još ga njegov BMW čeka na službenom parkingu..
jebem ga ja u usta kome je ovo stanje ovako prihvatljivo i normalno
Zenica nema vise grama grada u sebi - obicna je selendra.
Danas na bazenu ponosni vlasnik golfa VI, i zatezajuceg vratnog lanca i narukvica u sorcu i ispod strsecim gaćama ladno se kupa u bazenu jbt....
- Zaitsev
#10043 Re: Zeničani
Svašta bih opsovao sad, ali ne ide... Odgovorno tvrdim da se NIKAD sa Juga nije orilo nešto tako, naprotiv. Pričaš gluposti i bulazniš, a ja zaista ne vidim razlog za to. Mogao bih ti do ujutro pričati o svim akcijama podrške, a tiče se Sarajeva. Kada su im momci iz prve ekipe nastradali u Žepču, u saobraćajnoj nesreći, dovezeni su u KBZ. Pred bolnicom se u roku od sat vremena nacrtalo 30 "faking navijača" ; kada je pokojni Vedran nastradao, 200 "faking navijača" je stajalo u prvom redu na sahrani, itd. itd. Ti "faking navijači" imaju najnormalnije odnose sa Sarajevom i njihovim navijačima, vjeruj mi. Što se tiče utakmica, šorki, čeka i ostalog, to je dio tog mentaliteta koji se ne može objasniti. Sa strane on izgleda primitivan, ali jednostavno je tako na svim tribinama. To što kažeš da se uglavnom radi o teškoj bagri, evo ja te pozivam sutra da dođeš u prostorije Udruženja i da se uvjeriš kolika je to bagra. Moram još jednom napisati da pišeš gluposti i to u ogromnim količinama, a nemaš pojma ni o čemu. Govoriš o faking "navijačima", a prestao ti je klub postojati kad je izgubio kod kuće. Sram i stid da te bude! Momci, pravi čaršijski momci, pazi sad, visoko obrazovani i sa stabilnim poslovima su iste gubili i gube, jer se hvataju u koštac sa takvim kao što si ti. Kojima je najlakše reći: "Čelik gubi, nema rezultata, još stoka vodi klub, ko ga jebe, za mene taj klub više ne postoji..." A sutra ćeš na kafi i na pivi soliti pamet kako si ti prije 15 godina bio navijač, obišao Jugu s Čelikom, odvajao od usta da ideš na tekme. Sram i stid da te bude zbog ovih riječi, zbog ovih gluposti koje si napisao...commendatore wrote:kurčina od zakona, policije, sudstva, drzave i na kraju "sporta" a najveca od narodaCasual's wrote:Pušteno đubre, još ga njegov BMW čeka na službenom parkingu...... za mene je Celik presto da postoji - kad je izgubio od Drine 1:0 na bilinom polju prije jedno 10 godina kad je i bez jebenog bojkota dolazilo po 100 ljudi na utakmicu i toliko o samim faking "navijacima"..... jos kad sam dozivio da se ori JEBEMO VAM MARKALE sa "navijackog juga" - tad sam reko ovog kurca nikad Celika kao igracke, finansijske, skolske i svake druge institucije nema nikad vise za mene.... ja sam bio na Markalama kad su se desile i ono ni jedan normalan mozak ne bi mogao da psuje.... neka ga nema i nek je se ugasio... nit smo sportska sredina, nit navijacka (jer se uglavnom radi o teskoj bagri), nit u zenici ima vise ista zenicko..... sva Zenica mirise na Arnaute, Babino, Nemilu, a "fina gradska raja" parkira bNwove gdje im se kurac digne i puca kako im se cejfne..... i naravno pusti - sto da ne.....
![]()
jebem ga ja u usta kome je ovo stanje ovako prihvatljivo i normalno
Zenica nema vise grama grada u sebi - obicna je selendra.
Danas na bazenu ponosni vlasnik golfa VI, i zatezajuceg vratnog lanca i narukvica u sorcu i ispod strsecim gaćama ladno se kupa u bazenu jbt....
Slažem se s tobom da nam Zenica miriše na ruralna područja, ali normalne gradske raje još uvijek ima. Nažalost, ti to ne možeš ni vidjeti ni znati gdje se kreću jer nisi jedan od njih. Ako je Zenica obična selendra, ja sa sigurnošću mogu tvrditi da si ti jedan od najvećih seljaka.
Molim te nemoj shvatati ništa lično...
Živio !
- Norm
#10044 Re: Zeničani
nisam ni mislio na tebe...kakavdanakneiskustvu wrote:ja ga hvalio nisam,cak naprotivNorm wrote:...nemojte tako, kakav kreten pa do jucer su ga mnogi hvalili kako je postao vjernik i dosao tobe...nego kada izadje, ovi na koje je pucao treba da budu svjesni da ce mu se morati izviniti...
- Zaitsev
#10045 Re: Zeničani
Pričaš gluposti druže. Ti jesi seljak, naravno, valjda shvataš da ne moraš biti sa sela da bi to bio. Ja se ne smatram "finom gradskom rajom" i ne znam otkud ti taj izraz. Samim time što si odgovorio na jednu stvar od 15 koje sam ti napisao, dovoljno govori o tebi, tvojoj sposobnosti za diskusiju i tvom stepenu "papanluka" kao i tvojoj polupismenosti. Da rezimiramo: Pričaš gluposti i izmišljotine, momke koji se bore, pa kako - tako da nešto promijene ti nazivaš bagrom, ostali su faking "navijači" a ti si pravi navijač i Zeničanin, dijete s asfalta jer te boli kurac za Čelika, izgubio Čelik od Drine...commendatore wrote:neš ti meni stari pricat sta sam ja sluso a sta nisam![]()
jesam ja sam seljak jer mi neki papak s foruma to kaze
cuj nemoj shvatit nista licno nakon kamare uvreda
eto ti si fina gradska raja - sav mirises na nju mrš
![]()
Opet ti kažem, bujrum u Udruženje i uvjeriš se kolika je to bagra i kakvi su to "faking navijači"...
- commendatore
#10046 Re: Zeničani
to je tako kod seljaka - redovno ubjedjuju druge da su seljaci a nije im strano ni pickasto vrijedjanjeZaitsev wrote:Pričaš gluposti druže. Ti jesi seljak, naravno, valjda shvataš da ne moraš biti sa sela da bi to bio. Ja se ne smatram "finom gradskom rajom" i ne znam otkud ti taj izraz. Samim time što si odgovorio na jednu stvar od 15 koje sam ti napisao, dovoljno govori o tebi, tvojoj sposobnosti za diskusiju i tvom stepenu "papanluka" kao i tvojoj polupismenosti. Da rezimiramo: Pričaš gluposti i izmišljotine, momke koji se bore, pa kako - tako da nešto promijene ti nazivaš bagrom, ostali su faking "navijači" a ti si pravi navijač i Zeničanin, dijete s asfalta jer te boli kurac za Čelika, izgubio Čelik od Drine...commendatore wrote:neš ti meni stari pricat sta sam ja sluso a sta nisam![]()
![]()
Opet ti kažem, bujrum u Udruženje i uvjeriš se kolika je to bagra i kakvi su to "faking navijači"...![]()
![]()
- Zaitsev
#10047 Re: Zeničani
U pravu si prijatelju...commendatore wrote:to je tako kod seljaka - redovno ubjedjuju druge da su seljaciZaitsev wrote:Pričaš gluposti druže. Ti jesi seljak, naravno, valjda shvataš da ne moraš biti sa sela da bi to bio. Ja se ne smatram "finom gradskom rajom" i ne znam otkud ti taj izraz. Samim time što si odgovorio na jednu stvar od 15 koje sam ti napisao, dovoljno govori o tebi, tvojoj sposobnosti za diskusiju i tvom stepenu "papanluka" kao i tvojoj polupismenosti. Da rezimiramo: Pričaš gluposti i izmišljotine, momke koji se bore, pa kako - tako da nešto promijene ti nazivaš bagrom, ostali su faking "navijači" a ti si pravi navijač i Zeničanin, dijete s asfalta jer te boli kurac za Čelika, izgubio Čelik od Drine...commendatore wrote:neš ti meni stari pricat sta sam ja sluso a sta nisam![]()
![]()
Opet ti kažem, bujrum u Udruženje i uvjeriš se kolika je to bagra i kakvi su to "faking navijači"...![]()
![]()
sreca pa nisi neki relevantan faktor
- commendatore
#10048 Re: Zeničani
ja tebi nisam prijatelj srecom niti cu ikad bit - sa klosarima se ne druzim zao mi je - te je s ovim prica zakljucena - svoje misljenje sam izrekao na osnovu vlastitih zapazanja a ne tetkinih saopstenja i to je bilo to.
- Zaitsev
#10049 Re: Zeničani
Dobro druže, kako god ti kažeš. Što se tiče mišljenja, opusti se, ono je k'o i šupak... Svako ga ima... A zašto misliš da sam klošar i šta podrazumijevaš pod tim?commendatore wrote:ja tebi nisam prijatelj srecom niti cu ikad bit - sa klosarima se ne druzim zao mi je - te je s ovim prica zakljucena - svoje misljenje sam izrekao na osnovu vlastitih zapazanja a ne tetkinih saopstenja i to je bilo to.