Ovo sam skroz zaboravio, sve kontam on umro.kakavdanakneiskustvu wrote: pa carl je davno ranjen i umro,a rick ranjen i spasila ga pona smecarka i u helikopteru negdje nestali
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Logovan
#10001 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vala dosadili su sa ovim što se prerušavaju u walkere.
I svako malo nekakvi meteori, da hoće udariti jedan gdje treba i pobiti većinu preživjelih pa da završimo sa serijom.

-
kakavdanakneiskustvu
#10002 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
dale cooper wrote:Ova epizoda je samo pokazala da "šaptači" predvođeni sa ovo dvoje nisu nikakva posebna prijetnja, nego su ih uhvatili i prepali na foru.
Negan od prije dvije sezone bi satro' ove šaputave karinaše.
ma negan je imao skoro pa vojsku
-
kakavdanakneiskustvu
#10003 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Logovan wrote:Vala dosadili su sa ovim što se prerušavaju u walkere.I svako malo nekakvi meteori, da hoće udariti jedan gdje treba i pobiti većinu preživjelih pa da završimo sa serijom.
Ovo sam skroz zaboravio, sve kontam on umro.kakavdanakneiskustvu wrote: pa carl je davno ranjen i umro,a rick ranjen i spasila ga pona smecarka i u helikopteru negdje nestali
pa snimaju se valjda tri filma sa rickom kao glavnim likom
-
last mohicans
#10004 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Prva nije lose krenula, ova druga sranje sa mačo, pardon alfa shitom. Kako bi to Rick pi kratkom postupku, pa i Negan. Ciganija AMCa, daj para na guzove, glavne likove nece da plate pošteno, pa se ljudi razišli sami.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#10005 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jel se vi zajebavate sa tim meteorima, ili ne kontate da je u pitanju jedan isti pad sovjetskog satelita?
A da, epizoda mrtva karina...
A da, epizoda mrtva karina...
-
sencobih
#10006 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Još jedna debilska epizoda u nizu
-
drogon2
#10007 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Standardno. Prva epizoda i nije bila tako losa, al zato ce sad uslijedit bar 5 katastrofalnih.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10008 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jutros skontah da sam opet propustio....znači nisam ništa propustio 
- beni-bu-man
#10009 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
vec dvije sezone nista ne propustasTomahawk11 wrote:Jutros skontah da sam opet propustio....znači nisam ništa propustio
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10010 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma od 6. je to sve na lerbeni-bu-man wrote:vec dvije sezone nista ne propustasTomahawk11 wrote:Jutros skontah da sam opet propustio....znači nisam ništa propustio
- beni-bu-man
#10011 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tako nekakoTomahawk11 wrote:Ma od 6. je to sve na lerbeni-bu-man wrote:vec dvije sezone nista ne propustasTomahawk11 wrote:Jutros skontah da sam opet propustio....znači nisam ništa propustio
- Logovan
#10012 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ali opet moraš odgledati.Tomahawk11 wrote:Jutros skontah da sam opet propustio....znači nisam ništa propustio
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10013 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma mogu i onu zadnju u polusezoni, biće tamanLogovan wrote:Ali opet moraš odgledati.Tomahawk11 wrote:Jutros skontah da sam opet propustio....znači nisam ništa propustio
- dječak sa šibicama
#10014 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
zar neko ovo jos prati
ja odustao kod kralja, lava i vjestackih zuba onog u koznoj jakni
a nekad se svaka epizoda cekala ko ozebo sunce
ja odustao kod kralja, lava i vjestackih zuba onog u koznoj jakni
a nekad se svaka epizoda cekala ko ozebo sunce
- dale cooper
#10015 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ako ih doživimo...ako prije toga ne umremo od dosade koja je ove serija postala.kakavdanakneiskustvu wrote:Logovan wrote:Vala dosadili su sa ovim što se prerušavaju u walkere.I svako malo nekakvi meteori, da hoće udariti jedan gdje treba i pobiti većinu preživjelih pa da završimo sa serijom.
pa snimaju se valjda tri filma sa rickom kao glavnim likom
-
kakavdanakneiskustvu
-
Tyke
#10017 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma i ja sam smetnuo s uma sva ta desavanja, pogotovo da je umro Carl. Ugrizen pa je kao nesto krio...Logovan wrote:Vala dosadili su sa ovim što se prerušavaju u walkere.I svako malo nekakvi meteori, da hoće udariti jedan gdje treba i pobiti većinu preživjelih pa da završimo sa serijom.
Pretpostavljam da ce se Rick vratiti, jer nema logike da prezivi i odlazi u helikopteru i da ga se zaboravi nakon svega. Vjerovatno ce biti neko peglanje, pa onda da Negan opet skupi vojsku i podere ih i onda dodje spasioc Rick, nakon sto mu povecaju honorar
Po meni ova serija nema smisla bez Ricka. Trenutno mi je, mozda, i zanimljivija FTWD, ne znam zasto.
A mrzim i ovo kad uleti neko na temu sa "zar jos ima neko da ovo gleda... ja odustao, bla, bla...". Eto mi onako pisemo ovdje iz dosade. Pa naravno da pratimo cim i dalje komentarisemo, jebemu misha.
- bunk
#10018 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Rick se vraca u 3 filma twd.
Kako ce uklopiti radnju vidjecemo.
Kako ce uklopiti radnju vidjecemo.
-
kakavdanakneiskustvu
#10019 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ali cak tri filma,ne kontam sto to toliko
- simonese
#10020 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Carol na dandi, prejako
- Logovan
#10021 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Patnja. Fakat se ovo mora završiti što prije, 10 sezona naredaše, gledaj na šta serija liči.
Carol se nadrogirala, ne zna gdje goni. A sa onim šaptačima su počeli baš smarati.
Carol se nadrogirala, ne zna gdje goni. A sa onim šaptačima su počeli baš smarati.
-
drogon2
#10022 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne znam vala,meni je ova epizoda bila vise nego solidna.Moralo se pratit da skontas sta je halucinacija,a sta nije.Obzirom na to,Carol je najebala.Nakon sto zaprijeti Alfi,prvo je vidjela one Whisperere u sumi i niko joj nije povjerovato,a zatim i u onoj dvorani kad je upala u zamku i ni to joj niko nije povjerovato.Drugi plot point koji je onako interesantan jest to da Alfa nekako zna kad su oni prelazili granicu,a serija nas je eksplicitno na kraju prosle sezone navodila na to da zakljucimo da su svi Whispereri otisli na jug sto bi trebalo znacit da je neko spijun i to je vjerovatno ovaj Siddiq koji kao pati od nekog ptspa,a u biti tu ima i malko griznje savjesti,a i straha jer su mu ovi prijetili da ce ga sjebat ako ne bude izvjestavao.
-
kakavdanakneiskustvu
#10023 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
a da nekim ludim slucajem daju neganu da malo pregovara sa alfom i da bude kao glavni ,kontam da bi ovo islo u nekom drugom smjeru,malo mi na klinac ide da im je pored jednog daryla crno žensko kao glavno,michonne,valjda ta politicka korektnost
- turbofolk
#10024 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nije ni sve Carolino halucinacija. Oni šaptači u šumi u mraku su stvarno bili. Na kraju je scena gdje se jedan (ili jedna) od njih transformisa u walkera. Mislim baš ona što joj je sestra u prošloj epizodi stradala. Gama il kako već. Negana je trebalo ubiti u onoj zadnjoj epizodi osme sezone. Ne znam ni šta onakvom glumcu treba sva zajebancija oko uloge koja haman nije do kraja definisana.
-
kakavdanakneiskustvu
#10025 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
turbofolk wrote:Nije ni sve Carolino halucinacija. Oni šaptači u šumi u mraku su stvarno bili. Na kraju je scena gdje se jedan (ili jedna) od njih transformisa u walkera. Mislim baš ona što joj je sestra u prošloj epizodi stradala. Gama il kako već. Negana je trebalo ubiti u onoj zadnjoj epizodi osme sezone. Ne znam ni šta onakvom glumcu treba sva zajebancija oko uloge koja haman nije do kraja definisana.
a bilo bi cool da ga se transformise u nekog ko bi bio totalna suprotnost neganu iz vremena kad je ratovao protiv njih i bude kao vodja u borbi protiv ovih šaptača,da onovo zanjiše kukovima i da ima lucille sa sobom,jebeno dobra uloga,a onda se nekim cudom pojavi rick
ovisan sam o ovoj seriji,znam,koliko god da je postala bezze