AMERIKA
- jeza u ledja
#10026 Re: AMERIKA
Bibi bas si supak. Mi te pustili da sprovodis genocid, dali svega, i ti sad hoces jos.
Bidene sve ti je oprosteno.
Bidene sve ti je oprosteno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10028 Re: AMERIKA
Pa napisao je ovo 2020.ultima_palabra wrote: ↑12/02/2024 15:54Stani, on je to jucer napisao, a ti pricas o izborima 2020? Neozbiljan si.Ozimician wrote: ↑12/02/2024 15:41Dakle i nisu bas osjetljivi.GandalfSivi wrote: ↑12/02/2024 15:37
Ma niko se vise i ne trza na to sta budala kaze/pise, takav je kakav je. Ja ti samo kazem da su generalno jako jako osjetljivi na to gdje su im grad i klub, nevezano za ovu budalu…
Imaju li barem neko sluzbeno saopcenje?
Evo sad gledam da je u toj drzavi cak i na zadnjim izborima Trump rasturio.
Kakva osjetljivost, covjek ih ponizava i oni glasaju za njega. Mazohizam ocito.
EDIT: Smio bih se kladiti da ce i iduce izbore dobiti u Missouriju ako bude kandidat.
Naravno da ce dobiti tamo, isto kao sto SDA dobija nakon 30-godisnjeg pisanja po ljudima. To je ipak malo dublji fenomen.1
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#10029 Re: AMERIKA
da nije i Bidenko vidio fotke od sinoć? 
- Jack Be Nimble
#10030 Re: AMERIKA
Biden je kazao svoje sto se tice SB

- ultima_palabra
#10031 Re: AMERIKA
A jel? Nisam ni gledao datum_BataZiv_0809 wrote: ↑12/02/2024 22:20Pa napisao je ovo 2020.ultima_palabra wrote: ↑12/02/2024 15:54Stani, on je to jucer napisao, a ti pricas o izborima 2020? Neozbiljan si.Ozimician wrote: ↑12/02/2024 15:41
Dakle i nisu bas osjetljivi.
Imaju li barem neko sluzbeno saopcenje?
Evo sad gledam da je u toj drzavi cak i na zadnjim izborima Trump rasturio.
Kakva osjetljivost, covjek ih ponizava i oni glasaju za njega. Mazohizam ocito.
EDIT: Smio bih se kladiti da ce i iduce izbore dobiti u Missouriju ako bude kandidat.
Naravno da ce dobiti tamo, isto kao sto SDA dobija nakon 30-godisnjeg pisanja po ljudima. To je ipak malo dublji fenomen.1![]()
- alijagoro
#10034 Re: AMERIKA
Hoce jezik pravo,mada nista nije slagao,saucesnici u aparthejdu,etnickom ciscenju a sad i genocidu,mada i ne cudi i americka historija je poprilicno mracna,slican se slicnom raduje.
- jeza u ledja
#10035 Re: AMERIKA
A historija drugih zemalja je zato poprilicno ruzicasta.
Svi su dijelili ruze i kolace i govorili "after you", "no, after you", jedni drugima.
Svi su dijelili ruze i kolace i govorili "after you", "no, after you", jedni drugima.
-
biglebovski
#10036 Re: AMERIKA
Šokantno!
Čuveni američki žurnalista i nezavisni novinar Taker Karlson krivi Bajdenovu administraciju za sunovrat američkog društva, kaže da je građane strah koristiti njujorški metro jer postoji velika šansa da budu seksualno napastvovani. Tokom svog izlaganja na uglednom Svjetskom forumu u Dubaiju, objasnio je da ga je Bajdenova administracija špijunirala i tako sprječavala tri godine da intervjuiše ruskog predsjednika Putina. Više detalja iz njegovog šokantnog izlaganja u videu:
Čuveni američki žurnalista i nezavisni novinar Taker Karlson krivi Bajdenovu administraciju za sunovrat američkog društva, kaže da je građane strah koristiti njujorški metro jer postoji velika šansa da budu seksualno napastvovani. Tokom svog izlaganja na uglednom Svjetskom forumu u Dubaiju, objasnio je da ga je Bajdenova administracija špijunirala i tako sprječavala tri godine da intervjuiše ruskog predsjednika Putina. Više detalja iz njegovog šokantnog izlaganja u videu:
- vaučer
#10037 Re: AMERIKA
Najvolim ove bogataše iz najbogatije zemlje na svijetu koji su usput mučenici.
Mmmm... ližem im slatke suze.
Kako su divni ti bogati mučenici, nikad ih dovoljno.
Mmmm... ližem im slatke suze.
Kako su divni ti bogati mučenici, nikad ih dovoljno.
- jeza u ledja
#10038 Re: AMERIKA
Sta kaze vlada ga spijunirala i curila poruke i to prepalo Putina?
Haha, kako slatko.
Ne, debilu, nego je firma za koju si radio i koja te je placala desetine miliona dolara godisnje tuzena od strane druge firme koju si ti klevetio iz dana u dan. Ta firma je onda morala izletiti skoro milijardu dolara kazne, zbog tebe i slicnih. A tokom tog procesa je tuzitelj izmedju ostalog dobio pristup i tvom telefonu i porukama.
Pa smo tako i saznali sta stvarno mislis o Trumpu recimo.
Ali kmee.
Haha, kako slatko.
Ne, debilu, nego je firma za koju si radio i koja te je placala desetine miliona dolara godisnje tuzena od strane druge firme koju si ti klevetio iz dana u dan. Ta firma je onda morala izletiti skoro milijardu dolara kazne, zbog tebe i slicnih. A tokom tog procesa je tuzitelj izmedju ostalog dobio pristup i tvom telefonu i porukama.
Pa smo tako i saznali sta stvarno mislis o Trumpu recimo.
Ali kmee.
- eltroxin
#10039 Re: AMERIKA
biglebovski wrote: ↑13/02/2024 17:08 Šokantno!
Čuveni američki žurnalista i nezavisni novinar Taker Karlson krivi Bajdenovu administraciju za sunovrat američkog društva, kaže da je građane strah koristiti njujorški metro jer postoji velika šansa da budu seksualno napastvovani. Tokom svog izlaganja na uglednom Svjetskom forumu u Dubaiju, objasnio je da ga je Bajdenova administracija špijunirala i tako sprječavala tri godine da intervjuiše ruskog predsjednika Putina.
-
biglebovski
#10040 Re: AMERIKA
Evo još jedan, samo za pravu raju!
I dok špijuniranje, političko gonjenje, pritisci, uvrede i prijetnje protiv nezavisnih novinara i političkih protivnika u SAD-u ne jenjavaju, kreatorica digitalnih sadržaja iz Crne Gore, Nikolina Pavičević se osvrnula na svoj nedavni boravak u SAD-u rekavši kako je ostala šokirana nivoom siromaštva u toj, nekada prosperitetnoj državi.
Kako prenosi BH portal Klix, Crnogorka je ostala šokirana ogromnim jazom između bogatih i siromašnih u SAD-u, naglasivši kako je tužno da mnogi izlaz iz beskučništva vide kroz služenje američkoj vojsci koja služi poprilično kvalitetnu hranu u bazama uspostavljenim na okupiranim područjima širom svijeta. Vojska se reklamira na svakom koraku, kaže Pavičevićka, a Kliks navodi i komentare na objavu simpatične kreatorice digitalnih sadržaja među kojima su i oni koji potvrđuju Nikolinina zapažanja.

Pročitajte više u linku:
https://www.klix.ba/lifestyle/putovanja ... /240212072
I dok špijuniranje, političko gonjenje, pritisci, uvrede i prijetnje protiv nezavisnih novinara i političkih protivnika u SAD-u ne jenjavaju, kreatorica digitalnih sadržaja iz Crne Gore, Nikolina Pavičević se osvrnula na svoj nedavni boravak u SAD-u rekavši kako je ostala šokirana nivoom siromaštva u toj, nekada prosperitetnoj državi.
Kako prenosi BH portal Klix, Crnogorka je ostala šokirana ogromnim jazom između bogatih i siromašnih u SAD-u, naglasivši kako je tužno da mnogi izlaz iz beskučništva vide kroz služenje američkoj vojsci koja služi poprilično kvalitetnu hranu u bazama uspostavljenim na okupiranim područjima širom svijeta. Vojska se reklamira na svakom koraku, kaže Pavičevićka, a Kliks navodi i komentare na objavu simpatične kreatorice digitalnih sadržaja među kojima su i oni koji potvrđuju Nikolinina zapažanja.

Pročitajte više u linku:
- iClass
#10041 Re: AMERIKA
Kod dotične je dovoljno pogledati TikTok i vidjeti da se radi o radikalnoj feminiskinji koja ima 100 videa o "mizogeniji i homofobiji" na Balkanu, vjerovatno u paketu dolazi i da je anti kapitalista, odatle pola ove njene "kritike" Americi a pogotovo ovom jazu između bogatih i siromašnih i ostale gluposti.biglebovski wrote: ↑13/02/2024 18:15 Evo još jedan, samo za pravu raju!
Pročitajte više u linku:
-
biglebovski
#10042 Re: AMERIKA
Ja iskreno mislim da ona nije bila sa pravom rajom u ameriki, nego naki influenseri, digitalni kurcipalci, siguran sam da bi moj dobri jaran Jež njoj već pokazao pravu Ameriku!iClass wrote: ↑13/02/2024 18:58
Kod dotične je dovoljno pogledati TikTok i vidjeti da se radi o radikalnoj feminiskinji koja ima 100 videa o "mizogeniji i homofobiji" na Balkanu, vjerovatno u paketu dolazi i da je anti kapitalista, odatle pola ove njene "kritike" Americi a pogotovo ovom jazu između bogatih i siromašnih i ostale gluposti.
- eltroxin
#10043 Re: AMERIKA
Jezu dojadilo jesti vjeverice pa se prijavio u vojsku koju ce sluziti u okupiranim zemljama, kazu tamo se dobro jede.biglebovski wrote: ↑13/02/2024 19:50Ja iskreno mislim da ona nije bila sa pravom rajom u ameriki, nego naki influenseri, digitalni kurcipalci, siguran sam da bi moj dobri jaran Jež njoj već pokazao pravu Ameriku!iClass wrote: ↑13/02/2024 18:58
Kod dotične je dovoljno pogledati TikTok i vidjeti da se radi o radikalnoj feminiskinji koja ima 100 videa o "mizogeniji i homofobiji" na Balkanu, vjerovatno u paketu dolazi i da je anti kapitalista, odatle pola ove njene "kritike" Americi a pogotovo ovom jazu između bogatih i siromašnih i ostale gluposti.
- banjaluka078
#10044 Re: AMERIKA
Opet se pogubio s jordanskim kraljem. Ali neće imati test kongitivnih sposobnosti na sljedećem sistematskom.
https://news.yahoo.com/bidens-upcoming- ... 07840.html
-
Avetinho
#10045 Re: AMERIKA
Uzmeš li ga ti kad ideš na sistematski? Možda ti ne bi bilo loše.banjaluka078 wrote: ↑13/02/2024 20:07 Opet se pogubio s jordanskim kraljem. Ali neće imati test kongitivnih sposobnosti na sljedećem sistematskom.
- banjaluka078
-
Avetinho
#10047 Re: AMERIKA
Učinilo mi se da imaš problem sa razumijevanjem teksta, pa rekoh, da poslušaš vlastiti savjet koji nudiš nekom drugom.
- dale cooper
#10048 Re: AMERIKA
Ono što će biti sjajno u ovoj izbornoj godini je povratak nenadjebivog Jona Stewarta. Kada mu je Apple otkazao tv show zbog toga što
navodno "nisu htjeli da ga se dovede u neprilike pričajući o određenim stvarima" (čitaj - nisu htjeli da priča o određenim stvarima) on se
ekspresno vratio u Daily Show i počeo pričati o tim i svim drugim stvarima o kojima mu se priča.
https://www.npr.org/2024/02/13/12310627 ... urn-smooth
navodno "nisu htjeli da ga se dovede u neprilike pričajući o određenim stvarima" (čitaj - nisu htjeli da priča o određenim stvarima) on se
ekspresno vratio u Daily Show i počeo pričati o tim i svim drugim stvarima o kojima mu se priča.
https://www.npr.org/2024/02/13/12310627 ... urn-smooth
- banjaluka078
-
Avetinho
#10050 Re: AMERIKA
Članak dolazi iz Foksa i maliciozno je napisan, kao i svi drugi članci koji se odnose na Bajdena ili Demokratsku partiju.
Bijela Kuća nije izjavljivala kako Bajden neće uzeti test na sljedećem sistematskom, nego je glasnogovornica na konferenciji za štampu odgovorila sa "Ne" na pitanje zlonamjernog "izvještača", jer je za Bajdenovog doktora pitanje besmisleno, jer Bajden svoje kognitivne sposobnosti svakodnevno dokazuje na svom poslu kao Predsjednik.
Ova situacija je u Bosanskim vicevima stara bar koliko i Sarajevska bolnica Jagomir. Pitanje "Imaš li potvrdu da nisi lud" implicira odmah da jesi bez obzira na to imaš li je ili ne, ili namjeravaš li je vaditi ili ne.