The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
turbofolk

#10026 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

kakavdanakneiskustvu wrote:

a bilo bi cool da ga se transformise u nekog ko bi bio totalna suprotnost neganu iz vremena kad je ratovao protiv njih i bude kao vodja u borbi protiv ovih šaptača,da onovo zanjiše kukovima i da ima lucille sa sobom,jebeno dobra uloga,a onda se nekim cudom pojavi rick

ovisan sam o ovoj seriji,znam,koliko god da je postala bezze
Pa ja cijelo vrijeme i očekujem takav rasplet, bar kad je u pitanju Negan. Nema smisla ostavit ga ako će njegova rola u seriji biti svedena na rolu jedne Enid ili nekog drugog random lika. Ovoj seriji nedostaju likovi koji su netragom nestali u nekim ranijim sezonama a bili su itekako zapaženi, tipa onaj bez pola lica Dwight, ja sve čekam kad će se pojavit zajedno sa svojom hanumom :D, Maggie mi npr. nimalo ne nedostaje. Ovo što je ostalo, osim Daryla i Negana je sve nekako pičkasto i meljavo. Ona ekipa koju je Judith spasila nakon vremenskog skoka od 6 godina se pokazala kao pravo osvježenje, ali ni oni ne dobijaju nekog značajnijeg prostora u seriji. Eugen je recimo materijal za puno kvalitetniju ulogu u ovakvom svijetu i okruženju, a on slini i plače za Rositom čitavih haman 10 godina. Pa i onaj pop ima bolji položaj u društvu od njega. Ona Alfa, ono je odvratno do bola, sam način kako se kreće njišući se iznad kukova lijevo desno ko zmija dok prilaze granici i kako priča, što Edo Majka reko: Ono Razwlače kad pwriiiiičaju, to je sad ovde moda :D. Njoj priželjkujem kraj sličan onome koji su imali oni hanibali u crkvi u petoj sezoni.

Btw ni ja ne propuštam ni jednu epizodu, ono što propustim, odgledam naknadno do emitovanja sljedeće :D
dale cooper

#10027 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

turbofolk wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

a bilo bi cool da ga se transformise u nekog ko bi bio totalna suprotnost neganu iz vremena kad je ratovao protiv njih i bude kao vodja u borbi protiv ovih šaptača,da onovo zanjiše kukovima i da ima lucille sa sobom,jebeno dobra uloga,a onda se nekim cudom pojavi rick

ovisan sam o ovoj seriji,znam,koliko god da je postala bezze
Pa ja cijelo vrijeme i očekujem takav rasplet, bar kad je u pitanju Negan. Nema smisla ostavit ga ako će njegova rola u seriji biti svedena na rolu jedne Enid ili nekog drugog random lika. Ovoj seriji nedostaju likovi koji su netragom nestali u nekim ranijim sezonama a bili su itekako zapaženi, tipa onaj bez pola lica Dwight, ja sve čekam kad će se pojavit zajedno sa svojom hanumom :D, Maggie mi npr. nimalo ne nedostaje. Ovo što je ostalo, osim Daryla i Negana je sve nekako pičkasto i meljavo. Ona ekipa koju je Judith spasila nakon vremenskog skoka od 6 godina se pokazala kao pravo osvježenje, ali ni oni ne dobijaju nekog značajnijeg prostora u seriji. Eugen je recimo materijal za puno kvalitetniju ulogu u ovakvom svijetu i okruženju, a on slini i plače za Rositom čitavih haman 10 godina. Pa i onaj pop ima bolji položaj u društvu od njega. Ona Alfa, ono je odvratno do bola, sam način kako se kreće njišući se iznad kukova lijevo desno ko zmija dok prilaze granici i kako priča, što Edo Majka reko: Ono Razwlače kad pwriiiiičaju, to je sad ovde moda :D. Njoj priželjkujem kraj sličan onome koji su imali oni hanibali u crkvi u petoj sezoni.

Btw ni ja ne propuštam ni jednu epizodu, ono što propustim, odgledam naknadno do emitovanja sljedeće :D
Dwight ti je u Fear The Walking Dead.

A za Negana se slažem, kriminalno je zapostavljen i šteta je ovom glumcu davati ovako malo prostora. Isto kao da ne znaju šta više da rade sa njim.
simonese

#10028 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by simonese »

mislim da ce Negan odraditi svoje i to kvalitetno :D
burekodsira

#10029 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by burekodsira »

jedva čekam da sjašu ovi šaptači... ali se bojim da onda nemaju više šta prikazati osim da se vrte u krug sa novim zlikovcima... kako god, mislim da će biti posljednja sezona
Tyke

#10031 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tyke »

dale cooper wrote:
turbofolk wrote:

Dwight ti je u Fear The Walking Dead.

A za Negana se slažem, kriminalno je zapostavljen i šteta je ovom glumcu davati ovako malo prostora. Isto kao da ne znaju šta više da rade sa njim.
Sumnjam da ce se Dwighta odreci tek tako, tipujem da ce se vremenom udaljiti od ekipe iz FTWD nakon sto nadje svoju ribu pa onda svojim novim, pozitivnim pogledima na zivot i ljude prenese energiju i na Negana i taj twist u pozitivce kako bi izgurali kraj serije, narocito sto se za Ricka jos nista ne zna vraca li se. A tek taj tandem Rick-Negan bi napravio ludilo za kraj.
Imam toliko rupa u seriji, valjda zbog obaveza posljednjih godina pa onda kaskam sa gledanjem serije, zaletim se odgledam sve pa onda opet velika pauza... onaj Jesus mi se nametao kao potencijalni badass i neko ko bi mogao povuci seriju napred svojim vjestinama, ali da me jebete ne znam ni sta je sad sa njim?

Fali i Glenn, pogotovo sad kad nemas nekih likova koji bi dali draz seriji, toj akciji i naboju. Cak mi je trenutno FTWD zanimljivija po pitanju likova i radnje, ne znam zasto. Ne znam ni kolika je vremenska razlika u radnji izmedju FTWD i TWD, tamo zavrsena 5. epizoda, ovdje pocela 10. Govorim to i iz ovog gore razloga, da Dwight pronadje svoju zenu i onda se vrati ovamo i.....
kakavdanakneiskustvu

#10032 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

jesus je ubijen,ubiloi ga ovi šaptaci koliko se sjecam
kakavdanakneiskustvu

#10033 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

negan na slobodi
Logovan

#10034 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Negan heroj, a ne zločinac. :mrgreen: Ona mala Judith barata sa mačem bolje nego Michonne. :D

Dobar fazon sa stablom, belaj im napravi, ja kontao sad će ih walkeri zgaziti.
sencobih

#10035 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sencobih »

Mogu ovako i ovim tempom razvlačiti ko malu nevjestu, beskonačno. Još jedna u nizu niđe veze epizoda . Onaj cabriolet sa dvije konjske snage :run:
kakavdanakneiskustvu

#10036 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

ovakve zombije koji jedva hodaju mogu na stotine ubijati,samo jel, da scenaristi im dadnu mačeve,nešto kao u michonne
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#10037 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Chmoljo »

Epizoda zvana Dreadlock romance.
simonese

#10038 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by simonese »

Chmoljo wrote:Epizoda zvana Dreadlock romance.
:thumbup: Rastaman Vibration
Tomahawk11
Globalni moderator

#10039 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tomahawk11 »

Opet zaboravio pogledati, znači nisam niš propustio :mrgreen:
Probudite me da pogledam onu za polusezonu :oops:
veliki_ah

#10040 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by veliki_ah »

Nešto su mi se prviše opraštali kad su krenuli u oceanside, isto da idu na mjesec..
Kad će finale polusezone, da vidimo bar malo konkretizacije?
beni-bu-man

#10041 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by beni-bu-man »

Tomahawk11 wrote:Opet zaboravio pogledati, znači nisam niš propustio :mrgreen:
Probudite me da pogledam onu za polusezonu :oops:
Pa dosta ti je ovdje procitat koji post isto kao da si gledao :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#10042 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

:lol: nek neko napiše par redova i to je to
drogon2

#10043 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by drogon2 »

veliki_ah wrote:Nešto su mi se prviše opraštali kad su krenuli u oceanside, isto da idu na mjesec..
pa vjv ce neko zijanit, mogao bi to bit onaj lik sto ode sa judith i michonne il mozda cak i michonne. Negdje cini mi se procitah da ce ovo glumici bit zadnja sezona.
amidzazeher

#10044 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by amidzazeher »

Ovo i Neganu dosadilo glumiti u ovom sr*** od serije?
Jebo majku koga ovi vise zajebavaju! Ko od ovih levata u seriji jos ima a da o njemu nije bila citava jedna epizoda?
Hajde u ovoj su ih barem malo izmixali.
Kontam sta se konkretno desilo u ovoj epizodi? Zombiji navaljuju, oni furaju u ispomoc jednima pa drugima i to je to!
Al hajde bice valjda jos jedna ok epizoda u ovoj sezoni :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#10045 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

veliki_ah wrote:Nešto su mi se prviše opraštali kad su krenuli u oceanside, isto da idu na mjesec..

još 5 epizoda valjda
strong69

#10046 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by strong69 »

Negan puk'o.
Logovan

#10047 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Jako ovo sa Neganom. :D Bježi što dalje, čupavi mu vratio Lucille i jaknu, ubija ga zato što je ubio majku i dijete i još se nađe sa šaptačima. Valjda će on satrati onog bradatog, kad već nije uspio Daryl prošle sezone. :D
kakavdanakneiskustvu

#10048 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

nečujni zombi se pojavi neganu na deset cm od niega a da ge ovaj ne čuje
amidzazeher

#10049 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by amidzazeher »

kakavdanakneiskustvu wrote:nečujni zombi se pojavi neganu na deset cm od niega a da ge ovaj ne čuje
:lol: :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#10050 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tomahawk11 »

kakavdanakneiskustvu wrote:nečujni zombi se pojavi neganu na deset cm od niega a da ge ovaj ne čuje
stealth zombie
Post Reply