Što bi rekao moj komšo koji se nedavno doseliosalik79 wrote:Hmmm, koji li je to dio?! Kako pobijedi ako je samo te glasove pokupio?! Apsolutna manjina.
السنيد انه رجل جيد وكل شرف لديه على كل ما فعله ل إليدزا
Što bi rekao moj komšo koji se nedavno doseliosalik79 wrote:Hmmm, koji li je to dio?! Kako pobijedi ako je samo te glasove pokupio?! Apsolutna manjina.
uglavnom stare zgrade s kraja 50-ih...dosta je bljutavija i toplija ljeti ta voda od ove s baceva ,ali jbga ima je...salik79 wrote:Hmmm, koji li je to dio?! Kako pobijedi ako je samo te glasove pokupio?! Apsolutna manjina.
Aaaaaaa, pa Luzani - preko puta - nemaju. Kakva je to nepravda!bersK wrote:salik79 wrote:MOSALJOZE wrote: Živim na Ilidži,imam vodu 24/7 ponekad obore pritisak,al ovo nema smisla taoci u vlastitom gradu....![]()
'dje to na IlidzU ima stalno vode?!
Pejton komplet.
MOSALJOZE wrote:Što bi rekao moj komšo koji se nedavno doseliosalik79 wrote:Hmmm, koji li je to dio?! Kako pobijedi ako je samo te glasove pokupio?! Apsolutna manjina.
السنيد انه رجل جيد وكل شرف لديه على كل ما فعله ل إليدزا
E, ako je bljutava i topla, onda nista...bitanga_sa_otesa wrote:uglavnom stare zgrade s kraja 50-ih...dosta je bljutavija i toplija ljeti ta voda od ove s baceva ,ali jbga ima je...salik79 wrote:Hmmm, koji li je to dio?! Kako pobijedi ako je samo te glasove pokupio?! Apsolutna manjina.
salik79 wrote:
Aaaaaaa, pa Luzani - preko puta - nemaju. Kakva je to nepravda!![]()
Da sam blize, razvuk'o bi crijevo. Ovako, nista.bersK wrote:salik79 wrote:
Aaaaaaa, pa Luzani - preko puta - nemaju. Kakva je to nepravda!![]()
Ja sam ti skoro na mostu. Pljuhnut cu koju litru iz ruku pa nahvataj. Sta drugo da ti radim
Zavaravanje protivnika. I kod mene preksinoc tako bilo.nepass1 wrote:sinoc ima vode legao u pola 12, jutros na posao 6:20 ima vode. sta se desava
Kod mene u Boljakovom svaki dan nestane pa evo i sad je nema od 11 do 17 i navece od 23 do 7 ima je ali ko konac. Medjutim sinoc cijelu noc sasvim normalan pritisak. Ja ustajao u pola 4 i pritisak u erekcijisalik79 wrote:Zavaravanje protivnika. I kod mene preksinoc tako bilo.nepass1 wrote:sinoc ima vode legao u pola 12, jutros na posao 6:20 ima vode. sta se desava
Nema on njega sta brukat. Takvi likovi su direktan produkt njegovog sistema.MOSALJOZE wrote:[
Još ko on veliki musliman qurac od ovce eto šta je okačio Alijinu sliku na zid,majmune jedan ne brukaj tog covjeka..
kaze zena ima i danas vode, mozda zavrnu pred moj dolazak, ono kad treba noge oprati, kupati sebumerangss wrote:Kod mene u Boljakovom svaki dan nestane pa evo i sad je nema od 11 do 17 i navece od 23 do 7 ima je ali ko konac. Medjutim sinoc cijelu noc sasvim normalan pritisak. Ja ustajao u pola 4 i pritisak u erekcijisalik79 wrote:Zavaravanje protivnika. I kod mene preksinoc tako bilo.nepass1 wrote:sinoc ima vode legao u pola 12, jutros na posao 6:20 ima vode. sta se desava![]()
Sad nedjelja, bih da sta skuham jer radnim danom nemem kad ali ne mogu jer nemem vode!
Aferim_BataZiv_0809 wrote:Nema on njega sta brukat. Takvi likovi su direktan produkt njegovog sistema.MOSALJOZE wrote:[
Još ko on veliki musliman qurac od ovce eto šta je okačio Alijinu sliku na zid,majmune jedan ne brukaj tog covjeka..
Prođe malo više od mjesec dana...mayab wrote:amar1994 wrote:Jebali su majku cesti za sva vremena![]()
![]()
![]()
Uh, upravo htjedoh to napisati, jer sad ce tu (NEKADA, ko zna kada) na scenu stupiti druga jaranska firma da to zakrpi, i onda pisi propalo, 15 dana poslije intervencije ce se uleknuti i tako dalje, nastavite tok misli.....

Sistem jeste nakaradan,pristao je predsjednik na njega niko drugi,ali idemo u off ako bude prilike i teme rado ćemo se pohvatati za vratove oko ovog čovjeka._BataZiv_0809 wrote:Nema on njega sta brukat. Takvi likovi su direktan produkt njegovog sistema.MOSALJOZE wrote:[
Max Bunker wrote:Može li biti da sam maloprije na Grbavici vidio neki plakat vezano za demonstracije?

prolazim dnevno ovuda kao pjesak i svaki put se pitam, ako je povrsina asfalta u ovakvom stanju, sta je sa temeljima hotela zagreb (koji je pod zastitom)... ako je ovim s*anjem narusena statika hotela, hoce li neko odgovarati? ili ce biti tumaceno kao "visa sila"?dragma wrote:
Prođe malo više od mjesec dana...
Da barem hoće stupiti na scenu i ta druga jaranska firma, zar nije sramota u centru (glavnog) grada!?
Ja dolazim! Radim do 15:00 i eto me pravo sa posla jer prva sam smjena, radim od 7:30 a iz kuce izlazim u 7 i tad u Boljakovom nemam vode da mogu oprati guzicu i zube. Higijena u Sarajevu je ionako bila na niskom nivou a sad je jos vise, ne zbog pojedinca nego zbog ViK-ablack wrote:Max Bunker wrote:Može li biti da sam maloprije na Grbavici vidio neki plakat vezano za demonstracije?
http://1grad1borba.org/sadrzaj/poziv-na-protest
nije u ridjobradom greska vec u namaizgubljena dusa wrote:I ja dolazim![]()
A kad budu izbori napominjacu im se familije za puno, puno toga. Voda je samo jedan razlog.
Evo gledam ridjobradog I erdogana u bratskom zagrljajuPa kad toliko voli turke I arapske turiste, nek se odvuce kod njih vec jednom I neka nas popusti malo da zivimo kako dolikuje u 21 vijeku na tlu Evrope. Trabunja o EU, a grli okupatora