AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ja se ovamo zabavila oko timeline-a
Fala zenama koje su navijale da dobijem dramu, fala tom random cudu, fala michun i nadinki sto su nasle sponzore i sto su me obradovale

Moderator: anex

joj da sms-a nema, ne bi ti do veceras skontala. ccccccVenomousV wrote:stize poruka od michun, moja reakcija - STA SAM!!!??![]()
Fala zenama koje su navijale da dobijem dramu, fala tom random cudu, fala michun i nadinki sto su nasle sponzore i sto su me obradovaleitd itd
O kako podlo BozeAllenass wrote:Znači od sad ovdje svaki dan pisati komentare tipa ovih od @VV i dobiješ baš taj poklon.
O kako providno Bože
bice slikeeeee, prije i poslijeMichun wrote:joj da sms-a nema, ne bi ti do veceras skontala. ccccccVenomousV wrote:stize poruka od michun, moja reakcija - STA SAM!!!??![]()
Fala zenama koje su navijale da dobijem dramu, fala tom random cudu, fala michun i nadinki sto su nasle sponzore i sto su me obradovaleitd itd
![]()
mnogo mi je drago da si ti, jer sam sigurna da ces uslikat i staviti slike
Baš sam neka, gdje ću to rećiMichun wrote:O kako podlo BozeAllenass wrote:Znači od sad ovdje svaki dan pisati komentare tipa ovih od @VV i dobiješ baš taj poklon.
O kako providno Bože
Ma nema razloga, ljudi uvijek mogu nagadjati takve stvari, mi stojimo iza svih poklona koje smo podijelile u pola godine po cijeloj BiHVenomousV wrote:Nadi, zao mi je ako sam vas ja stavila u nezgodnu poziciju...
Djevojke, hitno mi je. Anyone?Zelena Carapa wrote:nestalo mi one artdeco podloga za sjene, bila sam na par mjesta ali je nemaju - zna li neka od vas sa sigurnoscu gdje je ima da ne gubim citav dan na to. hvala unaprijed.
Hej ima u cm u higijenskomZelena Carapa wrote:nestalo mi one artdeco podloga za sjene, bila sam na par mjesta ali je nemaju - zna li neka od vas sa sigurnoscu gdje je ima da ne gubim citav dan na to. hvala unaprijed.
Djevojke, hitno mi je. Anyone?
Jesi li gledala u CMu u Titovoj?Zelena Carapa wrote:Djevojke, hitno mi je. Anyone?Zelena Carapa wrote:nestalo mi one artdeco podloga za sjene, bila sam na par mjesta ali je nemaju - zna li neka od vas sa sigurnoscu gdje je ima da ne gubim citav dan na to. hvala unaprijed.
BTW, cestitam VV
Izvini, ovdje kljucni dio i jeste to sto ja VV ne poznajem - nikad u zivotu curu vidjela-osim njene obrve na forumu6.april wrote:Nije zloba ali jeste namještanje.
ALi i to je ok.
Apsolutno.
Zaista.
Pa potrudile ste se nabaviti čak 3 maskare - valjda je i red da jednu možete pokloniti nekome svom.
Meni je to totalno fer.
Iskrena sam.
hvala puno!mimoza wrote:Hej ima u cm u higijenskomZelena Carapa wrote:nestalo mi one artdeco podloga za sjene, bila sam na par mjesta ali je nemaju - zna li neka od vas sa sigurnoscu gdje je ima da ne gubim citav dan na to. hvala unaprijed.
Djevojke, hitno mi je. Anyone?, ili kako vec ko taj dio percipira, gdje je bilo kino radnik
![]()
ja sam obilsa 4 cm-a, dok tu nisam ubola prosle sedmice.
mah mah
Trazila sam na 3 mjesta ali eto bolje je sto nisam naslaPartizzanka wrote:VENO SJETI SE DA SI MISLILA DA IDES KUPITI I TRAZITI PO GRADU MASKARU A KO TI JE REKAO DA NEMAS STA IZGUBITI AKO PROBAS IGRATI NA MZT!!!!
haman mi dodjes mustuluk hahahaha
cokoladu ofkors![]()
osjecam se kao da sam ja dobila nagradu!!!
cedo moje O:=)=)==
6.april wrote:Nije zloba ali jeste namještanje.
ALi i to je ok.
Apsolutno.
Zaista.
Pa potrudile ste se nabaviti čak 3 maskare - valjda je i red da jednu možete pokloniti nekome svom.
Meni je to totalno fer.
Iskrena sam.