Referendum(i) u RS-u

Locked
smijesni_ste

#10001 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by smijesni_ste »

Da li će se u privatnim firmama u Sarajevu koje zapošljavaju bratiju sa područja Istočnog Sarajeva sutra održati neki sastanci u cilju analize referenduma i smirivanja tenzija? :D

I ne, nije mi niko iz IS 'uzeo' radno mjesto, samo opaska na svu bizarnost u ovoj državi :D
seoBIH

#10002 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by seoBIH »

Do 11h glasalo 17,xx%. Kakva je to izlaznost ako se uporedi sa izborima?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#10003 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

Ludzak wrote:
KatarinaKosaca wrote:
madner wrote:Kao i obicno, SDA u svom stilu.
Da je drukciji stav, kmecali biste ovdje da je SDA ratnohuskacka, kao sto bijese i 1992. Sta bi ti, Cercilu, u ovom momentumu?
Ne treba se kmečati o tome. Svaka normalna osoba zna da je SDA, kao i sve nacionslističke stranke u BiH, ratnohušaška. Njihov ogled je u lopovluku, kriminalu, korupciji, sili ... sigurno nije u boljitku naroda.
vidos, to i govorim, svejedno je sta kazu. Uvijek ce se praviti lazna simetrija. Biti lopov nije= biti ratnohuskac. Biti korumpiran nije= biti nacionalista
ulinsky

#10004 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ulinsky »

.
Last edited by ulinsky on 25/09/2016 22:10, edited 1 time in total.
Paul F.

#10005 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Paul F. »

Bože sačuvaj. Dakle, ne treba prati guzicu nakon nužde.
Ludzak

#10006 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Ludzak »

bh.tornjak wrote:
Ludzak wrote:
bh.tornjak wrote:

bio Hare....isao Dodiku na ruku ....
bio Zlaja....isao Dodiku na ruku ....
sad je Bake....isao Dodiku na ruku...

najbolje bi bilo da Bosnjaka nema.....svojim postojanjem idu na ruku Dodiku i njegovoj politici
Bošnjaci su glupi. Ne znaju odabrati svog vođu.

post je prijavljen
Lahko je prijaviti. Daj dokaz koji bi opovrgnuo moju rečenicu. Alija odabran od strane Bošnjaka. Šta uradi? Izdao narod, potpisao Dejton, dao im Republiku Srpsku, a sve prije toga uz parolu "mirno spavajte, rata neće biti". Hajde neka Alije, ali njegov sin je još gori. On sa svojom lošom politikom zapravo pravi genocid nad svojim narodom. Ono što četnici nisu uspjeli, nastavlja njegov sin. Ali svi su izabrani od naroda, bošnjačkog.
Zato Srbi bi najviše voljeli da nas Bakir i dalje upravlja jer u njemu najvišu šansu vide.
Kad prijavljuješ prijavi onda i statistiku popisa stanovništva. I tu piše da smo najneobrazovanija nacija u regionu.
Last edited by Ludzak on 25/09/2016 14:25, edited 1 time in total.
155_mm

#10007 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

Danguba wrote:Image

Image

Ima li razlike? :D
dobar! dobar!
:thumbup:
155_mm

#10008 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

sinuhe wrote:
Danguba wrote: Ima li razlike? :D
Recimo da nema. Na koji nacin si se spremio za rat?
a da pacis pogled jos jedared.
smijesni_ste

#10009 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by smijesni_ste »

Ludzak wrote:Ja ne vjerujem da će se ikakvom hapšenju pristupiti. Jer samo hapšenje bi više poremetilo mir u državi nego ovaj referendum. Bosna nikad neće biti pravna država sve dok je uređenje unutar države ovako kako jeste.
Prije sam uvjeren da će Dodik i narednih godina pričati o referendumima, nego ležati iza rešetki.
I ja identično mislim pogotovo za boldani dio :roll:
Danguba

#10010 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

155_mm wrote:
Danguba wrote:Image

Image

Ima li razlike? :D
dobar! dobar!
:thumbup:
Zao mi samo sto ovu omladinu uljuljkuju umjesto da im objasne da jos uvijek imamo posla sa djikanima i da rat jos nije zavrsen. Tek kada se oni poraze, mogu propagirati PEACE.
Danguba

#10011 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

smijesni_ste wrote:
Ludzak wrote:Ja ne vjerujem da će se ikakvom hapšenju pristupiti. Jer samo hapšenje bi više poremetilo mir u državi nego ovaj referendum. Bosna nikad neće biti pravna država sve dok je uređenje unutar države ovako kako jeste.
Prije sam uvjeren da će Dodik i narednih godina pričati o referendumima, nego ležati iza rešetki.
I ja identično mislim pogotovo za boldani dio :roll:
Kada ti neko opali samar a vjerovatno se sprema dobro da te pretuce, sta ces ti?
Zvati policiju, suprotstaviti se ili probati zaobici huligana jer ne daj boze moze i policiju napasti.

U ovom slucaju, ne treba nista dirati jer ne daj Boze mogu se naljutiti pa sta cemo onda. :-)

Koje razmisljanje. :roll:
rajv0sa

#10012 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by rajv0sa »

Quaresma wrote:kakva je izlaznost u Rusiji i Srbiji? ima li tu kakav info
Do 12 sati u rusiji 7 (slovima sedam) ljudi izašlo :mrgreen:
Last edited by rajv0sa on 25/09/2016 14:40, edited 1 time in total.
tlr

#10013 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by tlr »

Ka'e Čubra da će u ponedjeljak biti sve normalno - sunčano takorekuć.
Vrijeme je trenutno ovakvo.

Image

Mislim da je pametan izbor ne paničiti, pustiti da se stvari legalno riješe i za vrijeme trajanja ovog nevremena - treba se zakloniti ispod NATO kišobrana.

Dobra stvar je da je Dodik sebi potpisao smrtnu presudu i istovremeno u genocidnom entitetu napravio spiskove idiota i ljudi koji misle da je moguća uspostava perspektivne društvene zajednice na temeljima laži i masovnih grobnica i praznovanju istih - te da se to zove demokratijom i slobodom.

Nix etničko čišćenje, nama hitno treba masovno etičko čišćenje (bez zločina i masovnih grobnica). To veliko spremanje se morati desiti u RS, ali i FBiH i cijeloj regiji.

U suprotnom, džabe nam je krečiti poslije ovog nevremena.
KatarinaKosaca

#10014 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

Guz Pojet wrote:
Narcissistic victim syndrome.
Samp cinjenica da SDA ima dovoljno stvari za pljuvanje da se ne trebaju dodavati ni.izmisljati. da je Bakir covjek gaf. I da jednom kad kaze nesto normalno ne treba mu se i to spocitavati, jer ima dovoljno gafova za prozivku
Frankyee

#10015 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Frankyee »

Veoma se lako moze dogoditi da se na kraju sve izmakne kontroli pa pukne. Osokoljeni ovim uspjehom cetnici ce traziti jos i vrlo lako se moze desiti da pocnu pripreme za osamostaljenje.

Ono sto je dobro je kad Dodik pokaze koliko malo uticaja i moci imaju OHR, EU i USA ovde , jedino sto moze spasiti Bosnjake je izvorna snaga , jedinstvo i politicka mudrost a toga nema ni na vidiku.

Nakon ovog uspjeha sto je napravio i sproveo referendum, moglo bi se desiti da Dodik pocne direktni napad na Ustavni Sud i Sud BiH.
burgundy

#10016 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by burgundy »

Ove beznacajne referendume nek ih odrzavaju svaki dan,po meni bez znacaja ikakvog osim za srbe.Slavili su i prije pa sta,evo sad hoce referendum da slave.Dodik ce od glupana uvijek upotrijebiti istu taktiku,samo da bi ostao na vlasti.Zanima me koji je sljedeci i kad?
probook

#10017 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by probook »

Da se Bakir nije sjetio poslje 20 godina dana RS referenduma ne bi ni bilo.

I sada odjednom neke price o ratu, kao opstace BiH i poslje ovoga - mislkm sta koji qrac za*ebavaju narod kakve veze ima ovo sa ratom.

Pred izbore ne znaju sta ce pa samo prepadaju narod ratom
smijesni_ste

#10018 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by smijesni_ste »

Nemojte stavljati ovdje komentare fašista sa twittera, FB-a ili barem nemojte direktan link stavljati. Mučno je za čitati :(
tlr

#10019 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by tlr »

probook wrote:Da se Bakir nije sjetio poslje 20 godina dana RS referenduma ne bi ni bilo.

I sada odjednom neke price o ratu, kao opstace BiH i poslje ovoga - mislkm sta koji qrac za*ebavaju narod kakve veze ima ovo sa ratom.

Pred izbore ne znaju sta ce pa samo prepadaju narod ratom
Bilo bi, dosadašnji izbori u RS-u su redovno praćeni prijetnjom referendumom, a najavio je i onaj 2018.

Nije on više Mile Ronhill, on je Mile Referendum.
KatarinaKosaca

#10020 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

Guz Pojet wrote:Najbolje sto su Bosnjaci ikada mogli da urade je da sredjuju svoju avliju.
jos je prljava od krvi kad su neki usli u.nju....
smijesni_ste

#10021 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by smijesni_ste »

Guz Pojet wrote:Najbolje sto su Bosnjaci ikada mogli da urade je da sredjuju svoju avliju.
Možda će i sredjivati svoju avliju, ali nakon što se pronađu kosti svih ubijenih u svim onim silnim grobnicama širom RS-a. To je ipak preče za njihove porodice , slažeš li se? :roll:
DonieBrasco

#10022 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by DonieBrasco »

Mile R.R. Dodik 8)
155_mm

#10023 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

Frankyee wrote:Veoma se lako moze dogoditi da se na kraju sve izmakne kontroli pa pukne. Osokoljeni ovim uspjehom cetnici ce traziti jos i vrlo lako se moze desiti da pocnu pripreme za osamostaljenje.

Ono sto je dobro je kad Dodik pokaze koliko malo uticaja i moci imaju OHR, EU i USA ovde , jedino sto moze spasiti Bosnjake je izvorna snaga , jedinstvo i politicka mudrost a toga nema ni na vidiku.

Nakon ovog uspjeha sto je napravio i sproveo referendum, moglo bi se desiti da Dodik pocne direktni napad na Ustavni Sud i Sud BiH.
vec je najavljen referendum po kojem ustavni sud nece imati nikakve nadleznosti na 49% drzavnog teritoruja BiH.
risingforce

#10024 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by risingforce »

Pravo glasa ima 1,2 miliona gradjana. Do 13 h je glasalo 30 % gradjana. Posto nema nikakve kontrole nad glasanjem, ne bi me cudilo da izmedju 18-19 bude najveca izlaznost tj da se samo ubace papirici u sanduk sa zaokruzenim odgovorom DA :lol: koji cirkus u Sumskoj
Last edited by risingforce on 25/09/2016 14:54, edited 1 time in total.
probook

#10025 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by probook »

smijesni_ste wrote:
Možda će i sredjivati svoju avliju, ali nakon što se pronađu kosti svih ubijenih u svim onim silnim grobnicama širom RS-a. To je ipak preče za njihove porodice , slažeš li se? :roll:
A nisu ni ostali nasli sve kosti rasijane po FBiH :roll:
Locked