hoće al u mindžićimaTomahawk11 wrote:PSG hoce Xavi-ja za 80 miliona?! Covjeku su 32 godine. Bio bi to sigurno najveci posao koji bi Barcelona napravila. Sad je pitanje da li se Xavi-ju ide u ovim godinama iz kluba gdje je proveo karijeru. Mislim da nece od toga nista biti, ne moze se ni novcem sve kupiti.
PSG je po medijskim kalkulacijama dosad trebao potpisati jedno 424 igrača i potrošiti jedno 13 milijardi eura, a Pastore im je ubjedljivo najveći transfer dosad, jedno tri put veći od slijedeća 3 skupa
Kako izmisliti članak i popuniti malo mjesta u novinama/na portalu ? Skontaj nekog ko samo što nije prešao u PSG za 300 miliona.
Ako igrač želi da ide, a ne vjerujem da Xavi želi, nije lud, i klub koji ga želi kupiti plati iznos u klauzuli ugovora koji je, ako ne obavezan, onda uobičajen kod Španaca, onda predsjednik može mahati ušima. Tako ste i Ronalda svojevremeno izgubili.Još ako ga Rosell proda (a znamo da samo o parama i dugovima prica vec drugu godinu, valjda se tako sveti Laporti) sam ce sebi ubrzati smjenu sa predsjecnicke fotelje...a od drugom mandatu može samo sanjati ukoliko to uradi...to mu navijaci ne bi nikad oprostili jer Xavi je ikona Barse.