Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U moje vrijeme su gameri kupovali po samo jednom kriteriju: Čiji je veći!
Sad moramo fakultet završiti da upratimo dijagonale, panele, hercaže, odzive, klince, palce...
OT: Slažem se, što veće - to bolje!
Slazem se
A monitor/TV ne mogu biti preveliki. Ja nedavno kupio 58'' TV i cinio mi se velik/prevelik samo prvih sat vremena, poslije sam pomislio pa mogao je i veci
U moje vrijeme su gameri kupovali po samo jednom kriteriju: Čiji je veći!
Sad moramo fakultet završiti da upratimo dijagonale, panele, hercaže, odzive, klince, palce...
OT: Slažem se, što veće - to bolje!
Slazem se
A monitor/TV ne mogu biti preveliki. Ja nedavno kupio 58'' TV i cinio mi se velik/prevelik samo prvih sat vremena, poslije sam pomislio pa mogao je i veci
TV ne može biti prevelik jer ipak sjediš dalje od njega ali monitor po meni može i to u odnosu na rezoluciju, npr. za 1080p sve iznad 24'' je po meni previše zrnasto!
Ma predobar, i ja konto na 27'' da pređem ali mi je to velika investicija...
Valjda i grafu mijenjati i po računara pa ću najvjerovatnije ići dokle ova bude gurala.
avaks wrote:Ma predobar, i ja konto na 27'' da pređem ali mi je to velika investicija...
Valjda i grafu mijenjati i po računara pa ću najvjerovatnije ići dokle ova bude gurala.
Ma i ja sam se pomirio s tim da ne mogu dobiti 27" i 144hz za lovu koju imam na raspolaganju, pa sam ipak odabrao srca (hertz) protiv veličine...
avaks wrote:Ajde šuti ja Dela OC na 72hz i "uživam" haha
Ja svog delboya na 75 i ekstra mi
Al razmišljam o nekom freesync dok su ovako pristupačni jer će sigurno poskupiti zbog gsync koji je omogućen i sve veće potražnje za njima.
Da li se moze postaviti g-sync/freesync na 1050 TI? Imam tu karticu i freesync monitor, ali u nvidia control panelu nemam opciju postavljanja g-sync-a?
dzeko1 wrote:Da li se moze postaviti g-sync/freesync na 1050 TI? Imam tu karticu i freesync monitor, ali u nvidia control panelu nemam opciju postavljanja g-sync-a?
Instaliraj zadnji driver ako vec nemas i ukljuci freesync na monitoru,a onda ovako podesi i resetetuj masinu :
Vjerovatno ces morati sa DDU ocistiti driver u normal i safe modu pa nanovo instalirati.Imao sam identican problem i kada sam to odradio pojavile su se ove opcije u settingsu.
Skoro sam radio sistem, i nanovo su isli driveri, ali sam vec imao racun na geforce experience, pa cu pokusati prvo njega zamijeniti i reinstalirati, ako ne uspije pokusati cu sa ovim ddu, hvala u svakom slucaju
dzeko1 wrote:Skoro sam radio sistem, i nanovo su isli driveri, ali sam vec imao racun na geforce experience, pa cu pokusati prvo njega zamijeniti i reinstalirati, ako ne uspije pokusati cu sa ovim ddu, hvala u svakom slucaju
Nema na cemu drug.To mi je bilo sa 417.71 kada sam cistio sa DDU,a i ja sam prije 5-6 dana odradio novi sistem instalirao 418.81 i nije bilo problema kao sa 417.71.
dzeko1 wrote:Skoro sam radio sistem, i nanovo su isli driveri, ali sam vec imao racun na geforce experience, pa cu pokusati prvo njega zamijeniti i reinstalirati, ako ne uspije pokusati cu sa ovim ddu, hvala u svakom slucaju
ako sam dobro vidio na slici koju si ostavio, nemaš uopšte opcije za g-sync compatibile? Jesi siguran da ti je monitor freesync?