kakavdanakneiskustvu wrote:KB9 wrote:
broj jedan nema dalje.
Breaking bad je dobra, ali wire je tata
Moderator: _BataZiv_0809
kakavdanakneiskustvu wrote:KB9 wrote:
zomri wrote:Smarate sa tim The Wire realno, i to meni koji volim.
Kako je tek ostalima...
Spoiler:taureg71 wrote:the wire je zavrsena, nije spoiler msm, sta na kraju biva sa naaj likom onim opakim crnjom ??? jel ga koknu ???![]()
![]()
Roknu Omara ko bekanataureg71 wrote:the wire je zavrsena, nije spoiler msm, sta na kraju biva sa naaj likom onim opakim crnjom ??? jel ga koknu ???![]()
![]()
e jada, HVALAA....to je vjerujem u poslednjoj epizodi?Jimmy McNulty wrote:Spoiler:taureg71 wrote:the wire je zavrsena, nije spoiler msm, sta na kraju biva sa naaj likom onim opakim crnjom ??? jel ga koknu ???![]()
![]()
Rokne ga neko dijete u prodavnici tek onako bezveze.
Ne sjećam se baš ali mislim da je to u posljednjoj epizodi.taureg71 wrote:
e jada, HVALAA....to je vjerujem u poslednjoj epizodi?
sudeci po tvom nicku bas si odusevljen serijom...meni ocjena je 8/10 a BB 10/10...Fargo 9/10
Davno pregledao prvu sezonu i baš mi bila dobra ali onda sam nešto stao pa se nikad nakanit da krenem. Evo danas skinuo drugu, jedva čekamBuckethead wrote:The Shield je meni beton
Slazem sebingov buraz wrote:Narcos razvaljuje
blago tebiJimmy McNulty wrote:Davno pregledao prvu sezonu i baš mi bila dobra ali onda sam nešto stao pa se nikad nakanit da krenem. Evo danas skinuo drugu, jedva čekamBuckethead wrote:The Shield je meni beton
Pri kraju 4. sezone...a vala nije bas neko dijete i nije tek onako bezveze. Zato je meni 4. sezona najbolja, jer pokazuje sustine citave Zice, sve se vrti u krug. Proci ce vrijeme Avona i doci ce Marlo, i za svakog Omara postoji mali Kenard.Jimmy McNulty wrote:Spoiler:taureg71 wrote:the wire je zavrsena, nije spoiler msm, sta na kraju biva sa naaj likom onim opakim crnjom ??? jel ga koknu ???![]()
![]()
mislim da si fulio, nije četvrta sezona već peta... jer sam ja gledao četvrtu i omarko je bio živJack Be Nimble wrote:Pri kraju 4. sezone...a vala nije bas neko dijete i nije tek onako bezveze. Zato je meni 4. sezona najbolja, jer pokazuje sustine citave Zice, sve se vrti u krug. Proci ce vrijeme Avona i doci ce Marlo, i za svakog Omara postoji mali Kenard.Jimmy McNulty wrote:Spoiler:taureg71 wrote:the wire je zavrsena, nije spoiler msm, sta na kraju biva sa naaj likom onim opakim crnjom ??? jel ga koknu ???![]()
![]()
buki vrijedi li pocetiBuckethead wrote:The Shield je meni beton
U pravu si. Sve sto ima veze sa djecom obicno strpam u 4. sezonu. A mali Kenard je jos u trecoj sezoni glumio Omara i na kraju ga rokno. I tako to sve u krug ide.sizifinho wrote:mislim da si fulio, nije četvrta sezona već peta... jer sam ja gledao četvrtu i omarko je bio živJack Be Nimble wrote:
Pri kraju 4. sezone...a vala nije bas neko dijete i nije tek onako bezveze. Zato je meni 4. sezona najbolja, jer pokazuje sustine citave Zice, sve se vrti u krug. Proci ce vrijeme Avona i doci ce Marlo, i za svakog Omara postoji mali Kenard.