SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Creasy

#10026 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Creasy »

JThomas wrote:nije ti dobra analogija. prava analogija sa ovom situacijom bi bila kad bi izašla slika kako se ja i moja raja slomismo gaseći kantama, a pravi vatrogasci 1m odatle stoje sa strane i gledaju...

obični građanin ima ljudsku, moralnu dužnost da pomogne koliko može u belaju, u nekim slučajevima nepomaganje može biti i krivično djelo...ali policajac ima puno više od toga, i ljudsku, i profesionalnu, i kao nosilac javne funkcije...

Ostavi se slike, a vrati se na fakte. Cinjenica je da je policajac sam dosao na lice mjesta, znaci dosao je da radi svoj posao - nije gledao sa strane kao sto ti kazes. Mozda je mogao i sam savladati Mirzu, mozda i nije... u svakom slucaju, dobro je da je Ibro postupio tako hrabro i pomogao policajcu (ne policajac njemu). Zar je to tako tesko za prihvatiti? :roll:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#10027 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

JThomas wrote:nije ti dobra analogija. prava analogija sa ovom situacijom bi bila kad bi izašla slika kako se ja i moja raja slomismo gaseći kantama, a pravi vatrogasci 1m odatle stoje sa strane i gledaju...

obični građanin ima ljudsku, moralnu dužnost da pomogne koliko može u belaju, u nekim slučajevima nepomaganje može biti i krivično djelo...ali policajac ima puno više od toga, i ljudsku, i profesionalnu, i kao nosilac javne funkcije...
nije ni tvoja analogija ispravna. :mrgreen:

bila bi da si napisao da ste ti i tvoji drugovi sveli požar na mali plamenčić, a vatrogasac stajao i gledao. :wink: :mrgreen:
JThomas

#10028 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by JThomas »

odmah sam ja rekao - ibri kapa dole. al' ono što je običnom građaninu "kapa dole", policajcu je opis radnog mjesta i svakodnevnih zadataka.
amrica

#10029 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by amrica »

ibru za izbacivaca ovdje :D

i da mu grad dodijeli neku nagradu, plaketu i nesto love :D
Edin H.

#10030 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Edin H. »

amrica wrote:ibru za izbacivaca ovdje :D

i da mu grad dodijeli neku nagradu, plaketu i nesto love :D
Ibro nije stio para, Ibro ce vazda bit' fukara.... :D
Neki odma' pocese da blate Ibrin lik :skoljka:
nisam_ja_

#10031 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by nisam_ja_ »

Jel ovaj Ibro konobarise u Havani?
suspect_zero

#10032 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by suspect_zero »

Lekler wrote:Bistricanin je to :mrgreen: :thumbup:

:thumbup: :) 8-) :kravata:
zonbirile

#10033 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

ja što se drotovija uzjogunila,po običaju svak im kriv istalno se navodi priča na Ibru.Jednom za svagda kapa dolje,ali slika govori da je puntađija ulisičen,Ibro na njemu,drugi mu na nogama,a drot mudro zagledan u daljine. :D
Don Zivconi

#10034 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

Hajde da pustimo Ibru ispao je heroj i svaka mu cast, hajmo dalje...

http://www.youtube.com/watch?v=_hztvYkB3V0

Mislim da je ovo opravdano nasilje policije na Grbavici, ako te usmjeravaju sto moras odstupati tj. prelaziti preko pune :lol:
Last edited by Don Zivconi on 26/08/2011 08:29, edited 1 time in total.
zonbirile

#10035 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

Don Zivconi wrote:Hajde da pustimo Ibru ispao je heroj i svaka mu cast, hajmo dalje...

Mislim da je ovo opravdano nasilje policije na Grbavici, ako te usmjeravaju sto moras odstupati tj. prelaziti preko pune :lol:
----------------------
ne otvara se link,o čemu se radi
Don Zivconi

#10036 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

Sada radi ko policija :)
holowey

#10037 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by holowey »

JThomas wrote:odmah sam ja rekao - ibri kapa dole. al' ono što je običnom građaninu "kapa dole", policajcu je opis radnog mjesta i svakodnevnih zadataka.
ali policajac se ne mijesa u svoj posao...sjeti se filma zlatne doline i iskarikirane scene sa policajcima koji nece da rizikuju glavu za malu platu...a ta iskarikirana scena je nasa relanost...i to je poenta cijele price...
Creasy

#10038 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Creasy »

Don Zivconi wrote:Hajde da pustimo Ibru ispao je heroj i svaka mu cast, hajmo dalje...

Sad tek cujem da je svaki nas pokret propracen burnim aplauzom. :D
Don Zivconi

#10039 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

Creasy wrote:

Sad tek cujem da je svaki nas pokret propracen burnim aplauzom. :D
Vise su navijali za vas nego za Zelju :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#10040 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

jel to TO 'nasilje'? ovaj jedan umislio da je Zvonimir Boban, malo po labrnji dobio, i to je to? :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#10041 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

:lol: :lol: :lol: kako pucaju šamarčine

onaj što je bježo debil dobio je dosta udaraca zapetljo se ko ranjena zvijer :roll: :roll: :roll:
ajd da zna gdje bježi :-)
Last edited by Truba on 26/08/2011 10:03, edited 1 time in total.
fidoremilienko

#10042 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fidoremilienko »

Ma neka su ih malo :D Ta su oni došli ovdje glumiti mangupe, lafo baklje, pale nešto :D
kokuz_sa

#10043 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kokuz_sa »

zao mi samo policajca sa 2.17 koji ce biti suspendovan radi govana koja podrzava pavelica
kurty

#10044 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kurty »

kokuz_sa wrote:

zao mi samo policajca sa 2.17 koji ce biti suspendovan radi govana koja podrzava pavelica
jel to neka provjerena informacija, ili nagadjanje???

p.s. haj ok... stoji to da nema potrebe mlatiti dalje, ako je neko savladan, ili ako nema otpora, al brate mili onda ga dodje da je ok da se zaletis i opalis policajca i onda dignes ruke i simuliras da se "predajes" :roll:
Forman

#10045 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Forman »

nije ok, ide ti prijava. no upotrebu sile definiše institut nužne odbrane, koji veli da ako je napad prestao ne može se pozivati na nužnu odbranu.

CIRKUS
kokuz_sa

#10046 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kokuz_sa »

kurty wrote:
kokuz_sa wrote: zao mi samo policajca sa 2.17 koji ce biti suspendovan radi govana koja podrzava pavelica

p.s. haj ok... stoji to da nema potrebe mlatiti dalje, ako je neko savladan, ili ako nema otpora, al brate mili onda ga dodje da je ok da se zaletis i opalis policajca i onda dignes ruke i simuliras da se "predajes" :roll:
pricaju policajci po mahali da ce biti suspendovan
poznanik

#10047 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by poznanik »

kokuz_sa wrote:zao mi samo policajca sa 2.17 koji ce biti suspendovan radi govana koja podrzava pavelica
S radošću i osmijehom na licu sutra bih potpisao suspenziju s posla da sam bio u njegovoj poziciji i prilici da "kontaktiram" s ovim fašistićima :oops:
kurty

#10048 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by kurty »

kokuz_sa wrote:
kurty wrote:
kokuz_sa wrote: zao mi samo policajca sa 2.17 koji ce biti suspendovan radi govana koja podrzava pavelica

pricaju policajci po mahali da ce biti suspendovan
:x :roll: :roll:
Don Zivconi

#10049 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Don Zivconi »

micki125 wrote:
tek sad pogledah video, ovaj policajac je donji
Onda ako je tako moraju suspendovati zastitara i dvojicu policajaca koji su iz ograde ali nadam se da nece nista biti od toga :) malo je dobio koliko je trebao, bas malo..... mozda taman..... al meni se cini ipak malo :mrgreen: :dance:
Svaki pokusaj pravljanja nereda treba da se kazni narocito u cilju nacionalizma i fasizma, sto se nije vodio onom kud svi Turci tu i mali Mujo, nego ode Mujo preko zute na šine :mrgreen: :dance: sreca njegova pa nije naletio na Ibru :lol:
Magarece_godine

#10050 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Magarece_godine »

Batina je iz dženeta izašla .... Kako se Mostarac urazumi poslije batina ... Opravdavam i podrzavam ! ! !
Locked