Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Valensija rasprodaje komplet tim začas ce ih očerupati ostali klubovi, samo se mora požuriti dok traje bagatela Coquelin i Parejo vec potpisali za Viljareal.
Javi Garcia tražio da mu ostave samo Gayu i Lim mu to udovoljio
Mislim, šteta za šišmiše nisu zaslužili onog idiota, ipak su oni bili veliki španski klub. Ali sami su mu se prodali i sad idu nezaustavljivo nizbrdo.
Navijači Valencije su prije tri dana izašli na ulice kako bi iskazali bojkot protiv vlasnika njihovog nogometnog kluba, singapurskog biznismena Petera Lima.
Marca je izvijestila kako je više od 500 navijača "sahranilo" nogometni klub na ulicama Valencije, a najvećeg krivca u svemu vide singapurskog tajkuna koji je momčad s Mestalle, prema njihovom uvjerenju, doveo do propasti.
Navijači su tražili da Lima proda nogometni klub i napusti upravu, nakon što je Valencia sezonu završila na devetom mjestu. Oni su uvjereni da nije sposoban da se bavi nogometom i vodstvom jednog tima, te da je svojim nerazumnim potezima gurnuo Valenciju prema ponoru.
Kriza je uveliko pogodila Valenciju, mnogi igrači neće biti plaćeni, očekuje se potpuni haos u narednom periodu, a za sada niko nema rješenje. Pitanje je hoće li nakon svega Šišmiši opstati i igrati narednu sezonu. Bilo bi zaista tragično da se jedan takav klub ugasi.
Inače, singapurski milijarder Lim kupio je Valenciju 2014. godine i izgledalo je kao da kreću neki dani sreće i ponosa, ali iz godine u godinu situacija je bila sve gora.
Ode Valencija niz vodu.
Necu reci da mi je žao. Prodali su dušu djavolu 2014 i sad nema kukanja Onaj kreten Lim ih je za 5 godina haman ugasio
To je problem kod talijana i spanaca. Pune lige stranaca,klubovi prodani sumnjivim likovima,i onda to ide samo unazad. A kad se sjetim Cañizaresa ,Lopeza,Mendiete i ostalih,mslo je falilo da budu prvaci europe a igra vrhunska.
Valencia mi je jedan top3 najsimpaticnija kluba iz Spanije uz Rayo Vallecano i Athtetic Bilbao. Bice steta ako se to desi. Valjda ce se spasiti nekako.
Steta ali tako je to kad klub padne u ruke pojedincu sam odlucuje kako ce i sta raditi... Kao i kod Sunderlenda odlucio gazda zavrnuti pipu i onda trci u trecoj ligi.
Ma skonto i Silva da City sigurno neće osvojit UCL do kraja njegove karijere a i zaželio se vjerovatno domovine. Još ako ima kakvu hamumu s Pirineja, jbg i ona se nešto pita.
Logovan wrote: ↑18/08/2020 00:10
Ovo ti je ono kada u zadnji čas pošalješ bolju ponudu i igrač se predomisli.
Ponuda je bila otprilike ista, u Sociedadu mu dali 2 godine ugovora za istu paru koju bi dobio u Laziju na 3 godine. Vjerovatno konta igrati još 2 godine a i žena mu htjela nazad u Španiju. Nakon 10 godina kupanja na Mančesterskoj kiši zaželila se pravog kupanja u moru.