IRAN

Post Reply
Kikibombona

#10001 Re: IRAN

Post by Kikibombona »

salik79 wrote:

Ne zelim dalje diskutovati dok mi ne odgovoris da li je najlogicniji potez, kada se protestvuje protiv neke drzave i njenog drustveno-politickog uredjenja, da se prvo spali zastava te drzave?!!! A pogotovo ako se uzme u obzir da su te zastave posvuda i na dohvat ruke! Nije valjda da se Kurdi identificiraju sa njom, te je ne zele spaliti, iako je nakon revolucije "nametnuta" od "klero-fasistickog" rezima?! Kiki, kiki, ni sam ne kontas koliko si supalj i podlozan manipulaciji. Zelen si ti jos, moj Kiki.
Zasto da ti odgovorim na bilo sta kada se ti nisi udostojio odgovoriti meni na pet puta postavljeno pitanje...

Da li u Iranu ima iko da kritikuje ajatolaha i nacin na koji vodi politiku?

Svaka vlast ima kriticare unutar zemlje, da li ima ajatolah?
Drvosjeca iz Dejcica

#10002 Re: IRAN

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Ja mislim da otvorim paštetu da bi iz nje izletio Kiki sa Kuridima. :mrgreen: Tema o Siriji tu redovno ordinira Kiki, tema o Turskoj tu je Kiki i Kurdi, Irak...Kiki i Kurdi, Iran...Kiki i Kurdi. A u PM šta je ovo? :? Mislim da je ovdje u pitanju neka patološka veza između Kurda i osobe pod nickom Kiki, ja to u životu nisam vidio osim iz istorije što sam čitao o patološkoj vezi nacista i Hitlera. Samo čekam još da se pojavi na temi o zimskim gumama sa svojim Kurdima. :mrgreen:
salik79

#10003 Re: IRAN

Post by salik79 »

Kikibombona wrote:
salik79 wrote:

Ne zelim dalje diskutovati dok mi ne odgovoris da li je najlogicniji potez, kada se protestvuje protiv neke drzave i njenog drustveno-politickog uredjenja, da se prvo spali zastava te drzave?!!! A pogotovo ako se uzme u obzir da su te zastave posvuda i na dohvat ruke! Nije valjda da se Kurdi identificiraju sa njom, te je ne zele spaliti, iako je nakon revolucije "nametnuta" od "klero-fasistickog" rezima?! Kiki, kiki, ni sam ne kontas koliko si supalj i podlozan manipulaciji. Zelen si ti jos, moj Kiki.
Zasto da ti odgovorim na bilo sta kada se ti nisi udostojio odgovoriti meni na pet puta postavljeno pitanje...

Da li u Iranu ima iko da kritikuje ajatolaha i nacin na koji vodi politiku?

Svaka vlast ima kriticare unutar zemlje, da li ima Iran?

Da li si ti ikada gledao sjednicu parlamenta/medzlisa u Iranu (parlament sluzi za to, a ne ulica)? Nisi, jel´e?! Eh, onda nemas pravo govoriti o "kritikama".
A sada se vratimo na zastave! :bih: :mrgreen:
Kikibombona

#10004 Re: IRAN

Post by Kikibombona »

salik79 wrote:
Da li si ti ikada gledao sjednicu parlamenta/medzlisa u Iranu (parlament sluzi za to, a ne ulica)? Nisi, jel´e?! Eh, onda nemas pravo govoriti o "kritikama".
Pa daj dokaz da neki politicar ili medij u Iranu kritikuje ajatolaha, da se momentalno pospem pepelom.
Arteta

#10005 Re: IRAN

Post by Arteta »

Da se primijetiti da vise Iranskih stranaka ima u egzilu nego u Iranu. :D
salik79

#10006 Re: IRAN

Post by salik79 »

Kikibombona wrote:
salik79 wrote:
Pa daj dokaz da neki politicar ili medij u Iranu kritikuje ajatolaha, da se momentalno pospem pepelom.
Nema potrebe kritikovati Ajetullaha. Kritikuju se zakoni, a ne osobe. On se uopce ne mijesa u njihov rad. Sve dok se postuje ustavno-pravni poredak I.R. Iran.

Zastave :bih:
zvizdan

#10007 Re: IRAN

Post by zvizdan »

Kikibombona wrote:
zvizdan wrote:
S tobom se stvarno ne isplati trositi vrijeme na ovakve price. Kakvo, bolan ne bio, proglasavanje nezavisnosti. Sastalo se nas desetak u kafani jutros i proglasili, dok smo se razbudjivali uz kafu, nezavisnost Hercegovine. I granice odredili, i zastavu, svasta nesta... Gotova stvar :D
Gdje se to proglasava nezavisnost iz zajebancije, bez podrske naroda?
Bez podrske naroda? Pa svako hercegovacko srce kuca za nas "Pokret za preporod drzavnosti Hercegovine", osim izdajnika na jaslama HDZ/SDA fasisticko-klerikalno-sovinisticko-rasisticke oligarhije. HDZ i SDA ne dopustaju referendum kojim bi narod i javno pokazao da sanja obnovu tradicija Hercega Stjepana i Ali-pase Rizvanbegovica. Ali svako normalan zna da je nase proglasenje nezavisnosti ispunjenje sna narastaja pravih Hercegovaca. Uostalom, pitaj Asura ako meni ne vjerujes. :D
Kikibombona

#10008 Re: IRAN

Post by Kikibombona »

salik79 wrote:
Kikibombona wrote:
salik79 wrote:

Nema potrebe kritikovati Ajetullaha.
Kritikuju se zakoni, a ne osobe. On se uopce ne mijesa u njihov rad. Sve dok se postuje ustavno-pravni poredak I.R. Iran.

Zastave :bih:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Svaka javna licnost je izlozena kritici, jedino ajatolah nije. Pa dragi Salik, kritikovali su Muhameda, sto je on prihvatao, a velikog ajatolaha niko ne kritikuje. :D

Je l' ajatolah veca faca od poslanika u siitskom islamu?
Kikibombona

#10009 Re: IRAN

Post by Kikibombona »

zvizdan wrote:
Bez podrske naroda? Pa svako hercegovacko srce kuca za nas "Pokret za preporod drzavnosti Hercegovine", osim izdajnika na jaslama HDZ/SDA fasisticko-klerikalno-sovinisticko-rasisticke oligarhije. HDZ i SDA ne dopustaju referendum kojim bi narod i javno pokazao da sanja obnovu tradicija Hercega Stjepana i Ali-pase Rizvanbegovica. Ali svako normalan zna da je nase proglasenje nezavisnosti ispunjenje sna narastaja pravih Hercegovaca. Uostalom, pitaj Asura ako meni ne vjerujes. :D
Mislis da ces se karikiranjem izvuci? :D

Imas li jos neki primjer, pored iranskog Kurdistana, da je neka grupica olosa i terorista proglasila nezavisnost bez volje naroda?

Da 5-10 000 olosa nametne ideju o nezavisnosti milionima koji nezavisnost ne zele?

Ima li to ikakvog smisla, ikakve jebene logike? :D
salik79

#10010 Re: IRAN

Post by salik79 »

Kikibombona wrote: :lol: :lol: :lol: :lol:

Svaka javna licnost je izlozena kritici, jedino ajatolah nije. Pa dragi Salik, kritikovali su Muhameda, sto je on prihvatao, a velikog ajatolaha niko ne kritikuje. :D

Je l' ajatolah veca faca od poslanika u siitskom islamu?

Smej se smej, samo se smej...Pogledaj onaj prilog doceka Ajetullaha u iranskom Kurdistanu i sve ce ti se samo kaSti ;-)
A sada, objasnjenje za zastave sa "autenticnog snimka", kojeg si sam postavio! :bih: :D
Kikibombona

#10011 Re: IRAN

Post by Kikibombona »

salik79 wrote:
Smej se smej, samo se smej...Pogledaj onaj prilog doceka Ajetullaha u iranskom Kurdistanu i sve ce ti se samo kaSti ;-)
A sada, objasnjenje za zastave sa "autenticnog snimka", kojeg si sam postavio! :bih: :D
Idu ti ove debate bolje nego meni, ali si u tako losoj poziciji da bi te i dijete malo porazilo u konacnici! :D

Branis neodbranjivo! :D

Vidio sam samo jednu zastavu. Fokus je bio na zgradu, mjesto zlocina. Vjerovatno je zastava poslije skinuta i zapaljena.

Da li si vidio ijednog demonstranta da mase okupatorskom zastavom? :D
zvizdan

#10012 Re: IRAN

Post by zvizdan »

Kikibombona wrote:
zvizdan wrote:
Mislis da ces se karikiranjem izvuci? :D

Imas li jos neki primjer, pored iranskog Kurdistana, da je neka grupica olosa i terorista proglasila nezavisnost bez volje naroda?

Da 5-10 000 olosa nametne ideju o nezavisnosti milionima koji nezavisnost ne zele?

Ima li to ikakvog smisla, ikakve jebene logike? :D
To sto nas nazivas olosom i teroristima samo je potvrda opravdanosti nasih stavova da se s Bosancima dalje durati ne moze. Dosta je bilo! :D I skinite s vasih novcanica sve nase knjizevnike: Maka, Simica, Ducica... Turite sebi na pare Fatmira Alispahica, Bakira i Seku :D
salik79

#10013 Re: IRAN

Post by salik79 »

Kikibombona wrote:
salik79 wrote:
Idu ti ove debate bolje nego meni, ali si u tako losoj poziciji da bi te i dijete malo porazilo u konacnici! :D

Branis neodbranjivo! :D

Vidio sam samo jednu zastavu. Fokus je bio na zgradu, mjesto zlocina. Vjerovatno je zastava poslije skinuta i zapaljena.

Da li si vidio ijednog demonstranta da mase okupatorskom zastavom? :D
Naravno, jer si zelen. A o mojoj poziciji ne beri brigu ;-) Vidio si barem jednu, ali itekako vrijednu i to na dohvat ruke demonstranata (ne mora se verati, dosta se na nozne prste propeti). A znas sta nisi vidio!? Nisi vidio niti jednu kurdsku zastavu, a kamoli da neko mase s njom ;-) :D
Last edited by salik79 on 12/01/2016 10:25, edited 1 time in total.
salik79

#10014 Re: IRAN

Post by salik79 »

Dodao bih - "okupatorska" zastava se "proteze" takoreci, od pocetka do samog kraja snimka, na dohvat (doslovno) ruke je, a niko je ne pali! Sto li, Boze?! A zastave "slobodnog Kurdistana" ni na vidiku, od pocetka do kraja uratka :D ;-)
asurbanipal

#10015 Re: IRAN

Post by asurbanipal »

zvizdan wrote:

Dobar, dobar... :lol:

Za nezavisnu Hercegovinu :thumbup: :mrgreen:
salik79

#10016 Re: IRAN

Post by salik79 »

asurbanipal wrote:
zvizdan wrote:

Dobar, dobar... :lol:

Za nezavisnu Hercegovinu :thumbup: :mrgreen:

Nemojte mi na Kikija, trenutno trazi kurdsku "slobodarsku" zastavu na nestrucno izvedenom propagandnom materijalu rudawa. Zaista ce im se mentori, majstori manipulacije i masmedijskog brain washinga, morati zapitati u sta ulupase toliku lovu... :mrgreen:
Em2r

#10017 Re: IRAN

Post by Em2r »

Salike evo lEmuzine za tebe

http://www.olx.ba/r/16620071/98002
salik79

#10018 Re: IRAN

Post by salik79 »

Em2r wrote:Salike evo lEmuzine za tebe

http://www.olx.ba/r/16620071/98002

Radije bih ovog, ako vec moram :D

Image
salik79

#10019 Re: IRAN

Post by salik79 »

Ko kaze da ga Iranci ne zadaju?! :D

Image
Image
Image
sumirprimus

#10020 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

teatar snova...
skoro i muzicari zasspali... :D
salik79

#10021 Re: IRAN

Post by salik79 »

Ziku ugrozenih, ugnjetavanih, gazenih:

Image
Image
Image

Sa frisko operisanim nosom :D
Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
sumirprimus

#10022 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

jos samo da se rjese mula i nebo je granica...
salik79

#10023 Re: IRAN

Post by salik79 »

sumirprimus wrote:jos samo da se rjese mula i nebo je granica...
Jos samo da se Amerika, Izrael, Eu rijese korpokratije i nebo je granica...
sumirprimus

#10024 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

salik79 wrote:
sumirprimus wrote:jos samo da se rjese mula i nebo je granica...
Jos samo da se Amerika, Izrael, Eu rijese korpokratije i nebo je granica...
super,iskljuci internet namaH salike sta cekas!
Arteta

#10025 Re: IRAN

Post by Arteta »

Image
Post Reply