Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#10001 Re: Zeničani
Pa već su ih optuživali da su oni jedan od krivaca jer kao odgovorili su raju od dolaska na stadione, ne zarađuje se na ulaznicama, nema publike samim tim manje sponzora bla bla bla. Mamu im jbm lopovsku.
- kamen spoticanja
#10002 Re: Zeničani
Sheki institucija
nego ovo se zove iznenadjenje
http://www.zenicablog.com/hasan-helvida ... nacelnika/
-
kakavdanakneiskustvu
#10003 Re: Zeničani
šeki tudjeg bmw voza,ne plaća svoje kazne nikad
- notsure
#10004 Re: Zeničani
Zašto iznenađenje?kamen spoticanja wrote:Sheki institucija![]()
Pa i na prošlim izborima su bili sve i jedan na listi bez ikakve partijske prošlosti.
- kamen spoticanja
#10005 Re: Zeničani
Ali Haso je fakat totalni anonimus ...plus zivi na.mjestu koje mandarinsko biracko tijelo ne preferira...jel po toj nomenklaturi je seljak cojk...mada je jako fin insan... zanimljivim zivotnim putem...notsure wrote:Zašto iznenađenje?kamen spoticanja wrote:Sheki institucija![]()
Pa i na prošlim izborima su bili sve i jedan na listi bez ikakve partijske prošlosti.
neobican izbor zaista
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#10006 Re: Zeničani
Haso je jedna velika ljudina! 
Glasam za njega definitivno iako me DF najviše razočarao od svih.
Glasam za njega definitivno iako me DF najviše razočarao od svih.
Last edited by Jimmy McNulty on 22/06/2016 23:34, edited 1 time in total.
- kamen spoticanja
#10007 Re: Zeničani
Bez dilemeJimmy McNulty wrote:Haso je jedna velika ljudina!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10008 Re: Zeničani
Jos jedna prepreka manje za pobjedu Najdina.
- phillie
#10009 Re: Zeničani
a sesirdzija, a doktor...? iznenadjenje kola 
- Zaitsev
#10010 Re: Zeničani
Imao sam priliku sjediti i pričati s Kasumovićem u 4 oka, tačnije u 6 očiju hahah, dok je još bio "predsjednik" NK Čelik. Ne znam mu za prošlost i koliko oraha ima u džepu, ali na mene je ostavio dojam iskrenog i jako, jako direktnog lika. Nije bilo političkog onog zamajavanja, nije bilo glupe retorike i presipanja iz šupljeg u prazno. Čovjek je tako direktno i prosto objasnio šta i kako... Inače, išao sam, sa još jednim pajdom do "novog" predsjednika NK Čelik, ispred Robijaša. Da mu mi malo kažemo šta i kako i da ne može više ovako, bla bla.
Uglavnom, nabrijali se mi da mu se nagovorimo i čovjek nas najnormalnije dočeka. Sjedite momci, hoćete kafu? Nećemo hvala, mi smo došli ispred Robijaša da Vam kažemo da ovo više ne može ovako... "Stanite, stanite momci. Izvinite na izražavanju, ali boli mene neka stvar za Čelik. Ja sam ovdje zato što su me postavili i što moram biti, ne zato što želim. Puno važnije stvari sam ostavio po strani jer mi je naređeno da se ovog moram prihvatiti, pa barem dok izbori ne prođu. U sport se nikad nisam miješao niti znam puno o tome. Dajem najbolje od sebe da radim ono što znam, što ne znam ne prihvatam se toga. Ja manje od vas želim da sam ovdje, ali eto, dok izbori ne prođu ja moram sjediti ovdje. Vama hvala što ste došli ali nema potrebe za daljom pričom." Ja i ovaj pajdo ovako
Uredu, hvala Vam na vremenu i izađemo.
Poslije će taj isti Kasumović za čini mi se malo više od mjesec dana tog mandata otkriti neke od malverzacija u Čeliku. Prvenstveno onu s Rasimom Salčinovićem i dokazati da je ovaj od Čelika uzeo stotine hiljada ka emova, pa onda oko prostora ispod stadiona itd.
Sve u svemu, na mene je ostavio fakat pozitivan dojam i moj glas za načelnika ide njemu. (presudan faktor je bio što izlazi kao nezavisni, da je u malim zelenim, Mirad bi bio prvi izbor)
Poslije će taj isti Kasumović za čini mi se malo više od mjesec dana tog mandata otkriti neke od malverzacija u Čeliku. Prvenstveno onu s Rasimom Salčinovićem i dokazati da je ovaj od Čelika uzeo stotine hiljada ka emova, pa onda oko prostora ispod stadiona itd.
Sve u svemu, na mene je ostavio fakat pozitivan dojam i moj glas za načelnika ide njemu. (presudan faktor je bio što izlazi kao nezavisni, da je u malim zelenim, Mirad bi bio prvi izbor)
- commendatore
#10011 Re: Zeničani
koja prodavnica u zenici ima najjacu ponudu autokozmetike - treba mi turtle wax za gume 
- Norm
#10012 Re: Zeničani
Zaitsev wrote:Imao sam priliku sjediti i pričati s Kasumovićem u 4 oka, tačnije u 6 očiju hahah, dok je još bio "predsjednik" NK Čelik. Ne znam mu za prošlost i koliko oraha ima u džepu, ali na mene je ostavio dojam iskrenog i jako, jako direktnog lika. Nije bilo političkog onog zamajavanja, nije bilo glupe retorike i presipanja iz šupljeg u prazno. Čovjek je tako direktno i prosto objasnio šta i kako... Inače, išao sam, sa još jednim pajdom do "novog" predsjednika NK Čelik, ispred Robijaša. Da mu mi malo kažemo šta i kako i da ne može više ovako, bla bla.Uglavnom, nabrijali se mi da mu se nagovorimo i čovjek nas najnormalnije dočeka. Sjedite momci, hoćete kafu? Nećemo hvala, mi smo došli ispred Robijaša da Vam kažemo da ovo više ne može ovako... "Stanite, stanite momci. Izvinite na izražavanju, ali boli mene neka stvar za Čelik. Ja sam ovdje zato što su me postavili i što moram biti, ne zato što želim. Puno važnije stvari sam ostavio po strani jer mi je naređeno da se ovog moram prihvatiti, pa barem dok izbori ne prođu. U sport se nikad nisam miješao niti znam puno o tome. Dajem najbolje od sebe da radim ono što znam, što ne znam ne prihvatam se toga. Ja manje od vas želim da sam ovdje, ali eto, dok izbori ne prođu ja moram sjediti ovdje. Vama hvala što ste došli ali nema potrebe za daljom pričom." Ja i ovaj pajdo ovako
..jedino zasto je otkrio malverzaciju da Salcinovicem je zbog toga jer nije bio dio tala...ali eto svako ima pravo da da glas za onoga za koga smatra da ga je dostojan...
- avenija
#10013 Re: Zeničani
jel to onaj isti Kasumovic koji je vec jednom karno Robijase ?Zaitsev wrote:Imao sam priliku sjediti i pričati s Kasumovićem u 4 oka, tačnije u 6 očiju hahah, dok je još bio "predsjednik" NK Čelik. Ne znam mu za prošlost i koliko oraha ima u džepu, ali na mene je ostavio dojam iskrenog i jako, jako direktnog lika. Nije bilo političkog onog zamajavanja, nije bilo glupe retorike i presipanja iz šupljeg u prazno. Čovjek je tako direktno i prosto objasnio šta i kako... Inače, išao sam, sa još jednim pajdom do "novog" predsjednika NK Čelik, ispred Robijaša. Da mu mi malo kažemo šta i kako i da ne može više ovako, bla bla.Uglavnom, nabrijali se mi da mu se nagovorimo i čovjek nas najnormalnije dočeka. Sjedite momci, hoćete kafu? Nećemo hvala, mi smo došli ispred Robijaša da Vam kažemo da ovo više ne može ovako... "Stanite, stanite momci. Izvinite na izražavanju, ali boli mene neka stvar za Čelik. Ja sam ovdje zato što su me postavili i što moram biti, ne zato što želim. Puno važnije stvari sam ostavio po strani jer mi je naređeno da se ovog moram prihvatiti, pa barem dok izbori ne prođu. U sport se nikad nisam miješao niti znam puno o tome. Dajem najbolje od sebe da radim ono što znam, što ne znam ne prihvatam se toga. Ja manje od vas želim da sam ovdje, ali eto, dok izbori ne prođu ja moram sjediti ovdje. Vama hvala što ste došli ali nema potrebe za daljom pričom." Ja i ovaj pajdo ovako
iskreno i ja mislim za njega glasat jer je po meni najmanje zlo i snalazljiv ..ali da je cist i da je kao nesto iskren nije .
- Zaitsev
#10014 Re: Zeničani
Druže, nemaš potrebe za tim boldiranjem i uvećavanjem. Dovoljno je samo malo detaljnije pročitati šta sam napisao. Ja niti ga branim niti koji klinac, kažem kakav je dojam ostavio na mene. Bio je na visokoj poziciji u SDA, a znamo da zeleni imaju tal u svemu. Je li on bio dio tala ili ne, ja nemam pojma niti sam ulazio u raspravu o tome. Ako nisi pročitao, napisao sam "Ne znam mu za prošlost i koliko oraha ima u džepu" , a siguran sam da ih ima, kao i svaki čovjek, a pogotovo političar. Da mi je ijedan drugi "političar" (a sreo sam ih i pričao s njih dosta) rekao bilo šta tako direktno i iskreno, bez retorike i ostalog, imao bih isto mišljenje. Tako da, ohladi malo...Norm wrote:Zaitsev wrote:Imao sam priliku sjediti i pričati s Kasumovićem u 4 oka, tačnije u 6 očiju hahah, dok je još bio "predsjednik" NK Čelik. Ne znam mu za prošlost i koliko oraha ima u džepu, ali na mene je ostavio dojam iskrenog i jako, jako direktnog lika. Nije bilo političkog onog zamajavanja, nije bilo glupe retorike i presipanja iz šupljeg u prazno. Čovjek je tako direktno i prosto objasnio šta i kako... Inače, išao sam, sa još jednim pajdom do "novog" predsjednika NK Čelik, ispred Robijaša. Da mu mi malo kažemo šta i kako i da ne može više ovako, bla bla.Uglavnom, nabrijali se mi da mu se nagovorimo i čovjek nas najnormalnije dočeka. Sjedite momci, hoćete kafu? Nećemo hvala, mi smo došli ispred Robijaša da Vam kažemo da ovo više ne može ovako... "Stanite, stanite momci. Izvinite na izražavanju, ali boli mene neka stvar za Čelik. Ja sam ovdje zato što su me postavili i što moram biti, ne zato što želim. Puno važnije stvari sam ostavio po strani jer mi je naređeno da se ovog moram prihvatiti, pa barem dok izbori ne prođu. U sport se nikad nisam miješao niti znam puno o tome. Dajem najbolje od sebe da radim ono što znam, što ne znam ne prihvatam se toga. Ja manje od vas želim da sam ovdje, ali eto, dok izbori ne prođu ja moram sjediti ovdje. Vama hvala što ste došli ali nema potrebe za daljom pričom." Ja i ovaj pajdo ovako
Sve u svemu, na mene je ostavio fakat pozitivan dojam i moj glas za načelnika ide njemu. (presudan faktor je bio što izlazi kao nezavisni, da je u malim zelenim, Mirad bi bio prvi izbor)![]()
![]()
..jedino zasto je otkrio malverzaciju da Salcinovicem je zbog toga jer nije bio dio tala...ali eto svako ima pravo da da glas za onoga za koga smatra da ga je dostojan...
- Zaitsev
#10015 Re: Zeničani
Udruženje Robijaša, koliko znam, nikad nije ni imao priliku karnuti. E sad možemo diskutovati do ujutro šta se podrazumijeva pod "Robijaši" i kako ko shvata to. Postoji nekoliko osoba koje sad sjede u GV i koje su na osnovu Udruženja Robijaši 1988 Zenica, ušle u isto. Mlađa, školovana raja, mudro iskoristila priliku zalažući se za tribinu i bukvalno hvatajući se u koštac sa nemogućim stvarima, da bi nakon izbora i dobijenih glasova te imenovanja u GV tj. OV počeli okretati glavu od drugova s tribine i iz Udruženja.avenija wrote:jel to onaj isti Kasumovic koji je vec jednom karno Robijase ?Zaitsev wrote:Imao sam priliku sjediti i pričati s Kasumovićem u 4 oka, tačnije u 6 očiju hahah, dok je još bio "predsjednik" NK Čelik. Ne znam mu za prošlost i koliko oraha ima u džepu, ali na mene je ostavio dojam iskrenog i jako, jako direktnog lika. Nije bilo političkog onog zamajavanja, nije bilo glupe retorike i presipanja iz šupljeg u prazno. Čovjek je tako direktno i prosto objasnio šta i kako... Inače, išao sam, sa još jednim pajdom do "novog" predsjednika NK Čelik, ispred Robijaša. Da mu mi malo kažemo šta i kako i da ne može više ovako, bla bla.Uglavnom, nabrijali se mi da mu se nagovorimo i čovjek nas najnormalnije dočeka. Sjedite momci, hoćete kafu? Nećemo hvala, mi smo došli ispred Robijaša da Vam kažemo da ovo više ne može ovako... "Stanite, stanite momci. Izvinite na izražavanju, ali boli mene neka stvar za Čelik. Ja sam ovdje zato što su me postavili i što moram biti, ne zato što želim. Puno važnije stvari sam ostavio po strani jer mi je naređeno da se ovog moram prihvatiti, pa barem dok izbori ne prođu. U sport se nikad nisam miješao niti znam puno o tome. Dajem najbolje od sebe da radim ono što znam, što ne znam ne prihvatam se toga. Ja manje od vas želim da sam ovdje, ali eto, dok izbori ne prođu ja moram sjediti ovdje. Vama hvala što ste došli ali nema potrebe za daljom pričom." Ja i ovaj pajdo ovako
iskreno i ja mislim za njega glasat jer je po meni najmanje zlo i snalazljiv ..ali da je cist i da je kao nesto iskren nije .
- Norm
#10017 Re: Zeničani
Drug, ako ti u gore boldiranom ne vidis retoriku i ostalo cime se koriste politicari koji nemaju argumenata i jos odlucis da mu das glas...nije problem ohladicu...Zaitsev wrote: Druže, nemaš potrebe za tim boldiranjem i uvećavanjem. Dovoljno je samo malo detaljnije pročitati šta sam napisao. Ja niti ga branim niti koji klinac, kažem kakav je dojam ostavio na mene. Bio je na visokoj poziciji u SDA, a znamo da zeleni imaju tal u svemu. Je li on bio dio tala ili ne, ja nemam pojma niti sam ulazio u raspravu o tome. Ako nisi pročitao, napisao sam "Ne znam mu za prošlost i koliko oraha ima u džepu" , a siguran sam da ih ima, kao i svaki čovjek, a pogotovo političar. Da mi je ijedan drugi "političar" (a sreo sam ih i pričao s njih dosta) rekao bilo šta tako direktno i iskreno, bez retorike i ostalog, imao bih isto mišljenje. Tako da, ohladi malo...
...daBogda nam novi gradonacelnik bio bas on..
- Zaitsev
#10018 Re: Zeničani
"Znate šta momci, ja ću dati najbolje od sebe da ovo pokušamo dovesti u red. Zajedno sa vama, za koje znam da volite Čelik i znam da živite za njega isto kao i ja dok sam nekad bio mlađi, pamtim kad me je babo na guvernalama bicikla vodio u Blatušu na utakmice, mi možemo ovdje nešto napraviti. Početi ćemo od tog i tog, prvo to mora da se uradi pa onda sve ostalo. Znam da mnogi krive Opštinu za sve, ali vjerujte mi to nije tako. Previše je dugova, previše je nestručnih ljudi dolazilo i prolazilo Čelikom i sad nije ni bitno ko sve. Bitno je da mi možemo zajedno da vratimo Čelik tamo gdje pripada. Tada će biti bolje i gradu i vama i nama i svima. Evo već sutra ću zakazati sjednicu... Feridaaaaaaa (inače sekretarica, trčećim korakom ulazi u kancelariju). Molim te Ferida, nećemo sutra, u ponedjeljak ćemo... Za utorak zakaži sjednicu i reci svima ko ne dođe da će imati problem. Ono što bih htio jeste da i vi dođete momci. Staćemo mi u kraj ovome..." ...Norm wrote:Drug, ako ti u gore boldiranom ne vidis retoriku i ostalo cime se koriste politicari koji nemaju argumenata i jos odlucis da mu das glas...nije problem ohladicu...Zaitsev wrote: Druže, nemaš potrebe za tim boldiranjem i uvećavanjem. Dovoljno je samo malo detaljnije pročitati šta sam napisao. Ja niti ga branim niti koji klinac, kažem kakav je dojam ostavio na mene. Bio je na visokoj poziciji u SDA, a znamo da zeleni imaju tal u svemu. Je li on bio dio tala ili ne, ja nemam pojma niti sam ulazio u raspravu o tome. Ako nisi pročitao, napisao sam "Ne znam mu za prošlost i koliko oraha ima u džepu" , a siguran sam da ih ima, kao i svaki čovjek, a pogotovo političar. Da mi je ijedan drugi "političar" (a sreo sam ih i pričao s njih dosta) rekao bilo šta tako direktno i iskreno, bez retorike i ostalog, imao bih isto mišljenje. Tako da, ohladi malo...
...daBogda nam novi gradonacelnik bio bas on..![]()
![]()
Odlazimo pajdo i ja. Ferida ulazi u kancelariju, šefe u koliko ste ono rekli sati? Marš Ferida u 3 pm, nikog ne zivkaj. Ovim levatima javi u ponedjeljak da se sjednica prolongira, nemamo kvorum, delegatu Omeru četeresnica kako mu je umrla jetrva pa mora na tehvid, a bez Omera se ništa ne može je l'... he he he pukne Feridu po debelim guzovima i nastavi igrati pasijans na Comodore 64.
E to bi bila retorika i previše sam je puta imao priliku čuti, ali nikad, nikad i nikad da političar kaže da ga boli kurac ili da ne zna o nečemu nešto. Također, nikada ni jedan "predsjednik" nije došao u Čelik a da nije noktima čupao i grizao da ostane tu.
Da budemo iskreni, svako ima negdje tal i ničije maslo nije za ramazana. Na kraju krajeva, nećemo ni znati ako ne doživimo. Bilo ko da bude gradonačelnik a da nije stranački je uspjeh, jer time slabi moć vladajuće stranke tj. zelenih...
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
- N.N.
#10020 Re: Zeničani
Kvota 1.05 da je Seki u nekoj vezi sa pucnjavom 
-
kakavdanakneiskustvu
#10021 Re: Zeničani
N.N. wrote:Kvota 1.05 da je Seki u nekoj vezi sa pucnjavom
ma jok,gdje bi on bio
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
- kamen spoticanja
#10024 Re: Zeničani
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160623132
po klixu sheki pucao na navijace...bruno bojic podnio neopozivu ostavku...
tugo moja...sta bi od velikana
po klixu sheki pucao na navijace...bruno bojic podnio neopozivu ostavku...
tugo moja...sta bi od velikana
- Casual's
#10025 Re: Zeničani
Kakve on veze ima, to je nevjerovatno.
Radi šta hoće..
Radi šta hoće..