Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
missko

#10026 Re: Bundesliga

Post by missko »

Ima öroblema sa preppnama i lao procijenili nece moci izdrzat napor EP. Danas mu rodjendan jos
nKrkan

#10027 Re: Bundesliga

Post by nKrkan »

Pročitajte izjavu Lowata na bildu .
BHF_Manijak

#10028 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Ma seru ba bezze jebo im ja mater debilnu, uopste na pocetku nije receno da je toliko strasna povreda, tek neki sitni problemi s preponama! Lafo sad moze samo pravolinijski trcati, pa jarane ima jos 10 dana do pocetka prvenstva, 3-4 sedmice do knockout faze, oporavio bi se da je ne znam ti sta u pitanju, mog'o si ga kasnije koristit. Al' zato nek' je mrtvi Podolski tu!

Ovo je sranje nevidjeno i mislim da uopste nije toliko teska povreda da ne bi mog'o zaigrati na EP-u! Eto nek' je Schweinsteiger zato spreman, covjek koji 4 mjeseca nije utakmice nijedne jedne odigr'o. Fuj, zgadise mi EP majke mi mile.
nKrkan

#10029 Re: Bundesliga

Post by nKrkan »

Šteta za Reusa , ne vidim razlog ako je zdrav da ne ide . Možda lOw misli ako je bez njega uzeo SP da može i Euro .
Ono što još više smeta je prisustvo Schweinstaigera , Ozila , Cana i Podolskog na spisku , hajd ova prva dvojica kao i moraju biti ali najviše smeta kada moraju igrati.

Da je Low dobar u mozak izašao bi sa najboljim što ima.

Neuer , Hector , Hummels , Boateng , Howedes , Kroos, Weigl, Gotze , Draxler , Muller , Gomez

Sa klupe bi ulazili Kimmich za Weigla , Khedira povremeno , Sane umjesto Draxlera .
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#10030 Re: Bundesliga

Post by _BataZiv_0809 »

Vi haman ko da je Bosna u pitanju :D
nKrkan

#10031 Re: Bundesliga

Post by nKrkan »

:lol: :lol:
klopan

#10032 Re: Bundesliga

Post by klopan »

Dobar ovaj krkanov sastav. :thumbup:
Nevjerovatno mi je ovo za Reusa, neshvatljivo.
nKrkan

#10033 Re: Bundesliga

Post by nKrkan »

BHF_Manijak wrote:
Hoćemo malo eglenisat ako sastava , predstavio bih ti sastav s kojim panceri uzimaju Euro , a ti bi meni suprotno jer se u njemu vjerovatno nalazi Ozil :D zvani kasper .
Tito_i_Partija

#10034 Re: Bundesliga

Post by Tito_i_Partija »

_BataZiv_0809 wrote:Vi haman ko da je Bosna u pitanju :D
U Manijaka ti je to tako, ne moze se on "malo" iznervirat'. Mala greska i frajer jebe igracima gdje god sta imaju. :D

Mislim da je se ubio za motivatora, ni Simeone mu nije ravan. :D
BHF_Manijak

#10035 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

nKrkan wrote:
BHF_Manijak wrote:
Hoćemo malo eglenisat ako sastava , predstavio bih ti sastav s kojim panceri uzimaju Euro , a ti bi meni suprotno jer se u njemu vjerovatno nalazi Ozil :D zvani kasper .
Ma bih vjeruj mi, ali nije mi dobro nikako nakon ovog sranja s Reusom, jedino veceras nekad. Bas mi sjeba kompletan Euro, jebo ga Loew, Reus i majka! :mrgreen:
Tito_i_Partija wrote:
U Manijaka ti je to tako, ne moze se on "malo" iznervirat'. Mala greska i frajer jebe igracima gdje god sta imaju. :D

Mislim da je se ubio za motivatora, ni Simeone mu nije ravan. :D
Ccc, mrs. :lol: :lol: :mrgreen: :skoljka:
nKrkan

#10036 Re: Bundesliga

Post by nKrkan »

BHF_Manijak wrote:
Javi se večeras da proeglenišemo iako sam razočaran zbog Reusa , mislim da će uber Draxler nadoknadit baš kako treba.

Do tada ću ja o propalitetima na spisku i igračima čija povreda je poželjna. :D
LSD

#10037 Re: Bundesliga

Post by LSD »

Ovo sa Rojsom je baš dno dna. Uskracuju i nas gledaoce :mrgreen:
Momak je jedan od najboljih i kljucnih igraca Elfa, covjek zabija golove , dijeli asistencije i ovako mu se šminker zahvali pred sami Euro :roll:
sema911s

#10038 Re: Bundesliga

Post by sema911s »

_BataZiv_0809 wrote:Vi haman ko da je Bosna u pitanju :D
Bosna=Njemacka,.

zajebali ste nas 43 da postanemo 17. savezna pokraina,., al vracicemo vam to kad tad,. :D :D
simonese

#10039 Re: Bundesliga

Post by simonese »

ako Reus nije 100% spreman nema sta traziti na prvenstvu
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#10040 Re: Bundesliga

Post by _BataZiv_0809 »

Znaci nema Rojsa, Drakslera i Gundogana
nKrkan

#10041 Re: Bundesliga

Post by nKrkan »

Ima Draxlera-
BHF_Manijak

#10042 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

simonese wrote:ako Reus nije 100% spreman nema sta traziti na prvenstvu
Eto neka je Bastian spreman 100%, nije frajer odigr'o utakmice od januara jebo te led, nemoj zezat ba. Ne kazem da bi mozda za grupnu fazu bio spreman, ali do knockout faze bi 100%, jer i sami rekose nakon finala DFB kupa da nije u pitanju nikakva teza povreda, vec samo laksa u predjelu prepona.
Partijaner

#10043 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Ko god nije spreman ne treba igrati, nebitno ko je u pitanju, kad sam vidio Svajnija na spisku ja sam reagovao jer stvarno je malo igrao, ali to ti je kao u nasoj repki gdje glavni igraci "moraju" ici na prvenstvo pa makar na klupi sjedili, valjda ce nekog novog nominirat.
simonese

#10044 Re: Bundesliga

Post by simonese »

BHF_Manijak wrote:
simonese wrote:ako Reus nije 100% spreman nema sta traziti na prvenstvu
Eto neka je Bastian spreman 100%, nije frajer odigr'o utakmice od januara jebo te led, nemoj zezat ba. Ne kazem da bi mozda za grupnu fazu bio spreman, ali do knockout faze bi 100%, jer i sami rekose nakon finala DFB kupa da nije u pitanju nikakva teza povreda, vec samo laksa u predjelu prepona.
ipak je malo teza povreda
Tito_i_Partija

#10045 Re: Bundesliga

Post by Tito_i_Partija »

Hahaha Podolski. Pa gdje njega nadje, ja fakat kont'o covjek zavrsio s fudbalom. :D
BHF_Manijak

#10046 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

nKrkan wrote: Javi se večeras da proeglenišemo iako sam razočaran zbog Reusa , mislim da će uber Draxler nadoknadit baš kako treba.

Do tada ću ja o propalitetima na spisku i igračima čija povreda je poželjna. :D
Ma iskreno ne bih ja s Draxlerom u prvoj, Ozila bih na 10-ku, nadam se da nece ovaj put nakve sulude eksperimente izvodit i gurat ga na lijevo krilo, Mullera bi desno i Goetza lijevo, u spicu Gomez. S tim sto se ova trojica mogu konstantno rotirati u toku utakmice.
U vezi bih stavio Kroosa i Khediru/Weigla. Cak bih rizikovao s Weiglom, mogao bi biti hit prvenstva. On je nesto najplemenitije na zadnjem veznom sto se pojavilo u ovoj sezoni. :)

Al' jedan twitteras je najjaci :" 'Er kann im Moment nur geradeaus laufen' Allein das waere schon ein Vorteil gegenueber Podolski" :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Last edited by BHF_Manijak on 31/05/2016 22:56, edited 1 time in total.
Capajebo

#10047 Re: Bundesliga

Post by Capajebo »

Jel' to onaj mali sto je predobro odigr'o u finalu KUP-a? Ako jeste, beton :thumbup:
BHF_Manijak

#10048 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Capajebo wrote:Jel' to onaj mali sto je predobro odigr'o u finalu KUP-a? Ako jeste, beton :thumbup:
Julian Weigl, zadnjeg veznog igra, igr'o je i u finalu Kupa, 33 broj. :)
nKrkan

#10049 Re: Bundesliga

Post by nKrkan »

Na brzinu.

Ozil bi mi grijao klupu zajedno sa Canom ali poznavajući Lowata neće. Da Low ima muda kao ostali treneri Khedira bi mu također bio klupiran , a Weigl i Kroos bi igrali šestice , onako odokativno po svim statističkim parametrima Kroos i Weigl su najbolji njemački veznjaci ove sezone ( i Gundogan ).

SP su osvojili sa vezom Khedira Kroos Basti ovaj panj iz Arsenala je igrao krilo . Sad ne vidim kako ga može gurnuti tamo jer su Draxler , Širle i Sane igračine za njega na toj pozicji pa čak i Gotze.Low je budala što je Khediri dao kapitensku i to mu je kao obezbjedilo mjesto u prvih 11. Weigl je već sad klasa pogledajte samo % tačnih passova ove sezone i sve vam jasno , a tako nešto treba Elfu , Khedira nema šta raditi protiv bunkera.

Hummelsa nema u prvoj utakmici definitivno . Mislim da će ovako početi.

Neuer - Hector - Rudiger - Boateng - Howdes - Khedira - Kroos - Ozil - Draxler - Muller -- Gotze/Gomez.

Low gotivi Draxlera. :-D Mjesta za Weigla , Kimmicha , Sane i Širleta kojeg baš ne gotivim ali je puno konkrentiji od nekih definitivno ima .
BHF_Manijak

#10050 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Ma ne znam, Ozil ima tu lucidnost da probije bilo koji bedem. Tacno je da je on nevidljiv u nekim trenucima, ali za kombinatoriku ekipe je izuzetno bitan, posebno protiv bunkerasa, a vecina ce protiv Njemacke upravo tako igrati. I u Realu ga nije bilo po 60-70 minuta ali onda dar-mar s jednom loptom napravi.
On bi mi bio siguran na 10-ki, a po krilima svakako imas bruku rjesenja, od ovih standardnih Mullera i Goetzea, do Sanea, Schurrlea...
Draxler bi mi bio alternativa za 10-ku.

Za Weigla se slazem, u prvoj utakmici bih poceo sa njim, Khedira je ionako previse defanzivan, Weigl je u oba pravca jak.

Je l' to za Hummelsa 100%?
Post Reply