Dobro, genije, izvini. Ti su pravu, kao i uvijek.rokan wrote:ma da, kriv je zubac, kriv dodik, momci iz srbije, duge cijevi, 12 kg spida...Styling wrote:Po onome sto Lukac veceras rece, a vise prema onome sto nije rekao, Federalna policija vec zna ko i sta je radio, po cijem nalogu i ko bi na kraju mogao za sve platiti.
Slazem se sa njegovom izjavom da neko radi na urusavanju Federacije, vjerovatno sa ciljem rastakanja drzave ili u najmanju ruku stvaranja treceg entiteta i konfederacije.
Ipak je ovaj nas narod na kraju bio pametan sto nije nasjeo na provokacije i sto se sve zavrsilo kako je zavrsilo.
Po izjavi ovog momka da su bili momci i Srbije (naglasak, ekavica i tetovaze), stvar je puno dublja i ozbiljnija nego sto obican gradjanin misli.
Hitni dolazak Milanovica, pa odlazak Vucicu na noge, pa Davutoglu, pa dolazak Eshtonove i Sorensena a sada i dolazak Kerryevog zamjenika, sve u rekordnom roku, mi govori da se ovdje nesto ozbiljno kuhalo ili se jos kuha i pitanje je cija ce prevagnuti.svi su krivi samo nie kriva 20-ogodisnja vladavina dinastije izetbegovic-lagumdzija.
a lukac je obicna kukavica, neznalica, demagog, neradnik i kerber sdaovsko-sdpovski.
Ne znam odakle mi pravo da iznesem svoje misljenje. Duboko se izvinjavam.