Bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#10026 Re: Bundesliga
Ima öroblema sa preppnama i lao procijenili nece moci izdrzat napor EP. Danas mu rodjendan jos
- nKrkan
#10027 Re: Bundesliga
Pročitajte izjavu Lowata na bildu .
- BHF_Manijak
#10028 Re: Bundesliga
Ma seru ba bezze jebo im ja mater debilnu, uopste na pocetku nije receno da je toliko strasna povreda, tek neki sitni problemi s preponama! Lafo sad moze samo pravolinijski trcati, pa jarane ima jos 10 dana do pocetka prvenstva, 3-4 sedmice do knockout faze, oporavio bi se da je ne znam ti sta u pitanju, mog'o si ga kasnije koristit. Al' zato nek' je mrtvi Podolski tu!
Ovo je sranje nevidjeno i mislim da uopste nije toliko teska povreda da ne bi mog'o zaigrati na EP-u! Eto nek' je Schweinsteiger zato spreman, covjek koji 4 mjeseca nije utakmice nijedne jedne odigr'o. Fuj, zgadise mi EP majke mi mile.
Ovo je sranje nevidjeno i mislim da uopste nije toliko teska povreda da ne bi mog'o zaigrati na EP-u! Eto nek' je Schweinsteiger zato spreman, covjek koji 4 mjeseca nije utakmice nijedne jedne odigr'o. Fuj, zgadise mi EP majke mi mile.
- nKrkan
#10029 Re: Bundesliga
Šteta za Reusa , ne vidim razlog ako je zdrav da ne ide . Možda lOw misli ako je bez njega uzeo SP da može i Euro .
Ono što još više smeta je prisustvo Schweinstaigera , Ozila , Cana i Podolskog na spisku , hajd ova prva dvojica kao i moraju biti ali najviše smeta kada moraju igrati.
Da je Low dobar u mozak izašao bi sa najboljim što ima.
Neuer , Hector , Hummels , Boateng , Howedes , Kroos, Weigl, Gotze , Draxler , Muller , Gomez
Sa klupe bi ulazili Kimmich za Weigla , Khedira povremeno , Sane umjesto Draxlera .
Ono što još više smeta je prisustvo Schweinstaigera , Ozila , Cana i Podolskog na spisku , hajd ova prva dvojica kao i moraju biti ali najviše smeta kada moraju igrati.
Da je Low dobar u mozak izašao bi sa najboljim što ima.
Neuer , Hector , Hummels , Boateng , Howedes , Kroos, Weigl, Gotze , Draxler , Muller , Gomez
Sa klupe bi ulazili Kimmich za Weigla , Khedira povremeno , Sane umjesto Draxlera .
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10030 Re: Bundesliga
Vi haman ko da je Bosna u pitanju 
-
klopan
#10032 Re: Bundesliga
Dobar ovaj krkanov sastav.
Nevjerovatno mi je ovo za Reusa, neshvatljivo.
Nevjerovatno mi je ovo za Reusa, neshvatljivo.
- nKrkan
#10033 Re: Bundesliga
Hoćemo malo eglenisat ako sastava , predstavio bih ti sastav s kojim panceri uzimaju Euro , a ti bi meni suprotno jer se u njemu vjerovatno nalazi OzilBHF_Manijak wrote:
- Tito_i_Partija
#10034 Re: Bundesliga
U Manijaka ti je to tako, ne moze se on "malo" iznervirat'. Mala greska i frajer jebe igracima gdje god sta imaju._BataZiv_0809 wrote:Vi haman ko da je Bosna u pitanju
Mislim da je se ubio za motivatora, ni Simeone mu nije ravan.
- BHF_Manijak
#10035 Re: Bundesliga
Ma bih vjeruj mi, ali nije mi dobro nikako nakon ovog sranja s Reusom, jedino veceras nekad. Bas mi sjeba kompletan Euro, jebo ga Loew, Reus i majka!nKrkan wrote:Hoćemo malo eglenisat ako sastava , predstavio bih ti sastav s kojim panceri uzimaju Euro , a ti bi meni suprotno jer se u njemu vjerovatno nalazi OzilBHF_Manijak wrote:zvani kasper .
Ccc, mrs.Tito_i_Partija wrote:
U Manijaka ti je to tako, ne moze se on "malo" iznervirat'. Mala greska i frajer jebe igracima gdje god sta imaju.![]()
Mislim da je se ubio za motivatora, ni Simeone mu nije ravan.
- nKrkan
#10036 Re: Bundesliga
Javi se večeras da proeglenišemo iako sam razočaran zbog Reusa , mislim da će uber Draxler nadoknadit baš kako treba.BHF_Manijak wrote:
Do tada ću ja o propalitetima na spisku i igračima čija povreda je poželjna.
-
LSD
#10037 Re: Bundesliga
Ovo sa Rojsom je baš dno dna. Uskracuju i nas gledaoce
Momak je jedan od najboljih i kljucnih igraca Elfa, covjek zabija golove , dijeli asistencije i ovako mu se šminker zahvali pred sami Euro
Momak je jedan od najboljih i kljucnih igraca Elfa, covjek zabija golove , dijeli asistencije i ovako mu se šminker zahvali pred sami Euro
- sema911s
#10038 Re: Bundesliga
Bosna=Njemacka,._BataZiv_0809 wrote:Vi haman ko da je Bosna u pitanju
zajebali ste nas 43 da postanemo 17. savezna pokraina,., al vracicemo vam to kad tad,.
- simonese
#10039 Re: Bundesliga
ako Reus nije 100% spreman nema sta traziti na prvenstvu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10040 Re: Bundesliga
Znaci nema Rojsa, Drakslera i Gundogana
- nKrkan
#10041 Re: Bundesliga
Ima Draxlera-
- BHF_Manijak
#10042 Re: Bundesliga
Eto neka je Bastian spreman 100%, nije frajer odigr'o utakmice od januara jebo te led, nemoj zezat ba. Ne kazem da bi mozda za grupnu fazu bio spreman, ali do knockout faze bi 100%, jer i sami rekose nakon finala DFB kupa da nije u pitanju nikakva teza povreda, vec samo laksa u predjelu prepona.simonese wrote:ako Reus nije 100% spreman nema sta traziti na prvenstvu
- Partijaner
#10043 Re: Bundesliga
Ko god nije spreman ne treba igrati, nebitno ko je u pitanju, kad sam vidio Svajnija na spisku ja sam reagovao jer stvarno je malo igrao, ali to ti je kao u nasoj repki gdje glavni igraci "moraju" ici na prvenstvo pa makar na klupi sjedili, valjda ce nekog novog nominirat.
- simonese
#10044 Re: Bundesliga
ipak je malo teza povredaBHF_Manijak wrote:Eto neka je Bastian spreman 100%, nije frajer odigr'o utakmice od januara jebo te led, nemoj zezat ba. Ne kazem da bi mozda za grupnu fazu bio spreman, ali do knockout faze bi 100%, jer i sami rekose nakon finala DFB kupa da nije u pitanju nikakva teza povreda, vec samo laksa u predjelu prepona.simonese wrote:ako Reus nije 100% spreman nema sta traziti na prvenstvu
- Tito_i_Partija
#10045 Re: Bundesliga
Hahaha Podolski. Pa gdje njega nadje, ja fakat kont'o covjek zavrsio s fudbalom. 
- BHF_Manijak
#10046 Re: Bundesliga
Ma iskreno ne bih ja s Draxlerom u prvoj, Ozila bih na 10-ku, nadam se da nece ovaj put nakve sulude eksperimente izvodit i gurat ga na lijevo krilo, Mullera bi desno i Goetza lijevo, u spicu Gomez. S tim sto se ova trojica mogu konstantno rotirati u toku utakmice.nKrkan wrote: Javi se večeras da proeglenišemo iako sam razočaran zbog Reusa , mislim da će uber Draxler nadoknadit baš kako treba.
Do tada ću ja o propalitetima na spisku i igračima čija povreda je poželjna.
U vezi bih stavio Kroosa i Khediru/Weigla. Cak bih rizikovao s Weiglom, mogao bi biti hit prvenstva. On je nesto najplemenitije na zadnjem veznom sto se pojavilo u ovoj sezoni.
Al' jedan twitteras je najjaci :" 'Er kann im Moment nur geradeaus laufen' Allein das waere schon ein Vorteil gegenueber Podolski"
Last edited by BHF_Manijak on 31/05/2016 22:56, edited 1 time in total.
- Capajebo
#10047 Re: Bundesliga
Jel' to onaj mali sto je predobro odigr'o u finalu KUP-a? Ako jeste, beton 
- BHF_Manijak
#10048 Re: Bundesliga
Julian Weigl, zadnjeg veznog igra, igr'o je i u finalu Kupa, 33 broj.Capajebo wrote:Jel' to onaj mali sto je predobro odigr'o u finalu KUP-a? Ako jeste, beton
- nKrkan
#10049 Re: Bundesliga
Na brzinu.
Ozil bi mi grijao klupu zajedno sa Canom ali poznavajući Lowata neće. Da Low ima muda kao ostali treneri Khedira bi mu također bio klupiran , a Weigl i Kroos bi igrali šestice , onako odokativno po svim statističkim parametrima Kroos i Weigl su najbolji njemački veznjaci ove sezone ( i Gundogan ).
SP su osvojili sa vezom Khedira Kroos Basti ovaj panj iz Arsenala je igrao krilo . Sad ne vidim kako ga može gurnuti tamo jer su Draxler , Širle i Sane igračine za njega na toj pozicji pa čak i Gotze.Low je budala što je Khediri dao kapitensku i to mu je kao obezbjedilo mjesto u prvih 11. Weigl je već sad klasa pogledajte samo % tačnih passova ove sezone i sve vam jasno , a tako nešto treba Elfu , Khedira nema šta raditi protiv bunkera.
Hummelsa nema u prvoj utakmici definitivno . Mislim da će ovako početi.
Neuer - Hector - Rudiger - Boateng - Howdes - Khedira - Kroos - Ozil - Draxler - Muller -- Gotze/Gomez.
Low gotivi Draxlera.
Mjesta za Weigla , Kimmicha , Sane i Širleta kojeg baš ne gotivim ali je puno konkrentiji od nekih definitivno ima .
Ozil bi mi grijao klupu zajedno sa Canom ali poznavajući Lowata neće. Da Low ima muda kao ostali treneri Khedira bi mu također bio klupiran , a Weigl i Kroos bi igrali šestice , onako odokativno po svim statističkim parametrima Kroos i Weigl su najbolji njemački veznjaci ove sezone ( i Gundogan ).
SP su osvojili sa vezom Khedira Kroos Basti ovaj panj iz Arsenala je igrao krilo . Sad ne vidim kako ga može gurnuti tamo jer su Draxler , Širle i Sane igračine za njega na toj pozicji pa čak i Gotze.Low je budala što je Khediri dao kapitensku i to mu je kao obezbjedilo mjesto u prvih 11. Weigl je već sad klasa pogledajte samo % tačnih passova ove sezone i sve vam jasno , a tako nešto treba Elfu , Khedira nema šta raditi protiv bunkera.
Hummelsa nema u prvoj utakmici definitivno . Mislim da će ovako početi.
Neuer - Hector - Rudiger - Boateng - Howdes - Khedira - Kroos - Ozil - Draxler - Muller -- Gotze/Gomez.
Low gotivi Draxlera.
- BHF_Manijak
#10050 Re: Bundesliga
Ma ne znam, Ozil ima tu lucidnost da probije bilo koji bedem. Tacno je da je on nevidljiv u nekim trenucima, ali za kombinatoriku ekipe je izuzetno bitan, posebno protiv bunkerasa, a vecina ce protiv Njemacke upravo tako igrati. I u Realu ga nije bilo po 60-70 minuta ali onda dar-mar s jednom loptom napravi.
On bi mi bio siguran na 10-ki, a po krilima svakako imas bruku rjesenja, od ovih standardnih Mullera i Goetzea, do Sanea, Schurrlea...
Draxler bi mi bio alternativa za 10-ku.
Za Weigla se slazem, u prvoj utakmici bih poceo sa njim, Khedira je ionako previse defanzivan, Weigl je u oba pravca jak.
Je l' to za Hummelsa 100%?
On bi mi bio siguran na 10-ki, a po krilima svakako imas bruku rjesenja, od ovih standardnih Mullera i Goetzea, do Sanea, Schurrlea...
Draxler bi mi bio alternativa za 10-ku.
Za Weigla se slazem, u prvoj utakmici bih poceo sa njim, Khedira je ionako previse defanzivan, Weigl je u oba pravca jak.
Je l' to za Hummelsa 100%?